Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aslında bana cok mantıklı geliyor mesela ben rejime baslamadan sadece kırmızı et tüketirdim sebze cok tüketmiyordum ki hoss hala öyle biraz alıskanlıklarla ilgili ve metabolizmam oldukca yavastı. Hatta öyle cok abur cuburda yemezdim herkes kilo alınca ben sasırırlardı hatta zayıflayabilmek icin neredeyse gün icerisinde birsey yemiyorum. Biraz arttırınca ya duruyor yada cok az kaybım oluyor. Tüm bunlar yazdıgın sebeplerden kaynaklı olabilir ilgimi cekti arastıracagım

Bence de bi araştır canım. Herkes araştırsın hatta..

Kızlar bu çeyiz meselesini ne zamandır görüyorum ama ben bu konuda cinnet geçirmiş biriyim bu 6. evim her evde basıma dert oldu bu çeyizler sağolsun annem ilkokulda başlamış almaya yaptırmaya hepte nadide seyler iğne oyaları,rahibe işleri,antepten gelenler ayrıca bir kamyonet mutfak çeyizi gardroplarımın üstü,bazalarımın altı ipek yorganlar kullanıyormuyum hayır koca sandık yer kaplıyor ama kıyamıyorum çok güzeller annemin annesinden bile parçalar var yorganlar desen hiç kullanılmadı sadece evden eve bana yük oldu sağolsun annecim ama ben de aynen kızıma kaldırdım o da muhtemelen kullanmayacak ben bazılarını ilk evlendiğimde kullandım ama dediğim gibi ağır seyler esyalarım modern...Bu arada her seyi eevlenirken almak zevkli olsa gerek Allahtan esyalarımı diğer seyleri seçme sansım oldu...

Bu evim dört artı bir anca sığıyorum İstanbul'a tasınırsak böyle bir ev asla bulamam burayı kiraya versek üzerine 1000 tl koysak anca üç artı bir ev bulacağız sanırım bu da canımı sıkıyor neyse vaktinizi almayayım tasınırken baya çene yaparım zaten size:36:

hmm Derya abla ben demek istemem sanırımm
Derya desem ben yine olmaz mı :)

Nasıl isterseniz ben hepsine razıyım ...:52: burada kurulan dostluklar gerçekten çok özel ...farklı illerden birçok kişi ortak bir noktada buluşup sohbet ediyorsunuz ..birbirimizin sevinçlerini , üzüntülerini paylaşıyoruz...Akşam olsa da gelip yazsam diye beklerdim eskiden ...tekrar o sevinci yaşamak güzel oldu ..

olduğu zaman tv de altyazı geçiyor, yerel kanallara bakabilrsin ya da internet sitelerinden bakıyorum ben.
bir de bizim vali twitter'dan da yazıyor :9:

Ayy ne iyi bir valiniz varmış :9:İnternetten bakıyorum bende. Kardan ziyade hava dehşet soğuk. Bugün benim kızın servisi 30 dk gecikti. Çok korktum. Allaha şükür sorunsuz geldi ama bende bitim bu yarım saatte.

Msj 3

Teşekkür ederim Ecem ..Benim geçen yıl okuttuğum sınıfta da çift isimli öğrencilerim vardı ...farklı isimler bulurduk onlara ..Tuğba nın Derya abla fikri güzel ...öyle söyleyebilirsiniz...
bir kaç gün grpları gezdim 13. grubun samimiyeti ve paylaşımları çok hoşuma gitti ...inş birlikte güzel vakit geçiririz..

Ne güzel yaaaa demek ki eski halimize dönmüşüz. Çok mutlu oldum :16:

ne guzel sayfa atlatmissiniz
sohbet koyu sanirim
aman aman nazar degmesin

Maşallah maşallah sen nerelerdesin bakim :9:

Bende güzel bir sonuc almayı umuyorum :) bu corba 2 günlüktü degil mi yarın bırakıyor muyum?

Bu corbayı seviyorsanda gayet güzel oluyor yalnız bugun birazck nohuttan sıkıldım son corbamda nohutları ayıkladım :))

Pekala o zaman Derya abla diyorum sana :) daha önce bu abla konusunu konusmustuk cünkü bi cogunuz benden de yasca büyüksünüz fakat takımda ortak kararla isimle hitap edilecegi belirtilmisti o nedenle Derya yazdım ilk olarak eger rahatsız edici olduysam af diliyorum :)

Evet canım iki günlüktü. Yarın normal beslen.

