Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

karlı ve sağuk antep sabahından sımcıcak günaydın kızlar:)

vav her sekılde bırıncıyız deseneıze ... tebrıkler sımdıden takım tebrıkler berılım...
evet berılım dun konusmustuk ınsallah guzel gunlerle bırlıkde Rabbım huzur versın cumlesınınkıne.....
kızlar bende rahımde yara cıktı 1 ay oldu doktror 1 ay dolunca gel yakalım demıstı pazartesı gıtcem randevu aldım ama cooooook korkuyorum....

geçmiş olsun canım kolay atlatırsın inşallah allah şifa versin.

Kızlar dügün mekanımız burası kısmetse 01.09.2013 te
Kokteyl havuz basında yemek icerdee nikahta burda kıyılacak sizce ayakta mı olsun oturarak mı ona karar veremedm yaaa of gerci provasını yapıcaz herseyn yemeklerin süslemenindee ama buna karar vermem gerekiyor

Eki Görüntüle 602374 Eki Görüntüle 602375 Eki Görüntüle 602376 Eki Görüntüle 602377

çok güzel ececiğim bayıldım valla.benim terciğim oturarak olurdu kimse ayakta yorulmaz en azından.nasıl olursa olsun süper bir düğün olacağı kesin:)

Mrb Kızlar. Sonuç listesi açıklandı. Haftanın birincisi 13. Takım. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Harika bir iş çıkardınız bu hafta. İki hafta önce kapanmak üzere olan takım iki haftadır derece yapıyor. Bir takım nasıl olur umarım herkese göstermişizdir. Hepinizi seviyorum :16:

Beril'cim bu haftanın bireyselde birincisi sensin. Seninlede ayrıca gurur duyuyorum. :46::nazar:Haftanın birincisi olarak paylaşım alanına bu hafta neler yaptığını nasıl kilo verdiğini kısacası başarının sırrını yazman gerekiyor. :34:

Bugün o kadar yoruldum ki kızlar anlatamam. O takım senin bu takım benim gezdim durdum. İş yeride yoğundu. Tuhafım şuan. Hastamıyım yorgunmuyum anlamadım. Birazdan yatarım büyük ihtimal. Yarın sabah erkenden doktora gideceğim inşallah aylık bebiş kontrolü için. Belki yarın gelemeyebilirim. Burası sizlere emanet. :16:

Bu arada 5. takım geçen haftalarda kapanmıştı. Şimdi yeniden açılmaya çalışılıyor. Ben ve Beril ara ara ziyaret ediyoruz 5. takımı. Sizlerden de vakti olan olursa destek bekliyorum onlar için.

Hepinizi yeniden tebrik ediyorum. Haftaya inşallah yine aynı performansı gösteririz. Bu arada bu sabah tartıldığımda 76,3 kilo çıktım. Yarım sabah yine tartılacağım çünki son zamanlarda cuma ve cumartesi tartılarımda nerdeyse 1 kiloya yakın fark oluyor. Sebebini anlamadım ama yarında öyle olursa çözmem gerekecek bu durumu. :26:

Şimdilik iyi geceler hepinizi öpüyorum kocaman.

Beril'cim unutma sakın canım başarı hikayeni yazmayı. Paylaşım topiğine yazacaksın. Yoksa takım ceza alıyor.

tebri kederim kızlar mşallah devamı hep böyle olur inşallah.berilciğim senide ayrıca tebrik ederim çok güzel başladın ve öyle devam edersin inşallah hepimizde arkandan devam ederek:)
ebrucuğum çok yoruluyorsun ya son aylarda dahada zorlanacaksın bol bol dinlenmeye çalış sen dikkat et kendine.bebişinde sende sağlıklı çıkarsnınz umarım.

Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

KIZLAR ZAYIFLAMAK İSTİYORSUNUZ EGER SUYU BAŞ TACINIZ YAPMANIZ GEREKİYOR YANİ MUTLAKA 3 LİTRE SU İÇMEMİZ LAZIM
kızlar ÖĞLEN yemeyinde doktorun dediyine göre sadece tavuk ve köfte deyil balık ve yumurta bile yiye biliriz videoyu izleseniz daha iyi anlarsınız
----------------------------------------------------------------------------------

Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.
kızlar sizce bu diyet nasıl
dkr ayça kayanınki daha mantıklı geldi ama ben böyle bir diyete sabit kalamıyorum ya o an evde olan var olmayan var sırf o diyet için alışveriş yapmak gerekiyor o nuda kim yapacak:)

Selam citi piti hanimciklarim :16:Kilo bildirimi yapmaya girdim , fakat ben sali gunleri tartiliyorum cunki doktorumla oyle baslamistik hani deyistirmiyeyim diyorum , cunku saglik karnemde hep tarihler karismasin ve haftadan haftaya olsun diye'de.

Baslangic : 109.5

Gecen hafta : 93.2

Bu hafta : 92.2 ( sali gunu tartilmistim )

Bizim buralarda kis ucuzluklari basladi, esimde evde oldugundan o magaza senin bu magaza benim elinden surukleyip gezdiriyorum :9:guzel bi canta aldim , ve bikac kiyafet aldim . Aslinda pekte almak taraftari degilim cunki 2-3 ay sonra bol gelecek ,evde cogu giysimde artik dusuyor belimden ,kemerde fayda etmiyor cunku cok bol oluncada guzel durmuyor ustumde, .Fakat cok cicilerdi dayanamadim ehh biz kizlar iste ne istersiniz :9:bisey gorunce mutlak almaliyiz .Simdilik hoscakalin , ve hersey istedigimiz gibi olur insallah bu yaz'a daha saglikli ve daha ince gireriz umuduyla iyi geceler diliyorum:16::3:
maşallah canım tebrik ederim seni.fazla alışveriş yapma bence baharı bekle yenilersin herşeyini:)

bravooo bizeee birinci kimmiş bi bakayım bakalım. valla takım olarak birinci 13. takımsa çatlarım ortadan yaaa

yaa kaptanım şu 13. takımı geçmenin bi yolunu bulalım acayip sinir oldum ben yaaa bişeyler yapalım olmaz böyle birinci olmamız lazım yaaa valla patlamak üzereyim şu anda aslında hiç hıslı değilimdir ama takıntı yaptım kendime iyi miii?

baska yerde bizim icin yazilanlar
ekledimki
bu hafta siki tutun su kacamaklari canlarimmmmmmmmmmmmm
patlayacak arkadaslar varmis yardim edelim birincilikle

kıskananlar çatlasın mı diyelim.tü tü maşallah mı bize diyelim sıkı dursunlar bu hafta ben vermedim haftaya çifte geliyorum :1:

dünkü menümü yazayım
sabah:domatesli yumurta,peynir,zeytin,1kaşık pekmez,2 dilim ekmek
ara:1 elma
öğlen:1 tabak pırasa yemeği 1 kase yoğurt
ara:tarçınlı süt
akşam:1 tabak lahana kavurması,salata
2 dilim şekersiz cevizli kabak
3litre su

kızlar dün eşime dedim düğüne kadar vericem bu kiloları.niye diye soruyor adam alıştı bu halime heralde:1: dedim düğünde şıkır şıkır olmam lazım şöyle şarap kırmızısı bir tuvalet giyeceğim dedim istersen 50 kilo ol dedi hayatta giyemezsin diyor. ben anlattıkça o kudurdu haha daha çok gaza geldim valla düğünde giyeceğim kıyafetleri düşündükçe başarmamamk için bir engel yok:)yaşasın zayıflık:)

kızlar dün eşime dedim düğüne kadar vericem bu kiloları.niye diye soruyor adam alıştı bu halime heralde:1: dedim düğünde şıkır şıkır olmam lazım şöyle şarap kırmızısı bir tuvalet giyeceğim dedim istersen 50 kilo ol dedi hayatta giyemezsin diyor. ben anlattıkça o kudurdu haha daha çok gaza geldim valla düğünde giyeceğim kıyafetleri düşündükçe başarmamamk için bir engel yok:)yaşasın zayıflık:)

oohhhhhh ıyı olmus kudursun sende ınadına verkı anlasın ısın cıddıyetını.......

