Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yani Beril , okudum yazdığını ama lütfen mesaj atarak bildri sayını

Arkadaslar 1,2 gündür evde yatılı misafirlerim var ayrıca 4 saattir hastanedeyim oğlım bronşit olmuş titreme 40 derece atesle hastaneye kaldırdık akciğer filmi,böbrek ultrasonu,idrar kan tahlili derken yeni geldim insallah katılımlarım fazlalaşacak kusura bakmayın hemen menümü yazayım geçmiş okuyabilirsem sonra bakıcam

sabah:yulaf kepekli muffin,peynir,zeytin,bal

ara:yesil çay

öğlen: haslanmış tavuk,uafak bir börek maalesef

akşam:kıymalı yumurta yoğurt

bol su...yarım saat aletli spor

i

Aynen Betül yaaaa bazen bende anlamıyorum Beril'in yazdıklarını :9:

Alem kızzın Beril. Güldürdün akşam akşam beni. Çok yaşa emi :9:

Canım bu akşam atamazsan mesaj sayılarını yarın sabahta atabilirsin. Ama unutma mutlaka at. Çünki bakamaz Betül geriye dönüp. Yoksa çok zor olur. :50:

anladim tmm

kizlar bazen bende anlamiyorum
avuc kadar bir klavyede dolma parmaklarla yaziyorum sonra bakiyom yanlis yazmisim silmeye usenip devrik kavruk egri cumleler kuruyorum

bende cok begendim

Beril'cim alıntı yaparken QUOTE yazan yerler var ya onların arasına yazarsan daha iyi olur. Çünki ben alıntı yaptığımda senin o aralara yazdıkların çıkmıyor canım nedense.

Hala isim bulamadım. Hem anlamı güzel olsun (dini açıdan) hemde öyle çok ortalıkta dolaşan isimlerden olmasın istiyorum. İlk kızımın adı Hayrünisa. İsmini ben koydum. Önce biraz ağır geldi ama zamanla oturdu isim. Şimdi kendiside çok seviyor. Umarım büyüyüncede aynı düşünür. Bunda henüz bişey düşünemiyorum. Senin kilerin isimleri ne? Bide Beril'in anlamı ne?

Son düzenleme:
Arkadaslar 1,2 gündür evde yatılı misafirlerim var ayrıca 4 saattir hastanedeyim oğlım bronşit olmuş titreme 40 derece atesle hastaneye kaldırdık akciğer filmi,böbrek ultrasonu,idrar kan tahlili derken yeni geldim insallah katılımlarım fazlalaşacak kusura bakmayın hemen menümü yazayım geçmiş okuyabilirsem sonra bakıcam

i

Geçmiş olsun canım benim. Umarım biran önce düzelir. Çocukların hastalığı kadar kötü bişey yok hayatta. Menün börek haricinde güzel olmuş afiyet olsun. Allah oğlunada acil şifalar versin inşallah. :16:

anladim tmm

kizlar bazen bende anlamiyorum
avuc kadar bir klavyede dolma parmaklarla yaziyorum sonra bakiyom yanlis yazmisim silmeye usenip devrik kavruk egri cumleler kuruyorum

Allahım yaaaaa akşam akşam güldürüyosun yaaa beni ilahi Beril. Dolma parmak süpersin yaaaaa:9::60::60::60:

yani Beril , okudum yazdığını ama lütfen mesaj atarak bildri sayını
mutlaka atarim mesaj
ben olaki aksam giremezsem diye yazmistim
ama lady dedi sabah iletebilirmisim sana

i
gecmis olsun
insallah biran once duzelir

bana musade haydar beni bekliyor
siz simdi haydarimida tanimiyorsunuz degilmi
yurume bandimin adini haydar koyduk
her aletimizin bir adi var
hayat cok agir
elimizden geldigince gulunebilen eglenebilen bir hayat haline getirmeye calisiyorum

Berillllllllll kızların isimlerini yazmadan çıkma. Sanırım görmedin mesajımı :44:

Bu konuda kendince haklı olabilirsin ama bizde deneme yanılma yöntemiyle biliyoruz ki takım gün içinde aktif olmazsa eğer bir süre sonra motivasyonda kalmıyor. Dolayısıyla diyette kalmıyor. Sonra herkes geldiği gibi gidiyor. Bu nedenle takım olarak şuanki önceliğimiz paylaşım. Eğer ilerde de paylaşım konusunda sorun yaşayacağını düşünüyorsan ki ben bunu anladım bu yazından. Şuan hala deneme süresindesin. Bu nedenle diskalifiye olmazsın. Diğer bazı takımlarda paylaşımla ilgili daha esnek kurallar var. İstersen şöyle bir dolaş takımları yada durumunu katılmak isteyenler sayfasına yeniden yaz. İlerleyen zamanlarda çok aktif olamayacağını. Yeniden seni çağıracak başka takımlar olacaktır.

