Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kuzularrrrrrrrrr kuzucuklarimmmmmmmmmmmmm
alinti almiyorum sonraya ortaya karma karisik birse cikiyor
hepinizi okuyorum evde olmadim icin sadece okumakla yeetineyim
yoksa cepten yazinca ne siz ne de ben anliyorum ortaya cikan yaziyi
yeni arkadasimiz hos gelmisssssssss

sen de hoşgeldin canımmmmm iyi akşamlar...

güzel ve dengeli olmuş canım...

Teşekkürler canım :) Ben de öyle yapmaya çalışıyorum aslında. Bi yerde okumuştum, kilo verdiğimiz zaman vücudumuzdaki yağlar erise de hücre sayısı aynı kalıyormuş ve diyet-sporu bıraktığımız anda yağ hücreleri hızla eskini alabiliyormuş. "Kiloları geri aldım" muhabbetinin sebebi bu işte malesef. O yüzden doktorlar öneriyorlar ki, zayıflama süreciniz bittikten sonra da uygulayabileceğiniz bir beslenme alışkanlığınız olsun. Mesela hiç öğle yemeği yememeyi ele alalım. Hedef kilomuza ulaştıktan sonra da rehavete kapılmayıp 2 sene boyunca bu şekilde devam edebilecekmiyiz? Bunları düşünerek beslenme alışkanlığı oluşturmaya çalışıyorum kendimde. Hem kalorisi az, sağlıklı hem de lezzetli ve uygulanabilir şekilde yemeye gayret ediyorum. Umarım iyi yapıyorumdur (:

Hoşbulduuum :)

Menüm arkadaslar:

sabah:1 dilim yulaf kepekli ekmek (kendim yapıyorum),peynir,zeytin,az bal,sütlü çay

ara:tarçınlı yoğurt

öğlen:haşlama tavuk,2 kasık bulgur pilavı

ara:yeşil çay,form çay

aksam:haslama tavuk,yoğurt,1 havuç

2.5 lt su az kaldı...

ne güzel bi menü..

Ben de çok memnun oldum :) İstanbul'da doğdum büyüdüm ve yaşıyorum. Üniversiteyi de istanbul'da okuyorum. Marmara Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümündeyim. Benim işim gücüm çocuklarla anlayacağınız.. Onları gerçekten çok seviyorum, stajdaki öğrencilerimle de gayet güzel bi diyaloğum var, mesleğimin öneminin farkındayım hamdolsun. Daha önceki bilgileri de katarsak kısaca ben buyum :) Umarım zamanla daha çok tanırız birbirimizi..
Benim okulum karşıda Kadıköy'de ben ise Avrupa yakasında oturuyorum, bazen günümün çoğu yollarda geçiyor, gününü evde geçiren arkadaşlarıma göre gün ortasında yapacağım paylaşımlar az olabilir belki bu sebeple ama akşamları bunu telafi ederim mutlaka. Buranın bana diyeti ve zayıflamayı hatırlattığı da çok doğru. kk'nin bu pembe sayfalarını görmek bile çok güzel :)) Diğer tuğba arkadaşımla da tanışmak isterim. ve tabi zamanla tüm grup arkadaşlarımla.

Aaa tugbadan once benimle tanisss:)
Takimda ilk defa bi meslektasim oldu cok mutluyummm:))

Hoşbuldum betülcüm :) Marmara Üniversitesi'nde okuyorum. Ya sen?
Ben Bogazicinden mezunum. 2 sene once bitirdim. Devlette calisiyorum, KUcukcekmecede.

Ayyyy Tuğba yaaaa ben senin mesajlara bayıldım. Çok güzel ve detaylı yazıyorsun. :nazar:

En güzelini yapmışsın ama akşam evde sakin ol canım. Nede olsa başka yerdesiniz. Duaları unutma bol bol oku ki ağzı dili bağlansın. :9:

Betül yazmadan ben yazayım Betül'ün yerine. Betül nere mezunu bilmiyorum ama şuan okul öncesi öğretmeni. Meslektaşsınız yani :9:

Ebru icimden demistim ki brn yazmadan Ebru yazar zaten diyee:) hihihi:))
Bu arada Ebru karar vermek icin tabiki erken ama su izlenim olustu bende, TUgba kaptan yardimcisi olabilir, hedefi uzun oldugu icjn kaptan bile olabilir.

bugun ku menum

sabah 1 dılım tam bugday ymurta

ara kıvı

oglen domatse corbası ve yogurt

ara badem 5 tane

aksam sadece 1 kase salata harıkaydı hersey vardı ıcınde...