gunaydın gunayın hanımlar... suan herkes evde fazla gıremeyebılırım...
berıl dun kac msj yazdıgımı soylemeyı uunuttum bugun 2 gununkını bırden gonderırım olurmu canım.........

kızlar 1. olmusuz bıreyseldede berıllllll bırıncı ..
takım ful 1. lık cektı bugun masallah.........:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Allah'ım sana şükürler olsun çok istiyodum ilkkatıldığım haftadan birinci olalım diye.. artık hep böyle gidicek ben inanıyorum, her hafta birinci olucaz inşallah :nazar:

Tugbacim digerlerini bilmiyorum ama ben daha yeni geldim evee :))
Anca okudum gecmisi fln :))

Yok sorun biraz bende, kaç gündür tavuk gibi erkenden yatıyorum :)

Bu arada ben bu aksam tatli yedimm.. :))
Arkadaslarla cafeye gittik herkes yiyince canim cekti, biraz cuma olmasinin hafifligi biraz da sunun etkisi var.
Okuldan 6 ogretmen iddaya girdik, bir ayda yuzde olarak en fazla kim kilo verirse herkes ona 50 tl verecek. Kazanan kisiyi saymazsak 250 tl yani. Cok bi para degil ama kazanmanin mutlulugu paha bicilemez malumm:))
Ben biraz avantajsiz gibiyim cunku en az kilodaki benim. Ama beni motive etmesi bile yeter. O arkadaslar da vardi cafedeki grupta, ptesi tartilcaz hep beraber fln diye son bi tatli yiyelim moduna girdi herkes, ben de yiyim bari dedimm :))

Ben de geçen hafta içi bi tane çikolata yemiştim bi de nugget yemiştim yağsız kızartıp ama duydum ki çok zararlıymış :\ önümdeki günlerdeyse hiç kaçamak yapmadan 2.2 kilo verdim 6 günde. Takma kafana, bi daha kaçamak olmazsa 1 haftaya kadar sen de iyi bi sonuç alırsın canım.

Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

KIZLAR ZAYIFLAMAK İSTİYORSUNUZ EGER SUYU BAŞ TACINIZ YAPMANIZ GEREKİYOR YANİ MUTLAKA 3 LİTRE SU İÇMEMİZ LAZIM
kızlar ÖĞLEN yemeyinde doktorun dediyine göre sadece tavuk ve köfte deyil balık ve yumurta bile yiye biliriz videoyu izleseniz daha iyi anlarsınız
----------------------------------------------------------------------------------

Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.
kızlar sizce bu diyet nasıl

Ben de 1. ve 3. menüyü beğendim. Uygulanabilir diyetleri seviyorum ben ya, sırf listeye uymak için olmayacak şeyleri ordan burdan almak benim hoşuma gitmiyor, o öğünde o yiyeceği yiyemedm diye diyetmi yapamıyormuş gibi hissediyorum ve motivem bozuluyor. Paylaştığın için sağol canım diyet arşivime ekledm bunları ben :34:

hemen menümü yazayım :

sabah:1 dilim ekmek ,yumurta ,peynir,bal..