Ben hala bana abla denilmemesi taraftarıyım. Sanırım diğerlerinede abla diyemem :9:

$fotoğraf (24).webp$fotoğraf (25).webp

okunabilir olması için 2 parça halinde çektim.
ıvır zıvır her şeyi yazmaya çalıştım.
çeyiz mntığından ziyade kendi evim olduğunda bana lazım olacak her şeyin listesi gibi.
lavabo fırçası, ve yumurta fırçasını unutmuşum mesela eklemeyi :D

bugunku menumu yazayim
sabah
rafadan yumurta
yesillik
1 ince dilim peynir
ara yok
ogle
1 kahve fincani ince bulgurla hazirlanmis yagsiz kisir
bir ayva
bir mandalin
aksam
ton balikli buyuk bir salata
bir kucuk kase yesil mercimek corbasi
yatarken belki sut icerim

spor her zamanki gibi hergun yazmayim usendim
3 fincan yesil cay
3 lt su

Kızlar bu çeyiz meselesini ne zamandır görüyorum ama ben bu konuda cinnet geçirmiş biriyim bu 6. evim her evde basıma dert oldu bu çeyizler sağolsun annem ilkokulda başlamış almaya yaptırmaya hepte nadide seyler iğne oyaları,rahibe işleri,antepten gelenler ayrıca bir kamyonet mutfak çeyizi gardroplarımın üstü,bazalarımın altı ipek yorganlar kullanıyormuyum hayır koca sandık yer kaplıyor ama kıyamıyorum çok güzeller annemin annesinden bile parçalar var yorganlar desen hiç kullanılmadı sadece evden eve bana yük oldu sağolsun annecim ama ben de aynen kızıma kaldırdım o da muhtemelen kullanmayacak ben bazılarını ilk evlendiğimde kullandım ama dediğim gibi ağır seyler esyalarım modern...Bu arada her seyi eevlenirken almak zevkli olsa gerek Allahtan esyalarımı diğer seyleri seçme sansım oldu...

Bu evim dört artı bir anca sığıyorum İstanbul'a tasınırsak böyle bir ev asla bulamam burayı kiraya versek üzerine 1000 tl koysak anca üç artı bir ev bulacağız sanırım bu da canımı sıkıyor neyse vaktinizi almayayım tasınırken baya çene yaparım zaten size:36:

Haklısın canım bencede kullanılmayan bir sürü şey oluyor. Hele ki ben örtü türevi şeyleri hiç kullanmadım, kullanmamda sanırım. Çeyizim aynen kızıma kaldırıldı. Diğer eşyaların eksikleride söylediğim gibi zamanla gideriliyor zaten. Sen ne zaman taşınacaksın bu arada? Bide sakıncası yoksa neden taşınacaksınız?

bugunku menumu yazayim
sabah
rafadan yumurta
yesillik
1 ince dilim peynir
ara yok
ogle
bir ayva
bir mandalin
aksam

3 fincan yesil cay
3 lt su

Afiyet olsun Beril'cim. Gayet güzel bir menü. :46:

benim sevgili cibik kirakerlerim
sizce bu haftaki menu ve sporla kilo vermismiyimdir
cok merak ediyorum cuma gunu ne cikacak tartida diye

Kaptanım kuralları okudum kabul ediyorum..

5. takımdan ne zaman ayrıldım tam hatırlamıyorum .heralde mayıs sonu olabilir..Takım kaptanımız Ece ne yazdı bilmiyorum ...kendi isteği ile ayrıldı yazınca 6 ay geçmesi gerekiyor ..sanırım 8 ay olmuştur..o dönem kpeder hastaydı , sonra vefat etti ..bazı sıkıntılar olunca zaman ayıramadım ve ayrıldım ...zaten takım kapanmış ..eski arkadaşlardan kimse kalmamış ,ara ara girip bakıyordum ... ben her cuma kilomu bildiririm , sen ne zaman takıma alırsan o zaman listeye eklersin ...gündüz okulda olduğum için yazamam ama akşam 5 mesajı geçer heralde ...

