Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ohhhhhhhhhh be rahatladim gidip sporumu yapayim
gelirim yine

Menüm sabah ögle okulda oldugum icin bir simit aldım veee

Sabah
Simitin bir yarısı

Ögle
Simitin kalan yarısı

Aksam üstü
1 yumurta
1 d ekmek
Sekersiz cay

5 ten beridir yemek yemiyorum....

harika canım...

Bende kısaca bugünümü anlatıp kaçayım. Çünki çok yorulmuşum. Ayaklarım sızlıyor. Önce kızımla birlikte kütüphaneye gittik. Bugün tam 6 kitap daha aldım. Umarım en kısa zamanda bitirebilirim bunları. Arkasından kendim için hamile iç çamaşırları aldım. Gerçekten yeni çıkan ürünler çok işe yarıyor. Uzun bir süre dolaştık kızımla birlikte mağazaları. Sonra eşimin iş yerine gittik. Öğle ve akşam yemeğini dışarda yemek zorunda kaldım. Gereksiz şeyler yedim. Ama bidaha yemeyeceğim söz veriyorum kendime. :9:Eve girdiğimizde saat 21:00 di. Uzun süre dışarda kalmak yoruyor insanı. Birde kış olunca kalın kalın giyinmek insanı dahada ağırlaştırıyor. Ben kaçıyorum şimdilik. Uyuyakalmazsam uğrarım yine ilerleyen saatlerde. Birazcık uzanıp ayaklarımı dinlendireyim. :16:

iyi dinlenmeler kaptanım...

sevgili 13.takim arkadaslarim benim yuzumden olusan bir sonuc yuzunden birinciligimiz ikincilikle yer degistirdi
bundan dolayi hepinizden ozur dilerim
ama bilinmeliki belki burokrasi gibi bir sey bu pek anlamadim ama ben burdaydim
burda 1.7 kilo verdim
ve birincimde burasidir
kim nerde kacinci siraya yazarsa yazsinnnnn

olmadim bir topikte paylasimda bulunmadim halde listede gosterilmisim
diyecek bir sey yok kurallar................... kurallarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canın sağolsun senin elinde olan bir sey değil üzülme...

iyiki gelmisim
sagol beni aldigin icinnnnnnnnnnnn
yok yok bugunden itibarensporu iki katina cikariyorum
haftaya telafi edecez insallah
hem gul gibi yag eritme kilo verme konusunda kidemli bir arkadasimiz varken
hafta kesinnnnnn bizim

canım deme böyle alt tarafı iki kilo o da yeni basladığım için hele 10 kilo vereyim kıdemli olurum

dontpanic canım aşağıda ismini görüyorum. Birazdan çıkacağım için senin mesajını bekleyemedim. Öncelikle aramıza hoşgeldin. İsmim Ebru. Takım kaptanıyım. Sana hemen kurallarımızı yazayım. Eğer kurallar senin içinde uygun olursa okuyup kabul ettiğine dair geri bildirim bekliyorum. Onun haricinden kısaca kendinden bahsedersen seni tanımış oluruz. İsmini ve yaşadığın şehride yazarsan daha iyi olur. Şimdilik hoşçakal canım.

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

harika canım...

iyi dinlenmeler kaptanım...

canın sağolsun senin elinde olan bir sey değil üzülme...

canım deme böyle alt tarafı iki kilo o da yeni basladığım için hele 10 kilo vereyim kıdemli olurum

en azindan senin derecene zararim dokunmadi arkadasimmmmmmmmmmm

merhabalar herkese. aranıza yeni katıldım ben. ne yazık ki başlangıç kilom tam 115.1 !!!!! :) ama ben çok umutluyum ve mutluyum, buraya gelmeden önceki süreçte kısa bir zaman önce 120.5 i görmüştüm tartıda. istediğim zaman, en az hatayla kilo verebiliyorum, kendime güveniyorum Allah'ın da izniyle. Takım ruhunu severim, arkadaşlarıma bağlıyımdır. Mümkün mertebe elimden geldiği kadarıyla kendime ve takımıma olumlu yönde katkı yapacağım :) kısaca bugünden bahsedecek olursam, 2buçuk litre suyumu, yeşilçayımı, elma sirkemi içtim diyetimi eksiksiz olarak yaptım. Diyet derken, doktora gidip de bi diyet listesi almış değilim. klasik şeyleri uyguluyorum. yoğurt, salata, sebze yemeği ve çorba. Sporumu da yaptım. Bu arada elma sirkesi ve bal karışımını hepinizin denemesini tavsiye ediyorum şiddetle, oldukça şifalı ve gerçekten kilo vermeye de son derece yardımcı.