öğlen :1 krem karamel (yaptım dayanamadım yedim)

akşam:3 kasık mantı,az et,salata...

yesil çay,az su az cerez (menümü örnek almayın misafirim olduğu için böyle karışık bir de cuma diye:(

Misafirli bi güne göre iyi atlatmışsın. Tebrikler. Zaten bu tarz geçen günlerimiz olursa önümüzdeki günlerde telafi etmek kolay. Haftada 1 günü geçmemesi lazım ama bence kaçamak yapılan gün sayısı canım.

gulum ben disardaydim
hafta sonu biraz sessiziz ama gelmeye calisalim

Ben gitmişim sen gelmişsin tüh muhabbet ederdik :)
Bende annemi cok merak ediyorum o hic dayanamaz dayanamicak nisanda bile cok kotu oldu :( ben annemin tek evladiyim ve biz upuzun yillardir sadece ikimiz yasiyoruz hic ayrilmadik :( bu icimde inanilmaz bi yara hatta dert :(( ona soyleyemedim bile ilk kaporayi verdigimizde :( offf en zayif noktama degindin :(( ben hic ayrilmak istemiyorum ondan hiiiccccc :(

canım ya kıyamam sana ben... üzülme diyemem çünkü seni çok iyi anlıyorum, ama bi yandan da anneni de senin mutluluğun ne kadar mutlu edicek onu da unutma e mi..

bravooo bizeee birinci kimmiş bi bakayım bakalım. valla takım olarak birinci 13. takımsa çatlarım ortadan yaaa

yaa kaptanım şu 13. takımı geçmenin bi yolunu bulalım acayip sinir oldum ben yaaa bişeyler yapalım olmaz böyle birinci olmamız lazım yaaa valla patlamak üzereyim şu anda aslında hiç hıslı değilimdir ama takıntı yaptım kendime iyi miii?

ekledimki

Vay be :9: Allah'ım iyi ki buraya gelmişim, tekrar teşekkür ederim LAydLiNe :16:

günaydın..:16:

Takım Dereceleri

1) 13. takım:nazar::nazar::46::46:
2) 6. Takım
3) 1. Takım

Bireysel Dereceler

1) beril77 13. Takım (%3,13):nazar::nazar::46:
tebriklerrrrrrrr..
berro senide extra tebrik ederim..:nazar::nazar::46::46::9:

:nazar: :nazar: :nazar:

dünkü menümü yazayım
sabah:domatesli yumurta,peynir,zeytin,1kaşık pekmez,2 dilim ekmek
ara:1 elma
öğlen:1 tabak pırasa yemeği 1 kase yoğurt
ara:tarçınlı süt
akşam:1 tabak lahana kavurması,salata
2 dilim şekersiz cevizli kabak
3litre su

Bi yerde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam eğer canımız tatlı isterse, haftada 1 gün cevizli kabak tatlısı yiyebileceğimiz yazıyordu. Afiyet olsun :)

şimdi çıkıyorum, tekrar geleceğim. hepinizi kocaman kocaman böyle kalpli kalpli öpüyorum :16:

anladim benim ikizler in le elbisesine benziyor biraz
gule gule kullan canim
niccinin anlami ne kendine ozel degilse
hem sen niye uyumuyon bakiyimmmmmmmmm
dikkat kuzummmmmmmmmmm

Kuaföre giderken giyiceemmmm onuu :)))
Yok canım ne özeliii çilek demek türkcesini ingilizcesini baskaları almıs ben kayıt olurken bana fransızcası kaldı :)))

gercekten unutulmuyor kayinvalideyle olan seyler,ama allah baska dert vermesin.kapiyi kapatinca digerleri disarida kaliyor.sen esinle iyi ol.

kerem kiskanmasin canim,o senin kalbini calmis bir kere,kivanc da kimmmis:))

Aminnnn insallahhhh
Degil mi ama hahaha :) ama kıvanctaki boy pos :)):37: neyse sustummmm :))

prenses olucam diyorsun yani :)

dügüne yakin bekliyoruz resmi

kizini evlendirmek hem sevinc,hem gözyasini birlikte getiriyor.allah yardim etsin annene.sen mutlu ol,o da olsun.

