beril bişey isteyeceğim sen kaç yaşındaydın öncelikle
kimlik yasim 35
hayat yasim cok katiiiiiiiiiiii
teyze bile desen sorun olmaz bicirim
berilcim yaşnı sordum ilk seni gördüm bu satte gittin ben yazana kadar benden büyüksün sanırım o yüzden ablacım demek istiyorum belki gelirsin ümidiyle sana yazayım dedim ama ilk gören yazabilir kaptanımız ebruda yazabilir dün sıkıntımı anlatmıştım bugün eşim cumartesi günleri yarım gün çalışıyor erken geldi neyse bende o esnada gireyim okuyayım cevap vereyim dedim alıntıladım okumam 1 saate yakın sürdü herksi okuyayım daha fazla cevap vereyim diye düüşünüyordum cevap vercektimki sen git neti kapat yine kaldı o süreçte de bana ikide bir hadi kapat vs dedi bende bitti dedim bi ton saydı kavga ettik bi bu kaldıydıda vs çok kötü canım sıkıldı şevkim kırıldı napabilirim sanırım beceremeyeceğğim eşim bu durumdan memnun deil ama ben çok sevmiştim zaten iki gündür giremedim geçmişi okumak uzun sürdü elimden gelen özveriyi gösteriyordum kendi adıma çok işede yaradı 3 kilo verdim 2 haftada bana öneriniz varmı napabilirim kızlar sizi yarı yolda en çokta ebrumu yarı yolda bırakmak istemiyorum bunun bir çözümü varmı
benim günlük msjım sayılmasın gerekirse ebrum takımdan çıkarsın yerime takım dışı kalanlardan birini alsın haftaya öyle başlansın
bende girebildim kadar girip yazayım hiç bişi olmasa bile
perşembe cuma kilo bildirimimi yapayım çok güzel gidiyordum bu beni çok motive ediyordu günlük giremeyeceğim sanırım zaten kızımı uyutunca girebiliyordum o uynıkken pcyi bana hayatta vermiyor akşamda babası çıktı çok sinirliyim ve küsüm sinirden oturup ağladım

delimisin diyor bana bunun için ağladığına inanamıyorum diyor nolur bana yardımcı olun önerin bişi ben sürekli giremeyeceğim kuarallara uyamayacağım tüm hevesim kursağımda kaldı ama nolur bunun imkanı varsa bana bir çözüm yolu gösterin ben bi şekilde burda olayım her türlüsüne varım kilo bildirimimi yapayım yada ne bileyim girebildikçe gireyim sizin için uygunsa nasıl olur bilmem çok zügünüm kızlar özellikle ebrum nolur kusura bakma böyle olsun istemezdim ben kilo gözle görülür kilo verdikçe belki oda inanır ne bilim belki pişman olur ozman daha aktif olabilirsem ikna edersem olurum zmanla kilo verdikçe buraya fotoda koyarım gerekirse tartının fotosunu çekip koyarım ama sürekli burda olamayacağım şevkimin kırılmmaması motivasyon için bana bir çözüm yolu bulun herkesten takrar tekrar özür diliyorum nolur bana kızmayın
nasıl yazdım bilmiyorum kontrol bile edemedim karışıklık varsa affola hey allahım ya...
bak tatlim kendini takimdayim diye sartlama
yada giremezsem bozarim girersem zayiflarim palavrasini sil at kafandan
burasi sanal bir ortam burda birbirimize destek verdigimiz dogru ama hersey senin elinde guc sensin bir kere bunu kafana kocaman yaz
eger sen istersen yaparsin
bak listede olupta kilo veremeyenler var hatta alanlarda gordum
tamamen kararliligin eseridir zayiflamam
benim sana onerim sakin esinle inatlasip girecem girmeyecem muabbetine girme cunku kaybeden huzuru bozulan sen olacaksin
biraz bekle ortalik yatissin her erkek baskadir belki esiyle bir pc yi paylasamayacak karakterdedir bunada hic birsey diyemezsin
sen simdi sinirle gidip mutfaga butun hirsini yiyerek alirsan bastan kaybedersin
bana bir supriz yap ve yoklugunda kilo ver.buraya gelenler genelde alipta geliyor sen farkini goster verde gel.biz burdayiz bebegim sen duzenini bozma,kararini percinle,esinin seni kisitlamasi tabiki hos degil.ama ne yapabilirsin boyle alismis adam.
onun haricinde istersen sana ozelden destekte oluruz,burdandan sana ozel yazilar yazariz.bunlar sorun degil.takimla ilgili kararlari ben veremem.ben verseydim zaten listeyede boyle kolay giremezdin.bizim ebrumuz yumusak yureklidir,bir cozum mutlaka bulur saniyorum.listeden cikmada kalmada seni etkilemesin.tam yol ileri hesabi hergun biraz daha incelmeye bak.esim zayifladimi gorurse ne demek kuzum ya sen kendin icin bunu yap.sonrada birak tahtir gelsin.sakin kendini hirpalama,giremezsen dunyanin sonu degil.simdiki diyeceklerime sakin uzulme ve yanlis anlama.
5 yasinda bir cocugum var ve gunduzleri neti vermiyor diye yazmissin.uzuldum yaaaaaaaaaaa
1 sen annesin kurallari sen belirlemelisin.hayiri ogretki ilerde iliskilerinde karsisindakilere karsi daha temkinli olsun
2 belli saatlerde kullanmasina izin ver.her zaman her istedinin olamayacani ogrenmeli belki basta aglar zirlar ama sonucta annenin sen olduna ve bu kurala uymasi gerektine inanmak zorunda kalir.cocugun itiraz ettikce saatinden azalt.ama sakin ona ceza verip karsinda nete girme bunu bebekler nispet algiliyor
3 5 yas gurubunun nete satlerce girmesi saglik acisindan riskli cunku isinlar direkt beyni tembellestiriyor.
cocugun sosyallesmesinede kotu etki.farkindaysan uni.lerde psikiyatri bolumlerinde bilgisayar bagimlilari diye bir bolum bile acildi
inanki canim dogru stratejilerle cozulmeyecek dert yok.burasi olsada olmasada lutfen cocugunun saatlerini kisitla ve yasitlariyla ve senle daha cok zaman gecirmesini sagla bu senin icin cok onemli.yillar sonra kafani duvarlara vurursun.agaci yaskan eg.
ve her ne sartta olursan ol yediklerine dikkat et,hareketini arttir.takimda senin benim birlesmemden olusuyor.farzetki burdasin ve kilo veriyorsun.cumalari kendine barem al ve tartil.kilo verdikce hersey dahada guzel olacak.100 mesajin dolmus ozelden burdan ne zaman istersen yanindayiz.beni cok seviyormussun.benimde seni sevdigimi bil ve beni yaniltma cuma gunu burda bir mesaj gormek ve sukadar verdim demeni bekleyecegim.
Berilim ne guzel dileklerrr aynilarini senin icinde temenni ediyorumm cokk tesekkurler :)
Cooookkkkkk amaaa coookkkk tesekkur ederimmmmm aminn insallahh hepimiz hatta hep birlikte :)
Acelyacimm cokkk tesekkur ederimm kuzumm :)
Coook guzel bi gun gecirdim sukurler olsunn ailemin guvenini varligini iliklerimee kadar hissettim bir kere daha vee tabikii kahramanim romeom keremim ona bir kere daha iyi ki mustakbel esim ne kadar dogru bi kararsin sen dedirrtttti sukurler olsun