Ama 13. takımda yarışmak istiyorsan paylaşımın düzenli ve çok olması lazım. Umarım yeterli açıklıkta anlatabilmişimdir.

zaten benim çalışma hayatım mayısta başlayacak.ve ben en geç mart ayında kilo problemimi çözmüş olacağım.yaklaşık sekiz kiloyu 29 günde verdiğimi düşünürsek bunda çokta zorlanmayacağımı düşünüyorum.şu an doğum iznindeyim.bu takımda zayıflama konusundan ziyade daha çok geyik dönüyor.sanırım senin bilgisayar işyerinde sürekli açık ve işlerin çok yoğun değil.her yazılanı çalışma ortamında tek tek okuyup cevaplamak pekte kolay bir şey değil çünkü.deneme süresi ben istediğim sürece devam eder bununda farkındasındır umarım.şu an için bitmiştir.hayırlı doğumlar sana.

Beril'cim alıntı yaparken QUOTE yazan yerler var ya onların arasına yazarsan daha iyi olur. Çünki ben alıntı yaptığımda senin o aralara yazdıkların çıkmıyor canım nedense.

Hala isim bulamadım. Hem anlamı güzel olsun (dini açıdan) hemde öyle çok ortalıkta dolaşan isimlerden olmasın istiyorum. İlk kızımın adı Hayrünisa. İsmini ben koydum. Önce biraz ağır geldi ama zamanla oturdu isim. Şimdi kendiside çok seviyor. Umarım büyüyüncede aynı düşünür. Bunda henüz bişey düşünemiyorum. Senin kilerin isimleri ne? Bide Beril'in anlamı ne?

ağır bir isim gerçekten ama anlamlı
ben Zeynep ismini çok seviyorum Ebru çocuğum olana kadar fikrim değişmezse Zeynep koymak istiyorum hatta Zeynep Ece :))
benim de ablamın çocuğu olcak daha 3 aylık cinsiyeti belli değil, belli olunca biz de düşünmeye başlıycaz :))

zaten benim çalışma hayatım mayısta başlayacak.ve ben en geç mart ayında kilo problemimi çözmüş olacağım.yaklaşık sekiz kiloyu 29 günde verdiğimi düşünürsek bunda çokta zorlanmayacağımı düşünüyorum.şu an doğum iznindeyim.bu takımda zayıflama konusundan ziyade daha çok geyik dönüyor.sanırım senin bilgisayar işyerinde sürekli açık ve işlerin çok yoğun değil.her yazılanı çalışma ortamında tek tek okuyup cevaplamak pekte kolay bir şey değil çünkü.deneme süresi ben istediğim sürece devam eder bununda farkındasındır umarım.şu an için bitmiştir.hayırlı doğumlar sana.

Kimseyi zaten burda zorla tutmak gibi bir niyetimiz yok. Madem 29 günde 8 kilo verebiliyorsun böyle bir topiğede ihtiyacın olmaması lazım. İş muhabbetine hiç girmiyorum. Allah hiç kimsenin işini bana düşürmesin. Ayrıca kişiden kişiyede geyik muhabbetinin içeriğide değişiyor sanırım. Sanada gelecek hayatında hayırlı zayıflamalar o zaman. Hoşçakal. :3:

ağır bir isim gerçekten ama anlamlı
ben Zeynep ismini çok seviyorum Ebru çocuğum olana kadar fikrim değişmezse Zeynep koymak istiyorum hatta Zeynep Ece :))
benim de ablamın çocuğu olcak daha 3 aylık cinsiyeti belli değil, belli olunca biz de düşünmeye başlıycaz :))

Bizde bir tane Zeynep var canım. Eşimin ilk evliliğinden bir kızı var. İsmi Zeynep. Ece ismi benimde hoşuma gidiyor. Sizede hayırlı olsun ilk mi ablanın çocuğu?

beril aklanmis nurlanmis temizlenmis anlaminda
belirgin diye de yaziyor bazi sozluklerde

Berillllllllll kızların isimlerini yazmadan çıkma. Sanırım görmedin mesajımı :44:

ikizler balim ve naz
naz ismini esim koydu
aslinda annesinin adini istemistim annemde nazli ismi eski diye koydurmadi
balim gorumcemin koydugu bir isim
elif benim kizlerin en yakin arkadasinin adi onlar koydu bizde kiskanma felan olmasin diye ses cikarmadik

Tamam canım sende de sorun yok. Haberim var kurs olayından. Ayrıca kütüphane bulmana çok sevindim. Suç ve cezayı ben daha geçen yıl okuyabildim ama gerçekten çok güzel bir kitap. Umarım aldığın iyi bir çeviridir. Çünki çeviriden çeviriye değişiyor klasikler. Bazen sıkılabilirsin ama gerçekten güzel bir kitap. Mutlaka bitir derim. Kurstaki kadının sorunu ne?

