Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar günaydııııın. Yine herkes nerelerde acaba :53: Umarım bu tenhalık bugün biter. Kadriye'cim sana da günaydın, Almanya'ya selamlar :3: Öğleden sonra yine gelir bakarım daha yeni uyandım biraz spor yapıcam sonra kahvaltı.. Görüşürüzz :16:

Günaydın kızlar burada olanlara merhaba,geri kalanlar nerdesiniz?herkes bu haftasonu çok yoruldu sanırım ben de öyle hepinizi öpüyorum:))

kizlar gunaydin
su an hayatimdan pek memnun degilim kecilerimi kacirdim
cinlerimi tepeme topladim
burnumdan soluyorum artik
balim ve elif beni cileden cikardi
bunlar yetmiyor gibi birde dun misafir geldi
az kalsin balkona cikip yangin var diye bagiracaktim
neyse ki simdi burdayim
sizler nasilsiniz kuzularim
gecmise soyle bir baktim hafta sonu gelen giden olmamis hafta sonu malummmmmmmmmm
burdan uzakta yoldan ciktimi kesfetmis bulunuyorum hatunlar
bugun itibariyle en azindan 5 mesaj bir menumu paylasmam lazim

bu arada arkadaslar menumu paylasmadim donemlerde gunluk 5 mesajimi yazamadim donemlerde anlayisla karsiladiniz icin sagolun
ama bitti gitti

geçmiş olsun berilcim acil şifalar inşallah sen diyeti bırakma o yeterr bize
afiyet olsun kadrşye

saol deryacım

bu mesajları daha öncede alıntılamışım:1:

geçmiş olsun kendine dikkat et tuğba

yine börek gül :47::47:portakal suyu meyve suyu çok zararlı hele akşam içilmemeli meyvenin kendisini yemek hava kararmadan çok daha makbul hatırlatıyım dedim gül:34:

yeni yaşı kutlu olsun kızının ebrucum nice yıllara
bilmiyorum ki ama 1 simit yedim:26: o kötü oldu erimiştir gerçi 4 saat yürümeye çocuk arabasıyla da:27:

olmadı bu tugba daha masum seyler seç o anlarda mesela meyveli süt olabilir yanılmıyorsam dünde yarım muzla atlatmıştın çubuk tarçınlı beklemiş su çok faydalı ayrıca kahve
sana bi önerim olacak netten araştır bende var dinlemeye başlıycam yeniden zayıflama telkinleri var su sesi olan ney sesi olan var onları dinlemeni tavsiye ederim

gofret harici gayet güzel

iyi geceler:16:tugbacım bu arada ismim çiğdem değil gülçim:52::52:

--------------------------------

Akşam: 1 kase baharatlı yoğurt
Yağsız salata

geçmiş olsun ya zordur alçı :( benim kızda solak.. oda ikinci zorluk olsa gerek..kaç gün alçılı kalacakki..sen şimdi burayı düşünme yavrucana bak hele..ama diyeti bozma spora devam..:34::8:

Basın sağolsun ecem üstüste gelmesi daha da zor...

bugün çok yoğundum sabah bir kalktım akşamdan mesaj gelmiş oğlumun okulunun kahvaltısı var ev ortamı dusa gir kuaföre git anca yetiştim ordan eve kostum kızım okuldan geldi avm de hem gezme hem yasgünü vardı arkadasının onun pesinde koş ,fbı lık yap,gez anca eve düştüm,size de iyi pazarlar dileyeyim artık cumartesi geçti...

Çok geçmiş olsun sıkıntılı günler yasıyorsun bağısıklık sistemine dikkat et...

