Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu takım nasıl olduda bu hale geldi anlamadım sorunlar nerede oluştu. hatalarımız neler bunlara çözüm getirmeliyiz bence ayrıca kimde problem varsa uyarılsın gevşeklil olduğu zaman motivasyonda kalmıyor istekte.

Artık ben el attım zaten canım merak etme mutlaka düzelecektir. Ama gerçekten böyle olmasına çok üzüldüm çünki bizim zamanımızda parmakla gösterilebilecek bir takımdı. Zaten asla izin vermem bu takımın kötü olmasına. :34:

Artık ben el attım zaten canım merak etme mutlaka düzelecektir. Ama gerçekten böyle olmasına çok üzüldüm çünki bizim zamanımızda parmakla gösterilebilecek bir takımdı. Zaten asla izin vermem bu takımın kötü olmasına. :34:

ben takıma ilk girdiğimde öyleydi gerçekten.sonra ne olduysa izne giden geri dönmemeye başladı en son ben istanbuldayken hatice buradaydı o da gitmiş sonrada durumlar karışmış anlaşılan inşallah düzelir herşey.

...............................................

Son düzenleme:
ben takıma ilk girdiğimde öyleydi gerçekten.sonra ne olduysa izne giden geri dönmemeye başladı en son ben istanbuldayken hatice buradaydı o da gitmiş sonrada durumlar karışmış anlaşılan inşallah düzelir herşey.

İnşallahı maşallahı kalmadı artık canım. Düzelecek başka yolu yok :52:

neyse kızlar bana müsade hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz.

Sanada iyi akşamlar Nermin'cim :16:

ohhhhh yaaa
en sonunda regl oldum
en sonunda pazartesi mesaisi bitti
en sonunda evdeyim
ohhhh yaaaaa
en sonunda güzl olmuş:34:
bugünkü menüm
sabah: 2 dilim ekmek ,biraz peynir ve domatesli yumurta
ara:1 elma 1 mandalina 2 fincan yeşil çay
öğlen:1 tabak antep usulü tarhana çorbası
ara: 1 fincan kayısılı bitki çayı
akşam:patlıcan yemeği,1 taabak çorba ve yeşillik

45 dakika spor
afiyet olsun güzel.:34:

ortamın gerilmesi umrumda bile değil.ben kararımı verdim.bu yaştan sonra kimsenin peşinden koşmayacağım.köyün cadısıda olmayacağım.üye olurak gereken görevlerimi yaparım,okadar.

Eki Görüntüle 405123 Eki Görüntüle 405124 Eki Görüntüle 405125 Eki Görüntüle 405126

Sanırım farkı şuan daha iyi anlayacaksınız.

İlk iki fotoğraf geçen yıla ait. Diyete 85,5 kilo ile başladım. Şuan 70.2 kiloyum.:nazar:

En son 61,8 kiloyla (Hedefim 63 tü) mezun oldum. Yeni gelen arkadaşları motive eder inşallah. :16:

maaşallah süper olmuşsun...:nazar:

en sonunda güzl olmuş:34:

afiyet olsun güzel.:34:

ortamın gerilmesi umrumda bile değil.ben kararımı verdim.bu yaştan sonra kimsenin peşinden koşmayacağım.köyün cadısıda olmayacağım.üye olurak gereken görevlerimi yaparım,okadar.
tamam canımm, gerçekten haklısın bu konuda bişey demeyeceğim... kaptanlığı kime devrediyorsun ebruya mı..

menüm
sabah: 1 kase nesfit
öğle: 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim kepek ekmeği, salata, 2-3 kaşık cacık, 1 tane kanat
ara: 1 portakal
akşam: 2 dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış beyaz peynirli tost, nescafe, 2 tatlı kaşığı diyet reçel
su 1.5 lt,
spor öğle yemeğinden sonra 30 dk yürüyüş
yeşil çay 1 kupa

menüm
öğle: 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim kepek ekmeği, salata, 2-3 kaşık cacık, 1 tane kanat
akşam: 2 dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış beyaz peynirli tost, nescafe, 2 tatlı kaşığı diyet reçel
su 1.5 lt,
yeşil çay 1 kupa

Reçel ve kahve haricinde güzel bir menü. Su az olmuş.

kızlar kısmetim buraya kadarmış.ebru kaptanlığı bırakmakta bir art niyet arıyor.açıkçası ben böyle bir ortamda daha fazla kalam.işin buraya gelmesini istemezdim.ama geldi.bu saatten sonra yapacak tek birşey kalıyor.çekip gitmek.hakkınızı helal edin,inşallah kimsenin kalbini kırmamışımdır.benden yana helal olsun .hoşçakalın.cumaya adımın yanına istediğinizi yazın.