Menün gayet güzel olmuş. Afiyet olsun. Birazda spor ekleyebilirsen senin için daha faydalı olur canım. Bu arada isim Selen'di dimi?:26:

Tuğba'cım menülerin harika gidiyor. İnşallah bu şekilde gidersen en kısa sürede ulaşırsın hedeflerine. :nazar:

Canım aynı şey senin içinde geçerli. Harika gidiyor maşallah. :nazar:

Ne güzel hiç kimsenin menüsünde sorun yok. Bide paylaşımı düzeltir takımı daha canlı aktif hale getirebilirsek motivasyon tavan yapacak. :16:
bende bi 10 yıl önce okudum ama yarıda bırakmıştım şimdi bitireceğim kadının sorunu bencillik bişey isteyince devletin malı tabi veremem diyor sabunları asarken orası benim deyip posta koyuyor boyayı sadece kendi kullanıyor işin kötüsü hocamız bişey demiyor ortam geriliyor herkese karşı ayni tavır içinde gün sonunda nasıl bir ah aldıysa çamaşırlıkdüştü sabunarı cumburlop yere düştü bizibir gülme geldi sorma ebrucum:9:

arkadaslar twisterim geldi bugun daha denemedim ama bu aksam deneyecem
sizede yazarim sonuclari
deneyimlerini bekliyoruz berilcim

bugun melegi izleyen oldumu star tv de
orda bir diyetisyen cikti
hatun resmen ezber bozdu yaaaaaa
peynir
sut
tavuk
yogurt
yenmemeliymis zayiflamak icin
yani simdi kafam iyice karisti
esimde illa kalsiyum alinmali yag yakimi icin diyor

siz ne diyonuz sutlaclarim
ben izlemedim ama gül kaynakdan bahsediyorsun ona göre sadece bitki ve kuruyemiş var süt bile önermiyor ben katılmıyorum

ayyyyyyyyy kuzulrim
bin dusunun sonra bir daha dusunun
allah ayrilik agiz tadi bozulmadaan yaslanma nasip etsin
icim bir hos olu kiz
benim de 3 tane varya
bazen bakiyom uyurlarken ben opmeye kiyamiyorum rabbim hayirli kapilar yaz diyom

cumlemizin kizina bacisina yakinina rabbim hayirli yazilar yazsin[/QUOTE amin canım

sekerim ben kiz doguruyom hep yaaaaaaaa
kaynananin 7 oglu var
kayinlarda da hep oglan
bende 3 tane prenses var
bak simdi iki oglan varmis hazir 3kiz olur belki ne diyon
yaslari kac allah uzun omurler versin gozlerin aci yasi dokulmesin:46::46::46::46:
Allah bağışlasın kız çocuğu iyidir benimde bir kızım bir oğlum var keşke 2. de kız olsaydı süsleyip püslemek çok hoş kızları dilleride tatlı

Eki Görüntüle 593851
Eki Görüntüle 593852
Eki Görüntüle 593853

en güzel özelliği manzarası
umarım diğer özellikleri de güzel çıkar. :D

bu da akşam manzarası

Eki Görüntüle 593854
Eki Görüntüle 593855
çok güzelmiş betülcüm gece manzarası süper bayıldım

i
menün gayet güzel oğlunada acil şifalar dilerim

burda bu yorumu yazman çok saçma kuralları okudun kabul ettin gönlünle geldin bizim takım böyle içten samimi giden sensin kaybedende yine sen olacaksın zaten kolay kilo veriyormuşsun senin bize bizimde sana ihtiyacımız yok canım gidene kal denmez:79:

Kimseyi zaten burda zorla tutmak gibi bir niyetimiz yok. Madem 29 günde 8 kilo verebiliyorsun böyle bir topiğede ihtiyacın olmaması lazım. İş muhabbetine hiç girmiyorum. Allah hiç kimsenin işini bana düşürmesin. Ayrıca kişiden kişiyede geyik muhabbetinin içeriğide değişiyor sanırım. Sanada gelecek hayatında hayırlı zayıflamalar o zaman. Hoşçakal. :3:
sabrına hayranım ebrucum hele geyik muhabbetine sinir oldum gerçekten

kisssssssssss abbauuuuuuuuuuuuu
gozumu korkuttun anacim sen
canimcim yas kac acaba

sabah
1 kepekli galeta
1yumurta+1 dilim beyaz peynir
yesil biber
domates
5 zeytin
ara
5 findik
ogle
1 ayran 1kucuk salata
ara
yesil elma
aksam
bir tabak yogurtlu sebze yemegi
bir haslama baget

yatmadan bir meyve dusunuyorum

2 lt su
3 buyuk fincan bitki cayi

spor
35 dakika 6.6 derecesinde yuruyus
200 defa trambolinde hopladim
100 kez steperda merdiven ciktim
200 kez twisterda saga sola dondum

beril aklanmis nurlanmis temizlenmis anlaminda
belirgin diye de yaziyor bazi sozluklerde

ikizler balim ve naz
naz ismini esim koydu
aslinda annesinin adini istemistim annemde nazli ismi eski diye koydurmadi
balim gorumcemin koydugu bir isim
elif benim kizlerin en yakin arkadasinin adi onlar koydu bizde kiskanma felan olmasin diye ses cikarmadik

