Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar yarın liste günü. İnşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte. Tuğba ve Gül şimdilik paylaşımlarınız ve katılımlarınız iyi gidiyor. Tabii ki daha iyisi olabilir. Ben yarın sizi listeye almak istiyorum. Umarım listeye alındıktan sonra katılımlarınız düşmez. Gülçin'cim senin çözümünüde buldum. O kural senden sonra getirildiği için seni kapsamıyor. Seni normal izinden dönmüş gibi listeye alabiliyorum. Kurallardan okuduğum kadarıyla böyle bir sonuç çıktı ortaya. Liste ile ilgili olarak söylemek istediğiniz bişeyler var mı? Ayrıca Betül'cüm zahmet olmazsa mesaj listelerini bugün yayınlayabilir misin?

tamam ebusum yarın ozaman lıstedeyım...
sımdı gırdım kızlar bugunu kendıme ayırdım ve cok guzeldı...

hemen antıbıyotık tarıfını vereyım..

yarım lımon suyu
bı tutam toz zencefıl
bı tutam karabıber
1 tatlı kasıgı hakıkı bal
1 tatlı kasıgı hakıkı zeytınyagı
1 tatlı kasıgı pekmez

ıyıce karıstırın 2 kasık verın yatarken... hergun taze yapın...

bana doktorum verdı bu taıfı ben faydasını gordum yaparmısınız bılmem sızın bılcegınız ız kızlar ... Yavrularınıza sıfa olsun ınsallah...

Türkiye'de de Yeni bir hayat ismiyle yayınlanmıştı. Gerçekten güzel şeyler başardılar katılanlar. Ama devamı gelmedi.

bnde ızlemıstım ve cok kılo verdıler ve resmen kendılerınde fazlasıyla odun vererek yaptılar...bencede tekrarlansa cok ıyı bı model olur bızedde...

Melek gelmiş. Canım hoş geldin. Geçen gün Derya bişeyden bahsetti. Ama tam açıklamadı. Noldu ben yokken?

Bana simdilik musade kizlar , azicik cikip hava alim disarda , bu arada benim reglim bitti ve bugun tartildim , aksama girdigimde bu alltaki kilo kaybetme cetvelimide degistirmem lazim yeni kiloyu yazayim , :21:Hepinize selamlar sevgiler :16::3:

Güle güle canım. Kilomuzu yarın sabah bildiriyoruz. Umarım akşam uyumadan okursun mesajı. Çizelgeyi değiştir ama kilonuda buraya mutlaka yaz.

tamam ebusum yarın ozaman lıstedeyım...
sımdı gırdım kızlar bugunu kendıme ayırdım ve cok guzeldı...

hemen antıbıyotık tarıfını vereyım..

yarım lımon suyu
bı tutam toz zencefıl
bı tutam karabıber
1 tatlı kasıgı hakıkı bal
1 tatlı kasıgı hakıkı zeytınyagı
1 tatlı kasıgı pekmez

ıyıce karıstırın 2 kasık verın yatarken... hergun taze yapın...

bana doktorum verdı bu taıfı ben faydasını gordum yaparmısınız bılmem sızın bılcegınız ız kızlar ... Yavrularınıza sıfa olsun ınsallah...

Bende seni düşündüm az önce. Tuğba sabah bi gitti bidaha gelmedi diye. Anlat bakalım neler yaptın. Tarif için teşekkürler. Yapabilirsem bende deneyeyim. Hasta olmadan da verebiliyor muyuz?

inşaallah... sınavlarım var. atalatayım bi :1:

ugrarım canım ya.. yogunum biraz...
iyi olmuş takımı toparlamıssın :16:

Tamam canım başarılar inşallah istediğin sonuçları alırsın sınavlardan. Mutlaka uğra ama. :3:

Kızlar bugünden itibaren bende menü yazmayı düşünüyorum ama acaba menüdeki bazı yiyecekleri yazınca sizi baştan çıkarırmıyım diye korkuyorum. Ama artı benimde dikkat etmem gerekecek. Doğuma fazla kiloyla gitmek istemiyorum. Sizce yazayım mı menümü?:26:
Yaz canim yaa
Ozellille benden korkuyorsan korkma:))
Kacamak yapsak bile bahanesi sendeb gormek olamaz yani merak etme:))

Bu aksam aldıgımız buzdolabını degistirmeye gidicez, alırken begenmistim ama baska yerde baska cesitlerini görünce sogudu icim o buzdolabından.. Telefondan yazıyorum zaten ama o ara fırsatım olmayabilir birde yemek takımı bakıcam.. Haberinizz olsun
Ayy yemek takimini alirsan hemen gel paylass:))

Ebru simdi mesaj kutuma tekrar bakayim ama bu hafta felaket kimse dogru duzgun gondermedi mesaj sayilarini gondermeyenler sayip toplu gondersinler aksam 10-11e kadar ben de oyle koyayim buraya.

Güle güle canım. Kilomuzu yarın sabah bildiriyoruz. Umarım akşam uyumadan okursun mesajı. Çizelgeyi değiştir ama kilonuda buraya mutlaka yaz.

Bende seni düşündüm az önce. Tuğba sabah bi gitti bidaha gelmedi diye. Anlat bakalım neler yaptın. Tarif için teşekkürler. Yapabilirsem bende deneyeyim. Hasta olmadan da verebiliyor muyuz?

hemencık anlatayım sıze yazdıktan hemen sonra ustumu gıdım cıktım once lıse arkadasıma gıttım ordan onunla alısverıs merkezıne gıttık gıydım cıkardım gıydım cıkardım ama almadım sadece bedenıme bakmak ıstedım cogu olsada genel bedenım 40 bende 38 gırmek ıstıyorum artık... neyse sıcak sahlep ıctık dısarda sogukda ve cok zevk aldım bunu yaparken.... kısaca bnım ıcın cok guzel bı gundu arkadasım saolsun...

tarıf ıcın rıca ederım canım ben verıyorum ara ara hasta olmadanda ....

Bugun okulda giremedim hicc
Stajyer gelmedigi gun icin telafiye gelcekti bugun ama haber vermeden gelmedi, ben de plan yapmamistim biraz ortada kaldik gibi oldu karisik bi gundu ama guzel gecti:))

Simdi de sevgilimle buluscamm
Ona bugun supriz yapip bonnyfood'tan cikolatali meyve sepeti gomderdim is yerine, icine de guzzeel bir not yaazdim, cok mutlu olduu:))

hemencık anlatayım sıze yazdıktan hemen sonra ustumu gıdım cıktım once lıse arkadasıma gıttım ordan onunla alısverıs merkezıne gıttık gıydım cıkardım gıydım cıkardım ama almadım sadece bedenıme bakmak ıstedım cogu olsada genel bedenım 40 bende 38 gırmek ıstıyorum artık... neyse sıcak sahlep ıctık dısarda sogukda ve cok zevk aldım bunu yaparken.... kısaca bnım ıcın cok guzel bı gundu arkadasım saolsun...

Ne iyi, guzel bi gun gecirmis olmann

Ben de genel olarak 40 giyiyorum aslinda bazi kiyafetlerde ozellikle ustse 38 olabiliyor ama kapali oldugumdan dar giymemeye calisiyorum. O yuzden bol bol rahat rahat 38 giyebilmek istiyorum:)) ev kiyafetlerim 36 olabilirr

Stajyer gelmedigi gun icin telafiye gelcekti bugun ama haber vermeden gelmedi, ben de plan yapmamistim biraz ortada kaldik gibi oldu karisik bi gundu ama guzel gecti:))

Ona bugun supriz yapip bonnyfood'tan cikolatali meyve sepeti gomderdim is yerine, icine de guzzeel bir not yaazdim, cok mutlu olduu:))

betul sen ısını bılıyosun hı...
ay ben hıc boyle seyler yapmadım bundan mı kaybedıyorum acaba...kız haftayada benmı gondersem bak kıskandım.... :34::34::34::34:

Yaz canim yaa
Ozellille benden korkuyorsan korkma:))
Kacamak yapsak bile bahanesi sendeb gormek olamaz yani merak etme:))

Ayy yemek takimini alirsan hemen gel paylass:))

Ebru simdi mesaj kutuma tekrar bakayim ama bu hafta felaket kimse dogru duzgun gondermedi mesaj sayilarini gondermeyenler sayip toplu gondersinler aksam 10-11e kadar ben de oyle koyayim buraya.

Ortalıkta hiç kaçamak yapan yok ama acaba yapılıyor da yazılmıyor mu diye düşünmüyorda değilim :9:

Kızlar mesaj sayılarını atmayanlar mutlaka atsın. Çünki yarınki liste için önemli.

Bende bayılırım salepe. Özellikle bu mevsimde çok iyi gider. Bu arada sen menünü yazdın mı? Ben mi görmedim. Salepin kalorisi çok gibi geldi bana. :9: Kıyafet denemen çok güzel olmuş. Kendine bir hedef belirle mesela bir ay. Bir ay sonra yeniden çık bakalım böyle bir gezintiye kaç bedene gireceksin.

Ben yiyemiyorum madem nişanlım mı yesin dedin. Ben olsam dayanamazdım yerdim diyomuşum :9: Bende arada bir gül alırım aşkıma. Denk geldiği zaman, hep o bana alacak değil yaaaa :16:

Uzun zaman oldu menü yazmayalı. Bakalım bu ilk gün neler yapmışım. Sanırım biraz abarttım ama inşallah ilerleyen günlerde dahada düzenli olacak. Bugün akşam yemeği içinde geç kaldım. Az önce yedim maalesef. Yarın en geç saat 18:00 de yeme işimi bitireceğim.

Sabah
Yarım simit
1 kk beyaz peynir
Zeytin
Şekersiz bir fincan çay

Öğle
1 kase yayla çorbası
2 kk büyüklüğünde haşlama et
1 kk büyüklüğünde kabak tatlısı
2 küçük dilim kepek ekmeği

Ara (15:00)
1 tane muz

Ara (16:30)
Sabahtan kalan simidin kalan yarısı :9:

Akşam
2 servis kaşığı mantarlı tavuk sote
2 bardak ayran
Birazcık ekmek (Ekmek maalesef beyaz ekmekti.):17:

2,5 litre su. Şimdilik spor yok ama sürekli ev işi yapmaya çalışıyorum hareket olsun diye.

Tamam canım başarılar inşallah istediğin sonuçları alırsın sınavlardan. Mutlaka uğra ama. :3:
inş. canım sagol.. ugrarım...
Uzun zaman oldu menü yazmayalı. Bakalım bu ilk gün neler yapmışım. Sanırım biraz abarttım ama inşallah ilerleyen günlerde dahada düzenli olacak. Bugün akşam yemeği içinde geç kaldım. Az önce yedim maalesef. Yarın en geç saat 18:00 de yeme işimi bitireceğim.

Sabah
Yarım simit
1 kk beyaz peynir
Zeytin
Şekersiz bir fincan çay

Öğle
1 kase yayla çorbası

1 tane muz

Akşam
2 bardak ayran

2,5 litre su. Şimdilik spor yok ama sürekli ev işi yapmaya çalışıyorum hareket olsun diye.

oo maşallah :nazar:
ya sen hamile degilmiydin? ne sporu :1:
yapıyormusun yoksa :1:

inş. canım sagol.. ugrarım...

oo maşallah :nazar:
ya sen hamile degilmiydin? ne sporu :1:
yapıyormusun yoksa :1:

Hamileyim canım formumu korumaya çalışıyorum. Çok ilo almak istemiyorum. Spordan kastımda 30 dk yürümeyi düşünüyordum. Bakalım yürüyebilecek miyim? :9:

Sabah
Yarım simit
1 kk beyaz peynir
Zeytin
Şekersiz bir fincan çay

Öğle
1 kase yayla çorbası

1 tane muz

Akşam
2 bardak ayran

6 DA YEME İŞİNİ BIRAKMAK SANA AĞIR GELİR..en azındna yatmadan önce süt iç..yürüyüş yapmak çok önemli yapabilrsne yapmaya çalış..
Ortalıkta hiç kaçamak yapan yok ama acaba yapılıyor da yazılmıyor mu diye düşünmüyorda değilim :9:

Kızlar mesaj sayılarını atmayanlar mutlaka atsın. Çünki yarınki liste için önemli.

Bende bayılırım salepe. Özellikle bu mevsimde çok iyi gider. Bu arada sen menünü yazdın mı? Ben mi görmedim. Salepin kalorisi çok gibi geldi bana. :9: Kıyafet denemen çok güzel olmuş. Kendine bir hedef belirle mesela bir ay. Bir ay sonra yeniden çık bakalım böyle bir gezintiye kaç bedene gireceksin.

Ben yiyemiyorum madem nişanlım mı yesin dedin. Ben olsam dayanamazdım yerdim diyomuşum :9: Bende arada bir gül alırım aşkıma. Denk geldiği zaman, hep o bana alacak değil yaaaa :16:
ben varım..yarına misafirm var ve mecburen yaptığım keki böreği tattım..çeyrek kek yarım börek..:14:
ama akşam sadece çorba içmiştim..18:30 da tattım bunları..yarına ne olacak bakalım :37::9:

Melek gelmiş. Canım hoş geldin. Geçen gün Derya bişeyden bahsetti. Ama tam açıklamadı. Noldu ben yokken?

hatırladığım kadarı takımı sahiplenip geleni kabul etmediler mutide yazmıştı biz sardırdık yenilere gerek yok gibi bir cümle vardı sanırım o günden sonra bende girmedim hatta terk ettim :34:sonuç ortada kendileri gitti..:ssz:

menum

sabah 1 bardak sut 1 dılım tam bugday peynır

arada 1 dılım kek

oglen yok

ara salep

aksam kekden dolayı sadece corba...

1.5 lt su
ve bolca yuruyus

Kızlar yarın liste günü. İnşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte. Tuğba ve Gül şimdilik paylaşımlarınız ve katılımlarınız iyi gidiyor. Tabii ki daha iyisi olabilir. Ben yarın sizi listeye almak istiyorum. Umarım listeye alındıktan sonra katılımlarınız düşmez. Gülçin'cim senin çözümünüde buldum. O kural senden sonra getirildiği için seni kapsamıyor. Seni normal izinden dönmüş gibi listeye alabiliyorum. Kurallardan okuduğum kadarıyla böyle bir sonuç çıktı ortaya. Liste ile ilgili olarak söylemek istediğiniz bişeyler var mı? Ayrıca Betül'cüm zahmet olmazsa mesaj listelerini bugün yayınlayabilir misin?

Sağol canım ben her zaman paylaşım yapmaya hazırım yarın sabah kilomu bildiririm...

Sabah
Yarım simit
1 kk beyaz peynir
Zeytin
Şekersiz bir fincan çay

Öğle
1 kase yayla çorbası

1 tane muz

Akşam
2 bardak ayran

güzel bir menü olmuş

menum

sabah 1 bardak sut 1 dılım tam bugday peynır

arada 1 dılım kek

oglen yok

ara salep

aksam kekden dolayı sadece corba...

1.5 lt su
ve bolca yuruyus

süperrrr canım telafi etmişsin...

iyi akşamlar arkadaslar...

menüm

sabah:2 yulaf kepekli muffin,peynir,zeytin,bal,sütlü çay...

öğlen:zeytinyağlı pırasa az tavuk

ara:yesil çay,1 muz :17:

akşam:kıymalı yumurta

2 lt su ,30 dk.aletli spor...

Back
X