Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

6 DA YEME İŞİNİ BIRAKMAK SANA AĞIR GELİR..en azındna yatmadan önce süt iç..yürüyüş yapmak çok önemli yapabilrsne yapmaya çalış..

ben varım..yarına misafirm var ve mecburen yaptığım keki böreği tattım..çeyrek kek yarım börek..:14:
ama akşam sadece çorba içmiştim..18:30 da tattım bunları..yarına ne olacak bakalım :37::9:

Yok canım yaaa zaten artık midemde sanki yanardağ var. Nasıl yanıyor anlatamam. Sütüde zaten neskafeyle içebiliyorum. İnşallah senin bu kaçamaklar kilonu etkilemez. Bakalım yarın Betül neler yaptı:9:

hatırladığım kadarı takımı sahiplenip geleni kabul etmediler mutide yazmıştı biz sardırdık yenilere gerek yok gibi bir cümle vardı sanırım o günden sonra bende girmedim hatta terk ettim :34:sonuç ortada kendileri gitti..:ssz:

Bende bugün geçmişe biraz göz attım. Gülçin geldiğinde de pek iç açıcı konuşmamışlar. Zaten yeni üye almamışlar ki. Gelen gitmiş bi şekilde. Ama izne ayrılıpta geri dönmek isteyenlere kötü olmuş.

menum

sabah 1 bardak sut 1 dılım tam bugday peynır

arada 1 dılım kek

oglen yok

ara salep

aksam kekden dolayı sadece corba...

1.5 lt su
ve bolca yuruyus

Şimdi gelde kızma. Bu nasıl bir menü Tuğba. Bir dilim kek uğruna aç kaldın. Bide bunu cuma öncesi yaptın. Kızdım bak şimdi.:47:

iyi akşamlar arkadaslar...

menüm

sabah:2 yulaf kepekli muffin,peynir,zeytin,bal,sütlü çay...

öğlen:zeytinyağlı pırasa az tavuk

ara:yesil çay,1 muz :17:

akşam:kıymalı yumurta

2 lt su ,30 dk.aletli spor...

Muz haricinde güzel bir menü. Bugün benim menüde de muz var. Yemezdim aslında ama çok canım çekti.

Yok canım yaaa zaten artık midemde sanki yanardağ var. Nasıl yanıyor anlatamam. Sütüde zaten neskafeyle içebiliyorum. İnşallah senin bu kaçamaklar kilonu etkilemez. Bakalım yarın Betül neler yaptı:9:

Bende bugün geçmişe biraz göz attım. Gülçin geldiğinde de pek iç açıcı konuşmamışlar. Zaten yeni üye almamışlar ki. Gelen gitmiş bi şekilde. Ama izne ayrılıpta geri dönmek isteyenlere kötü olmuş.

Şimdi gelde kızma. Bu nasıl bir menü Tuğba. Bir dilim kek uğruna aç kaldın. Bide bunu cuma öncesi yaptın. Kızdım bak şimdi.:47:

Muz haricinde güzel bir menü. Bugün benim menüde de muz var. Yemezdim aslında ama çok canım çekti.

ıyıde tatlum burda hatamı dengeledıgım ıcın tebrık beklıyordum ben kızmanı degıl ... :5::5::5::5::5::50::50::50::50:

betul sen ısını bılıyosun hı...
ay ben hıc boyle seyler yapmadım bundan mı kaybedıyorum acaba...kız haftayada benmı gondersem bak kıskandım.... :34::34::34::34:
Ben isimi biliriimmmm :) cok bilirim hem de.
Ya bilmekten ziyade icimden geliyor, dun dugun yeri tuttuk, orayi sirf ben cok begendim diye tuttu, biraz daha uygun bir yerler dusunuyorduk normalde, ev konusunda uzuldum diye uzuluyor. Benimle uzulup benimle seviniyor. Ben de oyle.. Mutlu olsun istedim. Hem de tesekkur niyetine:))

Ortalıkta hiç kaçamak yapan yok ama acaba yapılıyor da yazılmıyor mu diye düşünmüyorda değilim :))

Ben yiyemiyorum madem nişanlım mı yesin dedin. Ben olsam dayanamazdım yerdim diyomuşum :9: Bende arada bir gül alırım aşkıma. Denk geldiği zaman, hep o bana alacak değil yaaaa :16:

Beni kast ediyorsun di mi:))
Benim menu yazmadigim gunleri pek karistirmayin bence:))
Bugun yazicam ama:)
Gerci Ebru sen begenmezsin bugunu de ama bence fena degildi, elimdeb gelenin en iyisini yapmaya calistim:))
Ben cicek almam ya .
Mutlu oluyo mu ki esin??

