Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

beril77, lafraise, aysecig+, LAydLiNe+, gurbet_dmr+, blitz86, turgay2000
ay masallah sabah sabah
kahveler nasil olsun
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çıkamadım birtürlü bırakın beni işlerim var çok kaynatmayın haaaaaaaaaaaaaaaa okumayınca meraklanıyorum:36::23::82:

bana öyle yazmadı ideal kilomu değil yoksa banada yazardı sanırım
şimdiki kilon olmak istediğin kilon ne zamana kadar olan bölümü doldurunca hedeflediğin zamana kadar hedeflediğin kilona ulaşabilmek için günlük alman gereken kaloriyi hesaplıyor

saol kadriye darısı hepimizin başına

okuyacağız tabiki ecem ondan sonrada beklesin bizi 58 ler
:9:

Durr bide oyle deniyimmm

ay masallah sabah sabah
kahveler nasil olsun

Sssss sekersizzz tabi ki:27::53::45:

Kızlar o kadar kötüyüm ki anlatamam. Hastamıyım yorgunmuyum anlayamadım. Boynum tutulmuş başım ağrıyor. Bide felaket halsiz hissediyorum kendimi. Sanırım öğlen yediklerimden sonra kan şekerim düştü. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Şimdi mecburen akşam yemeğini hazırlayacağım. Arkasından baş ağrım geçmezse eğer yatmayı düşünüyorum. Düzelirsem gelirim inşallah. :5:

geçmiş olsun kaptanım çok yoruluyorsun sanırım pekte dinlenmeye fırsatın olmuyor.bence fırsat buldukça uzat ayaklarını dinlenmene bak bitmez bu dünyanın işi gücü...

kurslara basvuru yaptım sonra bıde hastaneye basvuru yaptım hakkımda hayırlısı...
ıskurun 40 kısı alacagı kursa 450 basvurdu bugun sokdaydım....
ve cok yorgunum basım cok agrıyo su anda........

hakkında hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin inşallah canım. 40 kişilik kadroya 450 başvuru işte türkiyenin hali ne yazıkki.

Menümü yazayım:

sabah:1 dilim ekmek,peynir,zeytin,çay,bal

ara:3 badem,1 keciboynuzu

öğlen:1 yumurta,tarçınlı yoğurt

ara:1 tabak acı lahana çorbası

akşam:2 tabak acı lahana çorbası(yana yana yedimmmmmm offf)

nermincim 2 yesil biber koydum sadece feci acıymış...

acı metobolizmayı hızlandırır aslında içebilirsen kesin faydasını görürsün canım merak etme afiyet olsun:)

yok beril ben gitmem hiç biryere regl oldum bugün ondan zaten atlatacagım inşallah kaçamak yok yani 59 u görünce kendime izin vereceğim

:3:

suyu çok severim ben tuğba kalkar kalkmaz 1lt içerim hemen regl oldum bugün ondanmış atlatacam inşallah

kolay gelsin tugba

afiyet olsun patates püresi olmamış patatesden mümkün olduğunca uzak durmalıyız hele akşam :ssz:

masallah gene iyi vermişsin bu kadar sabrettiğine şükür nermin
emegine sağlık ecem

1 kğ olu o bu hafta beril

ne güzel 2 saat yürümek süper

ne guzel bir duygu daralttırmak iyi en azından kullanabilir oluyorlar yine:46:

kış gününe temizliği öyle cam falan zor olur kolay gelsin
maşallah ya 5 ayda nerdeyse 20 kilo ne deyim ecem tebrikler:nazar:

çok şirin köpekler süt aldığım kadının köpekleri çok tatlı doğum yaptı 10 tane yavrusu oldu bi sevimlilerdi sattılar yavruları annesi hiç havlamıyo şimdi çok üzülüyorum köpeğin haline erkek olanın ismi gofret eşininki ise helen sizin köpeğin ismi ne

en iyi kararı vermişsin
çok güzel yermiş doğum günleri için kızlarında çok tatlı elifcik daha da tatlı küçük minnak Allah bağışlasın

