• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yok ortim ya sabahdan beri o kadar vakit ayırdım linkler fos çıktı ben hersabah yapıyorya beyaz tvde saat 10 da bakarak yapıyorum canlı yayın nettende tekrarları var tavsiye ederim bi dene istersen
emeğine sağlık doğum günü kızı anlat bakalım nasıl geçti günün

afiyet olsun ismin arzu sanırım çok güzel olmuş menün

bişey değil kuzucum hayırdır ne oldu sana nazarmı değdi maşallah gelin adayımıza niye hastasın ecemcim soğuk algınlığı falan mı
bayildim ellerine saglik,emegine degmis,ayyyyyyyyyyy nazarlardan uzak cok guzel
keske bende yapsammmmmmm
maliyetlimi sekerim
bunu paraya cevirmeyi dusunmuyormusun
bekleyim diyorum ama benim kuzular uyuyacak mamlşarını yedirip yataklarını açaıp yatırıyım artık sabah erkenciyim malum kitapda okuyamadım bugün :44:
bugünlük benden bu kadar planlarıma göre yarn erkenden kalkıp 68 dak spor berilcim leslie yapacağım sonra kızım okula bende oğluşumla kursa gideceğim yazık yavrum hergün kursta kadınlarla tuhaf tuhaf poposunu sallıyor ayy ayyyyyyy deyip duruyor çocuklarda hep kız yanında:1::1::1::1:bebeklerle oynuyor yavrucum
herkese iyi geceler dilerimmmmmm
iyi geceler bebegim
leslie 5 mil yapacan sanirim bende yaparsam onu yapiyorum simdiden kolay gelsin
Kızlar şöyle bi bakıp çıkayım dedim ama alıntı yapmadan da duramıyorum ki :9:İlla laf söyleyeceğim birilerine :60::60:

Nihal'cim tamam canım az yemiş olabilirsin ama unutmaki zayıflamak az yemek değil. Asla ve asla bir daha senden böyle bir menü görmek istemiyorum. Takımdaki herkesin önce sağlığına dikkat etmesi lazım. Ben bu menüyü görmemiş olayım, sende bir daha böyle menüler yazma:34:

En son halini biliyorsun zaten Gülçin'cim diyecektim ki sen o zamanlar yoktun takımda. Kısa kestirmiştim saçlarımı kızılı kapatabilmek içinde bir kat koyu kahve boyatmıştım. Boyadan kısa bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim. Sonra denize gittik doğal olarak saçlarımın rengi iyice açıldı. Şuan dipleri koyu uçları sarıya yaklaştı. Allaha şükür çok çirkin durmuyor ama yinede doğumda daha güzel görünmek istiyorum :9:

Ben hep ağda yaptırıyorum Beril'cim allaha şükür bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. En yakın anne sen sayılırsın takımda gerçi bende tecrübeli sayılırım ama yinede senden fikir isteyebilirim. Sonuçta benim doğumumun üstünden 7 yıl geçti. Çoğu şeyi hatırlamıyorum bile. İnşallah kazasız belasız kucağıma alırım sağlıklı sıhhatli bir şekilde. Gerisi hiç önemli değil. Bu kez bende kolay toparlanacağımı düşünüyorum. :16:

Eş konusunda da aynen katılıyorum sana ve kendimi dünyanın en şanslı kadınlarından biri olarak görüyorum. Allaha şükür herşeyiyle mükemmel bir eşe sahibim :16:

Çok etkileyici bir hikaye Gülçin. Çok anlamlı. Süper kilo vermiş. Bazen ufak bişey bile bir kıvılcım oluyor başlayabilmek için.:34:
allah sansini daim etsin
nazarlar uzak olsun esinde evliliginde
Ecem'cim ellerine sağlık canım hasta hasta bide bununla uğraşmışsın. :16:

Ebru, Gül ve Nihal mesaj sayılarınız eksik canım. Biran önce bana özelden mesaj atın yoksa hafta sonuna sıfır olarak geçecek haberiniz olsun.

Gül dedim de ben Gül'ü göremedim bugün, umarım bir sorun yoktur. Eski mesajlarda bişeyler söyledide ben mi kaçırdım yoksa hiç gelmedi mi bugün :44:
ben gormedim butun gunde buralardaydim ama o cuma gunu istanbula esinin yanina gidecegini soylemisti
Aa ne kaçamağı? Kaçamak yok açım sadece:51:
kacamak yok ama
guzel bir menu degil yaginin yerine kasini yiyecen sonrada zayifladim diyecen
amac yagdan erimek sekerim
bayıldııımmm bunlara bennnn cok güzel olmussss ellerine saglıkk birde missss giibi kokarlarrr ohh sabun kokusuna bayılıyorummm

