Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam citi piti hanimciklarim :16:Kilo bildirimi yapmaya girdim , fakat ben sali gunleri tartiliyorum cunki doktorumla oyle baslamistik hani deyistirmiyeyim diyorum , cunku saglik karnemde hep tarihler karismasin ve haftadan haftaya olsun diye'de.

Baslangic : 109.5

Gecen hafta : 93.2

Bu hafta : 92.2 ( sali gunu tartilmistim )

Bizim buralarda kis ucuzluklari basladi, esimde evde oldugundan o magaza senin bu magaza benim elinden surukleyip gezdiriyorum :9:guzel bi canta aldim , ve bikac kiyafet aldim . Aslinda pekte almak taraftari degilim cunki 2-3 ay sonra bol gelecek ,evde cogu giysimde artik dusuyor belimden ,kemerde fayda etmiyor cunku cok bol oluncada guzel durmuyor ustumde, .Fakat cok cicilerdi dayanamadim ehh biz kizlar iste ne istersiniz :9:bisey gorunce mutlak almaliyiz .Simdilik hoscakalin , ve hersey istedigimiz gibi olur insallah bu yaz'a daha saglikli ve daha ince gireriz umuduyla iyi geceler diliyorum:16::3:

Onun o masmavi gozleri yeter yakindan baktiginda boyle bi mavi yokkkk fizikk desen gercekten 10 numara! bende coook kiskancim benden bi adim oteye tek basina gidemez! Allahtan isi geregi cok kiz yok bulundugu yerde neredeyse hicc yok olsa dunyayi dar ederdimmm :) burdada kizlara sitem etti bende sizin gibi ogrenciyim dye cunku gittigi her yerde obek obek kiz toplulugu olusuyo :) ondan boyle ckmis ama fizigi yeter :)

İste gelinligin resmi yokkk cunku resim cekmek yasakti denerken cekemedimm :( ustunde oynamalar yapilacak ve dugune yakin dikime baslanicak simdi kapora verilecek sadece akayda yaptiriyorum zaten yalniz duvak cok pahali betul bilmiyorum sen nasil istiyosun nerdeyse gelinlik fiyatina duvaklar
Ya iste normalini biliyorum da resimde oyle cikmis dedim sadece:)
Akay guzel bir yer gercekten,
Ben daha gelinlige karar veremedigim icin duvagi da bilmiyorum aslinda uzun istiyorum o kenari dantelliler cok hosuma gidiyor ama ben gelinligin kuyrugu da olsun istiyorum hem duvvak hem kuyruk guzel olmayabilir o yuzden dantelleri kuyraga yaptirayimm duvagim uzun uzun olsun hem hafif olur hem de fotograf cekiminde ucus ucus pozlar veririm diye de dusundum:) daha degisir benim fikirlerimm
Cok pahali bir duvak yaptirmam sanirim
Genel olarak gelinlige cok cok para harcanmasin diye orta halli bi yerde diktiririm zatrn ;)

Aaaa sana tutumu anlatmadim ben diiiil mi :) tutu yaptirdm kendime gelin kuaforune giderken beyaz tutu giyicem farklilik olsun gelin oldugum belli olsun diyee :) hatta dur onada album yapaym :) orda siskoyum ama :) dedim ama telefonumu degistirdigimi unuttum dolayisiyla resmler gitti :) yeni cekip atarim yarin
Simdi tutunun ne oldugunu biliyorum ama nerde ne icin giyceksin anlamadim?? Gelinligi giymeden kuafore fln giderken mi??