1 lt su bugun malesef
3 bardak yesıl cay....
Afiyet olsun guzel olmus

Bugünkü menümü yazayım;

*Kahvaltıdan yarım saat önce elma sirkesi-bal karışımı + yeşil çay

---Kahvaltı: 1 adet havuç(limonla), biraz maydonoz, 1 kibrt kutusu peynir, 5 zeytin, 2 kaşık yağsız biber-mantar, 5küçük kepekli kraker
Ara öğün yok
---Öğle: 1 avuç yağsız pişirilmiş kuşbaşı tavuk(kekikle), 1bardak yoğurt(içine kırmızı pul biber kattım zayıflamaya etkisini arttırdğı için), bir dilim tam buğday
Ara öğün yok
---Akşam: Bir kepçe kuru fasulye, 5 kaşık ıspanak, 1 bardak (öğle yemeğindeki gibi kırmızı pul biberli) yoğurt
2 litre su
2 bardak yeşilçay (yatmadan önce de içeceğim için 3 bardağa çıkıcak)

*ve yatmadan önce yine elma sirkesi-bal karışımı.
Guzel bir menu, ben de havucu cok sverim, sen anlatmistin daha once ben de senin anlattigin gibi dograyip limon sikip yedim
Menüm arkadaslar:

sabah:1 dilim yulaf kepekli ekmek (kendim yapıyorum),peynir,zeytin,az bal,sütlü çay

2.5 lt su az kaldı...
Bu da guzel bir menuu
Bu hafta da derece cikacak bence bizim takimdan, ben batirmazsam siziii :)))
Ama bugun guzel yedimm:) yazicam sjmdi

Menum

12:30ta peynir, 4 zeytin, 1 dilim kizarmis tam bugday ekmegi, limon sikilmis dogranmis havuc, biraz domates ve salatalik

Saat 16 gibi ayran corbasi
Saat 19 gibi ayran corbasi

Az once babam ekler getirmisti ondan 1 tane yedim ama brnce o sayilmazz :))

Simdi babamlar birazdab hadi cay icelim diyxeklerr, sonra o ekler yine piyasaya cikacakk, ben ne yapammm nerelere gidemmm:))

Tavsiyeler için çok teşekkür ederim. Benim için en sağlıklısının yürümek olduğunu biliyorum aslında, evde de yürüyüş bandı var ama ben aerobiği çok sevmiştim. Yürüyüş bana hep ağır geldi nedense. Ama tavsiyelerinize uymak için yürüyüşü ilk etapta 15-20 lığına bile olsa hayatıma sokmaya gayret göstereceğim söz veriyorum. Son olarak da günlük mesajlarımı saymaya şimdiden başlayayım mı yoksa özel mesaj atabildiğim zaman mı başlayayım? Saydıktan sonra sayfada paylaşıp o şekilde not etmelerini sağlayabilirim aslında mesaj atabilecek duruma gelene kadar.

Mesajlarını bugünden itibaren say canım. Akşam son mesajında bugün ki mesaj sayım şu kadardır diye buraya yaz. Gerisini biz hallederiz. :34:

Zaten bir alıntı yapmışsın Beril'cim sonra tüm mesajlar senin alıntılar yüzünden tuhaf bir mesaj yığınına dönüşmüş :9: Bunu düzeltebiliyor sunuz arkadaşlar, lütfen bu tip alıntılarda ikinci mesajda düzeltmeye çalışın. Yada bozuk olan mesajdan alıntı yapmayın.
Ebru'cum ben de d&r dan aldım yıllardır bildiğim bu kitabı niye okumamışım diye kızdım kendime,kardesim bile dalga gecti ben lise 1 de okudum diye:24:neyse bitmek üzere ama kim öldürdü bu kadını ya offff tahminim var ama yazmayayım burada...

İnanır mısın bende yeniden okumayı düşünüyorum kitabı çünki bende bir süre sonra çok ama çok etkilenmediğim kitaplar uçup gidiyor. Gerçi etkilendiklerimden aradan yıllar geçtiği için uçuyor da. En kısa zamanda bende tekrar okuyacağım. :9:

Menüm arkadaslar:

2.5 lt su az kaldı...