çok geçmiş olsun nazar mı değdi fıstığa bol bol oku annesi...

ortağım süper olmuş yine....

deryacım senin menün de çok güzel olmuş tebrikler...

ecem sen zaten yasamak için yiyorsun, güzel :)

sankı hastalık yaeamıs gıbı Rabbım sıfa versınde kılom 63 sımdı.....[/QUOT

ne güzel küsürat gitmiş :)

kizlar sagolun ama inanin cok zor
hafta sonu piano kursuna gidemedi
carsamba gunune kadar raporlu evde
isin ilginci giyimi ne kadar zor elbisesi varsa onu giymek istemesi beni cileden cikariyor
nazda ona baka baka nazlaniyor bu arada elif ablalik yapiyor onlara kuzum a firsat kalmiyorki ilgilenilmek icin
birde hafta sonu babamiz maca gitti ama burnundan getirdim
ayyyyyyyyy neler yaziyorum yawwwwwwwwwwww
ev dandini yine gelmeye calisirim
hepinize hayirli bir gun diliyorum

günaydınlar hayırlı haftalar hepinizie:)
haftasonu pek yoğundum misafir vardı menülere dikkat etmeye çalışsamda kaçamak oldu ebru beni kesin cezalandıracak ama dayanamadım:)birazdan menülerimi paylaşırım:)

Gunaydin kizlar bassagligi dileyen herkese tesekkur ederim gecmisi okudum ama telefondan giriyorum ne yazik ki cok zor oluyo alintilamak aksam hepsine tek tek cevap yazicam

Kizlar sinav sonuclari aciklandi ne yazik ki bu sene bana somestr tatili yok ben butunlemelerle geciricem 2 hafta su anda yolda okula gidiyorum yinee bir sinav gunu hafta sonu cok yogundu gezmekten uyumaya bile firsat bulamadim :)

Dunku menum

Sabah
1 yumurta
1 catal peynir
1 d ekmek
2 bardak yesilcay

Ogle
Yok

Aksam
Hamsi tava bi porsiyonun yarisi kadar
Bol salata
1. D ekmek

günaydin.yine kimsecikler yok.sonra görüsürüz.
günaydın kadriye

Canım haklısın daha masum kaçamaklar yapabilirim ama dayanamadığım vazgeçemediğim tek şey çikolata benim :17: Mesela eskiden çok fazla asitli içecek tüketirdim, asla vazgeçemem sanırdım ama şimdi bi damla bile istemiyor canım. Tek çikolata kaldı onlardan geriye :1: İnşallah bunu da aşıcam. Daha hafif daha sağlıklı bi haftalık kaçamak bulucam kendime.

Bu arada ben senin ismini baya karıştırdım canım kaç gündür özür dilerim ama bidaha karıştırmicam söz :)
hepimizin zafı o zaten tugba çikolata bütün suçlu o:55:

Kızlar günaydııııın. Yine herkes nerelerde acaba :53: Umarım bu tenhalık bugün biter. Kadriye'cim sana da günaydın, Almanya'ya selamlar :3: Öğleden sonra yine gelir bakarım daha yeni uyandım biraz spor yapıcam sonra kahvaltı.. Görüşürüzz :16:
masallah sporlarda yapılmış

Günaydın kızlar burada olanlara merhaba,geri kalanlar nerdesiniz?herkes bu haftasonu çok yoruldu sanırım ben de öyle hepinizi öpüyorum:))
günaydın gül bizde seni:54::54:

kizlar gunaydin
neyse ki simdi burdayim
gecmise soyle bir baktim hafta sonu gelen giden olmamis hafta sonu malummmmmmmmmm

bu arada arkadaslar menumu paylasmadim donemlerde gunluk 5 mesajimi yazamadim donemlerde anlayisla karsiladiniz icin sagolun
ama bitti gitti
günaydın beril ortim sıkma canını diyeceğim neler yasadığını anlıyorum
bende çok farklı değilim eşim hala düzelmedi bugün yine dr gitti
ayaga kalkarken düşüyor bile artık çok kötü beli
ne çıkacak bilmem:26:
oğlan hasta devamlı kusuyo
evim sobalı heriş bana kaldı
kızın ödevleride oluyor
bende senin gibi yangın var diye bağırmak istiyorum
yinede moralleri bozmayalım bugünümüze şükür edelim canım

haftasonu pek yoğundum misafir vardı menülere dikkat etmeye çalışsamda kaçamak oldu ebru beni kesin cezalandıracak ama dayanamadım:)birazdan menülerimi paylaşırım:)
yaz yazda bakaqlım herkesde kaçamaklar dökülüyor bu hafta dikkat edelim kızlar 1 kaçamak 2-3 günlük emeğimizi alıp götürüyor geriye zaten haftada 4-5 gün kalıyor sonra çabala dur kilo verecekmiyim diye olmuyor böyle silkelenip toplanalım lütfen :45::45::47::47:
ebrudan önce ben bastım fırçayı:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Gunaydin kizlar bassagligi dileyen herkese tesekkur ederim gecmisi okudum ama telefondan giriyorum ne yazik ki cok zor oluyo alintilamak aksam hepsine tek tek cevap yazicam