inanirsan guzel olur
evrene pozitif enerji gonder canim
birde umarim masal kivaminda olacak dugununuzun geriside kedersiz kavgasiz gecsin
ya anneni merak ediyorum
ben dayanamam herhalde
allah utandirmasinda gerisi bos

yok usta yaaaaa cok abartiyonuz
elin kivancindan benim hasom daha yakisikli
adi ustunde benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ecem zaten hassas annesi konusunda hatirlatmayin kiza:)

amin amin aminnnnnnnnnnnnn
rabbim nazarlardan kem gozlerden korusun

kizlar bana hic mesaj bildirimi gelmedi

Aticaz merak etme:))
Genelde ertesi gun fln atiyorlar

Bende annemi cok merak ediyorum o hic dayanamaz dayanamicak nisanda bile cok kotu oldu :( ben annemin tek evladiyim ve biz upuzun yillardir sadece ikimiz yasiyoruz hic ayrilmadik :( bu icimde inanilmaz bi yara hatta dert :(( ona soyleyemedim bile ilk kaporayi verdigimizde :( offf en zayif noktama degindin :(( ben hic ayrilmak istemiyorum ondan hiiiccccc :(

beni babaannem buyuttu
o nedenle kizlarima asiri duskunum
sen ve betuld yazinca burnumun diregi sizliyor
ama olsun elin alemin icinde yuvanizi kurun mutlu olunda o bize yeter
ama annene anlat sonra daha kotu olur zaten hassas bir donem

Ben daha gelinlige karar veremedigim icin duvagi da bilmiyorum aslinda uzun istiyorum o kenari dantelliler cok hosuma gidiyor ama ben gelinligin kuyrugu da olsun istiyorum hem duvvak hem kuyruk guzel olmayabilir o yuzden dantelleri kuyraga yaptirayimm duvagim uzun uzun olsun hem hafif olur hem de fotograf cekiminde ucus ucus pozlar veririm diye de dusundum:) daha degisir benim fikirlerimm
Genel olarak gelinlige cok cok para harcanmasin diye orta halli bi yerde diktiririm zatrn ;)

Simdi tutunun ne oldugunu biliyorum ama nerde ne icin giyceksin anlamadim?? Gelinligi giymeden kuafore fln giderken mi??

Bende kenarlari dantelliyle rahibe duvak diyolar yaa onun arasnda kaldim dantelli pahali rahibe duvak uygun fiyatli benimde gelinligim cok kabarik olucak etek uclarinda dantel isleme var ustude oyle dantelli islemeli gogsu falan farkli braz oyle dumduz degil iste onu ancak eylulde paylasabilicem :)) duvagim 5 6 metre uzun olucak yani gelinligimde de kuyruk var ama oylee upuzun degil ama var bende upuzun duvak severim :) akayda 2013 gelinliklerinde erken rezervasyon indirimi var bende onu kacirmamak istiyorm.

Tutumu kuafore giderken giyicem tutumun tacida var :) arkasinda koskocaman fiyonkuda varr :)

beni babaannem buyuttu

Hayat cok zor herkesin hayati farkli uzuntulerle dolu ama bak ne guzel sen kizlarinin yaninda iyi bir annesin
Annem biliyor canim soylemeden olur mu sadece cok zorlanmistim bi sure soyleyemedim :(

Son düzenleme:
İnstagramda buldum ama giyilmemis halini :) bakma sen pembe ciktigina odamda heryer pembe dolayisiyla odamda hersey herkes pembe oluyo hahah aslinda beyaz :)

$image.webp $image.webp

kizlar ben menumu yazmayim bir kerelik olurmu
ocakbasindaydim
cissssssssss oldum
ama yarin telafi edecem

elbisemi bu ne
ben hala tutunu anlamadim
albumune ben neden bakamiyorum

Yok canim elbise degil kucuuk kizlara giydiriyolar ya bale falan yaparken onlardan hatta dur sanada resm ekliym daaha iyi anla diye gorupte yaptirdigim resmi atayim benimki biraz daha kisa ve arkada fiyonk var iste albumlerimi ozel yapiyorum arkadaslarim goruyo bi ama yapip siliyorm bakildiktan sonra :)
$image.webp