çok gayretlisin masallah beril

ben 2.ciyi beğendim karar senin

ne kadar biber attın öyle:26:

ben söylemiştim ama yasak demedim tugba yemişti ekmek yemiyerek dengelemişsin yazdım zaten şehriye hamur olduğu için ekmekle yememeli yazdım ecem yoksa yasak değil tabiki menünde çok güzel afiyet olsun en son 59.8 i görmüştün şimdi kaç kilosun nasıl gidiyor

geçmiş olsun ebrucum yat dinlen kendine iyi bak seni seviyoruz

sanada gewçmiş olsun tuğba dinlen de iyleş biran önce

kararlı olman güzel bende aynı senin gibi düşünüyorum tugba
güzel atlatmışsın betül nişanlın ve ailenle iyi akşamlar

afiyet olsun menün gayet güzel

patates püresi lahana çorbasının listesinde vardı zaten fazlada yemedim.cumaya ne olacak bakalım.
bu arada burada iki gündür hava günlük güneşlik onun satesinde ucundann ucundan temizlik yapayım dedim:)

güzelmiş.rengi modeli hoş görünüyor.ben örtemiyorum yıkama korkusuna benim çamaşır makinama sığmıyor çünkü elde yıkmamakta işime gelmiyor o yüzden geri kaldırdım:)

Sinirim cokk bozuldu ipadde alintiladigim herseye cevap yazmis paylasiyorken kut sarji bitti kapandi hepsi silindi :(
Cok uzundu simdide tlfdan girdim :(

Gulcincim sinirlenmedim ki nerden cikardin? :) ben bana yazilanlara cevap attim tabaklar porselen canim
Keremi sormustun sanirim o zayiflamami istemiyo senin idealin 65 diyo o zayiflardan pek hoslanmiyo balik etli sever benden anlasildigi uzere hahaha :)

Baska ne vardi unuttum
Kadriyecim sanirim sende bisey yazmistin unuttum dur bi daha bakiyim

benim eşimde çok zayıfları sevmez mankenleri gördüğü zaman bunlar hiçmi yemek yemiyor şunlara bak ne kadar çirkinler farkında değiller der:1:çok zayıf değilde kendine yakışacağın bildiğin kiloda kalmalısın bence.

Doğru kararlar vermişsin. İnşallah hakkında hayırlısı olur canım.

Kendini yavaş kilo veriyorum diye şartlandırma canım. Birçok konuda olduğu gibi zayıflama döneminde düşünce gücü çok önemli bence. Anlatabildim mi demek istediğimi?

Bırakman iyi olmuş diyeti. Patates püresi saçma geldi bana amacı ne acaba?

İnşallah cumaya dahada çok gider. Bu iki günlük menüye dikkat et o zaman.

Amin canım teşekkürler. 11 Şubat ta normal doğum iznim başlıyor ama ben doğum sonuna aktarmayı planlıyorum allahtan bir engel çıkmazsa. Gerçekten zor oluyor hamileyken işe gitmek. Ama herşeye rağmen çalışmak gerekiyor diye düşünüyorum.

Ellerine sağlık canım.

Mesleğin ne Gül'cüm?

Hadi canım ciddi misin ? :60::60:

Afiyet olsun canım. Şehriyenin karbonhidrat içermesinden dolyı diyette çok önerilmiyor. O nedenle sık tüketilmemeli. Kalorilerde bazen az görünüyor ama zayıflarken kalorlerin çok önemli olmadığını düşünüyorum.

Geçmiş olsun canım. Umarım kabul edilirsin kursa. Ne kursu bu?

patatesi iki gün boyunca diyeti başarıyla uyguladığında ödül olarak veriyorlar:)
çalışmak bir yandan güzel tabi ibşallah sağlıklı bir şeklde tamamlarsın günlerini.
dünkü menümü yazınca karar verirsin gerçekten bu hafta kendimi aştım diyebilirim çok çok dikkat ettim.sonucu merak ediyorum.

yaaaa bu rahımdekı yara cok agrı yapmaya basladı ınsallah sundan bı kurtulurum.......

doktora gidecektin ne oldu gtitmedinmi.?

Bugün bir yerde, kilo verme sürecinde gece 00:00-02:00 arasında uykuda olmanın ve genel olarak iyi bir uyku düzenine sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu dinledim. Çünkü biz uyurken de vücudumuz kalori harcıyor, ve özellikle söylediğim saatlerde uykuda olmak çok önemli. Artık dikkat edicem buna inşallah, sizin de aklınızda bulunsun canlarım.

benim kız yüzünden benim gece uykularıda gitti.gündüz uyumayınca akşam 8 de bayılıyor bu defada gece uyanıyor uyutana kadar canım çıkıyor uyku muyku kalmıyor.herşey bana ters yani:)

