Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menümü yazıyorum kızlar ben çok güzel doydum ama kalorisi çok az geldi bana yaklaşık 700 kalorilik yemişim
sabah
geç oldu
1elma 5 badem bundan sonra meynveyle kahvaltı yapabilirim çok güzel oluyor

öğle
hamsi buğlama
2 dilim tam buğday ekmeği
akşam
salata yoğurt
1dilim tam tahıllı ekmek bu ekmeği daha çok sevdim

4 bardak yeşil çay
çokca su
bugün 40 dak dan daha çok yürüdüm
sporuda hesaplarsam geriye 460 cal kalıyor:1:

kızm ve kocam karsımda çıtır çıtır çikolata yerken ama bu da yapılmaz ki:14::14:
ortim yüzümüz kara çıkmasın bu hafta azimle 1. olalım

Nazar degdi sekerim nazaaar :)) aslında hem üzüldüm hemde mezun olmam 1 hafta daha uzadı hahahahahaha :)
16 subat benim 26 subat keremin dogum günü o dönemmm insallaaaah en azından 57 olmayı hedefliyorumm
Cooook daha güzel olacak hersey orasııı kesin cunku eski irademle geliyorummm :)) pek tanık olamadın ama bundan sonra göreceksin sende bana kızanlardan olabilirsin hahah :)):47::47:

Yokk yok agzıma tek birseyyy koymammmm artık :) 17.00 dan sonraa bisey yemek yok annemi ikna edersem belki hiic gitmem :)

Mezun olsan da buralarda kal gitme sakın.. :) Ben sana neden kızıyım istediğin kadar cadılık yapabilirsin :1: iyiliğimiz için değil mi sonuçta :34:

Kızlar ben çıkıyorum şimdilik. Akşam dışarı çıkabilirim. Burda olanlar paylaşım topiğini takip ederse sevinirim. Bu hafta 5. takımla ortalamalarımız aynı. Yalnız bizim sonuç onları az biraz üstünde. Bu sorun çıkarabilir. Ben yokken arada bir orayada bakın. Sıkıntı çıkmaz umarım. Çok yoruldum bugün. Öpüyorum hepinizi. Yatmadan mutlaka uğrarım.:16:

Bu aralar özlettin kendini :16: Kendine ve bebişe çok iyi bak görüşürüz inşallah.

ben eklıcem canım ama eve gecınce ve ınan basarcam burdakı amacımıa ulassam hıc degılse..:49::49::49::49:

İşte bu mutluluk halinden bahsediyorduk adaşım :nazar: hep böyle pozitif ol maşallah sana

Menüm
Sabah
2 bardak yesil cay
3 zeytin
1 catal peynir
Yarım d ekmek

Ogle
Yarım kase naneli pul biberli yogurt

Aksam
Yarım salatalık
3 yk yogurt

Su icmedim :( icicem uyuyana kadar
Yesilcay 4 bardak

1 tanecik elma da olsa meyve ye bence balım. Ya da salata.. Ama aferin süper gidiyosun bu hafta bomba gibi bi sonuç duyalım senden :34:

menüm
sabah:1yumurta,yarim kepek ekmeginden tost
ögle:salata,1 elma
aksam:balik
2,5 lt su,4 bardak yesilcay
1saat yürüyüs

Burda en en en en bayıldığım şey yürüyüş. Herşeyin başı o bence. Afiyet olsun menü de çok güzel tabi ki :)

menümü yazıyorum kızlar ben çok güzel doydum ama kalorisi çok az geldi bana yaklaşık 700 kalorilik yemişim
sabah
geç oldu

öğle
hamsi buğlama
akşam
salata yoğurt

4 bardak yeşil çay
çokca su

İyiymiş :) Ya bu hafta herkes bomba gibiiiiiiiiiiiiii maşallah nazar değmesin hiçkimseye

ben eklıcem canım ama eve gecınce ve ınan basarcam burdakı amacımıa ulassam hıc degılse..:49::49::49::49:

evet canım bu da kaynanayla alakalı değil ya :47:tabi stresten yemezsen:2:ayrıca sen 2 çocuk annesi bir asireti idare eden hürrem gibi kadınsın ,bi kiloyu mu veremiyceksin:19:

Menüm
Sabah
2 bardak yesil cay
3 zeytin
1 catal peynir
Yarım d ekmek

Ogle
Yarım kase naneli pul biberli yogurt

Aksam
Yarım salatalık
3 yk yogurt

Su icmedim :( icicem uyuyana kadar
Yesilcay 4 bardak

senin yine mön olmus ,salatalık sal olmuş ne diyim:))

menüm
sabah:1yumurta,yarim kepek ekmeginden tost
ögle:salata,1 elma
aksam:balik
2,5 lt su,4 bardak yesilcay
1saat yürüyüs

ortim de az yemiş valla.....