Uzun zaman oldu menü yazmayalı. Bakalım bu ilk gün neler yapmışım. Sanırım biraz abarttım ama inşallah ilerleyen günlerde dahada düzenli olacak. Bugün akşam yemeği içinde geç kaldım. Az önce yedim maalesef. Yarın en geç saat 18:00 de yeme işimi bitireceğim.

Sabah
Yarım simit
1 kk beyaz peynir
Zeytin
Şekersiz bir fincan çay

Öğle
1 kase yayla çorbası
2 kk büyüklüğünde haşlama et
1 kk büyüklüğünde kabak tatlısı
2 küçük dilim kepek ekmeği

Ara (15:00)
1 tane muz

Ara (16:30)
Sabahtan kalan simidin kalan yarısı :9:

Akşam
2 servis kaşığı mantarlı tavuk sote
2 bardak ayran
Birazcık ekmek (Ekmek maalesef beyaz ekmekti.):17:

2,5 litre su. Şimdilik spor yok ama sürekli ev işi yapmaya çalışıyorum hareket olsun diye.

Bence cok kotu degil ebrucummerak etme sn ;)

menum

sabah 1 bardak sut 1 dılım tam bugday peynır

arada 1 dılım kek

oglen yok

ara salep

aksam kekden dolayı sadece corba...

1.5 lt su
ve bolca yuruyus
Tuba ben de pek begenmedim ben olsam o keki yedim diye kendimi ac birakmazdim zaten oglen yememissin
Bilmem ki dengeli olmamis yani.
Ne desem bilemedimm

iyi akşamlar arkadaslar...

menüm

sabah:2 yulaf kepekli muffin,peynir,zeytin,bal,sütlü çay...

öğlen:zeytinyağlı pırasa az tavuk

ara:yesil çay,1 muz :17:

akşam:kıymalı yumurta

2 lt su ,30 dk.aletli spor...

İste bu guzell

Bugun muz gunuymus galibaa herkes muz yemis, ben de yedim ama saat 2de:))

Simdi gelelim menuyeee

Sabah 7:15 1 bardak sut, 2 kuru kayisi
9:30 peynir, domates

Ogle 12:30 1 kase yagsiz salata, 4 yk yogurt, 2 dilim ekmek

Ara 14:00 1 muz

Ara 16:30 2 dilim yumurtali ekmek
( eve gidip corba- salata yiycektim o yuzden yedim bunlari, ama sonra nisanliciggimm aradi bulusalim dedi eve gidemedim, onu beklerken gec olmamasi icin yemek yedim, bizim okulun orda da cok az yemek yeri var o yuzdeeenn...

Aksam 18:00 1 tane hamburger..

ıyıde tatlum burda hatamı dengeledıgım ıcın tebrık beklıyordum ben kızmanı degıl ... :5::5::5::5::5::50::50::50::50:

Ben sana baştan kızayımda canım sen aynı hatayı bi daha tekrar etme olur mu? Belki başka bir gün olsaydı bu kadar kızmazdım ama yarın cuma. Tartı günü. O nedenle perşembeleri daha dikkatli oluyoruz. İnşallah bu ufak kaçamak yarın ki kilonu etkilemez.

Bugun muz gunuymus galibaa herkes muz yemis, ben de yedim ama saat 2de:))

Simdi gelelim menuyeee

Sabah 7:15 1 bardak sut, 2 kuru kayisi
9:30 peynir, domates

Ogle 12:30 1 kase yagsiz salata, 4 yk yogurt, 2 dilim ekmek

Ara 14:00 1 muz

Ara 16:30 2 dilim yumurtali ekmek
( eve gidip corba- salata yiycektim o yuzden yedim bunlari, ama sonra nisanliciggimm aradi bulusalim dedi eve gidemedim, onu beklerken gec olmamasi icin yemek yedim, bizim okulun orda da cok az yemek yeri var o yuzdeeenn...

Aksam 18:00 1 tane hamburger..

