- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bide oraya bak bakalım ecem belki daha güzellerinide bulursun
uyku çok önemli canım düzenli uyku çok daha da önemli saat 12-3 arası vucüt kendini yeniliyo kilo güzellik sağlık için bu saatlerde uyumalıyız
hem ben epey oluyo bi dr dan duymuştum televizyon seyretmek yerine uyusak daha da çok kalori yakılır demişti aklımda kalmış
başarılar ecem
ayartma bizi tuğba maşallah kilo çizelgenide yapıştırmışsın ben bugün yine değiştireceğim 300 gr daha vermişim yarında veririm inşallah hep beraber
çizelgen çok güzel olmuş ecem
günaydın edirnede dünden beri sel seli götürüyor
Günaydın 13. takımın çıtır hatunlarıİnternet yine çok yavaşşşşşşş çıldırtıyor beniiiiii
Bugün perşembe sabah sabah uyarayım dikkattttttt
![]()
günaydın kızlar biliyorsunuz regliyim tartımda 1 kğ fazla tartıyor ama ona rağmen sabah tartı beni sevindirdiEki Görüntüle 607583
günaydın beril 4. çocuk mu masallah ne azim var sende neden düşünüyorsun 3 çok çok fazlaca idaal de yani ondan sordum:26::26:mesajlar turgay olan tugbaya atılıyor bende yarın sabah toptan atacağımgunaydin hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
alinti yapmadim hepsi yine karisir ortaya bir karisik salata cikar diye
ama okudum
kaptannnnnnnnnnnnnnnnnnnn 4.gercekten dusunuyorummmmm
ama hemen degil
dunun mesajlari kime kizlar bilen varmi
günaydın nermingünaydın günaydın günaydııııııın:)
günaydın kadriyegünaydin canlar.
günaydın tugbagunaydın hanımlar........![]()
gunaydin bebegim mesajlarimi yolladim simdigunaydın hanımlar........![]()
seni boyle hevesli gormek ne guzelebru bu kalori sepeti formunu çok beğendim hesapladım hazirana kadar günlük 1100 cal alırsam hedefime ulaşabileceğim herşeyin farkınada varıyorum hem yazıp bide not alıyorum tavsiye ettiğin için teşekkür edrim çok işime yaradı
tartıdaki sonuçları gördükçe dahada azimlendim 59 lu rakamları görünce 1 gün kendime izin vereceğim diyordum artık 55 li rakamları görünce 1 gün kendime izin vereceğim![]()
sıkı dur ecem haftaya 59 lu rakamlarla yanındayımGunaaayydinnnn bende de anlamadim 2 3 gundur uykusuzluk basladi sanirim yesilcaydan kaynaklaniyo
Hahaha tesekkurler dun kesfettim bilmiyordum daha once :)
Keskeeeeee sali olsaydi 2 3 guncuk daha zamanim olsaydi
Amaaaaannn masalllaahhhhh :)
yok canım sakın öyle söyleme motive et kendini aklına fikrine yanlış şeyler yüklemesen hepimizden iradelisin unutmagunaydin bebegim mesajlarimi yolladim simdi
seni boyle hevesli gormek ne guzel
benim tum motivasyonum kayboluyor sanirim
eski gibi dincte hissetmiyorum kendimi
eskiden diyet yapmak sanki dpoinkli gibi enerjik ve neseli yapiyordu beni
ama yoldan sapmaktan korkar hale geldim simdi
haraketim bile azaldi
bu agri beni soguttu herseyden
inasllah tartilarda grup ortalamasina zararim olmaz
attim bile canim sagolgünaydın beril 4. çocuk mu masallah ne azim var sende neden düşünüyorsun 3 çok çok fazlaca idaal de yani ondan sordum:26::26:mesajlar turgay olan tugbaya atılıyor bende yarın sabah toptan atacağım
günaydın nermin
günaydın kadriye
günaydın tugba
tamam cilekli sakizimBerilll mesajlat tugbaya tugkay2000 tugbaya :)
ebru bu kalori sepeti formunu çok beğendim hesapladım hazirana kadar günlük 1100 cal alırsam hedefime ulaşabileceğim herşeyin farkınada varıyorum hem yazıp bide not alıyorum tavsiye ettiğin için teşekkür edrim çok işime yaradı
tartıdaki sonuçları gördükçe dahada azimlendim 59 lu rakamları görünce 1 gün kendime izin vereceğim diyordum artık 55 li rakamları görünce 1 gün kendime izin vereceğim![]()
allah sabir,kolaylik versin tugbacim.sagliktan daha önemlisi yok.yaaaa bu rahımdekı yara cok agrı yapmaya basladı ınsallah sundan bı kurtulurum.......
acelen yok ecemcim.biraz daha arastirabilirsin.Aslında sen pahalı diyince aklıma bi eminönüde gidip bakmak geldi yarın bi olsunda..
