Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gidiyim yemek yapıyım evi toplayım
ya betül bana yardım et kızım küçükde olsa yalan söylüyo ve her yolu denedim ama tekrarlıyo ne yapmalıyım sen daha deneyimlisin tecrübelerini istiyorum

Son düzenleme:
tamam ebrucum saol anlayışın için bolca paylaşımda bulunurum inşallah

günaydın betül

günaydın tatlım

Gülçin'cim ne anlayışı canım sadece ortadaki yanlış anlamayı kaldırmak istedim. Sorun olmadığına sevindim. Burda önemli ollan birbirimize destek olup motivasyonu artırmak. Buda bol paylaşımla oluyor biliyorsun. Ben güveniyorum sana artık mezun edelim seni :34:

dünkü menümü paylaşıyım akıllandım kızlar düzenli bir menü oldu
-SABAH-
-peynir
-bolca yeşillik
-kahve
-yeşil çay
-salatalık
-ÖĞLE-
-karnabahar haşlama
-yoğurt
-elma
-ARA-
-4 K YULAF EZMESİ
-süt
-AKŞAM-
-kalan karnabahar
-sebzeli et 4 yk
salata
bu çok oldu biliyorum 10 tane badem

Menün gayet sağlıklı olmuş. Bademde çok değil. Sen yine ekmek yememişsin birden zor gelmesin sana?

Günaydın canım. Ne kadar yaptın platesi? Aslında benimde spor yapmam lazım iyice tembelleştim. İşe arabayla gelmeye başladım hiç yürümüyorum artık. Havalarda soğuk üstüne birde hasta oldum. Zaten kilo alışımın en önemli sebebi hareketsizlik. Artık spor yapma zamanım geldi :14:

50 dak ama yavaş yavaş yaptım ebrucum
bide bu arda dünde 50 dak plates
3 mil de leslie yaptım
ebru hamilelikte normaldir ben son hamileliğimde kilo vermeye çalışmıştım 8 kilo verdim hamilelik şekeri çıkmıştı fazla kilo almamaya dikkat etmek lazım
bu arada görmüşsündür 65 kilo oldum o kadar emeğim boşa gitti şimdi sil baştan

gidiyim yemek yapıyım evi toplayım
ya betül bana yardım et kızım küçükde olsa yalan söylüyo ve her yolu denedim ama tekrarlıyo ne yapmalıyım sen daha deneyimlisin tecrübelerini istiyorum

Kolay gelsin canım. Kızın okula başladı dimi?

Gülçin'cim ne anlayışı canım sadece ortadaki yanlış anlamayı kaldırmak istedim. Sorun olmadığına sevindim. Burda önemli ollan birbirimize destek olup motivasyonu artırmak. Buda bol paylaşımla oluyor biliyorsun. Ben güveniyorum sana artık mezun edelim seni :34:

Menün gayet sağlıklı olmuş. Bademde çok değil. Sen yine ekmek yememişsin birden zor gelmesin sana?
motivasyon önemli bu takım benim için çok daha önemli tek kilo değil herşeyi paylaşıyoruz o yüzden çok değerlisiniz benim için
evet farkındayım ekmek yemedim dün çünkü beyaz ekmek vardı bugünde anca kepek ekmeği buldum artık onla yetineceğim
bugün arkadaş çağırdı çok sey hazırlıyo yemesem darılıyo ayıp oluyo ne yapacağımı düşünüyorum
ebru kaptan sensin şimdiden söyleyim çarşamba persembe cuma sabun kursuna gidiyorum öğleden sonra paylaşımım az olur akşam telafi ederim :34:

Gunaydin herkese, az once takimimi degistirmek icin yazdim kizlar haberiniz olsun eger cagiran olursa gitmek istiyorum cunku gercekten motive olamiyorum su anda.. Kisilerle bagdastirmak yanlis olur bu problem kendimle ilgili..
Birakip gitmek degil mezun olmak istedigim icin cagiran olursa gitmeyi planliyorum

50 dak ama yavaş yavaş yaptım ebrucum
bide bu arda dünde 50 dak plates
3 mil de leslie yaptım
ebru hamilelikte normaldir ben son hamileliğimde kilo vermeye çalışmıştım 8 kilo verdim hamilelik şekeri çıkmıştı fazla kilo almamaya dikkat etmek lazım
bu arada görmüşsündür 65 kilo oldum o kadar emeğim boşa gitti şimdi sil baştan

Bende gereksiz kilo almamaya çalışıyorum canım. Doktorumda uyarıyor zaten her seferinde. Şeker yükleme yaptırdım allaha şükür sorun yok. Güzel yapmışsın sporu. Ama miktarını yavaş yavaş artır. Abartma olur mu :9:

motivasyon önemli bu takım benim için çok daha önemli tek kilo değil herşeyi paylaşıyoruz o yüzden çok değerlisiniz benim için
evet farkındayım ekmek yemedim dün çünkü beyaz ekmek vardı bugünde anca kepek ekmeği buldum artık onla yetineceğim
bugün arkadaş çağırdı çok sey hazırlıyo yemesem darılıyo ayıp oluyo ne yapacağımı düşünüyorum
ebru kaptan sensin şimdiden söyleyim çarşamba persembe cuma sabun kursuna gidiyorum öğleden sonra paylaşımım az olur akşam telafi ederim :34:

Aynen katılıyorum canım sana takımın bendeki yeride çok büyük zaten öyle olmasa şuan hamile hamile bir sürü işin arasında burda olmazdım. :16:

Diğer zamanlarda telafi ettiğimn sürece sorun yok canım ama bu dönem elimizden geldiğince burda bulunmaya çalışalım yeni düzen oturana kadar. Çizelgeni görünce bende üzüldüm zaten ama sen veririsin yeterki burayı ihmal etme:34:

Sabun kursunu merak ettim? Anlatsana biraz neler yapıyorsun?

ewt 1. sınıfta öğretmenide çok yüz veriyo okuma yazma ve matematiği iyi 2. sınıf konularını gösteriyo ona resim konusunda bir yeteneği vardı resim öğretmenide ayrıca ilgileniyo tek sorunumuz yalan söylüyo aşamıyorum

Bu konuda ne diyeceğimi bilemedim profesyonel yardım al derim ne desek boş. Yanlış fikirler vermeyelim. Benim kızmda 1. sınıfa başladı. Ayrı resim öğretmenimi var sizde?

Gunaydin herkese, az once takimimi degistirmek icin yazdim kizlar haberiniz olsun eger cagiran olursa gitmek istiyorum cunku gercekten motive olamiyorum su anda.. Kisilerle bagdastirmak yanlis olur bu problem kendimle ilgili..
Birakip gitmek degil mezun olmak istedigim icin cagiran olursa gitmeyi planliyorum

Ecem'cim bu konuda en doğru kararı yine sen verirsin kendini nasıl mutlu hissedeceksen o şekilde davran. Kalırsanda seviniriz. Ama tabiiki senin tercihin. Mezun olmakta en doğal hakkın. Umarım hakkında herşeyin en iyisi olur.

Kızlar ben şimdilik kaçıyorum öğle yemeği için. Öğleden sonra gelirim yine. Öpüyorum hepinizi :16:

Gunaydinn kizlaarrr
Nasilsinizzz

Benim uykum var yinee:))
Cocuklarin serbest oyun saati simdi iki dk bi girip bakayim dedim:))

Ugrarim yine, bos birakmayalim burayi:)

Gunaydinn kizlaarrr
Nasilsinizzz

Benim uykum var yinee:))
Cocuklarin serbest oyun saati simdi iki dk bi girip bakayim dedim:))

Ugrarim yine, bos birakmayalim burayi:)

Betül bu senin sabahki mesajın aynısımı banamı öyle geldi :44:

Günaydın Betül'cüm hoşgeldin.:16:Bende hasta aralarında bakmaya çalışıyorum her zaman ki gibi :60::60:

Bu yıl çocukların yaş grubu kaç?
2008 yilinin ilk 3 ayiyla, 2007 yilinin son 9 ayinda doganlar
Sene olarak ayirmadik seneye hepsi mecburen okula gidecek diye boyle bir gruplama yaptik.

Yaa ECem gitmeee .
Gercek diyorum, cok uzulurum.. :(

Betül bu senin sabahki mesajın aynısımı banamı öyle geldi :44:

Ya yemege inince baktim mesaj gitmemis gibi gozukuyordu.

Gulcin hangi konuda yalan soyluyor kizin ve vazgecirmek icin neler yaptin?
Ayrintili bilgi verirsen belki aklimiza br sey gelir. Ama ciddi bir sorunsa pedagogtan yardim alinmali

2008 yilinin ilk 3 ayiyla, 2007 yilinin son 9 ayinda doganlar
Sene olarak ayirmadik seneye hepsi mecburen okula gidecek diye boyle bir gruplama yaptik.

Yaa ECem gitmeee .
Gercek diyorum, cok uzulurum.. :(

Okula hazırlık yani. Bizim okulda daha küçük yaşlarda olduğu için sordum. Seninkiler büyük sayılır.

Bak yaaa saat kaç olmuş hala yatıyor, kalk çabuk dersin yok mu bugün senin? Erken yatmak ve erken kalkmak önemli biliyorsun:34:

evet biliyorm ama işte gececi olunca böyle oluyor okul akşam :(

Ecem gitmemelisn ... :43:

Ya yemege inince baktim mesaj gitmemis gibi gozukuyordu.

Gulcin hangi konuda yalan soyluyor kizin ve vazgecirmek icin neler yaptin?
Ayrintili bilgi verirsen belki aklimiza br sey gelir. Ama ciddi bir sorunsa pedagogtan yardim alinmali

:60:60:60:60:60

Kaçmıyor benden diyomuşum:9:

Back
X