Kizlar sinav sonuclari aciklandi ne yazik ki bu sene bana somestr tatili yok ben butunlemelerle geciricem 2 hafta su anda yolda okula gidiyorum yinee bir sinav gunu hafta sonu cok yogundu gezmekten uyumaya bile firsat bulamadim :)

Dunku menum

Sabah
1 yumurta
1 catal peynir
1 d ekmek
2 bardak yesilcay

Ogle
Yok

Aksam
Bol salata
1. D ekmek
tekrar başın saolsun ecem
sınavlarında başarılar
menün çok güzel olmuş:nazar::kkk:

hafta sonu menülerimi paylaşıyım hemen cumartesi günü biraz çok oldu ama kazasız atlattım
cumartesi 1400 cal almışım
sabah:1 yumurta 2 dilim ekmek ,biraz peynir
öğle:1 simit 1 bardak ayran
ara:1 elma 10 tane badem
akşam:olmaması lazımda biliyorum ama evde vardı yedim patates haşlama,salata,az turşu,birazda yeşil mercimek çorbası,birkaç kaşık yoğurt
spor
3saat yürüyüş
2 lt su

pazar 750 cal almışım 2 öğün oldu malum pazar
sabah:1 yumurta biraz peynir
akşam:yoğurt .yumurtalı haşlama et
spor 30 dak yürüyüş
4 bardak yeşil çay
3lt su

seni bilmem ama benim derimi yuzse hakkidir
korkudan tartiya bile cikamiyorum
sporda yapamiyorum artik
ama bugun baktim gidiyor beni diyet ayyuka
durrrrrrrrr dedim canim
zararin neresinden donersen kar artik

Dunku menum

Sabah
1 yumurta
1 catal peynir
1 d ekmek
2 bardak yesilcay

Ogle
Yok

Aksam
Bol salata
1. D ekmek
insallah sinavin iyi gecer
hafta sonu menusu olarak bana az bile geldi
butlerde gecersin artik
hafta sonu zaten bizim nisanli kizlar ist.u alt ust ediyorlar

günaydın kadriye

masallah sporlarda yapılmış

günaydın gül bizde seni:54::54:

günaydın beril ortim sıkma canını diyeceğim neler yasadığını anlıyorum
bende çok farklı değilim eşim hala düzelmedi bugün yine dr gitti
ayaga kalkarken düşüyor bile artık çok kötü beli
ne çıkacak bilmem:26:
oğlan hasta devamlı kusuyo
evim sobalı heriş bana kaldı
kızın ödevleride oluyor
bende senin gibi yangın var diye bağırmak istiyorum
yinede moralleri bozmayalım bugünümüze şükür edelim canım

yaz yazda bakaqlım herkesde kaçamaklar dökülüyor bu hafta dikkat edelim kızlar 1 kaçamak 2-3 günlük emeğimizi alıp götürüyor geriye zaten haftada 4-5 gün kalıyor sonra çabala dur kilo verecekmiyim diye olmuyor böyle silkelenip toplanalım lütfen :45::45::47::47:
ebrudan önce ben bastım fırçayı:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

tekrar başın saolsun ecem
sınavlarında başarılar
menün çok güzel olmuş:nazar::kkk:

hafta sonu menülerimi paylaşıyım hemen cumartesi günü biraz çok oldu ama kazasız atlattım
akşam:olmaması lazımda biliyorum ama evde vardı yedim patates haşlama,salata,az turşu,birazda yeşil mercimek çorbası,birkaç kaşık yoğurt
spor
3saat yürüyüş
2 lt su