Yok canim elbise degil kucuuk kizlara giydiriyolar ya bale falan yaparken onlardan hatta dur sanada resm ekliym daaha iyi anla diye gorupte yaptirdigim resmi atayim benimki biraz daha kisa ve arkada fiyonk var iste albumlerimi ozel yapiyorum arkadaslarim goruyo bi ama yapip siliyorm bakildiktan sonra :)
Eki Görüntüle 602628

anladim benim ikizler in le elbisesine benziyor biraz
gule gule kullan canim
niccinin anlami ne kendine ozel degilse
hem sen niye uyumuyon bakiyimmmmmmmmm
dikkat kuzummmmmmmmmmm

bravooo bizeee birinci kimmiş bi bakayım bakalım. valla takım olarak birinci 13. takımsa çatlarım ortadan yaaa

yaa kaptanım şu 13. takımı geçmenin bi yolunu bulalım acayip sinir oldum ben yaaa bişeyler yapalım olmaz böyle birinci olmamız lazım yaaa valla patlamak üzereyim şu anda aslında hiç hıslı değilimdir ama takıntı yaptım kendime iyi miii?

baska yerde bizim icin yazilanlar
ekledimki
bu hafta siki tutun su kacamaklari canlarimmmmmmmmmmmmm
patlayacak arkadaslar varmis yardim edelim birincilikle

günaydin kizlar. gece yine kaynamis burasi.
Mrb Kızlar. Sonuç listesi açıklandı. Haftanın birincisi 13. Takım. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Harika bir iş çıkardınız bu hafta. İki hafta önce kapanmak üzere olan takım iki haftadır derece yapıyor. Bir takım nasıl olur umarım herkese göstermişizdir. Hepinizi seviyorum :16:

Beril'cim bu haftanın bireyselde birincisi sensin. Seninlede ayrıca gurur duyuyorum. :46::nazar:Haftanın birincisi olarak paylaşım alanına bu hafta neler yaptığını nasıl kilo verdiğini kısacası başarının sırrını yazman gerekiyor. :34:

Bugün o kadar yoruldum ki kızlar anlatamam. O takım senin bu takım benim gezdim durdum. İş yeride yoğundu. Tuhafım şuan. Hastamıyım yorgunmuyum anlamadım. Birazdan yatarım büyük ihtimal. Yarın sabah erkenden doktora gideceğim inşallah aylık bebiş kontrolü için. Belki yarın gelemeyebilirim. Burası sizlere emanet. :16:

Bu arada 5. takım geçen haftalarda kapanmıştı. Şimdi yeniden açılmaya çalışılıyor. Ben ve Beril ara ara ziyaret ediyoruz 5. takımı. Sizlerden de vakti olan olursa destek bekliyorum onlar için.

Hepinizi yeniden tebrik ediyorum. Haftaya inşallah yine aynı performansı gösteririz. Bu arada bu sabah tartıldığımda 76,3 kilo çıktım. Yarım sabah yine tartılacağım çünki son zamanlarda cuma ve cumartesi tartılarımda nerdeyse 1 kiloya yakın fark oluyor. Sebebini anlamadım ama yarında öyle olursa çözmem gerekecek bu durumu. :26:

Şimdilik iyi geceler hepinizi öpüyorum kocaman.

Beril'cim unutma sakın canım başarı hikayeni yazmayı. Paylaşım topiğine yazacaksın. Yoksa takım ceza alıyor.

tümtakimi tebrik ediyorum tekrar. ebrucum inan simdi en önemli olan bebeginin sagligi.eminim bebisten sonra kisa sürede
girersin forma.
Bu arada ben bu aksam tatli yedimm.. :))
Arkadaslarla cafeye gittik herkes yiyince canim cekti, biraz cuma olmasinin hafifligi biraz da sunun etkisi var.
Okuldan 6 ogretmen iddaya girdik, bir ayda yuzde olarak en fazla kim kilo verirse herkes ona 50 tl verecek. Kazanan kisiyi saymazsak 250 tl yani. Cok bi para degil ama kazanmanin mutlulugu paha bicilemez malumm:))
Ben biraz avantajsiz gibiyim cunku en az kilodaki benim. Ama beni motive etmesi bile yeter. O arkadaslar da vardi cafedeki grupta, ptesi tartilcaz hep beraber fln diye son bi tatli yiyelim moduna girdi herkes, ben de yiyim bari dedimm :))
keske tatliyi yemeseydin betulcum.sen bir adim önde olurdun :)sabret,sen kazan ve o paralarla da yeni bedenine göre kiyafetler al.

Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

KIZLAR ZAYIFLAMAK İSTİYORSUNUZ EGER SUYU BAŞ TACINIZ YAPMANIZ GEREKİYOR YANİ MUTLAKA 3 LİTRE SU İÇMEMİZ LAZIM
kızlar ÖĞLEN yemeyinde doktorun dediyine göre sadece tavuk ve köfte deyil balık ve yumurta bile yiye biliriz videoyu izleseniz daha iyi anlarsınız
----------------------------------------------------------------------------------

Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.
kızlar sizce bu diyet nasıl

bende asagi yukari böyle beslenmeye calisiyorum ama ayda 8 kilo verdigim görülmedi daha. bünyeden bünyeye farkli.ama saglikli bir diyet,uygulanabilir.

ALLAHIM SANA GELİYORUMMMMMM NE ÇOK YAZMIŞSINIZ MASALLAH BEN DE CEVAPLAMAYA BASLAYAYIM :))

Yukarıda yazdıklarının hepsine katılıyorum Betül :))

Bir gün eltim demişti ki seneler sonra biz olgunlasacağız kayınvalidemiz yaslanacak ,bizim daha farklı bir hayatımız olacak,çocuklarımız büyüyecek o zaman o yaptıklarından utanacak...12 yıllık evliyim 2 yıldır kaprisleri bitti ,artık onu takmayacak kadar mesguluz, sabret canım bizim kadar olmasa da evliliğin oturana kadar...

Öğlen hafif geçmiş canım ama yine de güzel....

ben sabah kahvaltısız yapamıyorum canım...

ya sabah peynir yesene kuzucum ben çok seviyorum da :))

çokkk geçmiş olsun korkma tuğbacım Allah şifa versin...

hep söylüyorum aslında önemli olan böyle dengeli beslenmek...

süperrrrr :))

Bayıldım çok güzel ecem bizim de geçen sene Moda deniz kulubünde olmustu bir arkadasımın düğünü,bir de ilk dans dersi almışlardı ,sen de düşünebilirsin...

güzel canım böyle devam et...acıkman da güzel...

masallahhh beklenen bir seydi :))

Her zaman söylüyorum ama son ayların kendini yorma ebrucum,takımı yeniden tebrik ediyorum ,senin katkın ve bizi takibin müthiş etkili oldu bence...

gercekten unutulmuyor kayinvalideyle olan seyler,ama allah baska dert vermesin.kapiyi kapatinca digerleri disarida kaliyor.sen esinle iyi ol.
aman efem buyutmeyin
haftaya ne olacaz bakalim yolumuza bakalim
birinci olmak zor degil
birinci kalabimemiz onemli

mirasum canim yer doluymus ama onemli olan senin motivasyonun
burda fazlasiyla bulursun
zaten kendi aramizdada birbirimizi yonlendiriyoruz ne yiyoruz vs----------------
buranin sana cok sey verecegi kesin
ama 5.takimda guzel
bugun acildi
insallah o zirvede kalirsin canim.

Agzımdan kola cıktı öyle :) aynı masada yedik okulda pigastro diye bi yer var ortak arkadaslarımız varmıs onun arkadası oturunca bizim masaya o da geldi sonra 5 kız falan :) zaten günlerdir finallere gidip geliyo okulda bu aralarr ama aksam saati oldugu icin sakindi okul o da vardı iste..
Kerem beni okuldan almaya geldi anlattım ve tripler dügün yerine gidene kadar gecmediiii

Simdi nikah sahitlerimiz biraz agır olucak milletvekili kaymakam falan, gelin damat masası içeride hazır olucak zaten ama ayaktada cok trend ya bu aralar ama yine keremin dedigi olucak sanırım herkes oturarak diyo

