Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın canlarım acele evden cıkmam lazım bugün gec bile kaldım işe sizleri seviyorum ve kılo bildirimimi yapıyırum.az bile verdim.

gecen hafta cuma 80.400

bu hafta 79.300 geldim

kendimi yerden yere vursam yınede haftada bir kilo kadar gidiyor. neyse sağlık olsun onada çok şükür

79 lu rakamı görmekde mutlu ettı benı allaha emanet olun arkadaslar ben cıktım.

Bende üzülüyorum ama haftada 1 kilo az değil keşke her hafta bi kilo kaybedebilsek:) ilerde haftada 100 gr verdiğimizde olacak bu bizim moralimizi bozmamalı çünküüü biz bu yola baş koyduk:)
Herkes 3 ay sonra peşimizde nasıl zayıfladın diye sorup duracak o zaman bende zayıf ve bişey yemeyen tipler gibi ya bi şey yapmıyorum birazcık dikkat ettim falan filan :)) hehe nasıl dolmuşum ben:))

Merhaba arkadaslar kilom yine 75maalesef anca koruyabildim istanbul da çünkü kaç gümdür rahatsızım söylemiştim doktora gittim rahimde yara varmış üşütmeltrn iltihap yumurtalıklara kadar gelmiş bulantı kusma ondanmış bulandıkça tuzlu elmek arası bişiler yedim ve klo veremedim çok özür dilerm ama haftaya 74 lerde olucam söz

Geçmiş olsun canım olsun en azından kilo almamışsın ne güzel:)

günaydın 13.takım..
geçen hafta :60.9
bu hafta:61 +100 bunuda uykusuzluğuma ve akşamki acı haberden dolayı yorgunluğuma veriyorum..:( eşimin görev arkadaşı intihar etmiş..akşam haberi geldi..üzüntümüz çok..:14:
aynı zamanda gece boyu oğlum öksürdü yine bölük pörçük bir uykuyla ortalama 10 gündür gece uykum düzensiz..kilo almadığıma şükür diyorum..

Günaydın lar
Tartıldım :( 74 ü göremedim :(
Kilo bildirimi 75.4 neyse en azından 1.1 gitti haftaya artık 74 ;)

Sevda birşey olmaz regl etkiliyor haftaya 2 mizde 74 ü görürüZ inşallah
Ama üzüldüm ya kendim için :( sanki 1 haftada almışım kiloları değil mi? Annemin dediği bol bol yiyen bel bel bakar:))
Zaten Haziran'a kadar süre vermiştim kendime sıkıntı yapmayayım :) 1 Haziran'a 65 inş:)

inşallah canım yaaa çok sevindim senin adına 1.1 de çok güzel...

.

olsun canım canını sıkma eve gidince bişeyler yapamıyormusun mekik falan çek leslie indir yap işe yarıyor

ne güzel işte benimki önemli bişey olmayınca pek üstünde durmaz çok da soğuk kanlıdır çocuk işte arada oluyor rahatsızlıkları

git artık okula okul seni unuttu ne güzel bu günlerinin tadını çıkar

hoşgeldin canım

aynı anda mesaj yazmışsınız:9:
bolca dua ediyoruz hiç birşeyi yoktur kuzunun inşallah melekler yanında olsun:16:

üzülme zamanla oda gidecek inşallah

geçmiş olsun açelya

çocuklar bayılıyor çizgi filme bizde alıştık artık akşam saat 7 olmadan eşim bile diyo pepee başlıyacak açalım diye sonrada keloğlan da aynı bölümlerin yanınlanması kötü oluyor arı mayada başlamış bide taş devri izliyoruz arada sünger bob dora falan takılıyoruz ailecek 2 çocuk olunca:9::9:

canım yaaa ben haftada 2 gün yüzmeye gidiyorum ip atlıyorum bide sabah akşam mekik çekiyorum. gerçi göbeğim yok denecek kadar az çünkü 2 senedir falan aralıklı olsada mekik çekiyorum onu alışkanlık yaptım artık o yüzdendir herhalde. yürümek istiyorum ben ama vakit yok malesef
[SI=3]ebrucum transfer konusunda da eğer mümkünse 5. takıma transfer olmak istiyorum....[/SIZE]
canım yaaa burdan gitmene çok üzüldüm ama seni çok iyi anlayabiliyorum ortam gerginse durası gelmiyo insanın. ben görmek istediklerimi görüyorum sadece sende öyle yapsaydın keşke neyse nasıl rahat hissediyosan kendini öyle yap. inş. en kısa zamanda ulaşırsın hedefine