Yaaa gulcin bu kalori sepetinde gunluk hesaplama yapinca baana kilo al ideal kilon 63.2 iki dyo 90 gun boyunca 2133 kalori almaliymisim :)))

boyuna göre ideal kilon o demekki ecemciğim.bence 60 sana yeterli olur diye düşünüyorum neden dersen sen zaten düğün esnası sitres falan derken fazlasıyla istemesende vereceksin.bu benim fikrim tabi:)

gunaydin bebegim mesajlarimi yolladim simdi

seni boyle hevesli gormek ne guzel
benim tum motivasyonum kayboluyor sanirim
eski gibi dincte hissetmiyorum kendimi
eskiden diyet yapmak sanki dpoinkli gibi enerjik ve neseli yapiyordu beni
ama yoldan sapmaktan korkar hale geldim simdi
haraketim bile azaldi
bu agri beni soguttu herseyden
inasllah tartilarda grup ortalamasina zararim olmaz
diyet ilk baska büyük istekle basliyor,ortalarda insani biraz daha zorluyor.sen canini sikma.en azindan kilonu koru.eminim o kilo verme istegi
tekrar gelecek.
attim bile canim sagol
tarti insani ne mutlu ediyor demi
yolda 1000 tl bulup AVM kosusturuyor gibi oluyom ben sahsen

tamam cilekli sakizim
pasta yazacam da ebru kiziyor kizlari azdirma diyor
aşağıda herkesin ismini görüyorum ama çıkmak zorundayım işlerim çok var yazsam çarşaf gibi dökülür buralara:9:
enerjiğim,dinamiğim temizlik yapacağım yemek yapacağım,çocuğu yıkayacağım,bulaşıkda yıkayacağım,öğleden sonra hem doğum günü partisine söz hiçbirşey yemeyeceğim hemde kursa sabun yapmaya sevgililer gününe kalp çalışmaya gideceğim
hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum :16::16::16::16:ben çıkıyorum:3::3:görüşürüz kızlar
kolay gelsin. yogun bir gün.
ay masallah sabah sabah
kahveler nasil olsun
ben sade iciyorum berilcim.

dünkü menüm
sabah:lor peynirli sahanda yumurta şekersiz çay
öğlen:1 kase sebze çorbası salata
ara:1 elma
akşam:patlıcan salatası
3.5 litre su

geçmiş olsun kaptanım çok yoruluyorsun sanırım pekte dinlenmeye fırsatın olmuyor.bence fırsat buldukça uzat ayaklarını dinlenmene bak bitmez bu dünyanın işi gücü...

hakkında hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin inşallah canım. 40 kişilik kadroya 450 başvuru işte türkiyenin hali ne yazıkki.

acı metobolizmayı hızlandırır aslında içebilirsen kesin faydasını görürsün canım merak etme afiyet olsun:)

patates püresi lahana çorbasının listesinde vardı zaten fazlada yemedim.cumaya ne olacak bakalım.
bu arada burada iki gündür hava günlük güneşlik onun satesinde ucundann ucundan temizlik yapayım dedim:)

güzelmiş.rengi modeli hoş görünüyor.ben örtemiyorum yıkama korkusuna benim çamaşır makinama sığmıyor çünkü elde yıkmamakta işime gelmiyor o yüzden geri kaldırdım:)

benim eşimde çok zayıfları sevmez mankenleri gördüğü zaman bunlar hiçmi yemek yemiyor şunlara bak ne kadar çirkinler farkında değiller der:1:çok zayıf değilde kendine yakışacağın bildiğin kiloda kalmalısın bence.

patatesi iki gün boyunca diyeti başarıyla uyguladığında ödül olarak veriyorlar:)
çalışmak bir yandan güzel tabi ibşallah sağlıklı bir şeklde tamamlarsın günlerini.
dünkü menümü yazınca karar verirsin gerçekten bu hafta kendimi aştım diyebilirim çok çok dikkat ettim.sonucu merak ediyorum.

benim kız yüzünden benim gece uykularıda gitti.gündüz uyumayınca akşam 8 de bayılıyor bu defada gece uyanıyor uyutana kadar canım çıkıyor uyku muyku kalmıyor.herşey bana ters yani:)

boyuna göre ideal kilon o demekki ecemciğim.bence 60 sana yeterli olur diye düşünüyorum neden dersen sen zaten düğün esnası sitres falan derken fazlasıyla istemesende vereceksin.bu benim fikrim tabi:)

Evet haklisin ideal kilom o ama ben hic bu kadar zayif olmamistm veee o 57 - 55 ide gormek istiyoruummmmmm :( 3 sene sonra zaten kilo alicam :(

nermincim benim esimde Allahtan zayif sevmiyor.cünkü ben hic zayif olmadim.

evin işleri beni bekliyor bulaşık yıka,yatak düzelt,çamaşır topla,,evi süpür,sil,toz al ooooo öğlene kadar ancak biter benim işim kızlar...
havada çok güzel duruma göre öğleden sonra dışarı çıkarım belki.

nermincim benim esimde Allahtan zayif sevmiyor.cünkü ben hic zayif olmadim.