spor 30 dak yürüyüş
4 bardak yeşil çay
3lt su

seni oyle iyi anliyorum ki
allahtan askitom hasta degil
erkegin hastaligi hele evde yatmasi hic kolay degil canim
ama beterin beteri olmasin
oglan usuttumu ne oldu bir dr.goturseydin virusler kol geziyor
hafta sonu kiminle konustuysam cocuklar hasta
ins.kiza gecmez
helal olsun gulcinim guzel bir hafta sonu menusu olmus spor bile yapabilmisin daha ne olsun canim
ben disimden dolayi iyice cozuttum uzerine sporda yapamayinca butun sinirimi buzdolabindan cikardim geribimin ne sucu varsa sanki
ama yok bitti duzene girecem ins.bu hafta arti cikip takima bir zararim olmaz

dun balim okul servisine binerken ayagi kaymis dusmus
kolunun uzerine dusmus ve iki yerden catlatmis
dun gec sate kadar hastanedeydik
simdi alcida iyi ama alcinin agirlina alisamadi birde sol eli kizim solak bu arada
agrisindan ziyade hic bir isini yapamiyor
elifle bir farki yok
katilimda birkac gun bulunamayacagim
lutfen mazuir gorunnnnnnnnn
firsat bulursam bilinki aninda burdayim
sizsiz lik zorrrrrrrrrrrrrr zanaat zaten

ortim gulcinim bu hafta ne olursa olsun bizim haftamiz olacak
asagidan yukari kata inip cikarak spor yapmaya calisiyom

sizleri seviyorum iyi bir hafta sonlari

çok geçmiş olsun berilciğim alah sana kolaylıklar kızınada şifalar v ersin.

bugünkü menü..
sabah
1 yumurta
3 yeşil zeytin..
peynir 1 dilim tam buğday ekmeği
ara öğünde portakal vardı ama sabah aniden rahatsızlnadım ve hepis gitti midem bulandı ve hopp.
öğlende
1 kase çorba içtim naneli limonlu
1 dilim tam buğday ekmeği..
akşam
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık tavuk sote
3 kaşık yoğurt..
geçmiş olsun derya umarım kötü bir şey yoktur.

sankı hastalık yaeamıs gıbı Rabbım sıfa versınde kılom 63 sımdı.....
canım kilo vermen çok güzelde sen yinede yemene içmene dikkat et birdende gıdadan düşme.

Betul 18-19 ocak / /

Ecem 18-19 ocak/ /

Tuğba 18-19 ocak/ /

Gul 18-19 ocak/ /

Kadriye 18-19 ocak/ /

Gulcin 18-19 ocak/ /

Derya 18-19 ocak/ /

Nermin 18-19 ocak/ /

TuğbaT.18-19 ocak/ /

Tabloyu bugün mu yayınlayacaktım ?

cuma cumartesi misafir nedeniyle mesaj sayılarım az.cuma3 cumartesi 4

benim kücügüm de solak.solaklar zeki olur diyorlar ya,benimki de gercekten acayip zeki.solakliginin etkisi mi var ne.

senin menüleri görünce kendimden utaniyorum.miden kücüldü galiba.hedefe iyice yaklastin anlasilan.

börek fazla,onun icinde ögle yemegi yemedin sanirim.bende fazla birsey yiyince,öteki ögüné dikkat ediyorum.aksam güzel ortim.
ay bende solağım kızımda.solakların matematiği iyi olur derler ama benim tam tersi edebiyatım süperdi.hikayeler şiirler yazardım hocalarım sen büyük yeteneksin derlerdi.ah gelsinlerde şimdi görsünler yeteneklerimi:1: hayalllerim vardı yazar olacaktım sağolsun eşim hayallerimi aldı yerine kendini koydu:)
aşkın gözü kör kulağı sağır dili bağlı oluyor :)

kızlar şuan bilgisayar kursdundan ara verdik ordan yazıyorum eve gelince geçmişi okuyacağım
dün çok kötü geçti tansiyonum düştü yola devrildim kendimi eczanede buldum şükür şimdi çok iyiyim
geçmiş olsun gülçinciğim.o tansiyon düşüklüğü çok kötü oluyor ya.yemeden içmeden kaynaklı oluyor genelde.

