Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne guzel bir menuu
Ogleye koptum yalniz 1 domates:)))

Ben hele bugunlerde psikolojik acim zaten, hayatta bu kadr seyle duramam.. Bir de okul saatleri ve yemekleri beni cok zorluyor

Ama senin bu kez ciddi ciddi kilo vermen lazım. Ne kadar çabuk uşaırsan hedefine koruman daha kolay olur.

Sira menumde yine kotu yine kotu
Bir suru ekmek yemisimmm

Sabah evden cikmadan 7de
1 kepce corba, 1 mandalina

Okulda 9:30ta
2 tane recelli ekmek
1 bardk sut

Oglen 12:30
1 kepce makarna
1 kepce sulu kofte
2 -3 kasik yogurt
Salata
1 dilim un helvasi

Ara meyve saati 13:45
Ceyrek elma

İkindi kahvaltisi 16:30
2 tahin pekmezli ekmek

Aksam yemegi yine okulda 18
Tavuklu pilav - porsiyon az-
Ayran
1 dilim kabak tatlisi

Bence rezil bir menu
Tatlilar ekmekler havada ucusuyoo:(

Ama haksız mıyım:9: Kına gecesinde kızı ağlatmak için söylenir o türkü bizimki hemen yapıştırmış :9:

Evettt :))

Ama senin bu kez ciddi ciddi kilo vermen lazım. Ne kadar çabuk uşaırsan hedefine koruman daha kolay olur.
Buna da eveeett :))
Canimi sıkiyor bu durum ama arkadasla yemek saatinde konusuyoruz zayiflamam lazim fln ekmek sepetinin onundeydim o sirada, o esnada bile ekmek almisim elime onu yiyorumm fark etmeden..

Okulda yarinki menu

27 ARALIK PERŞEMBE
Sabah
Yumurta,haşlanmış patates, ceviz maydanoz,limon,taze meyve suyu

Ogle
Tarhana çorbası,sebzeli börek,ayran,salata
*
Meyve
Portakal

İkindi kahvaltisi
Pogaca, ayran

Sira menumde yine kotu yine kotu
Bir suru ekmek yemisimmm

Sabah evden cikmadan 7de
1 kepce corba, 1 mandalina

Okulda 9:30ta
2 tane recelli ekmek
1 bardk sut

Oglen 12:30
1 kepce makarna
1 kepce sulu kofte
2 -3 kasik yogurt
Salata
1 dilim un helvasi

Ara meyve saati 13:45
Ceyrek elma

İkindi kahvaltisi 16:30
2 tahin pekmezli ekmek

Aksam yemegi yine okulda 18
Tavuklu pilav - porsiyon az-
Ayran
1 dilim kabak tatlisi

Bence rezil bir menu
Tatlilar ekmekler havada ucusuyoo:(

Betül naptın sen yaaaaa çok ama çok abartmışsın. Lütfen kendine gel biran önce. Noldu sana yaaaa ben ilk defa bu kadar rezil bir menü görmedim:47::47:

Betül naptın sen yaaaaa çok ama çok abartmışsın. Lütfen kendine gel biran önce. Noldu sana yaaaa ben ilk defa bu kadar rezil bir menü görmedim:47::47:

Hahah ebru cok haklisin ama mrnu seni baya bir afallatmis olmali, cumleye bak:))
İlk defa boyle rezil bir menu gormedin demek:))

Okulda yarinki menu

27 ARALIK PERŞEMBE
Sabah
Yumurta,haşlanmış patates, ceviz maydanoz,limon,taze meyve suyu

Ogle
Tarhana çorbası,sebzeli börek,ayran,salata
*
Meyve
Portakal

İkindi kahvaltisi
Pogaca, ayran

Bunlar gelişme çağında olan çocuklar için hazırlanmış dimi Betül'cüm :9: Yememen gerekenleri biliyorsun onları aradan ayıklayıp güzel bir menü oluşrurabilirsin kendine.

Betül'cüm mesaj listelerini günlük olarak yayınlayabilir misin? Ben de not alacağım. Hem göndermeyenlerde eksiklerini görürler.

Bunlar gelişme çağında olan çocuklar için hazırlanmış dimi Betül'cüm :9: Yememen gerekenleri biliyorsun onları aradan ayıklayıp güzel bir menü oluşrurabilirsin kendine.