O mutlu olsunn yeterr yalnız kalacak :((
İnsalllaaaaah olabilirimm dügüne yakın kesin paylasırım burda dügünden sonrada paylasırım zaten daha öncede nisanı sözü paylasmıstım evlilik topiğinde :)

Evet unutulmuyor ama esine bak sen o aradaki dengeyi iyi kurarsa hiçbirsey olmaz...

O da dengeyi saglayacagım diye arada kalıyor bazen bocalıyor bazende cuballıyor ama sonucta annesi ne kus ne at diyebilirsin..

çok güzel ecemciğim bayıldım valla.benim terciğim oturarak olurdu kimse ayakta yorulmaz en azından.nasıl olursa olsun süper bir düğün olacağı kesin:)

Ayyyy cok sevindim begenmeneee
Cogunluk oturarak dedi demekki bir bildiginiz var o zaman oturarak olsun daha sıcak olsun :)

Ooooooo catlatıcaksınnn esini haahahaha ohhhh coktaa güzel olurrrrr

canım ya kıyamam sana ben... üzülme diyemem çünkü seni çok iyi anlıyorum, ama bi yandan da anneni de senin mutluluğun ne kadar mutlu edicek onu da unutma e mi..

Bi yerde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam eğer canımız tatlı isterse, haftada 1 gün cevizli kabak tatlısı yiyebileceğimiz yazıyordu. Afiyet olsun :)

İnsallahh o da cok mutlu olur...
Benim canım tatlı istediginde yarım muz yiyorum gerci uzun zamandır yemedim ama yiyordum diyeyim o zaman :)

oohhhhhh ıyı olmus kudursun sende ınadına verkı anlasın ısın cıddıyetını.......

Kuaföre giderken giyiceemmmm onuu :)))
Yok canım ne özeliii çilek demek türkcesini ingilizcesini baskaları almıs ben kayıt olurken bana fransızcası kaldı :)))

Aminnnn insallahhhh
Degil mi ama hahaha :) ama kıvanctaki boy pos :)):37: neyse sustummmm :))

O mutlu olsunn yeterr yalnız kalacak :((
İnsalllaaaaah olabilirimm dügüne yakın kesin paylasırım burda dügünden sonrada paylasırım zaten daha öncede nisanı sözü paylasmıstım evlilik topiğinde :)

O da dengeyi saglayacagım diye arada kalıyor bazen bocalıyor bazende cuballıyor ama sonucta annesi ne kus ne at diyebilirsin..

Ayyyy cok sevindim begenmeneee
Cogunluk oturarak dedi demekki bir bildiginiz var o zaman oturarak olsun daha sıcak olsun :)

Ooooooo catlatıcaksınnn esini haahahaha ohhhh coktaa güzel olurrrrr

Benim canım tatlı istediginde yarım muz yiyorum gerci uzun zamandır yemedim ama yiyordum diyeyim o zaman :)

eşimden çok eşimin tarafını çatır çatır çatlatmak arzusundayım inşalah başaracağım hehe:)
benim eşim normaldede çok kıskanç zaten hiç bir şey yokken ortada düşünceleriyle bile kıskaçlık yaratabilir :)bende çok kıskancımdır ama benim dilim iyi söyler adamın yapacağı varsada yapası kalmaz hehe:)