Soguk algınlıgı olabilir ama anlamadım ki bende hic halim yok ellerim uyusuyor kafamı hep yastıga koymak istiyorumm yarın okulda varr insallah sabaha gecerr

ayy tesekkürrr ederimm hic bilmiyorum ki canım benim bir anda oldu önce soguk algınlıgı diye düsündüm ama ellerim uyusuyor birde az önce nefesim daraldı midemde bulanıyor hic halim yok hep uyumak istiyorum insallaah gecer bir an öncee..

ikinizde nazar deyince aklıma geldi bugün misafirimiz vardı kahvaltıda kızın boyuda benimle aynıydı ama 54.5 kiloymus ama herkes benim daha zayıf göründügümü söyledi ayy ne kötüyüm hemen icimde fesatlık biseyler cıkarmaya calısıyorum :)
gecmis olsun fistigim
vitanin felan al vucut direncin olsun
yataktan cikma tek tedavisi dinlenme
neye sevindin,hayirli olan ne
Asıl gelme amacım Tugba dan mesaj var :)

Bilgisayarı bozulmuss babasının arkadasına tamire bırakmıslar diger bilgisayarın kasasıda tamirdeymis giremiyormuss babasının arkadası yarın aksama kadar hallederim demis insallah yarın aksam gelecekmiss size söylememi istedi birde notu var :))'' Kendinize cok iyi bakın '' :))
ya ona benden sevgilerimi yolladimi soylermisin
İyi geceler herkesee yarın görüsmekk üzereee :)
iyi geceler canim
Allahımmmmm ne yapsam olmuyo :( bana bi liste örneği yapın lütfen ne yiyeceğimi şaşırdım :(
bak guzel dedimiz menulere bak ve bir an once ceki duzen ver
3.haftadasin nihalllllllllll

yok ortim ya sabahdan beri o kadar vakit ayırdım linkler fos çıktı ben hersabah yapıyorya beyaz tvde saat 10 da bakarak yapıyorum canlı yayın nettende tekrarları var tavsiye ederim bi dene istersen
emeğine sağlık doğum günü kızı anlat bakalım nasıl geçti günün

afiyet olsun ismin arzu sanırım çok güzel olmuş menün

bişey değil kuzucum hayırdır ne oldu sana nazarmı değdi maşallah gelin adayımıza niye hastasın ecemcim soğuk algınlığı falan mı

evet adım arzu tskler ederim.:16::16:

bende menumu yazayim gideyim
sabah
yagsiz yapilma bir por.menemen
yarim dilim peynir
3 zeytin
maydanoz
ogle
bir buyuk ayran
iki ince dilim ananas
3 ceviz ici
aksam
bir kucuk kase yayla corbasi
bolca bruksel lahanasi(haslama)
ara
15 tane sari leblebi
bantta 7km.yurudumyaklasim 1.27 dakika ediyor
gerci bayagi hizli yuruyorum artik 7seviyesinde

Son düzenleme:
Hiç üzülme bunun için Nihal'cim canınıda sıkma sakın. Biz burda yorum yapacağız menülerine ki sen kendine en uygun ve sağlıklı olan beslenme şeklini bulacaksın. Zaten bunca kilonun tek sebebi düzgün beslenme alışkanlığının olmaması. Mesela yorum yaptığım menülere bak. Bugün Arzu'nun menüsü gayet güzeldi. Özellikle sana burda liste hazırlamamız olmaz. Ama 75 kilonun üstünde ve yeni diyet yapmaya başlayan birisi için çok ama çok az yemişsin bugün. Bunun sonucu olarak çok çabuk acıkırsın ve acıktığın zaman gözün hiç birşey görmez, direkt kaçamak yaparsın. Bu herkeste böyledir. Benim açken canımın çekmediği hiç bir şey yok. Önemli olan dediğim gibi sağlıklı ve düzenli beslenmek. Özellikle kahvaltı çok önemli. Peynir, yumurta olmalı kahvaltıda. En fazla iki dilim ekmek, zeytin bol yeşillik, bol sebze yiyebilirsin. Öğle yemeğinde protein ağırlıklı (et, tavuk, kurubaklagil, yoğurt gibi) akşam yemeğinde de sebze türü yiyecekler yiyebilirsin. Bunları zamanla öğreneceksin. Sen emeklemeden koşmaya çalışıyorsun. Benim takıma ilk geldiğim zaman ki menülerimi görsen hak verirsin. Bir zamanlar hepimiz böyleydik. Zamanla öğreneceksin ve o zaman herşey daha güzel olacak. Sen bizim menü yorumlarımıza dikkat et. Sadece senin menülere yaptığımız yorumlara bakma. Diğerlerinide incele. :34:

Hemen bakıyorum diğer menülere Beril haklı kastan gidecek bu gidişle hemen proteine ağırlık vereyim :) 2 gündür çok şaşkın oldum yediklerim için ama yarın düzelecek
Buarada eşim kanıma girmeye çalışıyor baktı Zayıflıyorum biraz önce gel sana yemek ısmarlıyım bende acıktım diyor :)) ben ise aslaaaa dedim :)

bayildim ellerine saglik,emegine degmis,ayyyyyyyyyyy nazarlardan uzak cok guzel
keske bende yapsammmmmmm
maliyetlimi sekerim
bunu paraya cevirmeyi dusunmuyormusun

iyi geceler bebegim
leslie 5 mil yapacan sanirim bende yaparsam onu yapiyorum simdiden kolay gelsin

allah sansini daim etsin
nazarlar uzak olsun esinde evliliginde

ben gormedim butun gunde buralardaydim ama o cuma gunu istanbula esinin yanina gidecegini soylemisti

kacamak yok ama
guzel bir menu degil yaginin yerine kasini yiyecen sonrada zayifladim diyecen
amac yagdan erimek sekerim

gecmis olsun fistigim
vitanin felan al vucut direncin olsun
yataktan cikma tek tedavisi dinlenme
neye sevindin,hayirli olan ne

ya ona benden sevgilerimi yolladimi soylermisin

iyi geceler canim

bak guzel dedimiz menulere bak ve bir an once ceki duzen ver
3.haftadasin nihalllllllllll

Beril'ciğim an itibarıyla karar verdim senin birgün önceki menülerine bakıp örnek alacağım :) 20 kilo vermişsin yaaaa bende bendeeee :) 10 yeter gerçi şimdilik sonra hamilelik düşünüyorum 1.5 yıl sonra daha doğrusu Allah banada bir kız evlat nasip etsin inşallah hayırlısıyla :) ay menülerin takibimde haberin olsun :):34:

bende menumu yazayim gideyim
sabah
yagsiz yapilma bir por.menemen
yarim dilim peynir
3 zeytin
maydanoz
ogle
bir buyuk ayran
iki ince dilim ananas
3 ceviz ici
aksam
bir kucuk kase yayla corbasi
bolca bruksel lahanasi(haslama)
ara
15 tane sari leblebi
bantta 7km.yurudumyaklasim 1.27 dakika ediyor
gerci bayagi hizli yuruyorum artik 7seviyesinde

Buna göre yarın sabah 1 yumurta biraz peynir 1 dilim ekmek yerim
Okula öğlen için elma leblebi götüreyim
Akşama haşlama brokoli karnabahar yoğurt

Buarada Beril yoğurt light mı olmalı yoksa önemli değil mi???

Hemen bakıyorum diğer menülere Beril haklı kastan gidecek bu gidişle hemen proteine ağırlık vereyim :) 2 gündür çok şaşkın oldum yediklerim için ama yarın düzelecek
Buarada eşim kanıma girmeye çalışıyor baktı Zayıflıyorum biraz önce gel sana yemek ısmarlıyım bende acıktım diyor :)) ben ise aslaaaa dedim :)
yeme canim bosver yediklerine say

Beril'ciğim an itibarıyla karar verdim senin birgün önceki menülerine bakıp örnek alacağım :) 20 kilo vermişsin yaaaa bende bendeeee :) 10 yeter gerçi şimdilik sonra hamilelik düşünüyorum 1.5 yıl sonra daha doğrusu Allah banada bir kız evlat nasip etsin inşallah hayırlısıyla :) ay menülerin takibimde haberin olsun :):34:
sen tugbaninkilere bir bak ben cok begenirim onunkileri
insallah benimde 3 kizim var
Buna göre yarın sabah 1 yumurta biraz peynir 1 dilim ekmek yerim
Okula öğlen için elma leblebi götüreyim
Akşama haşlama brokoli karnabahar yoğurt

Buarada Beril yoğurt light mı olmalı yoksa önemli değil mi???
elma ve leblebi senin oglen yemegin olmaz az gelir
salata yogurt
yada salataya yumurta veya ton fisch yada biraz haslama tavuk ekle
aslinda bunlari yaninda goturebilirsin
ben yogurdu kendim yapiyorum.light hic kullanmadim bilemiyorum bu konuda canim
ama yogurt ve ayran tuket yag yakimina faydali

betullllllllllll gorunmedin bugun nasilsin
hersey yolundami gulummmmmmmmm

MErhaba arkadaslar
Ugrayamadim bugunn yogundumm

Beril bence de en uygun kisi yardimcilik icin.
Hayirli olsunn, Ecem de onun icin tebrik etmiss sanirim.

Gul esinn yanina İstanbula gidecegini yazmisti o yuzden gelememistir.