sabah
geç oldu

öğle
hamsi buğlama
akşam
salata yoğurt

4 bardak yeşil çay
çokca su

gülçin de akşam yememiş,diyet grubu değil grev kulubu masallah:1:

Menüm :

sabah:1 dilim tam buğday ekmeği,zeytin,peynir,bal,çay

öğlen:sebze çorbası,kereviz yemeği ,yoğurt

akşam :1 baget,yoğurt

yeşil çay,2 lt su...

evet canım bu da kaynanayla alakalı değil ya :47:tabi stresten yemezsen:2:ayrıca sen 2 çocuk annesi bir asireti idare eden hürrem gibi kadınsın ,bi kiloyu mu veremiyceksin:19:

yiyecek uygun bişey yoktu diyete uygun yoksa ev ahalisi neler yedi neler bende kendime baharatlı yoğurt bide salata yaptım 1 dilim de ekmek ohhhhhhhhhhhhhhh mis

saoln tuğbacım sende çok iyi gidiyorsun kararlılığına bayılıyorum ben bu ortyi işini çok seviyorum insan dahada bi hırs yapıyo azmediyo motiven hep tavanda oluyo

Aynen öyle fikir motivasyon açısından cidden süper oldu :70: Bu arada teşekkür ederim :16:

Menüm :

yeşil çay,2 lt su...

Afiyet olsun ortimee güzelmiş menüsü :nazar:

Şimdi ben de yazıyorum hemen :34:

:82: BUGÜNKÜ MENÜM :82:

Kahvaltı öncesi neler içtiğimi biliyorsunuz canlarım artık onları yazmiym diyorum.

---------------------------------------------------------------------------

Sabah: 1 dilim tam buğday ekm.
1 kib. kutusu kadar peynir
4 zeytin
1 cherry domates

----------------------------------------------------------------------------

Öğle: 1 kepçe mercimek çorbası
(gram olarak bilmiyorum ama) 2-3 kib.kutusu kadar haşlanmış kırmızı et

(Öğle yemeğimi yemekhanede yedim. Erişte ve portakal vardı onlardan almadım)

Akşam: 1 kase pul biberli yoğurt
3 kaşık kadar haşlanmış tavuk eti (göğüs kısmından)

+Yaklaşık 2,5 lt su
+3 bardak yeşil çay (biri yatmadan önce)
+45 dk spor (30 dk tempolu yürüyüş, 15 dk oldukça hareketli aerobik)

Kızlar bugün spor salonuna hoca gelmedi ve salonda müzik eşliğinde tempolu olarak yarım saat yürüdük. Biraz da aerobik yapalım dediler, hareketleri ben yaptırdım biliyo musunuz iyice kendime güvenim geldi :46:

şimdilik çıkıyorum yatmadan önce gelirim görüşürüz yine inşallah canlarım. Allah'a emanet olun.

sabah
geç oldu

öğle
hamsi buğlama
akşam
salata yoğurt

4 bardak yeşil çay
çokca su
aslinda kahvalti meyve ile olursa,bagirsaklarda calisiyor.ara sira denenmeli.benim en sevdigim ögün kahvalti.
afiyet olsun kadriye çok güzel olmuç kalori sepeti diye bir site var istersen bir incele
evet.bakacagim birazdan.senin basarinin altinda o site yatiyor galiba.

kızm ve kocam karsımda çıtır çıtır çikolata yerken ama bu da yapılmaz ki:14::14:
ortim yüzümüz kara çıkmasın bu hafta azimle 1. olalım
acimasizlar.yapilir mi bu bize?benimkiler de kestane yiyorlar:(

aksam hafif yemek tartida cok farkediyor.

Menüm :

yeşil çay,2 lt su...
menün güzel.ögle ile aksam yerde degisebilirdi.ama böyle de iyi.iyi gidiyoruz ortim.