genetik faktör cok önemli bence.Eda Taşpınar ın fizigine bayılıyorum gercekten tass gibi o bacaklarrr ama ailesinin resmini görmüstüm ailecek uzun bacaklı ve zayıflar
olsun.bizde okuyoruz sizi.Ayyy ben bugün burdan hiic cıkmamısım mesajlarımı sayınca farkettimmm inanamadım ben pek geveze olmusum :)) cıkıyorum yarın son sınavımm kızlarrrr iyi geceler yarın görüsürüzzzzz :))
cok güzel olmus.Kızlaaaaar nasıl olmusuuummmmm :))) ???
hep aklimizda ebrucum.Günaydın 13. takımın çıtır hatunlarıİnternet yine çok yavaşşşşşşş çıldırtıyor beniiiiii
Bugün perşembe sabah sabah uyarayım dikkattttttt
![]()
maasallah.günaydın kızlar biliyorsunuz regliyim tartımda 1 kğ fazla tartıyor ama ona rağmen sabah tartı beni sevindirdiEki Görüntüle 607583
tugkay2000 e gönderdik canim.gunaydin hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
alinti yapmadim hepsi yine karisir ortaya bir karisik salata cikar diye
ama okudum
kaptannnnnnnnnnnnnnnnnnnn 4.gercekten dusunuyorummmmm
ama hemen degil
dunun mesajlari kime kizlar bilen varmi
günaydın beril 4. çocuk mu masallah ne azim var sende neden düşünüyorsun 3 çok çok fazlaca idaal de yani ondan sordum:26::26:mesajlar turgay olan tugbaya atılıyor bende yarın sabah toptan atacağım
günaydın nermin
günaydın kadriye
günaydın tugba
kiz 35 yasindayim37 ye dogru azicik yatak yorgan cirpip bir sansimi denerimsıkı dur ecem haftaya 59 lu rakamlarla yanındayım![]()
bilmiyom fazla konusup kizlarada bulastirmayimyok canım sakın öyle söyleme motive et kendini aklına fikrine yanlış şeyler yüklemesen hepimizden iradelisin unutma![]()
Yaaa gulcin bu kalori sepetinde gunluk hesaplama yapinca baana kilo al ideal kilon 63.2 iki dyo 90 gun boyunca 2133 kalori almaliymisim :)))
sıkı dur ecem haftaya 59 lu rakamlarla yanındayım![]()
attim bile canim sagol
tarti insani ne mutlu ediyor demi
yolda 1000 tl bulup AVM kosusturuyor gibi oluyom ben sahsen
tamam cilekli sakizim
pasta yazacam da ebru kiziyor kizlari azdirma diyor
enrjine bayildim ben yaaşağıda herkesin ismini görüyorum ama çıkmak zorundayım işlerim çok var yazsam çarşaf gibi dökülür buralara
enerjiğim,dinamiğim temizlik yapacağım yemek yapacağım,çocuğu yıkayacağım,bulaşıkda yıkayacağım,öğleden sonra hem doğum günü partisine söz hiçbirşey yemeyeceğim hemde kursa sabun yapmaya sevgililer gününe kalp çalışmaya gideceğim
hepinizi çok seviyorum ve öpüyorumben çıkıyorum
görüşürüz kızlar
Haadiiiii bekliyorummm :) 59 larinda canini okucaz ::)))))
Ayyy aman yazma cisss de cilekli sakizimin kokusu :)
allah sabir,kolaylik versin tugbacim.sagliktan daha önemlisi yok.
acelen yok ecemcim.biraz daha arastirabilirsin.
genetik faktör cok önemli bence.
olsun.bizde okuyoruz sizi.
cok güzel olmus.
hep aklimizda ebrucum.
maasallah.
tugkay2000 e gönderdik canim.
kiz 35 yasindayim37 ye dogru azicik yatak yorgan cirpip bir sansimi denerim
olursa olur
olmazsa asilatirim diyormusum hahaaaaa
bilmiyom fazla konusup kizlarada bulastirmayim
mutsuzlugun bulasici olduna inanirim ben de
bende yaptim onu ama bazi seylerin kalori degerini bulamadim
bana da bayagi bir kalori almami soyluyordu biraktim yapmadim
bana öyle yazmadı ideal kilomu değil yoksa banada yazardı sanırımYaaa gulcin bu kalori sepetinde gunluk hesaplama yapinca baana kilo al ideal kilon 63.2 iki dyo 90 gun boyunca 2133 kalori almaliymisim :)))
saol kadriye darısı hepimizin başınaallah sabir,kolaylik versin tugbacim.sagliktan daha önemlisi yok.
acelen yok ecemcim.biraz daha arastirabilirsin.
genetik faktör cok önemli bence.
olsun.bizde okuyoruz sizi.
cok güzel olmus.
hep aklimizda ebrucum.
maasallah.
tugkay2000 e gönderdik canim.
okuyacağız tabiki ecem ondan sonrada beklesin bizi 58 lerHaadiiiii bekliyorummm :) 59 larinda canini okucaz ::)))))
Ayyy aman yazma cisss de cilekli sakizimin kokusu :)