.

günaydın canlarım acele evden cıkmam lazım bugün gec bile kaldım işe sizleri seviyorum ve kılo bildirimimi yapıyırum.az bile verdim.

gecen hafta cuma 80.400

bu hafta 79.300 geldim

kendimi yerden yere vursam yınede haftada bir kilo kadar gidiyor. neyse sağlık olsun onada çok şükür

günaydın canım tebrik ederim seni bence güzel vermişsin takma bence

Günaydın lar

Sevda birşey olmaz regl etkiliyor haftaya 2 mizde 74 ü görürüZ inşallah
Ama üzüldüm ya kendim için :( sanki 1 haftada almışım kiloları değil mi? Annemin dediği bol bol yiyen bel bel bakar:))
Zaten Haziran'a kadar süre vermiştim kendime sıkıntı yapmayayım :) 1 Haziran'a 65 inş:)

günaydın canım olsun gram gitsin ama bizden gitsin

Merhaba arkadaslar kilom yine 75maalesef anca koruyabildim istanbul da çünkü kaç gümdür rahatsızım söylemiştim doktora gittim rahimde yara varmış üşütmeltrn iltihap yumurtalıklara kadar gelmiş bulantı kusma ondanmış bulandıkça tuzlu elmek arası bişiler yedim ve klo veremedim çok özür dilerm ama haftaya 74 lerde olucam söz

canım çok geçmiş olsun sağlık herşeyden önemli sağlıksızsan kilo vermenin önemi yok zaten takma kafana en kısa zamanda iyileşmeni diliyorum

günaydın 13.takım..
bu hafta:61 +100 bunuda uykusuzluğuma ve akşamki acı haberden dolayı yorgunluğuma veriyorum..:( eşimin görev arkadaşı intihar etmiş..akşam haberi geldi..üzüntümüz çok..:14:
aynı zamanda gece boyu oğlum öksürdü yine bölük pörçük bir uykuyla ortalama 10 gündür gece uykum düzensiz..kilo almadığıma şükür diyorum..

canım başınız sağolsun eşin polisti sanırım bu aralar çok duyuyorum intihar edenleri Rabbim şeytana uydurmasın hiçbirimizi.

ebrucumm sabah erken giremeyebilirim kilo bildirimimi yapayım

geçen hafta:75.7

bu hafta:75.1

şu an tartıldım ama sinir oldum az olmuş gerçi geçen hafta regl haftasıydı belki ondan ama çarşambaya bağlıyorum doğum günü gecesine sinir oldum neyse verdim bunada şükür haftaya telafi edeceğimmmm etmem lazım üzüldüm şimdi yaaaa:5::5::5::5:

Yine de tebriklerr.

Teşekkürler Ecem'cim. Bende resme bakınca ilk dikkatimi o çekti. Elimde yine kitap varmış :9: Eeee sizinde fotoları bekliyorum. Betül, Ecem ve Tubiş en kısa zamanda :16:

İnşallah sizin için şöyle güzeeel, tam çatlatmalık bi fotoğraf çekicez :)

Insallaahh yaa ayni sehirdeyiz artik bulusamazsak ayip bize :))
Seninde insallah yolun Istanbul a duserde birde oyle bir hulusma ayarlariz 1 Eylul oncelikli olmak uzere hahahahah :)))

Ben cikiyorum artik bu sefer kesinnn uykuyla aramda ciddi problemim var sabah okula gidemedim dersem sasmayin :)

Ah bebeğim ya dediği başına geldi uyanamadı geç kaldı sabah :\ birazdan onun kilo bildirimini de yapıcam.

