Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya niye unutuyorsun ama :)) çok merak ettim bernardoda hangisinden bahsettiğini hiç göremedim ben. kahvaltı takımını almaya gittiğimde de baktım ama yoktu, nerden baktın sen ?
jumboda güzel yemek takımları da var gerçekten, güle güle kullan şimdidenn ..

ben de çıkıyorum kızlarr

herkese iyi uykularrr
yarın sabah görüşürüzzz :))

Ben capacity magazasından bakıyorum bernardoya orda var kasanın orda sagda en üstte :)))

Sanada iyi uykulaaaaarrr yarın görüsürüüüzzz :))

Menüm
Sabah
2 dilim peynir
2 dilim salam
1 d. Ekmek

Ara
1 mandalina

Ögle
Tavuk suyuna sehriyeli corba

Ara
3 kasık yogurt

Aksam
2 yk Mantar sote
1 d ekmek

2 lt su

Ben capacity magazasından bakıyorum bernardoya orda var kasanın orda sagda en üstte :)))

Sanada iyi uykulaaaaarrr yarın görüsürüüüzzz :))

kahvaltı takımını capacity den aldım ben de , du bakayım yarın fln bir daha gitme ihtimalim var bakarım :))

mesaj sayılarıı
ptesi //salı--tatil--//çarşamba//perşembe

betül 11 // 8 // 13 // 8
ecem 14 // ------- // 9 // ecem görünce buraya alıntılayarak ekleyebilrsin
tugba --- // 16 // 14 // 10
gulcin -- // 5 // 12 // gülçin sen de ekle
gül ---- // 5 // ---- // 8
beril --- // -- // 28 // 11
nermin 5 // --- // 6 // 10

cubukkraker ----------------------------------
katerina ----------------------------------
dilek --------------------------------------

umarım çok karışık olmamıştırrr :))

düzeltme yaptım son hali bende budur.

yok ben cok kati halini pek sevmiyorum bazan kotu ve kirici konusuyor misal kaldir o buyuk po..nu diye felan cok komik:9: birde o programda 2 takim oluyor birini Jillian calistiriyor birinide Bir erkek var o calistiriyor , ben erkegi tercih ediyorum o biraz daha yumsak davraniyo ama oda kaybettiryo elbette, Fransada yasiyorum canim o program amerikalilarin ama burda da yayinlaniyor bence cok guzel program

Aaa fransada hangi sehirdesn gercekleri söylüyo iste o hosuma gidiyo yoksa kendimizi görmek istedigimiz gibi görüyoruz buda bir gercek

kahvaltı takımını capacity den aldım ben de , du bakayım yarın fln bir daha gitme ihtimalim var bakarım :))

Ayy gidersen o zaman bide jumboya girebilirsen jumbodaki yemek takımınada bakar mısın iceri girdiginde sagda zaten yine sagdaki raftaa yuvarlak etrafı kalın gümüs alttan 2. Yada 3. Rafta olması gerek muhtemelen 2 de :)))

Son düzenleme:
Hadi bende kactımmm kızlarr yarın bildirimlerr gelsin iyi geceler görüsürüzzzz :)

düzeltme yaptım son hali bende budur.

mesaj sayılarıı
ptesi //salı--tatil--//çarşamba//perşembe

betül 11 // 8 // 13 // 8
ecem 14 // 5 // 9 // 23
tugba --- // 16 // 14 // 10
gulcin -- // 5 // 12 // gülçin sen de ekle
gül ---- // 5 // ---- // 8
beril --- // -- // 28 // 11
nermin 5 // --- // 6 // 10

cubukkraker ----------------------------------
katerina ----------------------------------
dilek --------------------------------------

Son haline göre kendiminkinide ekledim

Son düzenleme:
hatırladığım kadarı takımı sahiplenip geleni kabul etmediler mutide yazmıştı biz sardırdık yenilere gerek yok gibi bir cümle vardı sanırım o günden sonra bende girmedim hatta terk ettim :34:sonuç ortada kendileri gitti..:ssz:

Valla derya sana ne dediler bilmiyorum ama ben tatilden dönmüştüm.girmek istedim..
yok biz birbirimize alıstık,gerek yok baska birilerine falan dediler.. bende cektim gittim işte

Gunaydiiinn :)
Pff bugun cuma ama hic cuma enerjisi yok ustumde. Cok uykum var simdi. Bildirimimi yapayim uyuycam biraz tramvayda:))

Gecen hafta 63.5
Bu hafta. 63.2
Fark 300 gr, %0,47

Aaa fransada hangi sehirdesn gercekleri söylüyo iste o hosuma gidiyo yoksa kendimizi görmek istedigimiz gibi görüyoruz buda bir gercek

Ayy gidersen o zaman bide jumboya girebilirsen jumbodaki yemek takımınada bakar mısın iceri girdiginde sagda zaten yine sagdaki raftaa yuvarlak etrafı kalın gümüs alttan 2. Yada 3. Rafta olması gerek muhtemelen 2 de :)))

Jumbodaki adam beni kovacak artik:))
Giriyorum o ne kadar bu ne kadar soruyorum bazen pazarlik bilr yapiyorum sonra hic bir sey almadan geri cikiyorum :D

