o zaman sen inmisken 53 e felan in ecemcim.2 kilo yu da istedigini yiyerek alir,tekrar 55olursun
Hahaahah mantıklı neden olmasın :))
ikinize sinavlarinizda basarilar.
Coookkk tesekkurler :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman sen inmisken 53 e felan in ecemcim.2 kilo yu da istedigini yiyerek alir,tekrar 55olursun
ikinize sinavlarinizda basarilar.
sen yalovalimisinnnnnnnnnnn
herkese merhaba
bugün nete giremedim, yarın akşam foruma girip 2 günün mesajları okuyacağım, bekleyen mesajım varsa o zaman arkadaşlar(gecikme için üzgünüm).
unutmadan bugün yediklerimi yazayım.
kahvaltı yaptım![]()
ıhlamur çayı içtim
2 kibrit kutusu beyaz peynir(abarttım)
haşlanmış yumurta
3 siyah zeytin
1 kaşık domates sosu
3,5 dilim ekmek
ara: 2 çorba kaşığı bulgur pilavı
akşam: 1 kase börülce salatası(bakliyat yemeği yerine geçti)
2 yemek kaşığı hamsi buğulama(çok lezzetli ve hafif oldu. sağlıklı da... isteyene tarif verebilirim)
3-4 roka yaprağı
2dilim tam buğday ekmeği
2 çorba kaşığı bulgur pilavı
2 ceviz
su: 1,5 litre
bugün biraz yemeği abarttım
yarın daha çok dikkat edeceğim.
pazartesi akşamı görüşmek üzere.![]()
simdi cikmamlazim.oglumuokula götürecem.sonra görüsürüz.
evet canım aslen kayserili ama doğma büyüme yalova...
ekemek gercekten çok olmuş olsun telafi edersin canım...
git gel canım bu arada sen nerde oturuyorsun oğuşun var anladım da ...:)
Tuğbacım sen de hayırlısıyla git gel doktoruna dualarımız seninle...
Ecem o marka Bursa da yok ama istanbuladan gelen aktoros yolma tavuk var onu da herkese satmıyorlar bilenlere veriyorlar sınırlı sayıda herhalde...
evet canım aslen kayserili ama doğma büyüme yalova...
ekemek gercekten çok olmuş olsun telafi edersin canım...
git gel canım bu arada sen nerde oturuyorsun oğuşun var anladım da ...:)
Tuğbacım sen de hayırlısıyla git gel doktoruna dualarımız seninle...
Ecem o marka Bursa da yok ama istanbuladan gelen aktoros yolma tavuk var onu da herkese satmıyorlar bilenlere veriyorlar sınırlı sayıda herhalde...
ben almanyadayim cani9m.ikioglum var.büyügü okulda.kücücgüde anaokuluna baslayacak mart ayinda.sonra spora agirlik verecegim.spor yapinca sikilasiyorum.kilo vermesem de vermissin diyorlar.
mesaj sayimi 100 e tamamlayabildim.bugün eceme mesaj sayimi özelden gönderebilecegim.
benim gecekondum var cinarcikta
esim alirken kar edecez demisti guyaaaaaaaaaaaaa
eltimler arada gidiyor
2008 den beri gitmedim hic
Allah bağışlasın canım uzaklardaymıssın...evet spor önemli sıkılasmamaızı sağlıyor ben de gidicem bugün insallah...
tebrik ederim :)
depremden sonra çınarcık bitti biz de sattık yazlığı ertesi yıl su ana yalova revacta depremden sonra daha da güzellesti...
yok canim bahceli bir evAllah bağışlasın canım uzaklardaymıssın...evet spor önemli sıkılasmamaızı sağlıyor ben de gidicem bugün insallah...
tebrik ederim :)
depremden sonra çınarcık bitti biz de sattık yazlığı ertesi yıl su ana yalova revacta depremden sonra daha da güzellesti...
ins.tek dilegim biraz daha incelerek haftayi kapatmakgünaydın kızlar iyi bir hafta geçirmemiz dileğiyle
yok canim bahceli bir ev
artik elden cikacak ama ne zaman allah bilir birde haso
eltimde ciftlik koyde ogretmenler sitesinde ev aldi iki sene once
ins.tek dilegim biraz daha incelerek haftayi kapatmak
gunaydinnnnnnngünaydinlar herkese
insallah.inceliriz biraz daha...
sagol canim.simdi uzaklardayim.senin cocugun varmiydi gül?
günaydın kızlar iyi bir hafta geçirmemiz dileğiyle
günaydın güzeller.ımarım herkesin keyfi yerindedir.geçmişe bakıp döneyim:)
yok canim bahceli bir ev
artik elden cikacak ama ne zaman allah bilir birde haso
eltimde ciftlik koyde ogretmenler sitesinde ev aldi iki sene once
ins.tek dilegim biraz daha incelerek haftayi kapatmak
ismini sordugun arkadas nermin canim.burada herkese ismiyle hitap ediyoruz.sorun yok degilmi? yas olarak büyük olsa da abla olarak görmüyorum kimseyi.cünkü zayifladikca herkes biraz daha genclesiyor.Kadriyecim 6 yasında oğlum 12 yasımda kızım var bursada yasıyorum 6 ay sonra kısmetse istanbula yerleşicez 34 yasındayım sizlerle olmaktan mutluyum :))
gülçin nerelerdesin dün aksam aklıma geldin yazmayı unuttum...
günaydınnnnnnnnnnn canım ayıp olacak ana ben senin adını unuttum son kez söylersen sevinirim...
çiftlikköyde fena değil ama yalova gibi değil orası da...
Her yeni mesajda eskileri bir sayfa silmek zorunda kalıyorum sizde de böyle oluyormu kızlar...?
Bugün pazartesi ev uçuyor biraz temizlik yapıp arkadasa bebek görmeye gidicem oradan da spora insallah,sonra da 6.30 da anaokulunda toplantıya..
aksam görüşürüz byeeeeeeeeeeeeeee...