Canlarım benim gelemedim dünden beri. Herşey çok yoğun. Allaha şükür çok iyiyim hiç bir sorun yok. Bugün minik kuşumun doğum günü. Onun için hazırlık yapıyorum. İnşallah akşama uğramaya çalışacağım. Gelemezsem merak etmeyin tamamen yoğunluktandır. Öpüyorum hepinizi:16:
nice mutlu seneleri olsun kızının inşallah.rabbim bahtını geleceğini parlak eylesin sanada hayırlı evlat olsun inşallah.

kizlar gunaydin
neyse ki simdi burdayim

ama bitti gitti
berilciğim kızın düzelene kadar işin zor yardım eden birileri olsa biraz nefes alırsın 1-2 saatliğinede olsa sana yararı olur.kızın şmidi iyice nazlı olur emin ol elifi sollar allah şifasını versin inşallah kısa sürede düzelir.

Dunku menum

Sabah
1 yumurta
1 catal peynir
1 d ekmek
2 bardak yesilcay

Ogle
Yok

Aksam
Bol salata
1. D ekmek

ah caım bu tempoya iyi dayanıyorsun maşllah allah zihin açıklığı güç kuvvet versin:)

canım kilo vermen çok güzelde sen yinede yemene içmene dikkat et birdende gıdadan düşme.

ay bende solağım kızımda.solakların matematiği iyi olur derler ama benim tam tersi edebiyatım süperdi.hikayeler şiirler yazardım hocalarım sen büyük yeteneksin derlerdi.ah gelsinlerde şimdi görsünler yeteneklerimi:1: hayalllerim vardı yazar olacaktım sağolsun eşim hayallerimi aldı yerine kendini koydu:)

geçmiş olsun gülçinciğim.o tansiyon düşüklüğü çok kötü oluyor ya.yemeden içmeden kaynaklı oluyor genelde.

nice mutlu seneleri olsun kızının inşallah.rabbim bahtını geleceğini parlak eylesin sanada hayırlı evlat olsun inşallah.

berilciğim kızın düzelene kadar işin zor yardım eden birileri olsa biraz nefes alırsın 1-2 saatliğinede olsa sana yararı olur.kızın şmidi iyice nazlı olur emin ol elifi sollar allah şifasını versin inşallah kısa sürede düzelir.

ah caım bu tempoya iyi dayanıyorsun maşllah allah zihin açıklığı güç kuvvet versin:)

sagol canim yaaaa
inan hafta sonu sinirden disimin agrisini unuttum
bir de benim ayi maca gitti
burnundan getirdim ama yinede ofkem gecmedi
balima gelince ay sanki kiz felc oldu hic bir yeri tutmuyor gibi davraniyor
bir iki kere tersledim resmen anira anira agliyor
yardimci olsa ne yapacak ki
yok sunu getir bunu gotur
kizin kolu alcida hasbam kilotlu corap giymek istiyor
diyorum kizim yavrum esofmanini giy wc. ye gidiyorsun vs.......... yokkkkkkkk okula giderken giymez simdi firsat biliyor eziyeti
birde bugun itibariyle cocuklar seervisle gitmeyecekmis okula
sabah sabah gunaha sokuyor beni
dedim sen gorursunnnnnn
yok canim yaaaaaaaaa bazen gamsiz olacan inanki
yinede sukur sayili gun gecer diyorum kendime dr.4 haftadan sonra bir rontgen daha cekecek ona gore ya iki hafta daha kalacak alci yada cikaracakmis
allah bana heoimize helede gulcine yardim etsin
evde hasta olmasi inanin cok zor elin kolun baglaniyor resmen

kizlar gunaydin
neyse ki simdi burdayim

ama bitti gitti

Oooooo kimleri kimleri görüyorum hoşgeldin berilcimmm :) Bazen olur böyle tabi ki anlayışlı olucaz.. :34:

Günaydın ortim amannn diyim dikkat et bu hafta çok iyi bi performans sergileyelim olur muu :82:

Dunku menum

Sabah
1 yumurta
1 catal peynir
1 d ekmek
2 bardak yesilcay

Ogle
Yok

Aksam
Bol salata
1. D ekmek

Tatlım sınavlarında başarılar. Menün de güzel ama bu arada senin şu öğün atlamaların olmasın artık :47: Sağlıksız olmuyor mu o şekilde canım ya

