Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tebrik ederim kızlar hepiniziiii:13::13: buhafta da 1.sinizzzzzzz tebrikler...

not:5. takımdan bir dost:1::1::1:

Son düzenleme:
Canlarım benim geldim ama çıkacağım yeniden. Öncelkle hepinizi tek tek tebrik ediyorum. Yarın sabah haftalık yorum ve mesaj sayıları ile burdayım inşallah. Sizleri çok seviyorummmm :16::54::54::54:

ama birazcik gelmedim ortimi aldin tugba:) senin ki nermin.

Ortiler karıştı pardon :)) hepinizi seviyorum :16:

ooo süper canım menüde öyle bravo :nazar:

Teşekkür ederiim :)))

Yineeee birinciii yineee birinciiiyiiizzzzz tebriklerrrr kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr haftayaaa bende geliyorummm fark acıcazzzz hadiii göriyimmm biiiziiii:)

Hadi ya? süpppppppppppppppper haber bu :32: ayyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy maşallah takımımaaa tü tü tü tü :))

teşekkür ederiz canım çok sağol :16:

:82: BUGÜNKÜ MENÜM :82:

Kahvaltı öncesi neler içtiğimi biliyorsunuz canlarım artık onları yazmiym diyorum.

---------------------------------------------------------------------------

Sabah: 1 dilim tam buğday ekm.
1 kib. kutusu kadar peynir
4 zeytin
1 cherry domates

----------------------------------------------------------------------------

Öğle: 1 kepçe mercimek çorbası
(gram olarak bilmiyorum ama) 2-3 kib.kutusu kadar haşlanmış kırmızı et

(Öğle yemeğimi yemekhanede yedim. Erişte ve portakal vardı onlardan almadım)

Akşam: 1 kase pul biberli yoğurt
3 kaşık kadar haşlanmış tavuk eti (göğüs kısmından)

+Yaklaşık 2,5 lt su
+3 bardak yeşil çay (biri yatmadan önce)
+45 dk spor (30 dk tempolu yürüyüş, 15 dk oldukça hareketli aerobik)

Kızlar bugün spor salonuna hoca gelmedi ve salonda müzik eşliğinde tempolu olarak yarım saat yürüdük. Biraz da aerobik yapalım dediler, hareketleri ben yaptırdım biliyo musunuz iyice kendime güvenim geldi :46:
afiyet olsun tugbacım menün ve sporun harika:nazar:
İşte böyle böyle olucak bu iş, helal olsun :46:
tesekkürler tugba irademe sahip olmak zorundayım:14:

şimdilik çıkıyorum yatmadan önce gelirim görüşürüz yine inşallah canlarım. Allah'a emanet olun.
görüşürüz canım

aslinda kahvalti meyve ile olursa,bagirsaklarda calisiyor.ara sira denenmeli.benim en sevdigim ögün kahvalti.

evet.bakacagim birazdan.senin basarinin altinda o site yatiyor galiba.

acimasizlar.yapilir mi bu bize?benimkiler de kestane yiyorlar:(
acımasız bunlar ah içimiz gidiyor anlamıyorlar
siteyi tavsiye ederim biraz kurcala kadriye

Boyum 172 - 173 falan ama evet kısa degilmissin mesela benim annemde 169 o benden zayıfken bile tombik tombik görünüyodu
Aslında ben hep su haftaya kadar böyle beslendim :17: yani bu kadar kiloyu yemeyerek verdim :( biraz bünye meselesi sanırım

Hihihi bu benim eski halim ben böyle verdimmm kilolarıı :))
Herkes diil motivasyon olsun diye sadece koydum :))
Koy nolcak ki zayıfladıkca yeileri gelirr ben zayıf diilim balıgım balık :)

Yok yok gitmicem mezun olsam bile burdayım cok alıstım :))
Yok yanlıs anlamıssın ben diil genelde bana kızıyolar menülerim icin ben siz yokken böyleydm son zamanlar yemeye baslamıstım 1 mandalinayı 1 ögün yaptıgım zamanlarımda var benim :)

Hahahahahah :) eveeeettt mön lerimleeeee geri dönüsssss yaptımmm eski ben :47: :)
ewet ecemcim kesinlikle bünye meselesi

