Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun canım kolay değl ev de yalnız olunca bir de çocuklar hastalanınca daha da zor oluyor kendini topla diyetine bak sen canım kolay gelsin...
sağol nermincim hoş geldin...
kolay gelsin canım ah bütle seneler sonra bile beb hala rüyalarımda görüyordum sınavdayım gecememişim uyanınca ohhhhh be rüyaymıs artık öğrenci değilim diyordum
bravo gülçin sende ki azme hayranım masalah diyeyim devam canım...Allah esine de acil sifalar versin canım...
Allah sabır versin evin sorunları yetmiyor gibi bir de milletle uğrasıyorsun ne diyeyim ....
bye byeeeeeee seker kız candy...
saol berilcim elimden geleni yapıyorum ayrıca hem takıma hem sana karşı kendimi çok sorumlu hissediyorum
lütfen ağzına bir parça birsey alırken bile bizi beni düşün bu hafta 4 gün kaldı en azından yediklerini telafi etmeye çalış
zaten çocuklara koşuşturman yetiyordur senin berilcim
eşim asker benim işe gitmeyincede sorun çıkarıyorlar bugün bel fıtığı demişler çok üzülüyor daha yaşıda ileri değil
erkeğin hastasından Allah korusun zaten çocuktan beter oluyorlar
oğlana zaten kızdan geçti okulda salgın var kız çabuk atlattı ama oğlan çok küçük
zavallım dr götürdüm ilaçları kullanıyoruz kusacağı zaman ağzım diyo lavaboya götürüyorum
saol caNIM yemeden değilde eşim yardım edemeyince çocuklar ev üstüme kaldı iyice bide çocuk arabasını indir bindir ağlar kucağına al kız için alışveriş yaptım onları taşı olacak oldu yorgunluktan
sana sabır ve kolaylık diliyorum çlocukla uğraşması çok zor ortim
suçu çikolataya yükledik kilosu bizde kaldı
tugbacım inşallah biran önce evinize gecersinizde rahatlarsın
bol çiğköfteli olmuş
olur olur nerde hareket orda bereket
emeğine sağlık gül
Eki Görüntüle 611974
teyzoslarrrrrrrrrrrrr ben akilli akilli otuydummmmmmmmmmm sici bekliyommmmmmmmmmmmmmmmmm
kisssssssssslar ayyyyyyyy birde konussa![]()
Kizlar merhaba
Hafta sonu giremedim pek
Cok uogunum
Okulda donem sonu geldi, son hafta, cok yogun. Sosyal hayatim zaten yogun, 15 tatilde muhtemelen tasincaz evi yavas yavas toparlamaya basladik, kolileme fln, bir yandan yeni eve gidip eksiklere fln bakiyoruz, bir de ev aramaya basladik. Yetisemiyorum hepsine birden.
Ebru bu hafta ozellikle carsambaya kadar pek giremiycem. İstersen izinli olayim ama olmamak tercihim.
Carsambadan sonra da rahatliycam.
bugünde bende bir halsizlik var uykusuzluktanmı nedir birde unutkanlık başladı ne yapacağımı unutuyorum hep.kızın uyku düzeni yok 4-5 gibi uyanıyor 1 saat uyanık kalıyoruz neredeyse sonra tekrar uyuyup 8 de kalkıyoruz.sersem gibi dolanıyorum evin içinde.
kızlar olay aynen soyle oldu
ben hastaydımya basımı bıle kaldıramıyorum mısafır geldı kayınbabaın kardesı gıl o sırada patates hasladıydım cocuklar ıstewdı sırf dıye neyse gtırdım ama basım catlıyo artık agrıdan..
o sırada kaynım pekmez ıstedı bende yerını bılmıyorum dedım hatta baktım geldım nesye ben mutfaga gıttım cay koymaya mısafırlere o sırada buyuk oglum anne amcam pekmez ıstıyo dedı bende yok oglum dedım kucuk oglumu tuvalete goturdum bı mutfaga geldım kı buyuk oglan vısne recelını pekmez sanıp dolaba dokmus alırken.. once ogluma bagırdım sonra kendıme kızdım ozur dılerım oglum dedım gıttım kaynıma ben sana pekmez yok dedım daha kucucuk cocukdan ne pekmezı ıstıyosun ya dedım her tarafa recel doktu bu ne ya dedım cıktım odadan...
sonra bı bagrıs cagrıs esımı amca kaynımıda babası tutuyo bırbırlerıne gırcekler ne kufurler ettıler bırbırlerıne..
ben ne oldu ya dedım esım sen cık tugba dedı cıktım..
15 dk sonra yanıma geldı mutfaga...
ne oldu dedım ben kaynıma dedıklerımı dıyıp cıktıkdan sonra kaynım bana gerızekalı demıs esımde sen benım karıma bunu dıyemezsın falan dıye bunlar bırbırıne gırmısler.. o benım karım hayvan herıf falan dıye bagırıyodu esım duydum ama bu kadar buyıcegını tahmın etmedım aslında... neyse bunlar kustuler sımdı dunde kaynım ogluma kootu davrandı oglum amca dıye boynuna atladı oda ıttı bende ıcerdeydım sonra bıdaha ogluma bagırdı oyuncakmı o bırak onu dıye ama nasıl bagrıyo ve bagırdıgı cocuk 3 yasında ayıp dedım artık uutan kendınden malın okadar degerlıyse sakla ortalıga koyma sende dedım yeter be dedım cıktım bugun anneme geldım esımde aksam buraya gelcek kaynanam gelene kadar gecmıcem oraya...
aslında esıme eve geccem ben dedım esımde esımde sabret benım ıcın ne olur tugba her sey cok guzel olacak su maddı sıkıntım gecsın senle asacagız bu olayları dedı ...sarıldı bende tamam dedım ...