Dimi tek suçlu o :9:

spor
3saat yürüyüş
2 lt su

spor 30 dak yürüyüş
4 bardak yeşil çay
3lt su

Sporlar çok iyi bence, bu hafta da başka kaçamak olmaz canım inşallah :nazar:

sporda yapamiyorum artik
durrrrrrrrr dedim canim

Berilll bence bugün tartıya bi çık, ne durumdasın bi gör hayatm. Sıkma canını hiç, ona göre cumaya kadar tam gaz devam et :34:

slm kızlar kusura bakmayın fazla gıremedım sımdı daha ıyım....
cuma 13 ctesı 3 msj sayım gulummmmmmmmm............
oglumda bıraz rahatsız ve su var kaynımla esım kavga ettı ben suan annemdeyım ama geccem haftasonu gerı kaynanam gıle...
kavganın nedenı benım kızlar olayı bırazdan anlatcam.

sagol canim yaaaa
diyorum kizim yavrum esofmanini giy wc. ye gidiyorsun vs.......... yokkkkkkkk okula giderken giymez simdi firsat biliyor eziyeti
dedim sen gorursunnnnnn
yinede sukur sayili gun gecer diyorum kendime dr.4 haftadan sonra bir rontgen daha cekecek ona gore ya iki hafta daha kalacak alci yada cikaracakmis

zor gerçekten canım ya benim babam geçen sene kza geçirdi ayağı alçıya alındı boydan boya sanki dersin çocuk o anneme yapmadığını bırakmadı koca adam:)alçısını doktora gitmrden kesti attı.koca insan laf anlamıyorda çocuğa e diyeceksin canım sabredeceksin allah tüm hastalara şifa bakanlarada sabır versin.

Oooooo kimleri kimleri görüyorum hoşgeldin berilcimmm :) Bazen olur böyle tabi ki anlayışlı olucaz.. :34:

Günaydın ortim amannn diyim dikkat et bu hafta çok iyi bi performans sergileyelim olur muu :82:

Tatlım sınavlarında başarılar. Menün de güzel ama bu arada senin şu öğün atlamaların olmasın artık :47: Sağlıksız olmuyor mu o şekilde canım ya

Berilll bence bugün tartıya bi çık, ne durumdasın bi gör hayatm. Sıkma canını hiç, ona göre cumaya kadar tam gaz devam et :34:
merak etme orti.bu hafta spora ağırlık vereyim diyorum bakalım o ne kadar etkili olacak.

oglumda bıraz rahatsız ve su var kaynımla esım kavga ettı ben suan annemdeyım ama geccem haftasonu gerı kaynanam gıle...

siz ayrı eve çıkmadan sizr ne huzur var ne birşey nasıl anlayışsız insanlarmış ya.inşallah eşin senden taraf olmuştur.

cumartesi menüm
sabah:sahanda yumurta.domates,biber,peynir,şekersiz çay 2 dilim ekmek
öğlen:yok
akşam:2 tane çiğ köfte salata 1 kase mercimek çorbası 1 bardak ayran
1 elma
1.5 litre su

pazar:
2 küçük parça sosis,peynir,domates,azıcık pekmez,2 dilim ekmek,şekersiz çay
öğlen:yarım kase sütlaç
akşam:1 tabak taze fasulse,2 tane çiğ köfte,
yarım fincan menengiç kahvesi

kizlar gunaydin
neyse ki simdi burdayim

ama bitti gitti

Allah yardımcın olsun canım kolay değl ev de yalnız olunca bir de çocuklar hastalanınca daha da zor oluyor kendini topla diyetine bak sen canım kolay gelsin...

sağol nermincim hoş geldin...

Dunku menum

Sabah
1 yumurta
1 catal peynir
1 d ekmek
2 bardak yesilcay

Ogle
Yok

Aksam
Bol salata
1. D ekmek

kolay gelsin canım ah bütle seneler sonra bile beb hala rüyalarımda görüyordum sınavdayım gecememişim uyanınca ohhhhh be rüyaymıs artık öğrenci değilim diyordum:14:

spor
3saat yürüyüş
2 lt su

spor 30 dak yürüyüş
4 bardak yeşil çay
3lt su

bravo gülçin sende ki azme hayranım masalah diyeyim devam canım...Allah esine de acil sifalar versin canım...