Eveeettt gördm yemek yedik sonra o sigara icmeye gitttiii o öğrenci bizim okulda hatta bu aralar finallere geliyor diyede yazdılarr haberleri dolasıyo nette hem okuyo hem calısıyo diye ;)

Ahhh o kadar uzun sürerse bizim kiii ben ölürüm kesin artık kadına tahammülüm tükendiiii sabret sabret ama unutulmuyoooo :( ynede sabır diliyorum

Evettt bizde yapıcaaazz sarkımız bile hazırr ders alacagımız yer bileee hem ilk dansss hemde karsılıklııı oyunn :))

kerem kiskanmasin canim,o senin kalbini calmis bir kere,kivanc da kimmmis:))

Amiiiiiin insallah canım allah nasip etsin, gelinligiiim cooook kabarık bişii :)) ayy insallah güzel olsunda :)

prenses olucam diyorsun yani :)

Ecemm
Sahitleriniz o kadar agir olcaksa olmaz zaten ayakta bencee

Valla bu resimde cok siradan bir tip gibi cikmis:))
Ama Kerem hakli trip yapmaktaa adamin adi yeter
Ben olsam catlardimmm, kiskancimdir da birazz:))

Gelinliginin resmini de gondersene Ecemm nasil bir sey:)

Onun o masmavi gozleri yeter yakindan baktiginda boyle bi mavi yokkkk fizikk desen gercekten 10 numara! bende coook kiskancim benden bi adim oteye tek basina gidemez! Allahtan isi geregi cok kiz yok bulundugu yerde neredeyse hicc yok olsa dunyayi dar ederdimmm :) burdada kizlara sitem etti bende sizin gibi ogrenciyim dye cunku gittigi her yerde obek obek kiz toplulugu olusuyo :) ondan boyle ckmis ama fizigi yeter :)

İste gelinligin resmi yokkk cunku resim cekmek yasakti denerken cekemedimm :( ustunde oynamalar yapilacak ve dugune yakin dikime baslanicak simdi kapora verilecek sadece akayda yaptiriyorum zaten yalniz duvak cok pahali betul bilmiyorum sen nasil istiyosun nerdeyse gelinlik fiyatina duvaklar
dügüne yakin bekliyoruz resmi

inanirsan guzel olur
evrene pozitif enerji gonder canim
birde umarim masal kivaminda olacak dugununuzun geriside kedersiz kavgasiz gecsin
ya anneni merak ediyorum
ben dayanamam herhalde
allah utandirmasinda gerisi bos

yok usta yaaaaa cok abartiyonuz
elin kivancindan benim hasom daha yakisikli
adi ustunde benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aynen berilcim.benim önceligim huygüzelligidir. huyu güzelse yüzünüde begenirim.
amin amin aminnnnnnnnnnnnn
rabbim nazarlardan kem gozlerden korusun

kizlar bana hic mesaj bildirimi gelmedi
ben özel mesaj atamiyorum. buraya yazmistim.13 idi.

beni babaannem buyuttu

kizini evlendirmek hem sevinc,hem gözyasini birlikte getiriyor.allah yardim etsin annene.sen mutlu ol,o da olsun.

kizlar ben menumu yazmayim bir kerelik olurmu
ocakbasindaydim
cissssssssss oldum
ama yarin telafi edecem

anladim benim ikizler in le elbisesine benziyor biraz
gule gule kullan canim
niccinin anlami ne kendine ozel degilse
hem sen niye uyumuyon bakiyimmmmmmmmm
dikkat kuzummmmmmmmmmm

bencede gelinligin güzel olsun ama cok pahaliya bende karsiyim.birkere giyeceksin ve sonra dolapta cürüyecek.

bravooo bizeee birinci kimmiş bi bakayım bakalım. valla takım olarak birinci 13. takımsa çatlarım ortadan yaaa

yaa kaptanım şu 13. takımı geçmenin bi yolunu bulalım acayip sinir oldum ben yaaa bişeyler yapalım olmaz böyle birinci olmamız lazım yaaa valla patlamak üzereyim şu anda aslında hiç hıslı değilimdir ama takıntı yaptım kendime iyi miii?

