Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben çıkıyorum şimdilik. Akşam dışarı çıkabilirim. Burda olanlar paylaşım topiğini takip ederse sevinirim. Bu hafta 5. takımla ortalamalarımız aynı. Yalnız bizim sonuç onları az biraz üstünde. Bu sorun çıkarabilir. Ben yokken arada bir orayada bakın. Sıkıntı çıkmaz umarım. Çok yoruldum bugün. Öpüyorum hepinizi. Yatmadan mutlaka uğrarım.:16:

kaptan çıkmaaa :( bizim kaptanımız bugün eve geçemeyecekmiş. senden yardım istememizi söyledi. bizim bildiririmimizi de yapar mısın? listemiz bu. yardım eder misin? ortalamamız eksik. bildirimde de bulunmadık bilmiyoruz.

marti (68.3/66.3/2/2.93%)
btlbetul (67.2/66.7/0.5/0.74%)
bsrmhmmt (69.4/70.6/-1.2/-1.73%)
buseb (58.2/57.7/0.5/0.86%)
buzdanmadam (71.3/70.8/0.5/0.70%)
noraaa (68.8/68.8/0/0%)
ozdemi (65.8/65.5/0.3/0.46%)
hoppidicik (91.2/91/0.2/0.22%)
fadime02 (99.2/99.2/0/0%)
trulyscrumptions (75/76/-1/-1.33%)
lypsa (95,5/ 96,3/-0,8 /-0,42%) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzde ikiye bölündü.
butterfly_0809 (89/89/0/0%) bu hafta da bildirimde bulunmadı sanırım. 2 hafta üst üste bildirimde bulunmadığı için diskalifiye oluyor sanırım?

9. Takım ortalaması : %

saol adasım allah razı olsun ...
hepınızın destklerı ıcın cok tsk ederım...
daha ıyım bırazda hastayım yattım kendıme geldım bıraz..
ebrum otel ısı ocak sonunda ama bu gıdısle oda olmaz nasılsa ......
esım arada ozur dılıcek ya lafı dolandırıyo bende dolandırma lafı ınanmıyorum senın ozurlerıne dedım kapattım telefnu suratna...
ıster bu durumda kızın bana ıster ne dersenız dıyın ama ben dunku lafı hem hak etmemıstım hemde kaldıramıyorum...
her ıse kosmaya calısıyorum ama gorulmuyo.......
neyse bosverelım vardır bundada bı hayır.........

Eski ve yenii halimi albüm yaptım merak edersiniz bi bakın banaaa :))

ben görebilirmiyim acaba mesaj sayım tamamlanmadı daha...

hanımlar oncelıkle desteklerınız ıcın cok tsk ederım...
bıraz kuran okudum ıcım rahatladı la havle cektım baya bı....
bıde su var calısmayı en once kendım ıcın ıstıyorum sonra evlatlarım ıcın esım ıcın asla... ben esımle aılesı arasına gırmemeye cok calısırım ama ben esıme bısey desem hemen kaynanam atlar ordan ve bu ortam benı fazlasıyla gerıyo... kaynım gorumcem ev kalabalık ... en cok zoruma gıdense evlatlarıma kızmaları kafalarına gore bagrıp cagırıyolar ... evet benım cocuklarım bıraz yaramaz ama haksız yerede kımsenın yavrularımı ezmesıne ızın vermıyorum buda karsı tarafla bozulmalara neden oluyo... hemen bısey dıyım surat sallıyolar esım hıc bana destek olmaz kı bu konuda ....
ama aldıgım kararlar var ınanırmısınız Allah ıma sıgındım beklıyorum sadece.....

haklısın canım ama söyle düşün hangi sıkıntı geçmedi ki geriye baktığımız da...bu da gececek sabret muhattap olmamaya calış fazla...

esım arada ozur dılıcek ya lafı dolandırıyo bende dolandırma lafı ınanmıyorum senın ozurlerıne dedım kapattım telefnu suratna...
ıster bu durumda kızın bana ıster ne dersenız dıyın ama ben dunku lafı hem hak etmemıstım hemde kaldıramıyorum...

:((

ben görebilirmiyim acaba mesaj sayım tamamlanmadı daha...

haklısın canım ama söyle düşün hangi sıkıntı geçmedi ki geriye baktığımız da...bu da gececek sabret muhattap olmamaya calış fazla...

:((

evet gulum dogru soyluyosun dedıgım gıbı rabbıme sıgındım beklıyorum.......
ecemmmmmmmmm ortı kız sen nerene zayıflıyon sen zaten ıncecıksın masallah masallah....