4 günlük bi internet yoksunluğum olucak, sınav haftam olduğu için arkadaşmda kalacağm, bu süre zarfında yazamayacağm için şimdiden sizlerden özür diliyorum. Dönünce kaldığımız yerden devam. herkese iyi geceler :)

merhabalar herkese. aranıza yeni katıldım ben. ne yazık ki başlangıç kilom tam 115.1 !!!!! :) ama ben çok umutluyum ve mutluyum, buraya gelmeden önceki süreçte kısa bir zaman önce 120.5 i görmüştüm tartıda. istediğim zaman, en az hatayla kilo verebiliyorum, kendime güveniyorum Allah'ın da izniyle. Takım ruhunu severim, arkadaşlarıma bağlıyımdır. Mümkün mertebe elimden geldiği kadarıyla kendime ve takımıma olumlu yönde katkı yapacağım :) kısaca bugünden bahsedecek olursam, 2buçuk litre suyumu, yeşilçayımı, elma sirkemi içtim diyetimi eksiksiz olarak yaptım. Diyet derken, doktora gidip de bi diyet listesi almış değilim. klasik şeyleri uyguluyorum. yoğurt, salata, sebze yemeği ve çorba. Sporumu da yaptım. Bu arada elma sirkesi ve bal karışımını hepinizin denemesini tavsiye ediyorum şiddetle, oldukça şifalı ve gerçekten kilo vermeye de son derece yardımcı.

4 günlük bi internet yoksunluğum olucak, sınav haftam olduğu için arkadaşmda kalacağm, bu süre zarfında yazamayacağm için şimdiden sizlerden özür diliyorum. Dönünce kaldığımız yerden devam. herkese iyi geceler :)

Yukarda senin için bir mesaj yazdım canım umarım okursun. 4 gün sonra seni aramıza bekliyoruz o zaman. Şimdiden sınavlarında başarılar. :16:

Ayyyy takıldım kaldım çıkamadım. Biri beni durdursun çıkıyorum artıkkkkkkkkkkkkk :60::60::60: :52::52::53:

okudum anladım ve kuralların tamamını kabul ediyorum. yalnız 3-4 gün boyunca internete giremeyeceğim, o zaman ne olucak :( daha ilk haftadan böyle bişey yapmak istemezdim :(

Kaptanım benim facebook sayfa profilimde kızıma yaptığım bu pastanın resmi var sayfamın ismi '' seker hamuru '' (birkaç tane var da aynı isim de) ben de kendi kendime öğrendim her

seyi sonra 4 günlük bir kursa gittim orada da pekiştirdim diyelim her konuda yardımcı olurum, zaten günde kaç kişi soru soruyor mesajla tek tek cevap veriyorum sana mı yardım

etmeyeceğim Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin insallah...

çok çok çok teşekkür ederim :) anlayışın ve güzel dileklerin için.. kendinize iyi bakın hepiniiizz

okudum anladım ve kuralların tamamını kabul ediyorum. yalnız 3-4 gün boyunca internete giremeyeceğim, o zaman ne olucak :( daha ilk haftadan böyle bişey yapmak istemezdim :(

Sorun yok canım dört gün sonra geldiğinde yeni başlamış olacaksın zaten. Sen bu dört gün boyunca diyetine dikkat et yeter. Bizim için sorun yok. Yukarda yazmıştım zaten.

hoş geldin canım seni aramızda görmek çok güzel amacımız hep birlikte güzelliğimize güzellik,sağlığımıza sağlık katmak insallah....:3:

en azindan senin derecene zararim dokunmadi arkadasimmmmmmmmmmm

askolsun ne demek canım ya...

selam fıstıklar.
Ebrucum dün yapmış bulunduğun teklif var ya.Biz zaten dolaylı yoldan kardeş takım sayılırız.Ama bunu püsküüte bildirelim..

hoş geldin canım seni aramızda görmek çok güzel amacımız hep birlikte güzelliğimize güzellik,sağlığımıza sağlık katmak insallah....:3:

hoşbulduk çok teşekkür ederim canım benim, sizlerle tanıştığım için mutluyum. amin inşallahh :)