Ben üniversiteye hazırlanıyorum bu yıl mecbur aksama kadar dershanedeyim ama detaylı bilgi verebildiiğimce vericem fırsat buldukça yazıcam umarım sizde anlayış gösterirseniz. :)
19 yaşındayım 1.74 boyum var fakat vücudumda yag oranı falan dengelemem lazım en az 5 kilo vermem gerek en fazla 8 düşünüyorum bakalım.
sabah kahvaltısından sonra:

ara. muz ve ayran
ogle yemegi 2 tane şiş tavuk 1 incecik dilim ekmek 2 yemek kaşığı pilav
ara. ---
olmadı malesef saat 3 te dısarı cıktık sonrada sinemaya gittik bir süpangle yedim bu sondu ilk günün beceriksizliği :(

bugün bol bol ayaktaydım ordan oraya gitik şimdi inanın eve giriyorum bir kase yoğurt koyup yicem ağır bişey yiyemem çok tokum şuan :(

Selam kızlar ..
Takımın bu gıdısatında benımde katkı payım coktur ..
Bu durumda olmasını ıstemezdm
Ben kaptan yardımcısıym .
Hatıce bana sordu ben yapamaycgm ıcın kabul etmemıstm cunku sorumluluk ısteyen bırsey.
Okulum yogun , yogun olmasa buraya gercekten daha fazla zaman ayırım .
Ben bu takım sayesnde kılo verdım .
Zayıf olana kdr burdayım .
Bundan sonra elımden geldıgınce burada bulunacm .

günaydınnn kızlar :)

sizede hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah kardeşimin düğünü 30 haziranda tam 6 ay var o zmana kadar veririm herhalde:)
bu arada turti senden sonra fazla durmadı zaten izne ayrıldı sanırım bir dahada uğramadı.

çok güzel bayıldım gerçekten iyi günlerde kullanırsın inşallah.

bunlarda çok güzel. bunları görünce insanın yeniden çeyiz düzesi geliyor valla :)
beğenmene çok sevindimmm, sağoll

kızlar bugün itibariyle mesaj sayma kuralı geri döndü.iki hafta mesaj sayılarına dikkat etmeyenler diskalifiye edilecek.
dün yazmıştım gündüz gelemeyeceğimi eve geleli bir yarım saat fln oldu, geldim hemen :) telefonu da yaptırdım eve gelmeden yarın girerim sıkça mobilden

menüm
sabah:2 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
zeytin
domates
2 lokma tahin pekmez

ara:5 balık kraker

öğle:1 tabak yoğurtlu havuç

akşam:1 tabak kereviz
yoğurt

ara:portakal.

su:2.5 l
spor:1 saat leslie
afiyet olsunn güzel olmuş, krakerler de nazar boncuğu olsunn

şu andan itibaren kaptanlığı bırakıyorum.bu durumun düzeleceği falan yok.isteyen istediği gibi düşünsün umrumda değil.ben en fazla 1 ay(şu koşullarda gerekirse aç kalıp son kalan 1.5 kilomu verip) çekip gideceğim.

pazartesiden itibaren mesj kurallarına sıkıca uyacaktık, uymayanı eleyecektık, neden böyle celallendin tekrar anlamadım..

bugünkü menüm

45 dakika spor
çok güzel menüü :46: afiyet olsunn

menüm
su 1.5 lt,
yeşil çay 1 kupa
bugün menüler hep güzel, afiyet olsunn

kızlar kısmetim buraya kadarmış.ebru kaptanlığı bırakmakta bir art niyet arıyor.açıkçası ben böyle bir ortamda daha fazla kalam.işin buraya gelmesini istemezdim.ama geldi.bu saatten sonra yapacak tek birşey kalıyor.çekip gitmek.hakkınızı helal edin,inşallah kimsenin kalbini kırmamışımdır.benden yana helal olsun .hoşçakalın.cumaya adımın yanına istediğinizi yazın.

... no comment :) senin bileceğin iş Zeynep ama takımın kaptanı kim olcak şimdi?

ebru gönüllü müsün bunun için?

Kızlar bir şekilde el ele verip takımı tekrar eski haline getirmemiz lazım.