Allah sabır versin evin sorunları yetmiyor gibi bir de milletle uğrasıyorsun ne diyeyim ....

Ben şimdi yine çıkıyorum, cici bakın kendnize :16:

bye byeeeeeee seker kız candy...

Betul 18-19 ocak / /

Ecem 18-19 ocak/19/3

Tuğba 18-19 ocak/9 /

Gul 18-19 ocak/12 /3

Kadriye 18-19 ocak/16 /6

Gulcin 18-19 ocak/ 16/

Derya 18-19 ocak/ /

Nermin 18-19 ocak/ 3/4

TuğbaT.18-19 ocak/13 / 3

sporda yapamiyorum artik
durrrrrrrrr dedim canim

insallah sinavin iyi gecer
hafta sonu menusu olarak bana az bile geldi
butlerde gecersin artik
hafta sonu zaten bizim nisanli kizlar ist.u alt ust ediyorlar

seni oyle iyi anliyorum ki
allahtan askitom hasta degil
erkegin hastaligi hele evde yatmasi hic kolay degil canim
ama beterin beteri olmasin
oglan usuttumu ne oldu bir dr.goturseydin virusler kol geziyor
hafta sonu kiminle konustuysam cocuklar hasta
ins.kiza gecmez
helal olsun gulcinim guzel bir hafta sonu menusu olmus spor bile yapabilmisin daha ne olsun canim
ben disimden dolayi iyice cozuttum uzerine sporda yapamayinca butun sinirimi buzdolabindan cikardim geribimin ne sucu varsa sanki
ama yok bitti duzene girecem ins.bu hafta arti cikip takima bir zararim olmaz
saol berilcim elimden geleni yapıyorum ayrıca hem takıma hem sana karşı kendimi çok sorumlu hissediyorum
lütfen ağzına bir parça birsey alırken bile bizi beni düşün bu hafta 4 gün kaldı en azından yediklerini telafi etmeye çalış
zaten çocuklara koşuşturman yetiyordur senin berilcim
eşim asker benim işe gitmeyincede sorun çıkarıyorlar bugün bel fıtığı demişler çok üzülüyor daha yaşıda ileri değil
erkeğin hastasından Allah korusun zaten çocuktan beter oluyorlar
oğlana zaten kızdan geçti okulda salgın var kız çabuk atlattı ama oğlan çok küçük
zavallım dr götürdüm ilaçları kullanıyoruz kusacağı zaman ağzım diyo lavaboya götürüyorum

saol caNIM yemeden değilde eşim yardım edemeyince çocuklar ev üstüme kaldı iyice bide çocuk arabasını indir bindir ağlar kucağına al kız için alışveriş yaptım onları taşı olacak oldu yorgunluktan

sagol canim yaaaa
dedim sen gorursunnnnnn
sana sabır ve kolaylık diliyorum çlocukla uğraşması çok zor ortim

suçu çikolataya yükledik kilosu bizde kaldı
tugbacım inşallah biran önce evinize gecersinizde rahatlarsın

cumartesi menüm
sabah:sahanda yumurta.domates,biber,peynir,şekersiz çay 2 dilim ekmek
öğlen:yok
akşam:2 tane çiğ köfte salata 1 kase mercimek çorbası 1 bardak ayran
1 elma
1.5 litre su

pazar:
2 küçük parça sosis,peynir,domates,azıcık pekmez,2 dilim ekmek,şekersiz çay
öğlen:yarım kase sütlaç
akşam:1 tabak taze fasulse,2 tane çiğ köfte,
yarım fincan menengiç kahvesi
bol çiğköfteli olmuş
kızı uyutup biraz spor yapamaya start verelim bu hafta bol hareket bakalım olacakmı bereket:1:
olur olur nerde hareket orda bereket

Betul 18-19 ocak / /

Ecem 18-19 ocak/19/3

Tuğba 18-19 ocak/9 /

Gul 18-19 ocak/12 /3

Kadriye 18-19 ocak/16 /6

Gulcin 18-19 ocak/ 16/

Derya 18-19 ocak/ /

Nermin 18-19 ocak/ 3/4

TuğbaT.18-19 ocak/13 / 3

emeğine sağlık gül

Back