boyle yanı kızlar....
eşinie aferim senden taraf olduğu ve seni savunduğu için olması gerekeni yaptığı için :)
eminim sabrının mükafatını fazlasıyla alacaksın tuğbacığım siz birbirinizle iyi olduktan sonra aşamayacağınız engel olmaz emin ol.
kaynanaymış kayınpedermiş görümceymiş kayınmış gün gelir onlar sana muhtaç olurlar.
sen dimdk ayakta dur pes etme zaten kazanan sen olacaksın:)
cocuklar buyuyene kadar annede uyku duzenı kalmıyokı nermınım bende oyle artık alıstım uykusuzluga....
valla zormuş çocuğun olmadan anlamıyosun hiçbirşeyi ben sakin anlayışlı bir anne olurum diyordum çevremdekilerde öyle derdi ama gel görki tam tersiyim sabır mabır kalmadı bende.kızım tek büyüyor onun etkiside fazla sanırım burada fazla çevre yok hafta boyunca evin içinde benimle nu yüzden çok hırçın bende tahammülsüzüm insan gördüğümüz yok yobazlaştık:) haftasonu ancak köye gittiğimizde rahatlıyorum valla.bakalım ne zman düzene gireceğiz:)
merhaba kızlar...cok hastayım ... dun aksam saat 9 30 da yattım sabaha kadar uyudum terledım ..
kalktıydım gerı yattım ama suan daha ıyım cok sukur Rabbıme....
sızlerde keyıfler nasıl.........
selam şekerler.neler kaynattınız ben yokken bilemiyorum ama bakabilirsem bir bakayım geçmişe:)
kayınvalidemgiller hale bizdeler şimdi birazı dışarı çıktı kayınvaldemde kestiriyor dedin bu arada bende bir bakayım dedim fırsattan istifade
bu haftada 1. olmuşuz tebrik ederim hepimizi:) süper gidiyoruz allah bozmasın sıralamayı kimseye vermeyelim hehe:)
gülçinciğim seni ayrıca tebrik ederim 2. olmuşsun :)
Çiğdem bireyselde ikinci olmuştu ya onun için yazmıştım ama karıştırmışım alıntıları heralde :)
Adaşım çok geçmiş olsun güzelce dinlen de bi an önce iyileş inşallah.
dun balim okul servisine binerken ayagi kaymis dusmus
kolunun uzerine dusmus ve iki yerden catlatmis
dun gec sate kadar hastanedeydik
simdi alcida iyi ama alcinin agirlina alisamadi birde sol eli kizim solak bu arada
agrisindan ziyade hic bir isini yapamiyor
elifle bir farki yok
katilimda birkac gun bulunamayacagim
lutfen mazuir gorunnnnnnnnn
firsat bulursam bilinki aninda burdayim
sizsiz lik zorrrrrrrrrrrrrr zanaat zaten
ortim gulcinim bu hafta ne olursa olsun bizim haftamiz olacak
asagidan yukari kata inip cikarak spor yapmaya calisiyom
sizleri seviyorum iyi bir hafta sonlari
iyi eglenceler canim.bende biraz baliketli seviyorum.38 beden bana yeter.ahh bir insem.
kolay gelsin.hamile hamile zor da olur.
gecmis olsun tugbacim.
galiba asiklar:)
cigdem demissin yine.cigdem degil tugbacim,gülcin. bazen isimler karisabiliyor.
menüM
sabah:1 yumurta,1dilim ekmek
ögle:2 kasik et,salata
aksam:yogurt,haslanmis tavuk
3llt su,2bardak yesilcay
bugün ancak 40 dk yürüyebildim.
bugünkü menü..
sabah
1 yumurta
3 yeşil zeytin..
peynir 1 dilim tam buğday ekmeği
ara öğünde portakal vardı ama sabah aniden rahatsızlnadım ve hepis gitti midem bulandı ve hopp.
öğlende
1 kase çorba içtim naneli limonlu
1 dilim tam buğday ekmeği..
akşam
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık tavuk sote
3 kaşık yoğurt..
bu hafta ortalama 7 bin adım attım....az ama haftaya 1 adım daha artıracağım..
Afiyet olsun canım. Kaçamak yapmadığın zamanlar senin menülere hiç bir yorum yok zaten.Sabah
1 tane suda pismis sucuk
1 catal peynir
1 tane zeytin
Yarim d ekmek
Ogle
Yok
Aksam
2 yk kiymali biberli domatesli bisey ( adini bilmiyorum )
1 d. Ekmek
1.5 lt su
3 b yesilcay
Arkadaslar menüm:
sabah:klasik kahvaltı diyemeyeceğim velilerleydik ev ortamıydı ama çok abartmadım normal kahvaltıdan extra dilim börek yedim
öğlen:yok
ara:1 sade türk kahvesi
akşam:somon balıklı salata, taze portakal suyu
su hale içiyorum 2 lt bitmek üzere....
ınsallah en yakın zamanda duzelsın canım ama benım ıkı oglan ıkısde cok yaramazlar hala duzelme yok buyugum 5 yasında..senın kız kac yasında nermın....
Selam kızlar. Özledim siziiiiiiiiiiiiiiiiiii.Gelemiyorum ne zamandır. Geçmişi okumayıda gözüm kesmiyor ama mecburennnnnnnn okuyacağımm. Bugün iş çok ama çok yoğundu. Yeni geldim eve ayrıca benim odada yine internet çekmiyor. Delireceğim. Koridorda full ama benim masada çekmiyor. Giremedim bugün hiç. Şimdi de felaket yorgunum. Önce biraz dinleneyim sonra inşallah gelip hızlı bir şekilde dalacağım geçmişe.
![]()