Aynen öyle fikir motivasyon açısından cidden süper oldu :70: Bu arada teşekkür ederim :16:

Afiyet olsun ortimee güzelmiş menüsü :nazar:

Şimdi ben de yazıyorum hemen :34:
ama birazcik gelmedim ortimi aldin tugba:) senin ki nermin.

bizde seni canım burda birbirimize destek oluyoruz burda

boyun kaç ki ecem ben de çok kısa değilim ama 169

çok güzel canım ama az yiyorsun az yiyerekte zayıflanmaz biliyorsun vucudumuz yediklerimizi yakarkende enerji harcıyo salata falan koysan en azından listene

Boyum 172 - 173 falan ama evet kısa degilmissin mesela benim annemde 169 o benden zayıfken bile tombik tombik görünüyodu
Aslında ben hep su haftaya kadar böyle beslendim :17: yani bu kadar kiloyu yemeyerek verdim :( biraz bünye meselesi sanırım

yalnizda olsa her evde tartisma olur.sadece kalabalik olunca atrtisma sayisi artiyor.

herkes albüm ekliyor galiba.benim 70 in üzerinde iken ki hic resmim yok.bende cektirip yayinlasammi acaba?yalniz benim sonram yok:) ecem gibi zayif da degilim.

menü burda da,yemek yok.maasallah.hedefine haftaya varacaksin galiba.

maasallah herkese.en kisaniz benim galiba.165 in altinda kimse yok galiba.

Hihihi bu benim eski halim ben böyle verdimmm kilolarıı :))
Herkes diil motivasyon olsun diye sadece koydum :))
Koy nolcak ki zayıfladıkca yeileri gelirr ben zayıf diilim balıgım balık :)

Mezun olsan da buralarda kal gitme sakın.. :) Ben sana neden kızıyım istediğin kadar cadılık yapabilirsin :1: iyiliğimiz için değil mi sonuçta :34:

Bu aralar özlettin kendini :16: Kendine ve bebişe çok iyi bak görüşürüz inşallah.

İşte bu mutluluk halinden bahsediyorduk adaşım :nazar: hep böyle pozitif ol maşallah sana

1 tanecik elma da olsa meyve ye bence balım. Ya da salata.. Ama aferin süper gidiyosun bu hafta bomba gibi bi sonuç duyalım senden :34:

Burda en en en en bayıldığım şey yürüyüş. Herşeyin başı o bence. Afiyet olsun menü de çok güzel tabi ki :)

İyiymiş :) Ya bu hafta herkes bomba gibiiiiiiiiiiiiii maşallah nazar değmesin hiçkimseye

Yok yok gitmicem mezun olsam bile burdayım cok alıstım :))
Yok yanlıs anlamıssın ben diil genelde bana kızıyolar menülerim icin ben siz yokken böyleydm son zamanlar yemeye baslamıstım 1 mandalinayı 1 ögün yaptıgım zamanlarımda var benim :)

Hahahahahah :) eveeeettt mön lerimleeeee geri dönüsssss yaptımmm eski ben :47: :)

:82: BUGÜNKÜ MENÜM :82:

Kahvaltı öncesi neler içtiğimi biliyorsunuz canlarım artık onları yazmiym diyorum.

---------------------------------------------------------------------------

Sabah: 1 dilim tam buğday ekm.
1 kib. kutusu kadar peynir
4 zeytin
1 cherry domates

Öğle: 1 kepçe mercimek çorbası
(gram olarak bilmiyorum ama) 2-3 kib.kutusu kadar haşlanmış kırmızı et

(Öğle yemeğimi yemekhanede yedim. Erişte ve portakal vardı onlardan almadım)

Akşam: 1 kase pul biberli yoğurt
3 kaşık kadar haşlanmış tavuk eti (göğüs kısmından)

+Yaklaşık 2,5 lt su
+3 bardak yeşil çay (biri yatmadan önce)
+45 dk spor (30 dk tempolu yürüyüş, 15 dk oldukça hareketli aerobik)

Kızlar bugün spor salonuna hoca gelmedi ve salonda müzik eşliğinde tempolu olarak yarım saat yürüdük. Biraz da aerobik yapalım dediler, hareketleri ben yaptırdım biliyo musunuz iyice kendime güvenim geldi :46:

ooo süper canım menüde öyle bravo :nazar:

aksam hafif yemek tartida cok farkediyor.

menün güzel.ögle ile aksam yerde degisebilirdi.ama böyle de iyi.iyi gidiyoruz ortim.

ama birazcik gelmedim ortimi aldin tugba:) senin ki nermin.

artık benden ümidi kestiniz 2 ortim oldu puhahahahhahhhhhhhhhhh:1:

Hahahahahah :) eveeeettt mön lerimleeeee geri dönüsssss yaptımmm eski ben :47: :)

kimisi boyle az yiyince veriyor bünye meselesi o zaman büyük bir iş basardın sen...

Yineeee birinciii yineee birinciiiyiiizzzzz tebriklerrrr kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr haftayaaa bende geliyorummm fark acıcazzzz hadiii göriyimmm biiiziiii:)

Back
X