Bende hic bu kadar zayıf olmadım bu hayatımda ilk defa oluyoo gercekten ben diyorum ya 5 li 6 lı rakamları en son ortaokulda falan görmüsümdür ben tombuldum bebeklikten beri anneannem sagolsun :) o yüzden diyorum bende senin gibi düsünüyodum ama verdikce aaa oluyomus dedim 68 67 leri bile gördügümde havalarda ucuyodum simdi zayıfladım daha da zayıflicam oluyo yani buna inan :)
maşallah çok güzel zayıflamışsın ecem ben asla 59 da böyle görünemem çok iriyimdir:9::9:anca 50 kiloda böyle ince duruyorum

Kızlaaar aksam 7 den sonraaa yokum ama cepten yetisirim buralara ben yineeee bi davete gidiyomusuzzz aksam annemle
iyi eğlenceler iyi gezmeler:55:

kilo veren herkesi tebrik ediyorum..Tuğbacım stresli ortamda kilo vermek gerçekten mucize ..sıkma canını haftaya mutlaka gider..ve Rabbim yardımcın olsun ortamın oldukça zor ..

teşekkür ederim..:16::16:

teşekkür ederim ebru..takımda ne işim var eprum 2 kilo kaldı..:1:oğlumu sabah doktora götürdüm öküsürğü olursa tekrar getir demişti..bu sefer antibiyotik verdi :(
ve diğer geçmiş olsun diyen arkadaşlarada teşekkür ederim..:9:
geçmiş olsun derya benim çocuklarda hasta bugün ikisinede antibiyotik verdi yine doktor bu sene hasatalıktan kimse kurtulamadı

Kızlar ben çıkıyorum şimdilik. Akşam dışarı çıkabilirim. Burda olanlar paylaşım topiğini takip ederse sevinirim. Bu hafta 5. takımla ortalamalarımız aynı. Yalnız bizim sonuç onları az biraz üstünde. Bu sorun çıkarabilir. Ben yokken arada bir orayada bakın. Sıkıntı çıkmaz umarım. Çok yoruldum bugün. Öpüyorum hepinizi. Yatmadan mutlaka uğrarım.:16:
dinlen ebrucum görüşürüz

yaşamın çok zor Allah sabır versin tugba eşinle yalnız olsanız halledilirde işin içine başkaları girince olmuyo işte sabır diliyorum arkadaşım sabret çocukların için

kaptan çıkmaaa :( bizim kaptanımız bugün eve geçemeyecekmiş. senden yardım istememizi söyledi. bizim bildiririmimizi de yapar mısın? listemiz bu. yardım eder misin? ortalamamız eksik. bildirimde de bulunmadık bilmiyoruz.

marti (68.3/66.3/2/2.93%)
btlbetul (67.2/66.7/0.5/0.74%)
bsrmhmmt (69.4/70.6/-1.2/-1.73%)
buseb (58.2/57.7/0.5/0.86%)
buzdanmadam (71.3/70.8/0.5/0.70%)
noraaa (68.8/68.8/0/0%)
ozdemi (65.8/65.5/0.3/0.46%)
hoppidicik (91.2/91/0.2/0.22%)
fadime02 (99.2/99.2/0/0%)
trulyscrumptions (75/76/-1/-1.33%)
lypsa (95,5/ 96,3/-0,8 /-0,42%) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzde ikiye bölündü.
butterfly_0809 (89/89/0/0%) bu hafta da bildirimde bulunmadı sanırım. 2 hafta üst üste bildirimde bulunmadığı için diskalifiye oluyor sanırım?

9. Takım ortalaması : %

canım ınan hesap yapmayı bılsem yardımcı olurdum :50::50::50:

maşallah çok güzel zayıflamışsın ecem ben asla 59 da böyle görünemem çok iriyimdir:9::9:anca 50 kiloda böyle ince duruyorum

geçmiş olsun derya benim çocuklarda hasta bugün ikisinede antibiyotik verdi yine doktor bu sene hasatalıktan kimse kurtulamadı

dinlen ebrucum görüşürüz

yaşamın çok zor Allah sabır versin tugba eşinle yalnız olsanız halledilirde işin içine başkaları girince olmuyo işte sabır diliyorum arkadaşım sabret çocukların için

saol gulcınım tsk ederım ıyı dıleklerınızle daha ıyı oldum ne yalan soyleyım.......ıyıkı tanımısım sızlerı.......

evet gulum dogru soyluyosun dedıgım gıbı rabbıme sıgındım beklıyorum.......
ecemmmmmmmmm ortı kız sen nerene zayıflıyon sen zaten ıncecıksın masallah masallah....