Teşekkürler canım. Yordum seni. Senin isminin anlamı gerçekten güzelmiş. Hemde farklı bir isim. Çok yok ortalıklarda. Bakalım bakalım ben ne bulacağım. Hiç birini yakıştıramıyorum şimdiden :26:

bende bi 10 yıl önce okudum ama yarıda bırakmıştım şimdi bitireceğim kadının sorunu bencillik bişey isteyince devletin malı tabi veremem diyor sabunları asarken orası benim deyip posta koyuyor boyayı sadece kendi kullanıyor işin kötüsü hocamız bişey demiyor ortam geriliyor herkese karşı ayni tavır içinde gün sonunda nasıl bir ah aldıysa çamaşırlıkdüştü sabunarı cumburlop yere düştü bizibir gülme geldi sorma ebrucum:9:

sabrına hayranım ebrucum hele geyik muhabbetine sinir oldum gerçekten

Allah veriyor dimi bişekilde cezalarını. Boşver konuşma sen bırak başkası konuşsun şimdi durduk yere kötü olma. Nasıl olsa bir şekilde bulur o belasını.

Bide insanlar başkalarının nasıl şartlar altında çalıştığının farkında değil. Benim çalışma şartlarımı kimse sorgulayamaz. Ben hamile halimle, yoğun bir iş yerinde normalde F klavye kullanıyorum, ama netbook um bir şekilde f e dönmüyor Q klavye ile mesaj yazmaya çalışıyorum. Sırf burda insanları motive edebilmek için ki bunun için hiç bir çıkarım yada beklentim yok. Tamamen kendi gönlümle ve isteğimle. Sadece insanlara bu şekilde bile olsa bir faydam olmasını istiyorum. Ama işte herkesin düşüncesi bir olmuyor Gülçin'cim. Dediğim gibi kimsenin kimseyi eleştirmeye de hakkı yok. Takım burda kalmak isteyen kalır gitmek isteyen gider. Su akar bir şekilde bulur yolunu. Ben bu takımla çok şeyler başardım. İstiyorum ki bir kişi dahi olsa başaran ne mutlu bana.

kisssssssssss abbauuuuuuuuuuuuu
gozumu korkuttun anacim sen
canimcim yas kac acaba

Korkma canım korma. :9:30 yaşındayım. Sağlıkçıyım. Konya'da yaşıyorum. İsmim Ebru. Bir tane kızım var. Dediğim gibi ikincisi yolda inşallah. :16:Ufaktan tanıtayım kendimi dedim. :9:

sabah
1 kepekli galeta
1yumurta+1 dilim beyaz peynir
yesil biber
domates
5 zeytin
ara
5 findik
ogle
1 ayran 1kucuk salata
ara
yesil elma
aksam
bir tabak yogurtlu sebze yemegi
bir haslama baget

yatmadan bir meyve dusunuyorum

2 lt su
3 buyuk fincan bitki cayi

spor
35 dakika 6.6 derecesinde yuruyus
200 defa trambolinde hopladim
100 kez steperda merdiven ciktim
200 kez twisterda saga sola dondum

Menün gayet güzel Beril'cim. Sadece akşam yatmadan önce dediğin meyveyi düşünme. Çünki meyvelerimizi en geç saat 15:00 te yiyoruz. Nedeni meyve şekerlerinin çok güçlü, emiliminin ve yakımının zor olması. Sporun çok iyi olmuş. Bitki çayı?

ben kaçıyorum kızlar herkese iyi geceler

İyi geceler canım sanada. :16:

Ebru senin yazdığını da alıntılamıştım ama çıkmamış.
ablamın ilk çocuğu evet çok heyecanlıyızz :))

iyi geceler Gülçinnn

Benimde erkek kardeşimin eşi hamile. Hala olacağım. Hemde benden 2 ay sonra doğum yapacak. Bakalım nasıl bir duygu :16:Yalnız benim kıza kötü bir darbe olacak. 7 yıldır ailede tek torundu. Şimdi hem kardeş gelecek hem kuzen. Bakalım neler yapacağız kıskançlık olarak :9:

Back
X