Günaydın Millet bir EFT işim var onun halledeyim diye açtım açmışkende bakayım dedim ama maşallah bu sabah uğrayan olmamış. Açılışı ben yaptım inşallah devamı güzel gelir. İnşallah bu hafta yine güzel bir ortalama yakalarız. Öpüyorum hepinizi :16:

Kolay gelsin ebru'm :16:

gecen hafta cuma 80.400

bu hafta 79.300 geldim

1.1 gayet iyi.. Tebrik ederim.
Herkese günaydııııııııınnnnnnnn:16::16:
bugün benim için güzel bi gün tam 700 gr vermişim. belki az gelebilir size ama bu kilodan sonra malesef gram gram gidiyo.
başlangıç kilom 59
geçen hafta 57,2
veeeee bu hafta 56,5
bu hafta 2 akşam yemek yimememin faydası bu. bence akşam yemek yememek en azından haftada 2 gün bunu yapabilmek bence faydalı.

Tebriklerr

Günaydın lar

Hiçbişey ilk başladığımız hafta gibi olmuyor, bunu anlayınca ben de çok üzülmüştüm ama sonra arkadaşlarım beni motive ettiler. İlk hafta 2.2 gitti. Sonra 1, bazen 900 gr.. Ama bak toplamda baya yol katettim. Yavaş verilen kilolar, daha kalıcı oluyor bu arada :34:

günaydın 13.takım..

Canım hem diğer olay için hem de oğlun için çok geçmiş olsun.

Ecem'in kilo bildirimi;

Geçen hafta 57.6
Bu hafta 57.3
Fark 0.3
% 0.52

Benim kilo bildirimim;

Geçen hafta 107.4
Bu hafta 106.9
Fark 0.5
% 0.46

(Benim kilo vermem çok sık yavaşlıyor Ebru, ne yapacağımı bilmiyorum:( Geçen haftadan beri sporuma da çok güzel devam ettim, kaçamak da yapmadım, suyumu da içtim halbuki. 17.30'dan sonra bişey yemiyorum :44: )

Beril'in kilo bildirimi;

Geçen hafta 73.1
Bu hafta 72
Fark 1.1
% 1.50

Son düzenleme:
Onunla telefonda konuştum, şu an aile içi bi sıkıntı yaşıyor. Ve bu sebepten buaraya artık hiç giremeyeceğini söyledi. Ben onu çok iyi tanıdığım için, şu an karşı karşıya kaldığı durum konusunda gerçekten eli-kolu bağlı olduğunu biliyorum. Yoksa onu hiçbişey tutamazdı buraya gelmek için. Sizlere elveda demek için bile giremeyecek ne yazık ki.. Ufak çaplı kalp kırgınlıklarıyla bi ilgisi yok tekrar gelemeyecek olmasının. Onlarla ilgili olsaydı, onlarla ilgili olduğunu söylerdi, çekinmezdi hepiniz biliyosunuz..
Ve beril bu hafta mezun olmak istiyor. Onu bile takip edemeyecek sanırım..
Ben de çok üzgünüm ama, durum bu.. :(

Fark 100 gr
Yuzde 0.16
Gecn hafta 61.7
Bu haft 61.6

Aceleyle yazdim cikiyrum hmn

MESAJ SAYILARI (20 / 21 Şubat)

Arzu_ 54 -----> 7 / 6

betuld --------> 9 / 21

lafraise ------> 15 / 35

niyal ----------> 10 / 15

prensesss016-> 7 / 5

Gul1978 -----> -

beril77 ------> 22 / 16

EVSEBU -----> 3 / 21

dontpanic ---> 8 / 41

aysecig ------> 23 / 15

48to38 ------> - / 13

Fark 100 gr
Yuzde 0.16
Gecn hafta 61.7
Bu haft 61.6

Aceleyle yazdim cikiyrum hmn

Betüşüm yani yine aramızdasııınnn. İzne falan ayrılmıyorsun. Belki ayrılsan senin için daha iyi olurdu ama be gitmemene sevindim. Hadi bakalım bugünden itibaren düşünce gücünü de devreye katarak süper bi hafta geçirelim inşallah. Bak benim kilo vermem de çok yavaşladı napıcam bilmiyorum ama yapalım bşyler mutlaka.