ekledimki

Simdi yazacaklarım beril cim senin sahsına degil kesinlikle yanlıs anlama

Ben bu tarz yazıların bu yazılara verilen cevaplarındaa hic hos uslup oldugunu düsünmüyorum yada bu konusmaya mahal verilmesinide dogru bulmuyorum ne oldu da bizim takım icin bunlar yazıldı bu benim kişisel merakım? burda hepimiz az yada cok aynı amac icin bulunuyoruz bu takımların amacıda bana göre kendimize yenilmeyip saglıgımıza kavusmamız ve motivasyonu en üstte saglayabilmek icin, birbirimize olan destegimiz ortada , fazla kilo beden yasını yaslandırıyor beden yası cok oldukcaa ölüme dahada yaklasılıyor allah korusun.. İnsanoglu yaratılırken 120 sene yasayabilme kapasitesiyle yaratılmıs bize emanet bedene bunları yapmamalıyız yani bu yarısma kurucularına bi fayda getirmiyor. Yine yarısmacıların kendi yararları ve cıkarları icin yapılmıs bi yarısma ben baska bir takım 1. Oldu diye üzülmem aksine tebrik ederim cünkü hepimiz aynı amacla burdayız heee demiyorumki bir rekabet olmasın hayır illaki olacaktır adı üstünde yarışma illaki tatlı rekabet dahada motive eder
Fakat bu yazılanları hic ama hic sevmedim "sinir oldum patlamak üzereyim" hiç ama hiçç hos degil!

Son düzenleme:
eşimden çok eşimin tarafını çatır çatır çatlatmak arzusundayım inşalah başaracağım hehe:)
benim eşim normaldede çok kıskanç zaten hiç bir şey yokken ortada düşünceleriyle bile kıskaçlık yaratabilir :)bende çok kıskancımdır ama benim dilim iyi söyler adamın yapacağı varsada yapası kalmaz hehe:)

Hahahahaha asıl güzel yanı o iştee bende bu yola baslarrrken aynen o taraf ben neymişim görsün dye zaten kıskanılıyordum fakat hep kilodan vuruluyordu ama simdi kozda kalmadı ellerinde ;) muhtesem duygu dünde diyor kaynana kac kilo oldun diye bilmiyorum tartılmadm dedim :)

merhaba kızlar , nasılsınız ...

Dün 5. takımın açıldığını duydum çok sevindim ..ne de olsa ilk göz ağrım derler ya ...bugün düşündüm zaten henüz listeye girmedim ..sayın kaptanım sizin için bir sorun oluşturmayacaksa 5. takıma geçmek istiyorum ..hem yeni tanışıp başlangıç yapmak daha iyi olacak benim için ..sizlerle birlikte geçirdiğim 2 gün çok güzeldi ..başarınız bizlere örnek olacak eminim ..

Arkadaşlar Ebru bugün belki uğrayamam demişti , akşam tekrar bakıp kaptanımın kararına bakarım ...hepinize iyi hafta sonları ...

Simdi yazacaklarım beril cim senin sahsına degil kesinlikle yanlıs anlama

Ben bu tarz yazıların bu yazılara verilen cevaplarındaa hic hos uslup oldugunu düsünmüyorum yada bu konusmaya mahal verilmesinide dogru bulmuyorum ne oldu da bizim takım icin bunlar yazıldı bu benim kişisel merakım? burda hepimiz az yada cok aynı amac icin bulunuyoruz bu takımların amacıda bana göre kendimize yenilmeyip saglıgımıza kavusmamız ve motivasyonu en üstte saglayabilmek icin, birbirimize olan destegimiz ortada , fazla kilo beden yasını yaslandırıyor beden yası cok oldukcaa ölüme dahada yaklasılıyor allah korusun.. İnsanoglu yaratılırken 120 sene yasayabilme kapasitesiyle yaratılmıs bize emanet bedene bunları yapmamalıyız yani bu yarısma kurucularına bi fayda getirmiyor. Yine yarısmacıların kendi yararları ve cıkarları icin yapılmıs bi yarısma ben baska bir takım 1. Oldu diye üzülmem aksine tebrik ederim cünkü hepimiz aynı amacla burdayız heee demiyorumki bir rekabet olmasın hayır illaki olacaktır adı üstünde yarışma illaki tatlı rekabet dahada motive eder
Fakat bu yazılanları hic ama hic sevmedim "sinir oldum patlamak üzereyim" hiç ama hiçç hos degil!