Evet oyle aslinda ama doymuyorummmm
Neyse boyle demeyeyim ince olacagim, doyuyorum, saglikli besleniyorumm

Sabah nesfit yiyimmm
Oglen borek haricinde yiyim
Meyveyi yiyim
İkindi kahvalti saatinde de pogaca yerine yine nesfit yiyim
Olur mu
Betül'cüm mesaj listelerini günlük olarak yayınlayabilir misin? Ben de not alacağım. Hem göndermeyenlerde eksiklerini görürler.

Tamam ben cuma toplu yayinlarim diye dusunmustum
Yazayim simdiye kadar olanlari

Nurgul-/-
Semine-/-
Betul 18/11/
Kubra 12/-/
Dilek 9/11/
Ecem 8/10/
Cubukkraker -/-
Katerina -/-
Tugba -/20
Gulcin -/18/
Nermin 10/12/

iyi akşamlar kaptanım ismini unuttum kusura bakma lütfen...Splenda organik tatlandırıcı dukan diyetinde kullanılan ,eczanelerde satılıyor ben sabah kahvaltısında balı çok seviyorum yememek için aldım.

Bir de kilo çizelgesi yapıyorum ama nereye yapıstıracağım bulamadım yine deneyeceğim şimdi...gezmelerde hayır demek çok mantıklı hayır demezsek akşam yemesek te sadece kilomuzu koruyoruz ve gram veremiyoruz.

Gecmisi okuyup alıntılıyıcam ama su anda krizim tuttuuu tatlı diye ölüyorum kalbim bile carpıyo aklıma gelincee deliriceemm dayanamıyorummmm

Kizlar bende bi aydir diyet yapiyorum 5 kilo verdim 62 den 57 ye dustum..tabi arada cok kacamakta yaptim..bu hafta regli olcam canim nasil tatli cekiyo anlatamam koca bir yas pasta hayal edip duruyorum;)sonrada zayif kizlarin fotolarina bakip gaza geliyorum;))

Dilek'cim bence akşam yemeğini yeseydin. Ordada sadece görüntülük birer parça tadına bakardın en fazla. Böyle aç gidersen bence abartırsın. Bugün çarşamba cumaya az kaldı. Dedim ama saat 7 olmuş bile.

Görüşürüz Nermin'cim.:3:

Çok doğru düşünüyorsun. Umarım burda istediğin kiloya ulaşırsın. Gerçekten güzel bir duygu.

Menün öğle haricinde güzel. Böyle misafirliklerde felan hayır demezsek eğer unutmayın ki bir ileri iki geri yapar olduğumuz yerde sayarız. Yavaş yavaş uygun bir dille kimseyi kırmadan hayır demek lazım. Bide splendal ne demek ilk defa duyuyorum:17:

Oyyy kuzum ne 30 u yaaaa sorsalar en fazla 25 derim senin için maşallah :16: Ayrıca az kalmış doğumgününe iyi hatırlatma :9:

Annen için çok zor olacak bence Ecem'cim. Üzüldüm şimdi. Sen yine bi şekilde yanlız kalmayacaksın ama o tek başına kalacak. :50:

Sen burdaki herkese isimle hitap et bence canım aramızda kızacak olan kimse yok sanırım :9:

Evet ben kendimi degil onu dusunuyorum cok uzuluyorum keske evlenseymis canim benim yalniz kalicak hic yanindan gitmek istemiyorum hic ayrilmadim ondan :(( bu konuda cok hassasim cokkk

Ecem'cim arada bir protein ekle menülerine. Yumurta. süt. yoğurt. Bunlar sağlık açısından da önemli yiyecekler. Ayrıca ilerde yaşayacağın bir çok hastalıktan koruyacaktır seni. Bugünki menün su haricinde güzel ama proteine dikkat et. Kilo vermede de önemli bir yeri var proteinin.

