- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
canım çok haklısın akşam yemeğini biraz geç yedim, 18:50 de falan bitti. En geç 7 diyorum hep ama 7 ye bırakmayı da hiç istemiyorum :\ dün burayı bırakıp da yemeğe geçemedm bi türlü :))) artık daha dikkatli olucam inşallah.
ben de çok heyecanlıyım, yarışmada ilk haftam ya, azcık da olsa vermiş olmak istiyorum, ama istediğimi tartıda göremesem de ben doğru bi yol izlediğim için her zaman umutluyum. Allah'ın yardımıyla uzun bi zaman da sürse devam edeceğm sonuç alana kadar.
He bi de canım yeşilçay içmesini ben de hiç sevmiyodum eskiden çünkü acı geliyodu bana. Bim'de geçen gün "nane-limonlu" bi tane yeşilçay buldum. İnanılmaz güzel tadı, hiç acı değil mis gibi de kokuyor. Kendim gerçek nane ve bikaç damla limon da katıyorum, süper oluyor bi de öyle dene istersen. Ben baya alıştım.
Gündüz yediklerin bence gayet iyi, o iki kaşıkcık pilavı tolere edebilmişsindir diye düşünyorum. Zaten tek suçlu annaneymiş sen üzülme :))
Çok iyi olmuş maşallah canım.
yok askitom yaaaa
ben her seyini denedim
vanilyali
sade
posetli posetsiz
limonlu
yok sevemiyorum biz birbirimize gicik olduk
oysa zencefil iciyorum ve daha bir suru cay cesidini
offffffffffff yaaaaaaaa kac kiloyum meraktan kuduruyorum
babam gitsede bende tartiya insem
tartiyla kafayi yemistim sabah aksam yemekten once yemekten sonra her banyoya girisimde tartiliyorum diye esim tartiyi annemlere goturdu
bu iyide oldu yoksa tartida eksi gorunce sevinip eksi goremeyince demoralize oluyordum