Aslında cogu erkek zayıf kadın sevmiyor tabii istisnalaar haricindee

evin işleri beni bekliyor bulaşık yıka,yatak düzelt,çamaşır topla,,evi süpür,sil,toz al ooooo öğlene kadar ancak biter benim işim kızlar...
havada çok güzel duruma göre öğleden sonra dışarı çıkarım belki.

Kolayyyy gelsin sekerm :)

gıttım doktora nermıncım de malesef yakma aletlerı bozukmus bende dondurayım dedım oda ellerınde yokmus adetın bıtımınde gel yakalım dedı ama ben baska ahstaneye gıtmeye karar verdım adet bıtımınde...

menümüde yazıyım regl oldum halsizim o yüzden tarcın çubuklu su içiyoru m iyi geldi cumaya kilomu etkilemez umarım

sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
peynir
3 zeytin
2 bardak yeşil çay
öğle

tavuk sote
yoğurt ekmeği unutmuşum akşam 1 dilim yedim

akşam
1 kase sebzeli çprba
1 dilim ekmek
yoğurt
salata

bolca su saymadım
4 bardak yesil çay
25 dak dışarda yürüdüm

Menün gayet güzel olmuş canım afiyet olsun.

menüm
sabah:1 dilim tam bugday ekmegi,biraz peynir.
ögle:kabak corbasi ,1 dilim ekmek
ara:1 elma,biraz patlamis misir yagsiz ve tuzsuz
aksam:kabak corbasi,yogurt
2lt su,3 bardak yesilcay
yaklasik 2,5saat yürüyüs
gercekten yoruldum.

Afiyet olsun canım menün ve yürüyüşün güzel olmuş. İnşallah bu cuma güzel bir sonuç alırız senden.

****BUGÜNKÜ MENÜM****

Kahvaltı Öncesi: Ilık suda elma sirkesi-bal, nane limonlu yeşil çay

Kahvaltı: 1 dilim kızarmış tam buğday ekmek
1 kib. kutusu kadar beyaz peynir
4 zeytin
Yarım havuç

--------------------------------------------------------------

Ara : 1 elma
3 kepekli küçük kraker

Öğle: 1 dilim tam buğday ekmek
5 kaşık pırasa
1 kase pul biberli yoğurt
2 kaşık yağsız kuşbaşı tavuk

Ara yok***

Akşam: 1 kase pul biberli yoğurt
Yarım havuç

+ 2 Lt su
+ 2 bardak yeşil çay (yatana kadar 3)
+ 1 saat yürüyüş + aerobik

Kepekli kraker haricinde gayet güzel bir menü. Diyet bisküvi ve bu tür hazır gıdaların tüketilmesi bence sakıncalı. Afiyet olsun canım.

ınanırmısınız borek cok ıcıme verdı keske yemeseydım suyu buara da bugun 2 lt ıctım.....
3 bardakda yesıl cay.....
Bu sana ders olsun canım. Kaçamak yapmazsın bidaha. O kadar emek ver uğraş sonra bir dilim börek gelsin silsin süpürsün herşeyi dimi ama.
Sinirim cokk bozuldu ipadde alintiladigim herseye cevap yazmis paylasiyorken kut sarji bitti kapandi hepsi silindi :(
Cok uzundu simdide tlfdan girdim :(

Gulcincim sinirlenmedim ki nerden cikardin? :) ben bana yazilanlara cevap attim tabaklar porselen canim
Keremi sormustun sanirim o zayiflamami istemiyo senin idealin 65 diyo o zayiflardan pek hoslanmiyo balik etli sever benden anlasildigi uzere hahaha :)

Baska ne vardi unuttum
Kadriyecim sanirim sende bisey yazmistin unuttum dur bi daha bakiyim

Dün banada öyle oldu canım delirdim sinirden. Alıntılar başka bide yazdığın cevaplarda gidiyor sinir oluyosun. Ben inat ettim yeniden cevapladım hepsini :60::60:

Gulcincim su an kac kiloyum gercekten bilmiyorum tartilmiyorum moralim bozulacak bu hafta guzel bi sonuc alamayacagimi biliyorum cuma gunu sizinle birlikte ogrenicem

Aaaaaa ama böyle düşünüp olumsuz etkilemeyin vücudunuzu. Düşünce gücü çok önemli. Lütfen olumsuz düşünce istemiyorum hiç kimseden. Kadriye sende öyle. Yavaş veriyorum diye şartlandırma kendini. Bak ne güzel gidiyor o zaman kilolar.

bugün yine sabun kursundaydım limon ve portakal yaptım yeni yaptıklarımıda eklerim
ebru görünüyor alıntı rekoru kıracak bekliyorum

Oku oku bitmiyor canım yaaaaaa azıcık uzak kalmaya gelmiyor burdan :9:

yani sabrin sonu selamet insallah.

yanlis anlamadiysam,listeye aliniyorum bu hafta galiba.insallah kilo vermis olurum da takimimiza yararim olur.

