Atakentte oturuyorum eski adıyla halkalı toplu konutlarda :) aaaa olur valla görüşelimm neden olmasın kii.. Evimde yakın okulumda hahaah :)
Benzilik tarafndasın sen burger king falan var orda degil mi florya tarafında sefaköy tarafnda diil
Ütümü delonghi aldım kazanlı ütü vvx 1860 212 media markt te indirim vardı ordan aldım bir tanede tefalden aldım normal ütü o
Hahaha kan gruplarıda aynı cıktııı :)
evet evet tam dediğin yerde okulum.
senin finallerin bitsin buluşalım :)
iyi bir ütü almışsın, sen kötü alsan şaşarım zaten :)
ne guzel sayfa atlatmissiniz
sohbet koyu sanirim
aman aman nazar degmesin
kaynattık biraz :))
Bende güzel bir sonuc almayı umuyorum :) bu corba 2 günlüktü degil mi yarın bırakıyor muyum?
Bu corbayı seviyorsanda gayet güzel oluyor yalnız bugun birazck nohuttan sıkıldım son corbamda nohutları ayıkladım :))
Pekala o zaman Derya abla diyorum sana :) daha önce bu abla konusunu konusmustuk cünkü bi cogunuz benden de yasca büyüksünüz fakat takımda ortak kararla isimle hitap edilecegi belirtilmisti o nedenle Derya yazdım ilk olarak eger rahatsız edici olduysam af diliyorum :)
2 günlük diyorlar ama ben bıkmazsam perşembe günü de yapabilirim.
iyi bir sonuç alırsın bence Ecemm iyi düşün iyi olsunn
Kızlar bu çeyiz meselesini ne zamandır görüyorum ama ben bu konuda cinnet geçirmiş biriyim bu 6. evim her evde basıma dert oldu bu çeyizler sağolsun annem ilkokulda başlamış almaya yaptırmaya hepte nadide seyler iğne oyaları,rahibe işleri,antepten gelenler ayrıca bir kamyonet mutfak çeyizi gardroplarımın üstü,bazalarımın altı ipek yorganlar kullanıyormuyum hayır koca sandık yer kaplıyor ama kıyamıyorum çok güzeller annemin annesinden bile parçalar var yorganlar desen hiç kullanılmadı sadece evden eve bana yük oldu sağolsun annecim ama ben de aynen kızıma kaldırdım o da muhtemelen kullanmayacak ben bazılarını ilk evlendiğimde kullandım ama dediğim gibi ağır seyler esyalarım modern...Bu arada her seyi eevlenirken almak zevkli olsa gerek Allahtan esyalarımı diğer seyleri seçme sansım oldu...
Bu evim dört artı bir anca sığıyorum İstanbul'a tasınırsak böyle bir ev asla bulamam burayı kiraya versek üzerine 1000 tl koysak anca üç artı bir ev bulacağız sanırım bu da canımı sıkıyor neyse vaktinizi almayayım tasınırken baya çene yaparım zaten size
ya benim zaten öyle örtü dantel gibi çeyizlerim yok
benim hep kullancağım eşyalar bence :)
Nasıl isterseniz ben hepsine razıyım ...

burada kurulan dostluklar gerçekten çok özel ...farklı illerden birçok kişi ortak bir noktada buluşup sohbet ediyorsunuz ..birbirimizin sevinçlerini , üzüntülerini paylaşıyoruz...Akşam olsa da gelip yazsam diye beklerdim eskiden ...tekrar o sevinci yaşamak güzel oldu ..
derya sen kaçları okutuyorsun bu sene ?
bir de istanbulda mıydın ?
bir ara takım öğretmen doluydu he :) bir Ebru vardı sağlıkçı çalışanlardan nerdeyse

o haline dönüyor yavaş yavaş :)
bugunku menumu yazayim
sabah
rafadan yumurta
yesillik
1 ince dilim peynir
ara yok
ogle
1 kahve fincani ince bulgurla hazirlanmis yagsiz kisir
bir ayva
bir mandalin
aksam
ton balikli buyuk bir salata
bir kucuk kase yesil mercimek corbasi
yatarken belki sut icerim
spor her zamanki gibi hergun yazmayim usendim
3 fincan yesil cay
3 lt su
afiyet olsun, çok güzel
ama kısır ve çiğköfte demeyiiinn
kahretmeyin beniii
ikisi zayıf noktam
bunları okuduğumda kısır kelimesi bir yerimden damarlarıma giriyooor bütün vücudumu dolaşıyor, bütün hücrelerim kısır kısır diye bağırıyor sanki :)))
benim sevgili cibik kirakerlerim
sizce bu haftaki menu ve sporla kilo vermismiyimdir
cok merak ediyorum cuma gunu ne cikacak tartida diye
bence kesin işe yarar
menülerin hep çok güzel ve düzenliydi spor da yaptın
bence 1,5 kg vermiş olabilrsin