Ben üniversiteye hazırlanıyorum bu yıl mecbur aksama kadar dershanedeyim ama detaylı bilgi verebildiiğimce vericem fırsat buldukça yazıcam umarım sizde anlayış gösterirseniz. :)
19 yaşındayım 1.74 boyum var fakat vücudumda yag oranı falan dengelemem lazım en az 5 kilo vermem gerek en fazla 8 düşünüyorum bakalım.
sabah kahvaltısından sonra:

ara. muz ve ayran
ogle yemegi 2 tane şiş tavuk 1 incecik dilim ekmek 2 yemek kaşığı pilav
ara. ---
olmadı malesef saat 3 te dısarı cıktık sonrada sinemaya gittik bir süpangle yedim bu sondu ilk günün beceriksizliği :(

bugün bol bol ayaktaydım ordan oraya gitik şimdi inanın eve giriyorum bir kase yoğurt koyup yicem ağır bişey yiyemem çok tokum şuan :(

katerina merhaba
şu an takımımız bir karışıklık içinde.. ama ben sana şçyle bir şey söyliyeyim bu sadece snin için geçerli değil hepimiz için öyle. günlük en az 5 mesaj yazma zorunluluğumuz var, ve sadece kendi menümüzü paylaşmak yeterli değil her gün geçmişi okumak ve diğer üyelere yorum yapma sorumluluğu hatta mecburiyeti var.
ayrıca yeni üyeler için deneme süreci uyguluyoruz, kurallara uymakta başarılı olursan 2 hafta sonunda listeye girebiliyorsun.
biz genelde böyle yapıyorduk.
takım kaptanı belli olunca yine konuşulur bunlar ama o da aynı şeyleri hatırlatacaktır zaten. :)

Bennn geldimm aslinda tam gelemedim hala disardaymdaa bi bakiyim dedimmm ama cokk mutluyumdaaa :) alisvrris yaptim bol bol veeee 38 beden herseyim uzun zamandirr zayifliyorum diye bisey almamistimm ben hala kendimi 40 saniyomusum megersem 38 misim laylaylayy bekle beni 36 ben geliyorummm

canım süpersn :)
inşallah 34 bile olduğunu görürsün :37::37::37:
ben kendimi 34 bile görmek istiyormmm :17::17:
Menü :

---- 1 fincan sade kahve

Sabah : 100ml süt + 80gr Müsli

Ara : 1 fincan sade kahve

Ögle : 1 kücük tabak isirgan otu yemegi ( yalniz yasadigim icin bir yemek yapsam mecbur ikinci güne de kaliyor :1: )

Ara : 1 mandalina

Aksam : 1 kase sehriye corbasi + 2 dilim siyah ekmek

Ara : 80 gr. kadar cips

toplamda 2 lt su ictim bu kez.. spor olmasada:26: cips olayi oldukca kötü görünüyor özellikle aksamdan sonra olmasi. okulda arkadaslar yanimda cikolata ,cips ,kek filan yerken sadece cipsden biraz yedim dayanamadim :17:

Afiyet olsun canım ..
birsüredir buraya pek giremiyorum ..
Tanışamadık .
ben kübra 20 yaşındayım üniversite okuyorum bu takım sayesnde zayıfladm ve zayıflamaya devam ediyorum :34:

dün nişanlımın doğumgünüydü ama bugün kutlayabildik
çok güzel bir gündüü.
üzerinde resminin olduğu bir pasta yaptırdım ona bayıldı herkes ya, çok mutlu oldu.
ben dde çok mutlu oldum tabi :)
onun dgünü ama ben de nasiplendim, nişanda aldığımız saatler rose gold rengindeydi, bakır gibi yani, alyanslarımıza uymuyordu, Muhammet çok istiyordu bir tane daha yaptırmak, teyzesi yaptırmış ikimize de , hediye ettiler ben de sevindimm :)

gündüz de arkadaşlarla karaokeye gittik bu sesle milletin kafasını şişrdim :D
çok güzel br gündü anlayacapınız amaaaa idyete uygun muydu hayıııırrr .... :D

canım çok sevindm senin adına . :)
Diyete uygun olmasada olur birgünlüğüne :37:

Teşekkürler canım benim. Laf açılmışken neden hasta olduğumuda anlatayım hemen. Benim minik kuş okula başladı yaa bu yıl. Devlet okulu malum yarım gün. İlk iki ay hastaneye benimle birlikte geldi. Sonra okul saatleri değişince hastaneye götüremez oldum. Mecburen evde birisinin bakması lazım. Bakıcı bulmak istemedim güven meselem var biraz. İzmir'den eşimin babaannesi geldi. Daha önce bir süre o bakmıştı birkaç yıl önce. Zaten bu kez bakmak için değilde sadece yanında olmak için lazımdı. Uzun lafın kısası büyükbabanne bizde kalıyor gerçi kızı okula kardeşimin eşi yolluyor babaannenin bi faydası olmadı düşündüğüm gibi. İki gün önce eve bi geldim bütün ev gaz kokuyor. Kapıyı açınca şok oldu. Hemen koştum mutfağa ocağın en büyük gözü tamamen açık vaziyette gazın sesi dış kapıya kadar geliyor. Hemen babaanneye baktım yatıyor, korktum bişey oldu diye. Uyandırdım. Uykusu gelmiş yatmış. Tabii hiç bişeye dokunmadan evdeki bütün kapıları pencereleri açtım. Aynı anda hepsi birden açılınca tabii bende bu hale geldim. Allahtan çok uzun süre açık kalmamış. Çünki çay ısıtmış çaydanlık henüz sıcaktı geldiğimde. Yoksa halimiz nolurdu bilmem.

Hoşbulduk canım. Sen zaten ayrı dayaklıksın :8: Biran önce bende düzelmeni bekliyorum :16:

Ve kesinlikle ama kesinlikle böyle diyetler yapmanı istemiyorum. Henüz çok gençsin. Bünyeni bir bozarsan bidaha toparlaman çok zor olur. Ayrıca burdaki yeni üyelerede kötü örnek oluşturuyorsun. Lütfen diyet değilde sağlıklı beslenerek, spor yaparak kilo vermeye çalış. Bu liste benim hiç hoşuma gitmedi. Hiç sağlıklı değil. :47:

Memnun oldum Ecem'cim. Bence sen çevrene bakma çünki ben senin yaşlarındayken 1,72 boyla 50 kiloydum. Gayette memnundum halimden. Öyle çok zayıfta görünmüyordum sanırım fiziğimden dolayı çok idealdim. Sen hangi kiloda mutlu olacağını düşünüyorsan o kilo senin için idealdir ki ben yakında iki çocuk annesi olarak 36 beden giymeyi hayal ediyorum :9:

Ama senin bu menülerle kilo vermen çok zor. Özellikle kahvaltısız güne başlaman kilo vermeni çok etkileyecektir. Sabah ne kadar erken çıkarsan çık evde mutlaka kahvaltı yapmaya çalış. Yapamıyorsan bile yanına dışarda rahatlıkla yiyebileceğin sağlıklı besinler alabilirsin. Mesela ben burdayken eskiler bilir bazen evde kahvaltı yapamazdım. Yarım simit ve bir tane üçgen peynirle yapardım kahvaltıyı o bile kilo verdiriyor insana. Jillian güzel ama hayatının bütün dönemlerinde jillian yapabilecek misin? Ben spor konusunda şöyle düşünüyorum. Eğer hayatın boyunca düzenli şekilde spor yapamayacaksan şimdi yaptığım sporun faydası sadece o zamanadır. Ama geleceğede zararı var. Çünki spor yapmayı bıraktığın zaman ister istemez metabolizman zayıflayacak harcadığın kalori miktarı düşecek bu kez yediklerin sana kısa yoldan kilo olarak yeniden dönecek. Ayrıca Haziran'da evleneceksin. Bütün hayatın değişecek. Büyük ihtimalde yeniden kilo almana zemin hazırlanacak. O yüzden senin daha dikkatli ve dengeli beslenmen lazım.

Ayyy bu çok güzel olmuş, ben Nermin'in yerine olsam kafamı taşlara vururum vallahi. Ne güzel bir duygu dimi Zeynep. :60::60:

Hiç olmamış canım yaaa, bide kaptansın hiç örnek bir menü değil. Pilav, börek, gofret ve kek :52::52: Sanırım sende biraz bırakmışsın kendini. Hadi bakalım toparlan biraz. Biran önce ulaş hedef kilona. Sonra onu korumak daha zor oluyor.

yapmadım öyle diyet denedim olmadı cnm bugünden itibaren düzgün menü düzgün spor azimle tekrar yeniden :17:

şu andan itibaren kaptanlığı bırakıyorum.bu durumun düzeleceği falan yok.isteyen istediği gibi düşünsün umrumda değil.ben en fazla 1 ay(şu koşullarda gerekirse aç kalıp son kalan 1.5 kilomu verip) çekip gideceğim.

Sen bilirsin artık ..

bugünkü menüm

45 dakika spor

afiyet olsun canım begendim :16:

Back
X