Benimde rahmetli anneannecigimin yaptıgı danteller oyalar perdeler masa örtüleri nevresim tk aklına ne gelirse ceyizim var bak simdi sana bir resim paylasacagım benim cok hosuma gitti ve öyle yaptıracagım hemde kullanmıs olacagım fakat mutfak perdemi kesinlikle kullanacagım cünkü onu tam bitirmek üzereyken vefat etti elinde perdem vardı.. Onun yaptıgı yere belli olsun dye cizgi halinde dolgu örgü yaptırarak tamamlattık baska birine.. Buzdolabı televizyon örtüm bile var düsün :))

Evet canım iki günlüktü. Yarın normal beslen.

Ben hala bana abla denilmemesi taraftarıyım. Sanırım diğerlerinede abla diyemem :9:

Tamam o zaman yarın normale dönüyorum
Ben alınan kararlara uyarım bencede birine abla birine ismiyle hitap etmek karısık olacaktır. En azından ben karıstıracagıma eminim ki isim hafızamda zayıftır cogu kisinin bile yazıldıkca adını aklımda tutmaya calısıyorum

Eki Görüntüle 599493 Eki Görüntüle 599495

çeyiz mntığından ziyade kendi evim olduğunda bana lazım olacak her şeyin listesi gibi.

Ayyy betül süpersiinnn hahaha masalllaaaah sana azmine :)) kaydettim bendeee bunları eminim isime coook yarayacak tesekkürler canım :)

Bende güzel bir sonuc almayı umuyorum :) bu corba 2 günlüktü degil mi yarın bırakıyor muyum?

Bu corbayı seviyorsanda gayet güzel oluyor yalnız bugun birazck nohuttan sıkıldım son corbamda nohutları ayıkladım :))

Pekala o zaman Derya abla diyorum sana :) daha önce bu abla konusunu konusmustuk cünkü bi cogunuz benden de yasca büyüksünüz fakat takımda ortak kararla isimle hitap edilecegi belirtilmisti o nedenle Derya yazdım ilk olarak eger rahatsız edici olduysam af diliyorum :)

Ecem sizin içinizden nasıl geliyorsa öyle hitap edin , heralde mesaja cevap yazılacağı için diğer derya ile karışmaz , ben samimiyetinizi sevdiğim için bu gruptayım canım ...inş kaptanımız deneme süresinde beni kabul eder ..sohbetinize yetişemedim , diğerlerini okurken cevap bile yazamadım ..:52:

Bende bu cumayı çok merak ediyorum. İnşallah yine güzel sonuçlar alacağız. Ama ben cumartesi tartılacağım :9: Bence sende güzel verdin. Böyle devam. :46:

Kaptanım kuralları okudum kabul ediyorum..

5. takımdan ne zaman ayrıldım tam hatırlamıyorum .heralde mayıs sonu olabilir..Takım kaptanımız Ece ne yazdı bilmiyorum ...kendi isteği ile ayrıldı yazınca 6 ay geçmesi gerekiyor ..sanırım 8 ay olmuştur..o dönem kpeder hastaydı , sonra vefat etti ..bazı sıkıntılar olunca zaman ayıramadım ve ayrıldım ...zaten takım kapanmış ..eski arkadaşlardan kimse kalmamış ,ara ara girip bakıyordum ... ben her cuma kilomu bildiririm , sen ne zaman takıma alırsan o zaman listeye eklersin ...gündüz okulda olduğum için yazamam ama akşam 5 mesajı geçer heralde ...

Tamamdır canım. En az 5 mesaj diyoruz ama önemli olan bildiğin gibi bol paylaşım, bol motivasyon. Mümkün olduğunca çok buralarda olursan hepimiz için daha iyi olur. Ben geçmişe dönüp bakarım o zaman nasıl ayrılmışsın diye takımdan. Bu arada hangi şehirdeydin Tuğba? Ben sizin takımdan Konya'da olan birini hatırlıyorum. Nick i seninkine benziyordu sanki? Birde günlük mesajlarımızı gün sonunda sayıp o gün liste yapma görevi hangi arkadaşımızdaysa ona gönderiyoruz. Ben hemen aşağıya listeyi yazıyorum. Tarihlerin karşısında ki kişiye mesaj atman gerekecek.
[TABLE="width: 189"]
[TR]
[TD="class: xl24, width: 252, bgcolor: transparent"]04 - 05 Ocak 2013 : betuld[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]07 - 08 Ocak 2013 : gurbet_dmr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]09 - 10 Ocak 2013 : aysecig[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]11 - 12 Ocak 2013 : beril77[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]14 - 15 Ocak 2013 : lafraise[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]16 - 17 Ocak 2013 : tugkay2000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]18 - 19 Ocak 2013 : yenibirbenbursa[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Canlarım ben kaçıyorum artık. Mutfakta bir sürü işim var. Ancak bitiririm. Daha kızın ödevinide yaptırmadım. :53: İşim biterse uğramaya çalışırım. Öpüyorum hepinizi, Şimdiden iyi geceler :16:

Ben bu fikri cok sevdimmm hemde kullanılmıs oluyor sandıktaki el emegi göz nuru ceyizler
$image.webp

Ecem sizin içinizden nasıl geliyorsa öyle hitap edin , heralde mesaja cevap yazılacağı için diğer derya ile karışmaz , ben samimiyetinizi sevdiğim için bu gruptayım canım ...inş kaptanımız deneme süresinde beni kabul eder ..sohbetinize yetişemedim , diğerlerini okurken cevap bile yazamadım ..:52:

Pekala o zaman bende genele uyarım :)

Eki Görüntüle 599493 Eki Görüntüle 599495

Mutfak malzemelerini almak gerçekten uzun zaman alıyor , inş evinde mutfağının dolapları çok olur . Benim şu an kaldığım evin mutfağı çok büyük ama dolap sayısı o kadar az ki ...neyi nasıl yerleştireyim şaşırıp kalıyorum ..

Atakentte oturuyorum eski adıyla halkalı toplu konutlarda :) aaaa olur valla görüşelimm neden olmasın kii.. Evimde yakın okulumda hahaah :)

Benzilik tarafndasın sen burger king falan var orda degil mi florya tarafında sefaköy tarafnda diil

Ütümü delonghi aldım kazanlı ütü vvx 1860 212 media markt te indirim vardı ordan aldım bir tanede tefalden aldım normal ütü o

Hahaha kan gruplarıda aynı cıktııı :)
evet evet tam dediğin yerde okulum.
senin finallerin bitsin buluşalım :)
iyi bir ütü almışsın, sen kötü alsan şaşarım zaten :)

ne guzel sayfa atlatmissiniz
sohbet koyu sanirim
aman aman nazar degmesin
kaynattık biraz :))

2 günlük diyorlar ama ben bıkmazsam perşembe günü de yapabilirim.
iyi bir sonuç alırsın bence Ecemm iyi düşün iyi olsunn

ya benim zaten öyle örtü dantel gibi çeyizlerim yok
benim hep kullancağım eşyalar bence :)

Nasıl isterseniz ben hepsine razıyım ...:52: burada kurulan dostluklar gerçekten çok özel ...farklı illerden birçok kişi ortak bir noktada buluşup sohbet ediyorsunuz ..birbirimizin sevinçlerini , üzüntülerini paylaşıyoruz...Akşam olsa da gelip yazsam diye beklerdim eskiden ...tekrar o sevinci yaşamak güzel oldu ..
derya sen kaçları okutuyorsun bu sene ?
bir de istanbulda mıydın ?
bir ara takım öğretmen doluydu he :) bir Ebru vardı sağlıkçı çalışanlardan nerdeyse:D o haline dönüyor yavaş yavaş :)

bugunku menumu yazayim
sabah
rafadan yumurta
yesillik
1 ince dilim peynir
ara yok
ogle
bir ayva
bir mandalin
aksam

3 fincan yesil cay
3 lt su
afiyet olsun, çok güzel
ama kısır ve çiğköfte demeyiiinn
kahretmeyin beniii :D

ikisi zayıf noktam
bunları okuduğumda kısır kelimesi bir yerimden damarlarıma giriyooor bütün vücudumu dolaşıyor, bütün hücrelerim kısır kısır diye bağırıyor sanki :)))

bence kesin işe yarar
menülerin hep çok güzel ve düzenliydi spor da yaptın
bence 1,5 kg vermiş olabilrsin

ya kızlar yarım saattir okudum yazmaya çalışıyorum saçma sapan şeyler oluyo site mi hata veryo anlamadım alıntı yapamıyorum kapatıp tekrar girdim

Back
X