kızlar mrbb....lafraise senin kilon gözüme çarptı...acaba nasıl verdiğini anlatabilir misin? uzun zamandır mı diyettesin![]()
Merhaba canım, tabiii anlatırım :) 4 aylık süre zarfında verdim simdi 5. ayıma girdim ve sanıyorum subat 15 16 gibi hedef kiloma ulasabilicem
İlk zamanlarda normalde her zaman yediklerimi azalttım diyete özel biseyler yapmadım yemeklerimi yemek kasıgıyla koydum. Doymadan kalktım sofradan her seferinde.. Hee kacamak yapıp yine kilo verdigim haftamda oldu ama dengeledim. Sonra bi dönem diyetimi cok sıkılastırdım neredeyse gün icerisinde dogru dürüst bisey yemedim normalde ara ögün olacakları ben ögün yaptım bi meyveyle bi ögünümü gecistirdim. Bu zamanlarda bana cok kızdılar ama metabolizmam bunu gerektiriyodu zaten bi süre sonra vücudunu iyice tanıyosun.. Kilo vermem duraksar gibi oldu 3. Ayda o zamanda yükleme yaptım yani 2 gün deli gibi yedim herseyden yedim 2 gün sonrada kaldıgım yerden devam ettim ama bunu 1 kere yaptım faydasınıda gördüm vücudum sasırdı ve kilo vermeye devam etti
Simdide sabah 1 yumurta yeterli oluyo ögle bizim grup spesyalimiz pul biberli naaneli yogurt tüketiyorum aksamda 3 yemek kasıgından fazla yemek yemiyorum bol bol yesil cay tüketiyorum :) vee 5.30 en gec 6 dan sonra birsey yemiyorumm
Umarım bi yerlerde bi faydam olur :)