Akşama kadar iyi gitmişsinde akşam bozmuşsun Betül. Hamburger kaç kalori biliyosun dimi hemde perşembe günü. :47: Gelde kızma şimdi.:9:

Peki ebrucum yarin sabah mutlaka yazarim ..Yemegimizi yedik esimle , birazdan giyinip bir arkadasa oturmaya gidicez hemde donuse yolu uzatip biraz yuruyus yapicaz , esimide benle surukluyorum yazik onada ama olsun zarari dokunacak degil ya dimi sanki:9:Hoscakalin hanimlar insallah yarina hepimizde en kotu yaglarimizi yakmis olup ve bu pis kilolardan adim adim kurtuluruz :3:

ay ay ne goreyim cikmadan gozume takildi , betul'un hamburger yemesi , hemen ceza verelim kendisine :41:ebrununda dedigi gibi persembe gunu yapilirmi , yarin tarti gunu ,,, :14:

arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın haber veremedim oğlum hastaydı biliyorsunuz burda sağlık ocağı var oraya götürmüştüm antibiyotik vermişti ve içince yemyeşil safra kusmaya başladı alerjisi varmış
kusmaya yemekde yememeye başlayınca bugün doktora götürdüm birsürü tahlil yaptı şimdilik hiç ilaç kullanmayalım dedi sadece kusması çok olursa metpamit ver dedi yarında tahlilleri almaya gideceğim o yüzden yarında giremem akşama kadar
kilo bildirimini şimdiden yapıyım çarşamba günü 62 kiloydum onu not alın
kusura bakmayın kızlar biraz süt içirip yatıracağım oğlumu çok ağlıyo iyileşirde inşallah biran önce oğlumda rahat eder bende rahat rahat aranıza dönerim
betül dünkü mesaj sayım 12 ydi canım
herkese iyi geceler dua edin kızlar

Kızlar ben kaçıyorum artık. Yarın lütfen 11:30 dan önce herkes bildirimini yapsın. Umarım yarın güzel bir sonuç alırız hep birlikte. Bende bildirim yapcam bakalım kaç kiloyum :60::60::60:

Herkese iyi geceler.:16:

arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın haber veremedim oğlum hastaydı biliyorsunuz burda sağlık ocağı var oraya götürmüştüm antibiyotik vermişti ve içince yemyeşil safra kusmaya başladı alerjisi varmış
kusmaya yemekde yememeye başlayınca bugün doktora götürdüm birsürü tahlil yaptı şimdilik hiç ilaç kullanmayalım dedi sadece kusması çok olursa metpamit ver dedi yarında tahlilleri almaya gideceğim o yüzden yarında giremem akşama kadar
kilo bildirimini şimdiden yapıyım çarşamba günü 62 kiloydum onu not alın
kusura bakmayın kızlar biraz süt içirip yatıracağım oğlumu çok ağlıyo iyileşirde inşallah biran önce oğlumda rahat eder bende rahat rahat aranıza dönerim
betül dünkü mesaj sayım 12 ydi canım
herkese iyi geceler dua edin kızlar

Geçmiş olsun Gülçin'cim. Umarım düzelir biran önce sıkma canını. Atlatacaktır mutlaka. Ama yarın bi 5 dk önce kalk yeniden tartıl bildrim yap canım. Çarşamba çok erken olur. Bildirim yapamazsanda haftaya alalım seni listeye. Ama mutlaka bildirim yapmaya çalış olmaz mı? Çok vaktini alacağını sanmıyorum.:26:

ya gerçekten okulun orda Mado var Güllüoğlu var bir de Burger King var. salatası da kalmamıştı.
nişanlımlla buluşacağımız yere gitseydim saat 7-8 olcaktı fln yedim ben de :))
:32:

Hadi bakalım kolay gelsin o zaman sana.

Gayet güzel ve hafif bir menü. Afiyet olsun.

Kız Beril o nasıl bir beddua öyle. Hıııııı kızarım bak. :9:
kisssssss sende herseye kisiyon yaw
yoksam hormonlar seni elemi gecirdi

Gün icindeee burasııı coookk bossss kızlaaaar hepimizz biraz daha dikkaaatt edelimmmm
ben surekli gelebilmek istiyorum ama durumum ortada
ins.en kisa zamanda duzeltecem
Kızlar yarın liste günü. İnşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte. Tuğba ve Gül şimdilik paylaşımlarınız ve katılımlarınız iyi gidiyor. Tabii ki daha iyisi olabilir. Ben yarın sizi listeye almak istiyorum. Umarım listeye alındıktan sonra katılımlarınız düşmez. Gülçin'cim senin çözümünüde buldum. O kural senden sonra getirildiği için seni kapsamıyor. Seni normal izinden dönmüş gibi listeye alabiliyorum. Kurallardan okuduğum kadarıyla böyle bir sonuç çıktı ortaya. Liste ile ilgili olarak söylemek istediğiniz bişeyler var mı? Ayrıca Betül'cüm zahmet olmazsa mesaj listelerini bugün yayınlayabilir misin?

