Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menümü begenmeyeceksiniz ama yarın itibariyle düzgün olacak inş :17:

Menüm

Sabah
2 dilim kepek ekmğyle light diyet peynirle tost
3 adet siyah zeytin

Akşam :
1 köfte dürüm :17:
1 bardak ayran

ara:
maden suyu
1 bardak capy atom

spor:
15 dk yüksek hızda koşma ( koşu bandında )
15 dk zumba
100 twister
100 yan bel hareketi

Menüm

Sabah
3 adet siyah zeytin

Akşam :
1 bardak ayran

ara:
maden suyu
1 bardak capy atom

spor:
15 dk zumba
100 twister
100 yan bel hareketi

aslında o capy i içmeseydin, bir de sabah ile akşam arası güzel bir ara yapsaydın güzel olckamışşş bence

kızlar kısmetim buraya kadarmış.ebru kaptanlığı bırakmakta bir art niyet arıyor.açıkçası ben böyle bir ortamda daha fazla kalam.işin buraya gelmesini istemezdim.ama geldi.bu saatten sonra yapacak tek birşey kalıyor.çekip gitmek.hakkınızı helal edin,inşallah kimsenin kalbini kırmamışımdır.benden yana helal olsun .hoşçakalın.cumaya adımın yanına istediğinizi yazın.
böyle olmasını hiçbirimiz istemezdik zeynep, helal olsun canım, keşke gitmeseydin..
Ben üniversiteye hazırlanıyorum bu yıl mecbur aksama kadar dershanedeyim ama detaylı bilgi verebildiiğimce vericem fırsat buldukça yazıcam umarım sizde anlayış gösterirseniz. :)
19 yaşındayım 1.74 boyum var fakat vücudumda yag oranı falan dengelemem lazım en az 5 kilo vermem gerek en fazla 8 düşünüyorum bakalım.
sabah kahvaltısından sonra:

ara. muz ve ayran
ogle yemegi 2 tane şiş tavuk 1 incecik dilim ekmek 2 yemek kaşığı pilav
ara. ---
olmadı malesef saat 3 te dısarı cıktık sonrada sinemaya gittik bir süpangle yedim bu sondu ilk günün beceriksizliği :(

bugün bol bol ayaktaydım ordan oraya gitik şimdi inanın eve giriyorum bir kase yoğurt koyup yicem ağır bişey yiyemem çok tokum şuan :(
afiyet olsun ,keşke süpangle yemeseydin, ama bundan sonra daha iyi olur
Selam kızlar ..
Takımın bu gıdısatında benımde katkı payım coktur ..
Bu durumda olmasını ıstemezdm
Ben kaptan yardımcısıym .
Hatıce bana sordu ben yapamaycgm ıcın kabul etmemıstm cunku sorumluluk ısteyen bırsey.
Okulum yogun , yogun olmasa buraya gercekten daha fazla zaman ayırım .
Ben bu takım sayesnde kılo verdım .
Zayıf olana kdr burdayım .
Bundan sonra elımden geldıgınce burada bulunacm .

Kızlar bir şekilde el ele verip takımı tekrar eski haline getirmemiz lazım.

hadi kızlar , yapmalıyız bunu...

Öncelikle günaydın herkese. Dün takımı o halde görünce atladım hemen. Yeni arkadaşlara kendimi tanıtmadım. Bugün ilk olarak ondan başlayayım. İsmim Ebru. Konya'ya yaşıyorum. 30 yaşındayım, sağlıkçıyım, bir tane dünya tatlısı kızım var 7 yaşında, allahın izniylede ikinci prensesim yolda. Çizelgemde de göreceğiniz gibi 25 hafltalık hamileyim. Ayrıca takımın Zeynep'ten ve Hatice'den önceki kaptanıyım. Yarışmaya 85,5 kilo ile başladım. 61,8 kilo ile (hedefim 63'tü) hemde şampiyon olarak mezun oldum (Yaklaşık 6 ay gibi bir sürede). Boyum 1,72. Mezuniyetten hemen sonra hamile olduğumu öğrendim ve ufak bir depresyondan sonra verdiğim kiloları yavaş yavaş almaya başladım. :9: Artık daha çok birlikte olacağız sanırım :16: Hem burda bende sizinle birlikte devam ederim düzenli ve sağlıklı beslenmeye.

Ben seni gördüğümde kaç kiloydun Betül? O zaman gayet güzeldi kilon. Yani abartı hiç bişey yoktu. Ben seni biliylorum canım yaaa o yeter bana :60::60: Ayrıca ne bela kızım yaaaa bak hala kurtulamadın benden. Ama artık mecbursun çünki düğün var. Eminim düğünde istediğin kiloda olmak sana çok yakışacak. :34:

Bisküvi pilav ve patates püresi haricinde güzel bir menü. Öğleni atlamışsın akşama yüklenmişsin. Ne kadar su içtiğinide yazmamışsın. Onun haricinde güzel bir menü, biran önce hedefine ulaş mezun ol da Haziran'a kadar kilonu sabitle. Çünki evlendiğin zaman dikkat edemezsen yine eski haline dönersin.