Yineeee birinciii yineee birinciiiyiiizzzzz tebriklerrrr kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr haftayaaa bende geliyorummm fark acıcazzzz hadiii göriyimmm biiiziiii:)
çok sevindim geçen hafta kilo almış bu hafta epey kilo vererek hatamı telafi ettim umarım
takımı canı gönülden kutlarım darısı önümüzdeki haftalara

tesekkürler kardeş takımın dostu:1::1:

Cuma zayıflama Yarışmaları 292. Etap Sonuçları
(11 Ocak-18 Ocak)

Takım Dereceleri

1) 13. Takım (%1,384)
2)5. Takım (%1,382)
3)7. Takım (%0,88)

Bireysel Dereceler

1)Azerikizi (%4,21) 7. Takım
2)Ayşecig (%3,77) 13. Takım
3)dalin26 (%3,15) 5. Takım
Düzenleyen: seng Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati :21:25

kızlar çıkıyorum şimdiden yazıyorum yarın gelmiycem şehre ineceğiz
ve menümü de yanıma aldım kaçamak yapmayım diye şimdi herşeyi hazırladım
yanıma 10 tane badem 1 tane elma aldım yanındada ayran alır içerim
akşamada çorba ve salata yiyeceğim çorbamıda yaptım yeşil mercimek çorbası
yarınıda kafamda hazırladım insallah bi aksilik olmaz:9::9::9:

Alintilayip cevapta yazdiktan sonra hepsinin bi anda yok olmasi kadar sinir bozucu bisey yok sanirim! Kizlar annemin dayisi vefat etti yarin ankaraya gidilecek benim keremle gidip gitmeyecegim belli degil gidersem buraya yazamam kizlar gitmezsem zaten burdayim yarin gece gidersek pazar gunu olmam pazarda tatil zaten haberiniz olsun
Yaprak dokumu gibi birer birer gidiyorlar once anneannem gecen ay annemin teyzesi simdi dayisi olum bu kadar yakina gelince maneviyatin hatra gelmeside ayrica kotu birsey.. Keske hep bu bilinclee yasasak yaa

yalnizda olsa her evde tartisma olur.sadece kalabalik olunca atrtisma sayisi artiyor.

herkes albüm ekliyor galiba.benim 70 in üzerinde iken ki hic resmim yok.bende cektirip yayinlasammi acaba?yalniz benim sonram yok:) ecem gibi zayif da degilim.

menü burda da,yemek yok.maasallah.hedefine haftaya varacaksin galiba.

maasallah herkese.en kisaniz benim galiba.165 in altinda kimse yok galiba.
Ben varimmm
Benm boy 161 fln en fazla 163 tam bilmiuorum:))

menüm
sabah:1yumurta,yarim kepek ekmeginden tost
ögle:salata,1 elma
aksam:balik
2,5 lt su,4 bardak yesilcay
1saat yürüyüs
Cok guzel az gibi gorunuyor ama besleyici ve doyrucu olmus bence

menümü yazıyorum kızlar ben çok güzel doydum ama kalorisi çok az geldi bana yaklaşık 700 kalorilik yemişim
sabah
geç oldu
1elma 5 badem bundan sonra meynveyle kahvaltı yapabilirim çok güzel oluyor

öğle
hamsi buğlama
2 dilim tam buğday ekmeği
akşam
salata yoğurt
1dilim tam tahıllı ekmek bu ekmeği daha çok sevdim

4 bardak yeşil çay
çokca su
bugün 40 dak dan daha çok yürüdüm
sporuda hesaplarsam geriye 460 cal kalıyor:1:
Ben de kesinlikle tam tahilliyi daha cok seviyorumm
Guzel olmus menun gulcin:)
Ooo superrr
Hepimizi tebrik eidyoumm
ecem çak:7: ikimiz varız sadece gülçin 2.olmuş:13:bir cola zero patlatalım:52::52::52:

kızlar süperiz ya tebrik ederim motivem bir kat daha arttı 2. olmuşum bireyselde
Gulcin seni ayrica tebrik ediyorumm
Hak ediyorsun zaten o motiveyii
Tam gaz dvammm