Ne sut severim ne yumurta bi yogurt yerim bugunde balik yedim diye yogurt yemedim yarin sadece yogurt yicem canim cekti :))

Ne guzel bir menuu
Ogleye koptum yalniz 1 domates:)))

Ben hele bugunlerde psikolojik acim zaten, hayatta bu kadr seyle duramam.. Bir de okul saatleri ve yemekleri beni cok zorluyor

Hahahaha o benim 1 tanecik domatesim oyle deme lutfen :)

Yine yoldann bildiriyorumm
Metrobuste gecmisi okudum simdi tramvay beklerken cvap yazayim dedimm
Heh geldi , bineyim de oyle devam ederim :D

1 kisilik yervardi ilk ben bindim oturabildimm cok mutluyumm:))

Su giyim konusunda kesinlikle haklisiniz sadece zayiflamakla olmaz:)) yapamiyorum diyenler icin, zor bir sey degil kii.. Evde assolist gibi gezmiycez zaten azicik daha ozen hepsi o.

Ecem biz 3 kardestik abim evlendi sonra is nedeniyle Samsuna gitti, ablam evlenmeden ankaraya gitmisti is icin, orda evlendi bu sene de Kazakistana gittiler yine is nedeniyle. Annem cok duygusaldir ve gozlerinden rahatsiz %25 gorebiliyor sadece tek disari cikamiyr fln. Babam var ama cocuk gibi olmuyor..
Biz de anadolu yakasina tasincaz bir de.. Annem baya once basladi duygulanip agliyo surekli

Ay bu takimda kimse birbirine abla fln demesin yahuu hic gerek yokk, :)))
Hele deryaya hic kimse demesin hepimizden genc duruyo o:))

Ebru senin de 'nazla demis aglat dememis' yorumuna cok guldumm:)))

Offf yaaa Allah yardimcimiz olsun bu annelerimizin gozunden yas dinmiyor benimkide hepten yalniz kalacak :( offfff offfffff

Gecmisi okuyup alıntılıyıcam ama su anda krizim tuttuuu tatlı diye ölüyorum kalbim bile carpıyo aklıma gelincee deliriceemm dayanamıyorummmm

Tam tarçınlı süt iç diyecektim hem süt sevmediğini hemde petibörleri götürdüğünü gördüm:47:

Evet oyle aslinda ama doymuyorummmm
Neyse boyle demeyeyim ince olacagim, doyuyorum, saglikli besleniyorumm

Sabah nesfit yiyimmm
Oglen borek haricinde yiyim
Meyveyi yiyim
İkindi kahvalti saatinde de pogaca yerine yine nesfit yiyim
Olur mu

Tamam ben cuma toplu yayinlarim diye dusunmustum
Yazayim simdiye kadar olanlari

Bence süper bir menü olur canım. İnşallah yarın akşam böyle bir menü yazarsın.

Nurgul-/-
Semine-/-
Betul 18/11/
Kubra 12/-/
Dilek 9/11/
Ecem 8/10/
Cubukkraker -/-
Katerina -/-
Tugba -/20
Gulcin -/18/
Nermin 10/12/

Liste için çok teşekkürler Betül. Paylaşımlarımız hala çok az inşallah zamanala eski halimize döneceğiz.

iyi akşamlar kaptanım ismini unuttum kusura bakma lütfen...Splenda organik tatlandırıcı dukan diyetinde kullanılan ,eczanelerde satılıyor ben sabah kahvaltısında balı çok seviyorum yememek için aldım.

Bir de kilo çizelgesi yapıyorum ama nereye yapıstıracağım bulamadım yine deneyeceğim şimdi...gezmelerde hayır demek çok mantıklı hayır demezsek akşam yemesek te sadece kilomuzu koruyoruz ve gram veremiyoruz.

İsmim Ebru canım. Senikisi Gül'dü yanlış hatırlamıyorsam. Bilgi için teşekkürler. Mesaj listesindeismini göremedim. Mesaj atmadın sanırım Betül'e.?

Valla okudum menünü sonra dedim 5 tanecik petibörden bişi olmazz götürdümmm :((

Sen benim şeytanlarımı bilmiyosun dimi:47::47::47:

Kizlar bende bi aydir diyet yapiyorum 5 kilo verdim 62 den 57 ye dustum..tabi arada cok kacamakta yaptim..bu hafta regli olcam canim nasil tatli cekiyo anlatamam koca bir yas pasta hayal edip duruyorum;)sonrada zayif kizlarin fotolarina bakip gaza geliyorum;))

Bencede bırakma kendini. Çünki en ufak kaçamakta yerimizde sayıyoruz.

Back
X