Gulcin sabunlar guzel olmus gercekten ellerine saglik

Arzu menun guzel olmus afiyet olsun
Nihal menun olmamis herkes soylemis zaten

Ablamla konustum bugun o da hamileliginin 5. Ayinda sordum bugun kac kilo oldun diye 57.5 kiloymus
Azicik boy farkimiz var benden az daha kisa ben normal halimle 61lerdeyimm zayiflamaliyimm:1::1:
Hafta ici daha iyi oluyor duzenli oluyor.

betullllllllllll gorunmedin bugun nasilsin
hersey yolundami gulummmmmmmmm

Yolunda canim bir sey yokk
Evde isler vardi
Ben de tembel oldugumdan oyalana oyalana yaptigimdan biiremedim hala :1:
Ama evde olunca guzel rejimimi yapamiyorum sikintidan elim yemege gidiyor

yeme canim bosver yediklerine say

sen tugbaninkilere bir bak ben cok begenirim onunkileri
insallah benimde 3 kizim var

elma ve leblebi senin oglen yemegin olmaz az gelir
salata yogurt
yada salataya yumurta veya ton fisch yada biraz haslama tavuk ekle
aslinda bunlari yaninda goturebilirsin
ben yogurdu kendim yapiyorum.light hic kullanmadim bilemiyorum bu konuda canim
ama yogurt ve ayran tuket yag yakimina faydali

Minik yoğurtlardan götürürüm okula o zaman
Buarada dışarı çıktık eşim yedi oğluş sütünü içti ben baktım :)
Light tonlardan alayım yarın okula sandviç yapıp götürürüm okeydir :)
Öpüyorummmm hepinizi iyi geceler çıtır hatunlar güzel anneler ve anne adayları :)

Kizlar ben cikiyorum
Yarin okul varr
İyi geceler herkesee

[sıze=3]herkese günaydınlar nasılsınız canlarım.:16:erkencıyım yine sevdamla gamzelim kavaltıya bana geliyorlar.:8::8: Hep birlikde yazarız sizlerede burdan öpüyorum sizi allaha emanet olun.:16::16:[/sıze]

Gunaydin herkese

Arzu diyete uygun seyler hazirlasaydinn
Ne var kahvaltida:))

MErhaba arkadaslar
Ugrayamadim bugunn yogundumm

Beril bence de en uygun kisi yardimcilik icin.
Hayirli olsunn, Ecem de onun icin tebrik etmiss sanirim.

Gul esinn yanina İstanbula gidecegini yazmisti o yuzden gelememistir.

Gulcin sabunlar guzel olmus gercekten ellerine saglik

Arzu menun guzel olmus afiyet olsun
Nihal menun olmamis herkes soylemis zaten

Ablamla konustum bugun o da hamileliginin 5. Ayinda sordum bugun kac kilo oldun diye 57.5 kiloymus
Azicik boy farkimiz var benden az daha kisa ben normal halimle 61lerdeyimm zayiflamaliyimm:1::1:
Hafta ici daha iyi oluyor duzenli oluyor.
sen hic merak etme gulum yarin evlen atom karinca gibi isleri bitirin esle basbasa zaman geciriyim diye
ana evi baska bebem
ablana hayirli dogumlar hulum,ilk bebekmi
ama takma her beden farkli bazisi kiloyu gec verir bazisi cabuk verir hamilelikte vucut,hormonlar degisiyor

Yolunda canim bir sey yokk
Evde isler vardi
Ben de tembel oldugumdan oyalana oyalana yaptigimdan biiremedim hala :1:
Ama evde olunca guzel rejimimi yapamiyorum sikintidan elim yemege gidiyor
aman iyi gulum huzurun yerinde olsunda hallolmayacak sey yok.ayberkle isler nasil
Minik yoğurtlardan götürürüm okula o zaman
Buarada dışarı çıktık eşim yedi oğluş sütünü içti ben baktım :)
Light tonlardan alayım yarın okula sandviç yapıp götürürüm okeydir :)
Öpüyorummmm hepinizi iyi geceler çıtır hatunlar güzel anneler ve anne adayları :)
light urunlere fazla takilma ben cok arastirdim icindeki kimyasal ve sakarinler felan aclik durtusu uyandiriyor.olculerine dikkat et normalini ye
Günaydınlaaaarrrrr herkese :32:
gunayydin
günaydın canım nasılsın hayırlı bir hafta diliyorum :16::16:
gunaydin

kuzucuklarim,tombul kebeleklerim gunaydinnnnnnnnnnnnn
kazasiz hafta diliyorum
nihal ozellikle senden

Gunaydin herkese

Arzu diyete uygun seyler hazirlasaydinn
Ne var kahvaltida:))

evet hepsi diyete uygun bişeyler salata haslama gibi zaten üç arkadaş üçümüzde diyetdeyiz keşke sizlerde gelebilseydiniz ne mutlu olurdum arkadşlarım.öpüyorum sizi.:16::16:

Back
X