Son düzenleme:
Kizlar gunaydin ne dun nede bu sabahgremedim tugbam kusura bakma msj sayimida atamadim balim fena hastayim ya kafami yastiktan kaldiramiyorum nyse ben kilo bildirimimi yapayim biraz gec kalim ama

Baslangic:86
Gecen hafta:82.6
Bu hafta:80.2.
Fark:2.4
Kizlar yalniz yuzdemizin nasil hesaplandgini unuttum

Kizlar gunaydin ne dun nede bu sabahgremedim tugbam kusura bakma msj sayimida atamadim balim fena hastayim ya kafami yastiktan kaldiramiyorum nyse ben kilo bildirimimi yapayim biraz gec kalim ama

Baslangic:86
Gecen hafta:82.6
Bu hafta:80.2.
Fark:2.4
Kizlar yalniz yuzdemizin nasil hesaplandgini unuttum

Harikasın ya bravo :46:

Bu arada.. Yüzde hesaplama işini de bi tek sen önemsemişsin açelya'cım. Bunun için tebrik ediyorum seni ve teşekkür ediyorum. Daha önce hem nasıl hesaplandığını detaylı olarak anlattım, hem de mutlaka hesaplanması gerektiğini de söyledim.. Yine anlatırım defalarca anlatırım problem değil ama, neden kimsenin umrunda değil onu anlamadım. Sonuçta günlük en az 5 mesaj yazmak gibi, her cuma 11.30 a kadar bildirim yapmak gibi, her akşam mesaj sayılarını ilgili kişiye göndermek gibi, yüzde hesaplamak da, bilmiyorsak öğrenmek de hepimizin sorumluluğu.

Canım geçen hafta ile bu hafta arasındaki farkı (yani 2.4'ü), bi önceki haftanın kilosuna (yani 82.6'ya) bölüp, çıkan sonucu 100 ile çarpıyorsun.

Hepinize hayırlı cumalar. Ben akşam spordan sonra gelebileceğim ancak. Birazdan dışarı çıkıcam. Allah'a emanet olun hepiniz..

harikasın ya bravo :46:

bu arada.. yüzde hesaplama işini de bi tek sen önemsemişsin açelya'cım. Bunun için tebrik ediyorum seni ve teşekkür ediyorum. Daha önce hem nasıl hesaplandığını detaylı olarak anlattım, hem de mutlaka hesaplanması gerektiğini de söyledim.. Yine anlatırım defalarca anlatırım problem değil ama, neden kimsenin umrunda değil onu anlamadım. Sonuçta günlük en az 5 mesaj yazmak gibi, her cuma 11.30 a kadar bildirim yapmak gibi, her akşam mesaj sayılarını ilgili kişiye göndermek gibi, yüzde hesaplamak da, bilmiyorsak öğrenmek de hepimizin sorumluluğu.

canım geçen hafta ile bu hafta arasındaki farkı (yani 2.4'ü), bi önceki haftanın kilosuna (yani 82.6'ya) bölüp, çıkan sonucu 100 ile çarpıyorsun.

canım doğru söylüyosun bende hemen uygulayarak bildirmimi tekrarlayayım o zaman.
Geçen hafta 57,2
bu hafta 56,5
fark 0,70
yüzde % 1,22

yardımın için çok sağol canım oldu sanırım. :16::16:

Geçmiş olsun canım umarım düzelirsin biran önce:16:

Saol canimbenim

Aynen ben de burağın golünden sonra dedim bu ateş bize yeter. Gerçekten mükemmeldi. Ama o golü atan burakla, o golleri kaçıran burak aynı kişi miydi onu da anlayamadım. Ve dediğin gibi schalke çok rahat gelebildi bizim yarı sahamıza, kalemize.. Verdikleri her pas isabetli, attıkları her çalım amacına ulaşıyor.. Biz de boyuna onların oyuncularına pas atıp durduk!
Schalke taraftarı almanyada Türk seyircilere göz açtırmycak. Bunun planlarını taa kuralar çekildikten sonra yapmaya başlamışlardı zaten. Stadda GALATASARAY taraftarı olmasını kesinlikle istemiyorlar ve bunun için ellerinden geleni yapıcaklar. Umarım bu takımı çok olumsuz etkilemez ve Fatih Terim de bizmkileri şööööyle bi silkeler, sonunda da gülen taraf biz oluruz :13:

Sunumum gerçekten çok güzel geçti. Hocamdan tam not aldım. Hepinize çok teşekkür ederim herkes iyi dileklerde bulunmuş. Canımsınız..