ben kendimden cok umutluyum:52:

bu arada menumu yazayim
sabah
ekmeksiz
1 yumirta ve 5 zeytini yesilligin icine dogradim salata gibi yedim
ara
1 incir
5-6 findik
ogle
yarim por.haslama sebze ve biraz yogurt
ara bir elma
aksam
kocaman bir tonsalat

sanirim suyu yeteri kadar ictim
3 fincan cay
kayisi
papatya
form

spor
35 dakika haydarla 6.5 hizinda yuruyus
100 adim stepper
60 kez twister

arkadaslar sporu parca parca yapiyorum ben
sizce bir faydasi oluyormudur
yoksa bosunami ugrasiyorum
soyleki
bir kere 35 dakika yuruyorum
zaman olunca iste twister i yapiyom vs...............

yarin ilk cumasi
rabbim herseyi gonlunuze gore versin
dilenen dualari kabul etsin
hepinize iyi geceler
kaptan kizma bana emiiiii..................

Yaz canim yaa
Ozellille benden korkuyorsan korkma:))
Kacamak yapsak bile bahanesi sendeb gormek olamaz yani merak etme:))

Ayy yemek takimini alirsan hemen gel paylass:))

Ebru simdi mesaj kutuma tekrar bakayim ama bu hafta felaket kimse dogru duzgun gondermedi mesaj sayilarini gondermeyenler sayip toplu gondersinler aksam 10-11e kadar ben de oyle koyayim buraya.

Yaaaa yemek takımını bernardodan alıcaktım gittim baktım o begendigim takıma suplalarıda icinde olan takıma 4.250 ye dusmus kadın ckardı önüme koydu cok basitti o paraya hic ama hic degmezdi hic begenmedm uzaktan ısık aldatıyomus yakından gordum cok sogudum yaa anlatamam igrencti adıda p yle baslıyoda bak aklımda tutcam dedm senin icin unuttum
Sonra jumboya gittim orda da suplasıyla 3450 suplasız 2.850 alırsanız biseyler yaparım dedi tabi ben onunda adını unuttum :17: jumbodakine bayıldım tam istedgm gibi ben kare istemiyodum yuvarlak istiyodum taamm istedgim o onu alıcam dusuniyim ddedim hisarada bakarım ama yok jumbodakini alıcam muhtemelen yarın gdemem ctesi sınavım var sınavdan sonra alıcam onu

Son düzenleme:
mesaj sayılarıı
ptesi //salı--tatil--//çarşamba//perşembe

betül 11 // 8 // 13 // 8
ecem 14 // ------- // 9 // ecem görünce buraya alıntılayarak ekleyebilrsin
tugba --- // 16 // 14 // 10
gulcin -- // 5 // 12 // gülçin sen de ekle
gül ---- // 5 // ----------------
beril --- // -- // 28 // 11
cubukkraker ----------------------------------
katerina ----------------------------------
dilek --------------------------------------

umarım çok karışık olmamıştırrr :))

Yaaaa yemek takımını bernardodan alıcaktım gittim baktım o begendigim takıma suplalarıda icinde olan takıma 4.250 ye dusmus kadın ckardı önüme koydu cok basitti o paraya hic ama hic degmezdi hic begenmedm uzaktan ısık aldatıyomus yakından gordum cok sogudum yaa anlatamam igrencti adıda p yle baslıyoda bak aklımda tutcam dedm senin icin unuttum
Sonra jumboya gittim orda da suplasıyla 3450 suplasız 2.850 alırsanız biseyler yaparım dedi tabi ben onunda adını unuttum :17: jumbodakine bayıldım tam istedgm gibi ben kare istemiyodum yuvarlak istiyodum taamm istedgim o onu alıcam dusuniyim ddedim hisarada bakarım ama yok jumbodakini alıcam muhtemelen yarın gdemem ctesi sınavım var sınavdan sonra alıcam onu

ya niye unutuyorsun ama :)) çok merak ettim bernardoda hangisinden bahsettiğini hiç göremedim ben. kahvaltı takımını almaya gittiğimde de baktım ama yoktu, nerden baktın sen ?
jumboda güzel yemek takımları da var gerçekten, güle güle kullan şimdidenn ..

ben de çıkıyorum kızlarr

herkese iyi uykularrr
yarın sabah görüşürüzzz :))

Back
X