Busecimm kuzumm cok tesekkur ederim :))
cok sevindim be canimmmmmmmmmm
tamam canım onu yaparım ne yediğimi yazayım günlük giremedim zamanlar olursa ertesi gün ikisini bir bildireyim kilo bildirmini keisnlikle yaparım bunun motivasyon açısından çok işe yaradığını düşünüyorum sadece kurallara uyamayacağım eğer eşim gözle görülür kilo verdiğimi gördükçe belki oda inanır işe yaradığına ne bilim inancımı yok saçmamı geldi ilgimi bekliyor sürekli aslında böyle bi insan dğeildir ama neden böyle davrandı gıcık etti beni bilmiyorum kesin pişman olur ama bu açıdan benim şevkimi kırdı neye fayda belki zmanla yumşar dediğim gibi klo verdiğimi gördükçe ozman listeye girerim gir derse herşeyi izah ederim kızmayacaksan filan ne bilim ya normalde çok sakindir 6 yıl çıktık biz eşimle ünv dede tanıştık eşim mali müşavir aynı okuldan mezunuz hacettepe ünv muhasebe o beldgeyi aldı ben tembbellkten çalışmadım ama onuda deneyeceğim takrar kızımın biras daha büyümesini bekliyoum neyse sanırım işleri yoğun bu ara ve benden ilgi bekliyor bu durum o yüzden hoşuna gitmedi nebilim adını lkoyamadım öyle işte öyle kalas bi insanda değildir sözümde geçer hani ama ne bilim bakalım kızlar hayırlısı sizleri inan çok sevdim sohbetleri sevdim inşş herkes amacına ulaşır hırs yaptım vallaha elimden geleni yapcam amacıma ulaşıcam inş
adini ben soyleyimmi egoizm
adam karisininda kendine ait bir zamanda istedigini yapmasini kaldiriamiyor.o dedi kapat,p dedi girme sanirim boyle alistiriyoruz.cok sevdigim bir soz vardir KADININ FENDI ERKEGI YENDI.bilmem anlatabildimmi.hele su esim gorurse lafini sus soyleme.kendi kisiliginden odun verme daha fazla.sen istedin zayifliyorsun
sen istersen calisip o belgeyi alacaksin
sen istersen.............yaparsin
sen istersenli benim cumlelerim.seninde oyle olsun.lutfen kendinin farkina var.
canım ben çıkıyorum geç oldu bi hayli kızım hasta biras onun için oturayım dedim eşim uyuyor

bende ateşi filan çıkar diye takılam dedim vakit geçsin çok uykum var dün ve önceki gün misafir ağırladım çok yorgunum üstünede kız hasta oldu tekrar üstümden bi tır geçmiş gibi dün 20 kişilk bi misafir kafilesi vardı bugünde dinlenemedim kib canımii geceler herkese
gecmis olsun.iyi dileklerimiz seninle unutma.