Su anda her seye useniyorum ama ya marmara foruma ya da capacity e giderim cikista. Capacitye gidersem bakarim aslinda sen isimlerini aklinda tutsan beb de evdeki katalogtan baksam en kolayi o :))))

günaydin güzel bayanlar :16: bugün sizin tartilma gününüz..umarim herkesler iyi sayi görür:40: ben yilbasi gecesi kendime izin verip ölcüyü kacirinca sali sabahi hemen tekrar diyete basladim. en son sali tartildigimda 65ti kilom cok istikrarli bir sekilde protein diyeti yapiyorum :52: kilo verdigimi hissediyorum ama ne kadar oldugunu bilmiyorum sali sabahi belli olacak bu diyetin ne kadar ise yaradigi. 1 hafta kadar kilo vermem durmustu metabolizmayi hizlandirdigi icin böyle yapmaya karar verdim.. günlük bol bol su iciyorum cay kahve harici 3 lt. ,yagsiz et yogurt süt yumurta balik ve saat 3 e kadar meyve aralarda. he bir de spor yapiyorum bölgesel hareketler filan.. 3. günün sonunda göbek sifirlandi nerdeyse bakalim belimde incelmeyi ve kilo farkini görecekmiyim sali günü :52: herkese ve kendime basarilar diliyorum.. hoscakalin :16:

günaydın..:16:
geçen cuma :60.6
bu hafta: 61 :37: +400 :17:
aslında dün: 60.5 di - 100 gr dı yav..:44: :60: ilginç :26:
betul bu hafta sen kazandın..:46::9::16:

Son düzenleme:
gunaydın gunaydın hanımlar
hemen bende bıldırım yapıyım...

gecen hafta 66
bu hafta 64.8
fark 1.2

ama yuzde hesaplamayı bılmıyorum...

Merhaba arkadaslar herkese günaydıııınnnnnnnnnnnnnnn:3:

25 aralıkta 80.8 ile basladım tam dukan olmasa da ona benzer bir diyet yapıyorum,daha önce dukan diyeti yaptım yarıda kestim çünkü bıkkınlık vermişti ben de kilo verdiren seyin protein

olduğunu anlayarak (çünkü mesela yanında karbonhidrat olmadan et,balık,tavuk vs.yendiği zaman vücut bunu yakmakiçin daha çok kalori harcıyormuş) dukan gibi sırf yağsız ürünlerden

oluşmayan evde ki peynir,yoğurt,kıyma ile arasıra meyve tüketerek(dukan da meyve de yasak)kendimce bir diyet uyguluyorum,mesela balı çok severim kahvaltılarım da bal da var az da

olsa...kısaca kendimi bunaltmak istemiyorum 25 aralıkta 80.8 kiloydum 10 günde(gerçi 3 gündür falan kilom sabit 1 haftada 2200 verdim) 2.200 gram fena değil benim için...

çünkü aylardır 81 de sabit kalmıştım.

Son düzenleme:

gecen hafta 66
bu hafta 64.8
fark 1.2

canım tebrikler çok güzel gidiyorsun...

günaydin güzel bayanlar :16: bugün sizin tartilma gününüz..umarim herkesler iyi sayi görür:40: ben yilbasi gecesi kendime izin verip ölcüyü kacirinca sali sabahi hemen tekrar diyete basladim. en son sali tartildigimda 65ti kilom cok istikrarli bir sekilde protein diyeti yapiyorum :52: kilo verdigimi hissediyorum ama ne kadar oldugunu bilmiyorum sali sabahi belli olacak bu diyetin ne kadar ise yaradigi. 1 hafta kadar kilo vermem durmustu metabolizmayi hizlandirdigi icin böyle yapmaya karar verdim.. günlük bol bol su iciyorum cay kahve harici 3 lt. ,yagsiz et yogurt süt yumurta balik ve saat 3 e kadar meyve aralarda. he bir de spor yapiyorum bölgesel hareketler filan.. 3. günün sonunda göbek sifirlandi nerdeyse bakalim belimde incelmeyi ve kilo farkini görecekmiyim sali günü :52: herkese ve kendime basarilar diliyorum.. hoscakalin :16:

sanırım tam dukan yapıyorsun canım gerçi meyve de var salıdan salıya mı tartılıyorsun ben sabredemem valla:40:

vücut bazen direniyor bazen ise yağlarımız kasa dönüştüğü için tartıda fazla çıkabiliyoruz normal canım:34:

balangic 93
gecen hafta 81.5
bu hafta 79.8
fark 1.7
hedef 70

yuzde hesaplamayi unutmusum nasil yapiyorduk

Son düzenleme:
Hehehe yasasinnn
Haftaya bakalimm nasil olcakk
Sen neden aldin ki menulerin iyiydi sanki , odemdir o.

gecen hafta 66
bu hafta 64.8
fark 1.2

Masallahhh cok guzell

yuzde hesaplamayi bilen varmi
yada bir link vardi ben simdi bulamiyorum

bana cevap vermeye niyetiniz yok sanirim
neyse sonra gorusuruz

Back