Ecem baisniz sagolsunn

Beril gecmiste bana bir soru sormustun gunduz alinti yapmistim ama sonra cevaplayamadim sanirim.
Plastik urunler yemekte zararli bence en cok, onun disinda oyuncaklarda fln benim oyle bir haasasiyetim yok ama arastirmak lazim. Tabi ki ahsap vs olanlar daha sagliklidir ama agzina sokmadikca ya da sicak yemek gibi seylrrle temas etmedikce plastigin oyle kullanimda bir zarari cok fazla olmaz gibi geliyor
Ama arastirmak lazimm

Kizlar aksm arkadasimla bulustuk vakit nasil gecti anlamadim kalktigimizda saat 12 ye geliyordu
Ona da dedim bize gidelim bari diye
Eve beraber geldik o biraz once uyudu ben de gecmise baktimm

Yazdim ama bir daha yazayimm
Cok sevindim birinciligimizee haftaya da 1. olursak eger ust uste 3. Olcakk
Super olur:))

Günaydın 13. takımın güzel ve çıtır hatunları :16::16:

Bu cumartesinin ilk mesajı benden gelsin, Mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir haftasonu diliyorum hepimize.

Bugün yine her cumartesi olduğu gibi çok ama çok işim var. Önce temizlik yapmam lazım arkasından kızımla birlikte kütüphaneye. Ordan eşimin iş yerine sanırım arkadaşlarıyla akşama sinema ayarlayacaklar. Bugün dolu dolu bir gün olacak yien. Önce geçmişe bir bakayım kahvaltıyı hazırlarken. :32::21::16:

gul1978 8/11

aysecig 19/16

blitz86 19/14

dontpanic 19/14

lafraise 35/27

beril77 17/12

betuld 7/8

tugkay2000 13/14

gurbet_dmr 16/16

16 ve 17 0cak gunlerı msj sayısı........

Ellerine sağlık Tuğba'cım. :16:

Yaa kadriye öyle deme oturunca o göbek sankii hiic zayıflamamısım gibi orda öyleece bana bakıyo :( yarın spora yazılıcam ptesi falan baslarım insallah sporla gider :(

Akşamları azdan başlayarak mekik çekmeye çalış canım. Bak bakalım nasıl sıklaşıyor o göbek. Göbeğin en iyi çaresi mekik unutma bunu. Hem yarım çek hem tam :34:Ama birden abartma yavaş yavaş.

Bende hic bu kadar zayıf olmadım bu hayatımda ilk defa oluyoo gercekten ben diyorum ya 5 li 6 lı rakamları en son ortaokulda falan görmüsümdür ben tombuldum bebeklikten beri anneannem sagolsun :) o yüzden diyorum bende senin gibi düsünüyodum ama verdikce aaa oluyomus dedim 68 67 leri bile gördügümde havalarda ucuyodum simdi zayıfladım daha da zayıflicam oluyo yani buna inan :)

Benim boyuma göre ideal kilom 63 tü. 63 e geldim. Yok dedim dahada verebilirim. Hedefi önce 60 a çektim. Tam 60 a yaklaşmıştım kiiiii hamile olduğumu öğredim. Şimdi düşünüyorum 172 boyla eskiden 50 kiloydum. Acaba çokmu zayıfmışımı. Ama o zamanlar hiç öyle hissetmiyordum. (Demek ki okuldayken peşimde bir sürü kişinin olması o nedenleymiş :9:) Aklıma takılıyor bu 50 kilo meselesi ama 50 sanki az gelir diye düşünüyorum. Doğumdan sonra inşallah zayıflamaya başladığımda hedefim 55 olacak. :9:

Dediğin gibi Ecem'cim insan başardığını gördükçe devam edesi geliyor. Allahtan hamileyim yoksa duman attırmıştım hepinize :60::60::60:

Ama kızlar çok nazar değiyorlar dikkat edin kendinize. Zayıflamak öyle her babayiğidin harcı değil. O nedenle çok özelsiniz unutmayın bunu. :34:

Nermin e canım bugün ve yarın ki mesajlaaar

Hayır canım bugün ki mesajlar 18-19 Ocak Gül'e atılacak. Yeni listeyi yayınlarım birazdan.