Kızzz ortiiimmm sen böyle deme bari kaldı 4,5 kilo hadi orti görsünler biz neymisiz :))

dinlen ebrucum görüşürüz

Canım sanırım birazda boy farkettiyor 55 oldugumda tamam olucaaaammmm :52::51: darısı sanaa :)
Sagolll canım :)

Bu arada albüm eklemek için ne yapmak gerek BB kodu açık değil diyor ben de öncesi ve öncesi eklemek istiyorum :51:

ecem süpersin 72 de de güzelmişsin ,bu arada baska resmi olan varsa söyleyin bakalım güzel oluyor :))

Kızz alemsin baska resmi olan varsa soyleyn bakiym hahaha cok güldümmm hadi hedefine ulasta seninkiler olsun bakalım bizde :)

tamam kız ortı bak bu hafta nasıl guzel sonuc alcagız..had bısmıllah........

Alıcaz ortimmm sen yeterki motivasyonunu düsürmee moral bozuklugunu cıkar hayatından olumlu düsünme yöntemiylee hem sıkıntılardannn hemde kilolardaaannn kurtuluyoruz :)

Menüm
Sabah
2 bardak yesil cay
3 zeytin
1 catal peynir
Yarım d ekmek

Ogle
Yarım kase naneli pul biberli yogurt

Aksam
Yarım salatalık
3 yk yogurt

Su icmedim :( icicem uyuyana kadar
Yesilcay 4 bardak

saol gulcınım tsk ederım ıyı dıleklerınızle daha ıyı oldum ne yalan soyleyım.......ıyıkı tanımısım sızlerı.......
bizde seni canım burda birbirimize destek oluyoruz burda

Kızzz ortiiimmm sen böyle deme bari kaldı 4,5 kilo hadi orti görsünler biz neymisiz :))

Canım sanırım birazda boy farkettiyor 55 oldugumda tamam olucaaaammmm :52::51: darısı sanaa :)
Sagolll canım :)
boyun kaç ki ecem ben de çok kısa değilim ama 169

Menüm
Sabah
2 bardak yesil cay
3 zeytin
1 catal peynir
Yarım d ekmek

Ogle

Aksam
Yarım salatalık
3 yk yogurt

Yesilcay 4 bardak
çok güzel canım ama az yiyorsun az yiyerekte zayıflanmaz biliyorsun vucudumuz yediklerimizi yakarkende enerji harcıyo salata falan koysan en azından listene

dinlen ebrucum görüşürüz

yalnizda olsa her evde tartisma olur.sadece kalabalik olunca atrtisma sayisi artiyor.
ben eklıcem canım ama eve gecınce ve ınan basarcam burdakı amacımıa ulassam hıc degılse..:49::49::49::49:
herkes albüm ekliyor galiba.benim 70 in üzerinde iken ki hic resmim yok.bende cektirip yayinlasammi acaba?yalniz benim sonram yok:) ecem gibi zayif da degilim.
Menüm
Sabah
2 bardak yesil cay
3 zeytin
1 catal peynir
Yarım d ekmek

Ogle

Aksam
Yarım salatalık
3 yk yogurt

Yesilcay 4 bardak
menü burda da,yemek yok.maasallah.hedefine haftaya varacaksin galiba.

bizde seni canım burda birbirimize destek oluyoruz burda

boyun kaç ki ecem ben de çok kısa değilim ama 169

çok güzel canım ama az yiyorsun az yiyerekte zayıflanmaz biliyorsun vucudumuz yediklerimizi yakarkende enerji harcıyo salata falan koysan en azından listene
maasallah herkese.en kisaniz benim galiba.165 in altinda kimse yok galiba.

Sıkı durun kızlar kurayı çektim. Herkesin ortisi belli oldu. Az sonraaaaaaaaaaa :9: Videoya aldım ama MP4 large dosya diyor. Yüklemiyor ama uğraşacağım. :47:

Hemen sırayla yazıyorum.

aysecig - beril77

lafraise - tugkay2000

blitz86 - GUL1978

dontpanic - gurbet_dmr

betuld - LAydLiNe (9 kişi mecburen sen bana kaldın. Yeni bir üye geldiğinde tekrardan kura çekeriz.)

ortim olmuş okumamıştım araştırıp buldum berilmiş çok sevindim
ortim derhal toplanmalıyız sakın ha sakın kaçamak yok yoksa çok fazla ceza veririm:47::47:
kendimizi iyce çırpalım en çok kiloyu biz verelim ortim :16::16:

menüm
sabah:1yumurta,yarim kepek ekmeginden tost
ögle:salata,1 elma
aksam:balik
2,5 lt su,4 bardak yesilcay
1saat yürüyüs

Back
X