Buluşma işini de, bence de ertelemeyelim. Bu hafta görürüm inşallah ikisini de :16:

İnan çoooooook sevindim buna :70:

Bencede ertelemeyin yani belki bizede ornek olursuuz

Haklısınız kızlar az önce baktım dediğiniz gibi. Bende çok mu iyi niyetliyim yaaaaaaa :9:Şuan konu hakkında çok şey geçiyor kafamdan ama yazmayayım daha iyi :52:

Ya ebrucum lutfen takma kafana bu kadar yaa kendinide bebegide germe

Ayyyy cokkk heyecanlandımmmm inanmıyorummm hiiiccccc Allah ım sükürler olsunnn :))))))
Tamam tamam rahatlamayacagım sözzz :))))

Tebrik ediyorum seni ecemcim

çok geçmiş olsun arkadasım

Saol arzucum

kaptanım ebrum berille ilgili yazdığın şeyi pek anlamadım sorunu da çözemedim ama uzatmayın bende çok üzülüyorum.
bu arada yaz tatilinde konyaya mevlanaya gideceğiz o zaman yanına uğramak isterim

beril sen ankaradamıydın onuda öğrenmek istedim nasip olursa yazın deryayı görmeye gideceğim sende ordaysan ne güzel olur ayrıca benim memleket kırıkkale
Aaaa benim annemde kirikkaleli

Beril Ankara da yaa ben öyle biliyorum Nermin antepte

Yaaa cidden beril abla ankaradami dibimde yani

S. Erbilin geliligini bilmiyorum netten bir bakayim
Gelinlik21 i bir arkadasim daha soylemisti oraya bakicam bi
Bi kac model bkayim netten haftasonu burda gosteririmm sana

Kuzum tesetturlumsun sen yoksa hosuna gittii icinmi kapali bi model bakiyosun

Ay ben bu fotolardaki gelinliklere bittim :) aah ah düğünümde de 70 kgydim şöyle ince belli bi gelin olamadım hele kollarım sanırsın gelin değil halterci gelmiş :))
Hatta geçen yıl kayınvalidem gelinliğini bi tanıdığa bi günlük verelim mi dedi onun gelinde şişmanmış dedi :((( onun kötü niyetle söylemediğini biliyorum ama çok koymuştu:(:43:

Ah nihalim ahh ben o kadarcok laf duyuyorimki

Alıntı yaptım ama resimler çıkmadı. Geneli güzel soldan başlayıp 2. 3. 4. 6. ve 7. sıradakileri beğendim. :16:

Ayy ben hamile kalmasaydım eğer gelinlik giyecektim zayıfladıktan sonra yine nasip olmadı :9:Neyse artık kısmet doğumdan sonraya galiba :16:

Bende giyicem gelinlik zayiflsyinca:-) :-) :-) :-)

Ayyy yanlış alıntı yapmışımmmm :( Ebru üstteki cevaplarınaydı

Tuğba'cım çoook teşekkürler gerçekten msjımı saydığın için :)
Bir de elimde değil utanıyorum bayanları biliriz aa yoğurt mu yiyorsun hahaha falan:( yarın belki yerim utanmam:(

Utanma balim ya soyle bi gcek oldugunuda biliyoruz o sana laf soyleyenlerin aslinda kendilerininde ayni dertlere sahip oldugunu:-)

bugünkü menüm

sabah
*1 dilim kepek ekmeği
*çok az peynir

ara
*1 adet portakal

öğle
*bir adet bulgur ile doldurulmuş biber dolma
*1 kase yoğurt

ara yok

akşam

*1 kase yoğurt çorba
*salata

3 kupa yeşil çay
3 litre su

Sabah kahvaltini biraz cesitlendir bebegim

Herkese günaydııııııııınnnnnnnn:16::16:
bugün benim için güzel bi gün tam 700 gr vermişim. belki az gelebilir size ama bu kilodan sonra malesef gram gram gidiyo.
başlangıç kilom 59
geçen hafta 57,2
veeeee bu hafta 56,5
bu hafta 2 akşam yemek yimememin faydası bu. bence akşam yemek yememek en azından haftada 2 gün bunu yapabilmek bence faydalı.