Menüm
Sabah
2 bardak yesil cay
3 zeytin
1 catal peynir
Yarım d ekmek

Ogle
Yarım kase naneli pul biberli yogurt

Aksam
Yarım salatalık
3 yk yogurt

Su icmedim :( icicem uyuyana kadar
Yesilcay 4 bardak

Az olmuş ama bişey demiyorum sana. Sadece su olmamış. Su iç mutlaka yoksa cildinde kötü olur. Yaşın küçük henüz. Su çok önemli.

menüm
sabah:1yumurta,yarim kepek ekmeginden tost
ögle:salata,1 elma
aksam:balik
2,5 lt su,4 bardak yesilcay
1saat yürüyüs

Afiyet olsun canım. Senin menünde güzel olmuş. Sporunda öyle. Hadi bakalım bu haftada inşallah böyle menülerle güzel kilo vereceksin. :46:

menümü yazıyorum kızlar ben çok güzel doydum ama kalorisi çok az geldi bana yaklaşık 700 kalorilik yemişim
sabah
geç oldu
1elma 5 badem bundan sonra meynveyle kahvaltı yapabilirim çok güzel oluyor

öğle
hamsi buğlama
2 dilim tam buğday ekmeği
akşam
salata yoğurt
1dilim tam tahıllı ekmek bu ekmeği daha çok sevdim

4 bardak yeşil çay
çokca su
bugün 40 dak dan daha çok yürüdüm
sporuda hesaplarsam geriye 460 cal kalıyor:1:

Gülçin'cim bu site sende çok işe yaradı. Böyle devam. Harika gidiyor menüler. :46:

Menüm :

sabah:1 dilim tam buğday ekmeği,zeytin,peynir,bal,çay

öğlen:sebze çorbası,kereviz yemeği ,yoğurt

akşam :1 baget,yoğurt

yeşil çay,2 lt su...

Afiyet olsun canım. Senin menüde süper. Ama kızlar artık şu su miktarı 2 litrenin üstüne çıksın olur mu? Tek tek suları kontrol edeceğim ona göre.

:82: BUGÜNKÜ MENÜM :82:

Kahvaltı öncesi neler içtiğimi biliyorsunuz canlarım artık onları yazmiym diyorum.

---------------------------------------------------------------------------

Sabah: 1 dilim tam buğday ekm.
1 kib. kutusu kadar peynir
4 zeytin
1 cherry domates

Öğle: 1 kepçe mercimek çorbası
(gram olarak bilmiyorum ama) 2-3 kib.kutusu kadar haşlanmış kırmızı et

(Öğle yemeğimi yemekhanede yedim. Erişte ve portakal vardı onlardan almadım)

Akşam: 1 kase pul biberli yoğurt
3 kaşık kadar haşlanmış tavuk eti (göğüs kısmından)

+Yaklaşık 2,5 lt su
+3 bardak yeşil çay (biri yatmadan önce)
+45 dk spor (30 dk tempolu yürüyüş, 15 dk oldukça hareketli aerobik)

Kızlar bugün spor salonuna hoca gelmedi ve salonda müzik eşliğinde tempolu olarak yarım saat yürüdük. Biraz da aerobik yapalım dediler, hareketleri ben yaptırdım biliyo musunuz iyice kendime güvenim geldi :46:

Menün çok güzel canım afiyet olsun. Keşke öğlenki portakalıda yeseydin bence daha iyi olurdu menün. Spora başlamanda ayrıca güzel olmuş. Sen hele biraz daha zayıfla bakalım ne güvenler gelecek sana ne güvenler. Bu arada resim çekmeyi unutmuyorsun dimi Tuğba. Her hafta mutlaka fotoğrafını çek. Bak bi kaç ay sonra neler değişecek neler :34:

İyi eğlenceler Gülçin'cim. İnşallah diyetinde aynı şekilde gider. Seni böyle kararlı görmek beni çok mutlu ediyor. :16:

Alintilayip cevapta yazdiktan sonra hepsinin bi anda yok olmasi kadar sinir bozucu bisey yok sanirim! Kizlar annemin dayisi vefat etti yarin ankaraya gidilecek benim keremle gidip gitmeyecegim belli degil gidersem buraya yazamam kizlar gitmezsem zaten burdayim yarin gece gidersek pazar gunu olmam pazarda tatil zaten haberiniz olsun
Yaprak dokumu gibi birer birer gidiyorlar once anneannem gecen ay annemin teyzesi simdi dayisi olum bu kadar yakina gelince maneviyatin hatra gelmeside ayrica kotu birsey.. Keske hep bu bilinclee yasasak yaa