Gayet güzel bir menü. Keşke bunu birde sporla taçlandırsan süper olacak Gül'cüm. Siz böyle güzel menüler yazdıkça ben çok mutlu oluyorum. Sanki siz değilde ben kilo veriyorum burda. :16:

Teşekkürler canım :) Ben de öyle yapmaya çalışıyorum aslında. Bi yerde okumuştum, kilo verdiğimiz zaman vücudumuzdaki yağlar erise de hücre sayısı aynı kalıyormuş ve diyet-sporu bıraktığımız anda yağ hücreleri hızla eskini alabiliyormuş. "Kiloları geri aldım" muhabbetinin sebebi bu işte malesef. O yüzden doktorlar öneriyorlar ki, zayıflama süreciniz bittikten sonra da uygulayabileceğiniz bir beslenme alışkanlığınız olsun. Mesela hiç öğle yemeği yememeyi ele alalım. Hedef kilomuza ulaştıktan sonra da rehavete kapılmayıp 2 sene boyunca bu şekilde devam edebilecekmiyiz? Bunları düşünerek beslenme alışkanlığı oluşturmaya çalışıyorum kendimde. Hem kalorisi az, sağlıklı hem de lezzetli ve uygulanabilir şekilde yemeye gayret ediyorum. Umarım iyi yapıyorumdur (:

Hoşbulduuum :)

Çok doğru düşünmüşsün Tuğba'cım. Aynen bu düşünceyle devam. Önemli olan sağlıklı şekilde kilo vermek. Zaten bir süre sonra göreceksin gibi hayatın ve beslenmen tamamen değişmiş. Zamanla anlarsın ne demek istediğimi. :34:

Ben Bogazicinden mezunum. 2 sene once bitirdim. Devlette calisiyorum, KUcukcekmecede.

Ebru icimden demistim ki brn yazmadan Ebru yazar zaten diyee:) hihihi:))
Bu arada Ebru karar vermek icin tabiki erken ama su izlenim olustu bende, TUgba kaptan yardimcisi olabilir, hedefi uzun oldugu icjn kaptan bile olabilir.

Afiyet olsun guzel olmus

Guzel bir menu, ben de havucu cok sverim, sen anlatmistin daha once ben de senin anlattigin gibi dograyip limon sikip yedim

Bu da guzel bir menuu
Bu hafta da derece cikacak bence bizim takimdan, ben batirmazsam siziii :)))
Ama bugun guzel yedimm:) yazicam sjmdi

Benimde aklımdan az önce geçtin. Dedim ki kendi kendime. Bugün tatildi akşama kadar evdeydi çeyiz çeyiz gezdi bi takıma uğramadı :30: Şimdi nasılda heyecanlanmış meslektaşı gelmiş diye. Hadi bakalım daha sık bekliyoruz seni buraya :51:

Menum

12:30ta peynir, 4 zeytin, 1 dilim kizarmis tam bugday ekmegi, limon sikilmis dogranmis havuc, biraz domates ve salatalik

Saat 16 gibi ayran corbasi
Saat 19 gibi ayran corbasi

Az once babam ekler getirmisti ondan 1 tane yedim ama brnce o sayilmazz :))

Simdi babamlar birazdab hadi cay icelim diyxeklerr, sonra o ekler yine piyasaya cikacakk, ben ne yapammm nerelere gidemmm:))

Menü çok güzelde o sayılmaz diyo bide yaaaaaa. :47: 15 Şubat Betül unutma :53::30:

Betül yaaaa senin yüzünden yeniden çeyiz dizesim geldi diyomuşum. Sen çeyizlere baktıkça merak edip bende bakıyorum. Şu en son kızın almadığı kalmamış. Çoğu bende bile yok bunların :9:

Geçen gün eşimin iş yerindeki kızlara diyorum ki benim yemek takımından hevesim geçti, kutusu duruyor paketleyip gelsem yenisiyle değiştirsek olmaz mı :60::60::60: Emekli olunca züccaciye dükkanı felan mı açsam acaba :9:

Mesajlarını bugünden itibaren say canım. Akşam son mesajında bugün ki mesaj sayım şu kadardır diye buraya yaz. Gerisini biz hallederiz. :34:

Zaten bir alıntı yapmışsın Beril'cim sonra tüm mesajlar senin alıntılar yüzünden tuhaf bir mesaj yığınına dönüşmüş :9: Bunu düzeltebiliyor sunuz arkadaşlar, lütfen bu tip alıntılarda ikinci mesajda düzeltmeye çalışın. Yada bozuk olan mesajdan alıntı yapmayın.