Menün hamur kızartması haricinde güzel olmuş. Onun haricinde neskafeyi nasıl içiyorsun? Su az olmuş. Yürüyüşün tempolu muydu?

Boyumuz seninle aynıymış canım. 61 kiloda ben gayet iyi görünüyordum. Ama dediğin gibi kilodan daha önemli sıkılaşmak. Bence spor yap çünki çok işe yarıyor. Bu arada ben hala 38 beden giyiyorum ama tabii ki göbek kısmı olmuyor :60::60:

Menünü hiç beğenmedim. Özellikle kahvaltısız güne başlaman çok kötü olmuş. Kahvaltı çok önemli. Bundan sonra bence atlama mutlaka kahvaltı yap. Şuanki menün çok sağlıksız görünüyor. Su ve spor yazmamışsın. Daha sağlıklı ve daha besleyici menülerde kilo vermen bence daha kolay olur. :34:

Meyve suları ve gofret haricinde iyi bir menüye benziyor. Topfenstrudel ne onu anlamadım ama. Ayrıca meyve yerken en geç öğleden sonra 3 gibi yiyoruz. O saaten sonra yenilen meyveler ne kadar sağlıklı görünselerde içerdikleri meyve şekerlerinden dolayı yakılması zaman alıyor ve vücutta depo ediliyor. Buda kilo vermemizi zorlaştırıyor. Meyve sularından uzak duruyoruz çünki lifinden arınmış sular sadece şeker olarak kalıyor vücudumuzda. 1 bardak portakal suyu yapabilmek için en az 3-4 tane portakal sıkıyoruz. Onun yerinde 1 tane portakal yememiz daha sağlıklı ve mantıklı. Bu arada suyu unutmayalım çok az olmuş.

ebrucum döktürmüşsün yine vede çok haklısın

Ben yine farklı bir diyete başlıyorm :1:
bahsedeyim taylan kümelinin listesini yapacam
ilk liste su atıcı .
sonraki listeler gzl ilk başta kızabilirsinz ama sonra düzelecek :1:
yarın başlıyorum :17:
arkadaşım sağlıksız olan hiçbirseyi deneme bile misliyle geri olıyorsun şekil ben

aslında o capy i içmeseydin, bir de sabah ile akşam arası güzel bir ara yapsaydın güzel olckamışşş bence

capy 50 kaloriydi
ama evde değildim
dışarda olunca böyle oldu işte canım

böyle olmasını hiçbirimiz istemezdik zeynep, helal olsun canım, keşke gitmeseydin..

afiyet olsun ,keşke süpangle yemeseydin, ama bundan sonra daha iyi olur

hadi kızlar , yapmalıyız bunu...

yapacaz canım hepberaber :16:

ebrucum döktürmüşsün yine vede çok haklısın

arkadaşım sağlıksız olan hiçbirseyi deneme bile misliyle geri olıyorsun şekil ben

evet canım sağlıklı beslenmeyi hayatıma oturtmalıyım ..

oku oku:)
iyi olur kesinlikle.
Zeynep kaptanlığı bıraktı, karışık takım şu an.
valla uyku bastı pek okuyamadım ama takımda yolunda gitmeyen birseyler olduğu kesindi
Merhaba , Sanırım seninlede tanışmadık 2 3 gündür giremediğimden göremedim ..
Hoşgeldin ben kübra :17:
memnun oldum kübra bende gülçin

gülçin nasıl bir yol izleyeceğiz demen gerekiyorrr :)
hep beraber çözeceğiz bu işii :52:
farkettim kız çaktırma:1:betül aslında bu iş kaptanla olmuyo yani çözüm olduğunu sanmıyorum katılımın olması lazım

Menüm

Sabah
3 adet siyah zeytin

Akşam :
1 bardak ayran

ara:
maden suyu
1 bardak capy atom

spor:
15 dk zumba
100 twister
100 yan bel hareketi

menü bence güzel ama eksik akşam nerde

valla uyku bastı pek okuyamadım ama takımda yolunda gitmeyen birseyler olduğu kesindi

farkettim kız çaktırma:1:betül aslında bu iş kaptanla olmuyo yani çözüm olduğunu sanmıyorum katılımın olması lazım

memnnun oldm bende canım :)
akşam ordaaa sen görmüyorsn :37:

evet bence de sadece kaptanla alakalı bir durum değildi zaten.

seni gerçekten uyku basmışş Gülçincimm :) akşşamı değil, öğle yemeği yok :)

Okuduklarıma inanamadım noldu ki birden?? Hani bugünden itibaren düzelicektik hepimiz.. Cok üzüldüm..
Kaptanlık konusunda herkes hemfikir sanırım ama bilmiyorum ilginç bir takım olucaz sanırım.. Umarım devamlılık saglanabilir ama ben böyle olmasın kaptanımız Zeynep kalsınn isterdim.. Bence hepimiz kendimizde birşeyler aramalıyız her birimiz...