Tamam canım. Geçmiş olsun sana ve eşine. Arada bir buraya uğramanında sakıncası yok. Canın ne zaman isterse gelebilirsin. Yarışmaya hazır olduğun zamanda yarışabilirsin. Bu arada çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim seni. Az kalmış 8 li rakamları görmene. Uğra arada bir mutlaka merakta bırakma bizi. :3:

Tesekur ederim ebrucum , tebrigin icin sagol evet insallah az kaldi 8 li rakamlara :9:
oyle bi sevinirimki , kilo bildirimi yaparim , maalesef yarismaya katilamasamda ,Herkeese selamlar gorusmek uzere :16::3:

Hele sen birde kendi evine geç bakalım o zaman herşey daha güzel olacak. İnsanın kendi evi gibisi yok. :16:

Ayy herkes böyle diyor hattaa evlendikten sonra anne evine oturmaya bile gittiginde kendi evine gitmek isteyeceksin diyorlarrr ::)))

harika canım...

Menüme harika diyen bir sensin nasıl mutluyum bir bilsen :)

Yok canım yaaa. Yine süper ben bukadarını beklemiyordum. Yarım saat oldu hala cevap yazmaya uğraşıyorum. :9::52:

Dünün acısını çıkartmışsın. Acıkırsan ilerleyen saatlerde süt yada ayran iç derim.

Niye tartılıyorsun ki üst üste. Tabii ki fazla çıkarsın. Haftada bir tartılmaya çalış yoksa kötü oluyor sürekli tartılmak. Motivasyonun bozulmasın.

Ay aman masallah o zaman :)
Valla birazda dün yüzünden yemedim bugün acıktım 2 kasık yogurt yedim böyle uyumayı planlıyorum :))
Öyle vallahi tartılmayacagım hemde süpriz olurr o mutluluk baskaaa :)

Bende kısaca bugünümü anlatıp kaçayım. Çünki çok yorulmuşum. Ayaklarım sızlıyor. Önce kızımla birlikte kütüphaneye gittik. Bugün tam 6 kitap daha aldım. Umarım en kısa zamanda bitirebilirim bunları. Arkasından kendim için hamile iç çamaşırları aldım. Gerçekten yeni çıkan ürünler çok işe yarıyor. Uzun bir süre dolaştık kızımla birlikte mağazaları. Sonra eşimin iş yerine gittik. Öğle ve akşam yemeğini dışarda yemek zorunda kaldım. Gereksiz şeyler yedim. Ama bidaha yemeyeceğim söz veriyorum kendime. :9:Eve girdiğimizde saat 21:00 di. Uzun süre dışarda kalmak yoruyor insanı. Birde kış olunca kalın kalın giyinmek insanı dahada ağırlaştırıyor. Ben kaçıyorum şimdilik. Uyuyakalmazsam uğrarım yine ilerleyen saatlerde. Birazcık uzanıp ayaklarımı dinlendireyim. :16:

Aman masallah ne güzel tesvik ediyorsun kitap okumaya.. Eminim kızında seni örnek alıyordur..
Cünkü ben kücükken annemle birlikte uyurdum hatta 12 13 yasıma kadar onunla uyudum :) her gece yatakta kitap okurdu hala okuyor gerci, benimde elime kitap verirdi okula gitmiyordum okuma yazma bilmiyorum tabi ki.. Kendi kendime resimlerden hikayeler kurardım annemede anlatırdım. O bende kitap okuma alıskanlığı kazandırdı. Onun sayesinde kitap okumayı cok seviyorum.

İç çamaşırı konusunda inanılmaz takıntım vardır benimde her kıyafetimin renginde camasırım vardır kesinlikle kıyafetimden farklı renk giymem ve izin belli olmasından nefret ederdim belki sacma ama böylede garip takıntım var :))

Son düzenleme:
ıyı geceler hanımlar sımdı gırdım eve yenı gelen arkadaslar olmus hos geldınız sefalar getırdınız...
anca geldım ya msj sayılarımı bıldıreyım betulcum sana cok uykum var yatcam ve moralım cok bozuk...
ıyı geceler hanımlar ıyıkı varsınız ......:50::30::50::50:

dunku menumu yazmadim hemen yazayim
sabah
2 kasik menemen+1 dilim ekmek+5 zeytin
ogle+1 kase yogurda 1 elma dogradim birazda tarcin ekledim
ara
1 incir+3 badem
aksam
kocaman bir yagsiz salata+iki buyuk bardak ayran+yarim izgara tavuk gogsu

spor
35 dak.6.6 da yuruyus
400 kez ip atlama