ekledimki

cok motive etti benide.

günaydın..:16:

Takım Dereceleri

1) 13. takım:nazar::nazar::46::46:
2) 6. Takım
3) 1. Takım

Bireysel Dereceler

1) beril77 13. Takım (%3,13):nazar::nazar::46:
tebriklerrrrrrrr..
berro senide extra tebrik ederim..:nazar::nazar::46::46::9:

ekledimki

bizim için cidden bunlarımı diyorlar..:60: takımımıza maşallahh.:nazar::nazar::nazar:

Agzımdan kola cıktı öyle :) aynı masada yedik okulda pigastro diye bi yer var ortak arkadaslarımız varmıs onun arkadası oturunca bizim masaya o da geldi sonra 5 kız falan :) zaten günlerdir finallere gidip geliyo okulda bu aralarr ama aksam saati oldugu icin sakindi okul o da vardı iste..
Kerem beni okuldan almaya geldi anlattım ve tripler dügün yerine gidene kadar gecmediiii

Simdi nikah sahitlerimiz biraz agır olucak milletvekili kaymakam falan, gelin damat masası içeride hazır olucak zaten ama ayaktada cok trend ya bu aralar ama yine keremin dedigi olucak sanırım herkes oturarak diyo

Eveeettt gördm yemek yedik sonra o sigara icmeye gitttiii o öğrenci bizim okulda hatta bu aralar finallere geliyor diyede yazdılarr haberleri dolasıyo nette hem okuyo hem calısıyo diye ;)

Ahhh o kadar uzun sürerse bizim kiii ben ölürüm kesin artık kadına tahammülüm tükendiiii sabret sabret ama unutulmuyoooo :( ynede sabır diliyorum

Evettt bizde yapıcaaazz sarkımız bile hazırr ders alacagımız yer bileee hem ilk dansss hemde karsılıklııı oyunn :))

Evet unutulmuyor ama esine bak sen o aradaki dengeyi iyi kurarsa hiçbirsey olmaz...

Selam citi piti hanimciklarim :16:Kilo bildirimi yapmaya girdim , fakat ben sali gunleri tartiliyorum cunki doktorumla oyle baslamistik hani deyistirmiyeyim diyorum , cunku saglik karnemde hep tarihler karismasin ve haftadan haftaya olsun diye'de.

Baslangic : 109.5

Gecen hafta : 93.2

Bu hafta : 92.2 ( sali gunu tartilmistim )

Bizim buralarda kis ucuzluklari basladi, esimde evde oldugundan o magaza senin bu magaza benim elinden surukleyip gezdiriyorum :9:guzel bi canta aldim , ve bikac kiyafet aldim . Aslinda pekte almak taraftari degilim cunki 2-3 ay sonra bol gelecek ,evde cogu giysimde artik dusuyor belimden ,kemerde fayda etmiyor cunku cok bol oluncada guzel durmuyor ustumde, .Fakat cok cicilerdi dayanamadim ehh biz kizlar iste ne istersiniz :9:bisey gorunce mutlak almaliyiz .Simdilik hoscakalin , ve hersey istedigimiz gibi olur insallah bu yaz'a daha saglikli ve daha ince gireriz umuduyla iyi geceler diliyorum:16::3:

tebrik ederim istikrarlı bir sekilde gidiyorsun canım...

ekledimki

ooooooooooooooooooooooo vayyyyy beeeeeeeeeeee....

günaydın..:16:

Takım Dereceleri

1) 13. takım:nazar::nazar::46::46:
2) 6. Takım
3) 1. Takım

Bireysel Dereceler

1) beril77 13. Takım (%3,13):nazar::nazar::46:
tebriklerrrrrrrr..
berro senide extra tebrik ederim..:nazar::nazar::46::46::9:

.masallahhhh

Son düzenleme:
Back