Kesinlikle haklısın.. Herkes kendi takımı birinci gelsin ister ama olamayınca da bu tarz şeyler söylemek yerine, demek ki gerektiği kadar çaba göstermedik, nerde hata yaptık gibi özeleştiri yapmak gerekir. Çünkü bu olumsuz bi duygu, olumsuz düşünmek, kaybetmiş olduğunu düşünerek hırs yapmak sağlıklı biçimde kilo vermeyi de engeller çünkü bu aynı zamanda psikolojik yönü ağır basan bi süreç. Kaybettik yerine kazanamadık olarak bakılması ve yapılan hataların bulunması lazım.. Belki ortada bi hata bile yok, biraz daha gayret inanç ve takım ruhu lazım herkese burdaki gibi.

Seni mutlu gördükçe annen de mutlu olur. O yüzden hep gülümse :16:

Ve bu arada muz da iyi bi alternatif.. Hem hazırlaması zahmetsiz :9:

Kesinlikle haklısın.. Herkes kendi takımı birinci gelsin ister ama olamayınca da bu tarz şeyler söylemek yerine, demek ki gerektiği kadar çaba göstermedik, nerde hata yaptık gibi özeleştiri yapmak gerekir. Çünkü bu olumsuz bi duygu, olumsuz düşünmek, kaybetmiş olduğunu düşünerek hırs yapmak sağlıklı biçimde kilo vermeyi de engeller çünkü bu aynı zamanda psikolojik yönü ağır basan bi süreç. Kaybettik yerine kazanamadık olarak bakılması ve yapılan hataların bulunması lazım.. Belki ortada bi hata bile yok, biraz daha gayret inanç ve takım ruhu lazım herkese burdaki gibi.

Bu noktaya gelinmesi buna mahal verilmeside hos degil neden ve kim? Merak ettim gercekten hatta oraya bile su yazdıklarımı yazabilirim. hırs güzeldir fakat böyle hırslar kötü seyleri beraberinde getirir. Tatsızlık istemeyiz.

Seni mutlu gördükçe annen de mutlu olur. O yüzden hep gülümse :16:

Ve bu arada muz da iyi bi alternatif.. Hem hazırlaması zahmetsiz :9:

İnsallah canım :)
Evet sadece yarısı ama :) hattaa kahvaltı yapmadım muz kahvaltım olsun hahaah :)

İnsallah canım hedefine ulaşırsın

gunaydın gunayın hanımlar... suan herkes evde fazla gıremeyebılırım...
berıl dun kac msj yazdıgımı soylemeyı uunuttum bugun 2 gununkını bırden gonderırım olurmu canım.........

Dr işi ne oldu canım

Telden giriyorum fazla uzun yazamayacağım haklısınız karşı tarafta bizim gibi güZel ve kibar hanımefendiler tesadüf burada olmasak orada olabilirdik hepimiz in bir şans bu iyi değerlendirelim saygı ve sevgi çerçevesinde...

Hahahahaha asıl güzel yanı o iştee bende bu yola baslarrrken aynen o taraf ben neymişim görsün dye zaten kıskanılıyordum fakat hep kilodan vuruluyordu ama simdi kozda kalmadı ellerinde ;) muhtesem duygu dünde diyor kaynana kac kilo oldun diye bilmiyorum tartılmadm dedim :)

aynen tatlım sen cevaplarını vermek üzeresin inşallah sıra bende.bana karşı da hep bir çekemezlik var ne yazıkki ben herkese karşı çok yakın davranırken arkamdan çok laf duymaya başlayınca kendimi herkesten soyutladım neredeyse. hem farklı memleket olmam hem eşimle aramızın iyi olması hep konuşuldu halada konuşuluyor.doğumdan sonrada kiloma takmışlardı onada cevabımı haziranda çok güzel vereceğim:)

Back
X