İnanır mısın bende yeniden okumayı düşünüyorum kitabı çünki bende bir süre sonra çok ama çok etkilenmediğim kitaplar uçup gidiyor. Gerçi etkilendiklerimden aradan yıllar geçtiği için uçuyor da. En kısa zamanda bende tekrar okuyacağım. :9:

Gayet güzel bir menü. Keşke bunu birde sporla taçlandırsan süper olacak Gül'cüm. Siz böyle güzel menüler yazdıkça ben çok mutlu oluyorum. Sanki siz değilde ben kilo veriyorum burda. :16:

Çok doğru düşünmüşsün Tuğba'cım. Aynen bu düşünceyle devam. Önemli olan sağlıklı şekilde kilo vermek. Zaten bir süre sonra göreceksin gibi hayatın ve beslenmen tamamen değişmiş. Zamanla anlarsın ne demek istediğimi. :34:

Benimde aklımdan az önce geçtin. Dedim ki kendi kendime. Bugün tatildi akşama kadar evdeydi çeyiz çeyiz gezdi bi takıma uğramadı :30: Şimdi nasılda heyecanlanmış meslektaşı gelmiş diye. Hadi bakalım daha sık bekliyoruz seni buraya :51:

Menü çok güzelde o sayılmaz diyo bide yaaaaaa. :47: 15 Şubat Betül unutma :53::30:

Nasil ugramadim yaa ugradimmm:))
Yarin da tatil bu aradaaaa cookk mutluyumm:))

Ya o ssayilnaz cunku gidip kendim alip yemedim cebren ve hile ile bana yedirildi :))
Babam almis getirmis bir de bak bakayim tadi nasilmis dedi ben de bakiyim babacigim emret sen dedim, boynum kildan ince yedim meecbur:))

Nasil ugramadim yaa ugradimmm:))
Yarin da tatil bu aradaaaa cookk mutluyumm:))

Ya o ssayilnaz cunku gidip kendim alip yemedim cebren ve hile ile bana yedirildi :))
Babam almis getirmis bir de bak bakayim tadi nasilmis dedi ben de bakiyim babacigim emret sen dedim, boynum kildan ince yedim meecbur:))

Bakkk yaaaaaaa, çağır bakim sen babanı buraya bidaha sana tadına bak diyo mu :60::60::60::60:

Maşallah maşallah allah mutluluğunu artırsın. Bu arada Konya çok komik durumda. Benim oturduğum yerde tipi fırtına var merkezde hiç bişey yok. Yarın inşallah okullar tatil olur diyoruz ama milli eğitim merkezde yaaa büyük ihtimal olmaz. Valilikte öyle :60::60::60:

Betül yaaaa senin yüzünden yeniden çeyiz dizesim geldi diyomuşum. Sen çeyizlere baktıkça merak edip bende bakıyorum. Şu en son kızın almadığı kalmamış. Çoğu bende bile yok bunların :9:

Geçen gün eşimin iş yerindeki kızlara diyorum ki benim yemek takımından hevesim geçti, kutusu duruyor paketleyip gelsem yenisiyle değiştirsek olmaz mı :60::60::60: Emekli olunca züccaciye dükkanı felan mı açsam acaba :9:

Hahaha Ebru gel beraber dizelimmm:)
Hangi kizi diyorsun sen??

Ben de bi burda bi meslektaşım olduğu için çok mutlu oldum :) Ayrıca havucu benm söylediğim gibi yapmana da sevindim afiyet olsun, güzel oluyor ama dimi :)

Hahaha Ebru gel beraber dizelimmm:)
Hangi kizi diyorsun sen??

Hicran yazıyor du galiba, sen demişsin yaaa 25 haziranda düğünüm var benim bile bu kadar yok diye. Ondan merak edip baktım. Kız ne kadar ıvır zıvır eşya varsa almış. Ama güzel şeyler. Senin daha birde küçük ev aletleri alman gerekiyor dimi :9:

Bakkk yaaaaaaa, çağır bakim sen babanı buraya bidaha sana tadına bak diyo mu :60::60::60::60:

Maşallah maşallah allah mutluluğunu artırsın. Bu arada Konya çok komik durumda. Benim oturduğum yerde tipi fırtına var merkezde hiç bişey yok. Yarın inşallah okullar tatil olur diyoruz ama milli eğitim merkezde yaaa büyük ihtimal olmaz. Valilikte öyle :60::60::60:

Ya istanbul da cok buyuk bir yer sonucta, olur mu oyle sey valiligin oldugu yer olmadigi yer fln diye:)
Tum sehirdeki durumu dikkate almalilar
Zaten ilce milli egitim de tatil karari gonderebiliyor okullara.
Ptesi biz calistik ama tatil olan bir suru okul vardi ilcenin durumuna gore

Ben de bi burda bi meslektaşım olduğu için çok mutlu oldum :) Ayrıca havucu benm söylediğim gibi yapmana da sevindim afiyet olsun, güzel oluyor ama dimi :)
Evet guzel oluyor ama havucu da rejimde cok tavsiye etmiyorlar
Ama cok da zararli bir sey degil
2-3 gunde bir yenebilir.
Sen ne dersin ebru bu konuda?

Hicran yazıyor du galiba, sen demişsin yaaa 25 haziranda düğünüm var benim bile bu kadar yok diye. Ondan merak edip baktım. Kız ne kadar ıvır zıvır eşya varsa almış. Ama güzel şeyler. Senin daha birde küçük ev aletleri alman gerekiyor dimi :9:

25 degil 23 haziraann:))
Daha kucuk ev aletleri var
Tekstil urunleri yatak yorgam nevresim havlular vs var
Utu, supurge, camasir askisi vs
Ve mutfak ivir zivirlari varr ki cok sey var alinacak

Ya o degil de ben bugun kac bardak su ictim biliyor musunuz?

Hic bardak. Hava cok soguk, ben de evdeydim, hic susamadim kiii

2-3 gunde bir yenebilir.

Hm bunu daha önce duymamıştım :\ Ben, A kan grubuna sahip insanlar için havuç önerildiğini duyunca dinlediğim programda, öğünlerime dahil etmeye başlamıştım.

Ya o degil de ben bugun kac bardak su ictim biliyor musunuz?

Hic bardak. Hava cok soguk, ben de evdeydim, hic susamadim kiii

Hiç bardak :D

Soğuk havada insanın canı hiç su istemiyor canm haklısın. Fazla geç sayılmaz çok yüklenmeden içmeye başla bence..

2-3 gunde bir yenebilir.

25 degil 23 haziraann:))
Daha kucuk ev aletleri var
Tekstil urunleri yatak yorgam nevresim havlular vs var
Utu, supurge, camasir askisi vs
Ve mutfak ivir zivirlari varr ki cok sey var alinacak

Aaaa bende havuc cok severm kii bunu hic duymamıstım 1 havucta yaklasık 35 cl var neden zararlı olsun ki abartmadıkca

Oooo gec kalmıssın sekerim benim bi ütüm var hahaha bi o var zaten :)))

Ayyy canım yaaaa herkes bunu konuşuyor. Allahım sen beterinden koru yarabbim. :26:

Amiiiiin Allah ım bide biz 15. Kattayız ev raylı sistem daha cok sallıyo aklım cıktı allahtan kerem hemen gelip aldı beni evden :(

Ayy gecmis olsuuunn

Bu arafa Ecem sen hangi universitede okuyorsun??

Cok sagol canım depremleee ne bas agrısı kaldı ne migren :)

Ben Kültür Üniversitesindeyim canım ilk üni.mde Yeditepe Üniversitesiydi

Hoşbuldum betülcüm :) Marmara Üniversitesi'nde okuyorum. Ya sen?

Hosgeldin Tugba cım. :) yasasın bi üni li daha geldi sınavlar finallerr en iyi birbirimizi anlarız Bende Ecem 23 yasımdayım Kültür Üniversitesindeeyim uluslararası ilişkiler okuyorum 2. Sınıftayım İstanbuldayım bende avr yakası 76 yla bu yolculuga basladım su an 61 kiloyum hedefim 57 simdilik... boyum 172 73 ikisinden biri emin degilim :)) temennimm darısı basına olsun..

Ahaaa kücükcekmecede nerdesin yoksa bizim sitede bi dolu anaokullarından birinde mi hoss cekmece bayagı kapsamlı ama heyecanlandm hahaha :))

Menüüüümmmm

Sabah 12.30
3 biber
1 d ekmek
1 havuc (tugba havuc yazmıstı yaa sabah ordan canım cekti :))

2 saat sonra ayran corbası

2 saat sonra ayran corbası

1.5 saat sonra sadece ayran

Suda en fazla 3 bardak falan simdi yesil cay icicem

Son düzenleme:
Back
X