Kuzum nie takiyosunki kafana bu kadar zaten zayifsin bu bile baari senin icin

Bende üzülüyorum ama haftada 1 kilo az değil keşke her hafta bi kilo kaybedebilsek:) ilerde haftada 100 gr verdiğimizde olacak bu bizim moralimizi bozmamalı çünküüü biz bu yola baş koyduk:)
Herkes 3 ay sonra peşimizde nasıl zayıfladın diye sorup duracak o zaman bende zayıf ve bişey yemeyen tipler gibi ya bi şey yapmıyorum birazcık dikkat ettim falan filan :)) hehe nasıl dolmuşum ben:))

Aynen bende ole dicem:-)

Onunla telefonda konuştum, şu an aile içi bi sıkıntı yaşıyor. Ve bu sebepten buaraya artık hiç giremeyeceğini söyledi. Ben onu çok iyi tanıdığım için, şu an karşı karşıya kaldığı durum konusunda gerçekten eli-kolu bağlı olduğunu biliyorum. Yoksa onu hiçbişey tutamazdı buraya gelmek için. Sizlere elveda demek için bile giremeyecek ne yazık ki.. Ufak çaplı kalp kırgınlıklarıyla bi ilgisi yok tekrar gelemeyecek olmasının. Onlarla ilgili olsaydı, onlarla ilgili olduğunu söylerdi, çekinmezdi hepiniz biliyosunuz..
Ve beril bu hafta mezun olmak istiyor. Onu bile takip edemeyecek sanırım..
Ben de çok üzgünüm ama, durum bu.. :(

Yaaa inanmiyorum olamaaaz yas gidemez beril abla vala cok uzgunum su anda

Harikasın ya bravo :46:

Bu arada.. Yüzde hesaplama işini de bi tek sen önemsemişsin açelya'cım. Bunun için tebrik ediyorum seni ve teşekkür ediyorum. Daha önce hem nasıl hesaplandığını detaylı olarak anlattım, hem de mutlaka hesaplanması gerektiğini de söyledim.. Yine anlatırım defalarca anlatırım problem değil ama, neden kimsenin umrunda değil onu anlamadım. Sonuçta günlük en az 5 mesaj yazmak gibi, her cuma 11.30 a kadar bildirim yapmak gibi, her akşam mesaj sayılarını ilgili kişiye göndermek gibi, yüzde hesaplamak da, bilmiyorsak öğrenmek de hepimizin sorumluluğu.

Canım geçen hafta ile bu hafta arasındaki farkı (yani 2.4'ü), bi önceki haftanın kilosuna (yani 82.6'ya) bölüp, çıkan sonucu 100 ile çarpıyorsun.

Balim tsk ederim artik atlamam zaten

saol canimbenim

bencede ertelemeyin yani belki bizede ornek olursuuz

ya ebrucum lutfen takma kafana bu kadar yaa kendinide bebegide germe

tebrik ediyorum seni ecemcim

saol arzucum

aaaa benim annemde kirikkaleli

yaaa cidden beril abla ankaradami dibimde yani

kuzum tesetturlumsun sen yoksa hosuna gittii icinmi kapali bi model bakiyosun

ah nihalim ahh ben o kadarcok laf duyuyorimki

bende giyicem gelinlik zayiflsyinca:-) :-) :-) :-)

utanma balim ya soyle bi gcek oldugunuda biliyoruz o sana laf soyleyenlerin aslinda kendilerininde ayni dertlere sahip oldugunu:-)

sabah kahvaltini biraz cesitlendir bebegim

kuzum nie takiyosunki kafana bu kadar zaten zayifsin bu bile baari senin icin

aynen bende ole dicem:-)

yaaa inanmiyorum olamaaaz yas gidemez beril abla vala cok uzgunum su anda

balim tsk ederim artik atlamam zaten

yok canım takmıyorum şuan çok sistemligidiyorum zaten böyle gram gram gittimi gelmiyo kolay kolay. Ama şunu itiraf edeyim iyiki burdayım çünkü önceden çok çabuk bozuyodum diyetimi ve bi türlü veremiyodum hep bi ileri iki geri durumlarındaydım. Ama burda olduğumdan beri çok sistemleri veriyorum kaçamak yapamıyorum hep burası ve cuma tartı günü geliyo aklıma çünkü kilo alarak kimsenin kilosunu etkilemek istemiyorum.
Zaten böyle giderse biran önce mezun olurum sonrada korumaya geçerim inş.

Back
X