Okuduklarıma inanamadım noldu ki birden?? Hani bugünden itibaren düzelicektik hepimiz.. Cok üzüldüm..
Kaptanlık konusunda herkes hemfikir sanırım ama bilmiyorum ilginç bir takım olucaz sanırım.. Umarım devamlılık saglanabilir ama ben böyle olmasın kaptanımız Zeynep kalsınn isterdim.. Bence hepimiz kendimizde birşeyler aramalıyız her birimiz...

düzelicez zaten bugünden itibaren herkes mesajlarını sayıp gönderecek
goncagull, nurgulguney ve zeynepteydi sıra ama onlardan hiç biri yok.
bu hafta düzenli olması için bana atın hepsini isterseniz..

Menüm

Sabah
Tost

Ögle
1 mandalina
1 elma

Aksam
Ciger
Salata
Ayran

Jillian 18 dk
2 lt su

Son düzenleme:
belli bir düzene tekrar oturtalım .. düzensz olmaz çnküü bugün itibariyle yeni bir sayfa olsn :)

Menüm

Sabah
Tost

Ögle
1 mandalina
1 elma

Aksam
Ciger
Salata
Ayran

Jillian 18 dk
2 lt su

afiyet olsn ecem güzel :)

Umarım düzelebiliriz.. Bence Zeynep buradayken daha cok düzelme olasılıgı vardı.. Böyle bir moral bozuklugu söz konusu en azından bende öyle hatta bir an önce kilo verip mezun olarak gitmek istiyorum
Bu kadar emeklerimden sonra böylece ayrılıp gitmek istemem en azından mezun olarak gitmek istiyorum

Umarım düzelebiliriz.. Bence Zeynep buradayken daha cok düzelme olasılıgı vardı.. Böyle bir moral bozuklugu söz konusu en azından bende öyle hatta bir an önce kilo verip mezun olarak gitmek istiyorum
Bu kadar emeklerimden sonra böylece ayrılıp gitmek istemem en azından mezun olarak gitmek istiyorum

evet bence de Zeynep burdayken daha fazla düzelme olasılığı vardı ama Zeynep kalmak istemedi, zorla tutacak değildik kızı, o da çok stres oldu demek ki istemedi .
moral bozukluğu konusunda başta öyle oluyor haklısın ama yapacak br şey yok, moralleri yukarda tutacağız, başka türlü olmaz çünkü. Kalan sağlar bizimdir diyip yolumuza devam edeceğiz :))

Ebru kaptanlık konusunda ne diyecek bakalım, kabul ederse güzel olur.

ama biz de ya şevkimiz kırıldı, hemen gitmeye bakıyorum moduna girmeyelim, motivasyonumuz yüksek olsun yine çabukmezun olalım hepimiz ama böyle isteksizce değil..

belli bir düzene tekrar oturtalım .. düzensz olmaz çnküü bugün itibariyle yeni bir sayfa olsn :)

afiyet olsn ecem güzel :)

Senin dedgin diyeti yapıcam daha alısverise cıkamadım :))

canım süpersn :)
inşallah 34 bile olduğunu görürsün :37::37::37:
ben kendimi 34 bile görmek istiyormmm :17::

Ayyy insallahhhhh kubraaa aklıma girme kızzzz :)) hahahaah valla olabilir 34 neden olmasınn kiiii :))

Sen dayaklıksın zaten Gülçin. Geçen günde yazdım ama geçmişi okumadığın için görmemişsindir. Birden bire çekip gittin hiç haber vermeden çok merakta bıraktın bizi. O yüzden kızgınım sana. Aklımıza binbir türlü şey geldi.

evet bence de sadece kaptanla alakalı bir durum değildi zaten.

seni gerçekten uyku basmışş Gülçincimm :) akşşamı değil, öğle yemeği yok :)

Ayrıca Gülçin ve Betül'cüm kaptanlık konusunda sizinle hem fikir değilim. Çünki kaptan kaptanlığını yapamazsa takım bu duruma geliyor. En büyük örneği gözünüzün önünde.

Ben resmi olarak kaptanlığı devralıyorum kızlar. Düzen yine eski düzen, kurallar yine aynı. Bu hafta mesaj sayılarını herkes Betül'e atsın. Listeler Betül'a ait. Bu bir haftanın sonunda zaten takımda kalanlarla kalmayanlar belli olacaktır. Sonraki haftalarda da zamanla düzene girecektir. Kübra sen yine devam edersin kaptan yardımcılığına. Betül'cüm sende zaten eski olduğun için biçok şeyi biliyorsun sende yardımcı olursan yine döneriz eski halimize. Takım düzelene kadar burdayım ben.

Back
X