Başınız sağolsun canım.

kızlar süperiz ya tebrik ederim motivem bir kat daha arttı 2. olmuşum bireyselde

Harikasın çiğdem kutlarım seni canııım :46: Başarımızda büyük pay sahibisin onun için de ayrıca teşekkür etmek lazım :34:

Diyet yapınca aç kalmıyoruz, halsiz düşmüyoruz o kısımları çok kolay ama şu gideceğin yerde ne yiyeceğini ayarlamak var ya, en meşakkatlisi o. Onu da aşmışsak eğer, biz bu işin üstesinden gelicez demektir. Bugün ben de gideceğim yere yanımda götürcem yemeğimi. Yoksa geçen seferki gibi eve geç gelip de o saatte yemek istemiyorum :50:

Allah ümitvar olalım diye biz kullarına buyurmuş ki;

"Takva sahipleri o kimselerdir ki, melekler, canlarını hoş ve rahat oldukları halde alırlar: “Selâm size. Yapmış olduğunuz güzel işlerin mükâfatı olarak girin cennet'e...”derler." NAHL Suresi \ 32. Ayet

Ümitsiz olmamak, inancımızın gerektirdiği gibi yaşayıp o sonsuz huzuru bulmak gerek ecemim.. Bunu yapmak hiç de zor değil. O huzura kavuştuğumuz zaman ise, aramızdan ölümü sevgiliye kavuşma ve "düğün" olarak düşünen mevlânâlar çıkıyor. İşte o huzura kavuştuğumuz zaman sırtımız yere gelmiyor şu hayatta. Ben böyle düşünmeye çalışıyorum, zayıflamaktan da öte, okulumdan derslerimden de öte, benim ilk sorumluluğum "kulluk etmek".. Kulluk vazifemi yerine getirdikten sonra ise, zaten herşey ibadet.. İki namaz arasında uyusak bile ibadet.. Allah işte böyle merhametlidir, kullarım bana yürüyerek gelsin, ben onlara koşarak giderim der..
Annenin dayısı da inşallah takva sahiplerinden biri olarak son nefesini vermiştir ve mekânı cennettir..

Günaydın 13. takımın güzel ve çıtır hatunları :16::16:

Bu cumartesinin ilk mesajı benden gelsin, Mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir haftasonu diliyorum hepimize.

Bugün yine her cumartesi olduğu gibi çok ama çok işim var. Önce temizlik yapmam lazım arkasından kızımla birlikte kütüphaneye. Ordan eşimin iş yerine sanırım arkadaşlarıyla akşama sinema ayarlayacaklar. Bugün dolu dolu bir gün olacak yien. Önce geçmişe bir bakayım kahvaltıyı hazırlarken. :32::21::16:

Kolay gelsin bitanem. Güzel güzel eğlenin inşallah bugün :16:

Ama kızlar çok nazar değiyorlar dikkat edin kendinize. Zayıflamak öyle her babayiğidin harcı değil. O nedenle çok özelsiniz unutmayın bunu. :34:[/B][/I][/COLOR]

Sen var ya bitanesin :16: Ortadoğu ve balkanların en iyi takım kaptanısın :))))

Menün çok güzel canım afiyet olsun. Keşke öğlenki portakalıda yeseydin bence daha iyi olurdu menün. Spora başlamanda ayrıca güzel olmuş. Sen hele biraz daha zayıfla bakalım ne güvenler gelecek sana ne güvenler. Bu arada resim çekmeyi unutmuyorsun dimi Tuğba. Her hafta mutlaka fotoğrafını çek. Bak bi kaç ay sonra neler değişecek neler :34:

Teşekkür ederim :)) Şey mm fotoğrafa gelince 2 hafta önce çekmiştim en son :17: tamam hemen bugün çekicem bitane.

Kimsecikler kalmamış ben de gideyim bari, misafirlerimiz var bugün annem içerden "Hadi kızım geeel" diye bağırıp duruyor :) Sonra da dışarı çıkıp arkadaşımla buluşucam. Çıkmadan yine uğrarım muhakkak, öpüldünüz hepiniz :16:

Back
X