Evet canım yanlış anlamadın. İnşallah listedesin. Bu arada ilk defa yarışıyorsun dimi cuma yarışmalarında?

betül, açıklamalar oluyor ya onu merak edip denedim. takvim yapmayı öğrenmiş oldum gece gece... 1 haftalıkken belli olmaz canım. arada yine takvim eklerim, görünce şaşırmayın:)))

ben üsttekini daha çok beğendim canım. içi boş olanlar daha güzel oluyor bence.

13. takım üyelerine;
arkadaşlar ev sahipliğiniz için teşekkür ederim. fırsat buldukça sizi uzaktan takip edeceğim.
bu sabah tartıldım, bir haftada 1 kilo vermişim :) göbeğim düzleşti biraz. yürüyüşe başlayacağım.
sayenizde birçok şey öğrendim, kaçamaklar olsa da daha iradeliyim.

kendinize iyi bakın :34:

Ne demek canım rica ederiz. Nereye gidiyorsun bu arada? Kapımız her zaman açık sana:16:

ebrum ıskurun kursları hem gunluk 20 tl verıyolar hemde ıs ogretıp sertıfıka verıyolar ama aramadılar bu saatten sonrada aramazlar sanırım cunku aksama haber gelecektı... :50::50::50:

Hayırlısı olsun canım hakkında. Sen çabala mutlaka karşına iyi bir fırsat çıkacaktır. Pes etme :34:

Yaptığımız kaçamaklar eğer böyle canımızı sıkıyorsa, biz bu işi başaracağız demektir. Arada böyle olur ama istisnalar kaideyi bozmaz sıkma tatlı canını sen :16:

Sağol canım evet bu hafta da yemeğim sporum iyiydi ama işte benim baya ciddi bi bağırsak tembelliği problemim var, işte onun için doktora gidicektim :( bi de regl dönemindeyim sonlarına yaklaştım aslında ama ne bileyim bu hafta sonuç alamayacakmışım gibi hissediyorum :( inşallah öyle olmaz..

Bana kalırsa biz de senden çok şey öğrendik. Baya bi tavsiyeni okuduğumu hatırlıyorum. Kilo vermene de çok sevindm bu arada :46: Haftada 1 kilo gayet ideal.

Canım Allah şifa versin ya bi an önce iyi olursun inşallah

Tatlım sanırım sende kabızlık sorunu var. Bende de vardı o problem diyetten önce. Sonra kaptanımız Hilal'in önerisiyle kurtuldum bu sorundan hemde kökünden. Hamile olduğum halde hiç sorunum yok allaha şükür. Sabah kalkar kalkmaz bir bardak suyu ayakta içiyorsun. Bir süre bunu dene olmazsa süt deneyebilirsin yine aynı şekilde. Ama su kesinlikle işe yarıyor. Bide tuvalete gittiğinde acele etme otur ve bekle. Bi süre sonra kendiliğinde yoluna giriyor.

Bugün bir yerde, kilo verme sürecinde gece 00:00-02:00 arasında uykuda olmanın ve genel olarak iyi bir uyku düzenine sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu dinledim. Çünkü biz uyurken de vücudumuz kalori harcıyor, ve özellikle söylediğim saatlerde uykuda olmak çok önemli. Artık dikkat edicem buna inşallah, sizin de aklınızda bulunsun canlarım.

Biz zaten bunu çok uyguladık canım. Ve gerçekten çok işe yrıyor. Biz sana anlatmadan maşallahın var işe yarar bilgileri çıkartıyorsun ortaya. :46:

Ayyy ben bugün burdan hiic cıkmamısım mesajlarımı sayınca farkettimmm inanamadım ben pek geveze olmusum :)) cıkıyorum yarın son sınavımm kızlarrrr iyi geceler yarın görüsürüzzzzz :))

Ne güzel ne güzel demek ki kaptanın cadılık yapmasına gerek yokmuş buraya gelmen için :60::60::60:

Yaşasııııııııın benim de artık bi kilo cetvelim var :))))))))))))))))))))))))) Herkese benden bi dilimmmmmmm past.. :D şaka şaka tam buğday ekmeği :9:

Çok güzel olmuş canım. O çizelge sona doğru yaklaştıkça dahada mutlu olacaksın. :16:

Back
X