Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

[sıze=3][ı]13.takım kurallarımız[/ı][/sıze]

[ı]1) her cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. Istediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri buradapaylaşabilirsiniz.

6) takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.[/ı]

[ı]7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi[/ı]
[ı]alışveriş[/ı][ı]inde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. Madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasılyüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğinecevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişibunu zaten anlayacaktır emin olun.su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimseburada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.[/ı]

[ı]bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.[/ı]

[sıze=3]okudum anladım kaptanım çok sağolun.inş herşey daha güzel olacak.iki üç gündürde çok moralim bozukdu arabam bozulmuştu yolda kalmıştım kurtarıcı gelip alıp servıse götürdü.malesef masrafı da çok üzdü benı.birde ay halim buğün yarın baslayacak onunda sıtresı sisliği var üstümde.ama ben sizleri çok seviyorum.:16::16:[/sıze]

Emoooosss hosgeldin canımm :) bende ecosss yani ecem :) yas 23 boy 172 de olabılır 173 de 1 cm lafı olmasn aramızdaa :)) hosgeldin canım ben bu takımın gecen haftaki mezunuyum 9.1 kilo verdim burda su an 57.3 4 5 bunlardan biriyim :))) ptesi 58 dim iste öyle bisiler :)))

Yaaaa buseeee ben fena dagıttııımmmm mezun oluncaaaaaaaa yaaaaaaa listede yokum ama aynı disiplinle devam etmek istiyorum 55 e kadar :((((
Uyku sorun hala bugün okula gidemedim düsüünn

çok memnun oldum ecoşşşş :) bende 23 yaşındayım 1,70 boyum ama 74 kiloyum şu an 75 olunca dank etti bana 1,5 sene önce 55-58 arasıydım çabuk kilo aldım psikolojim bile bozuldu. ama şimdi kararlıyım kilo vericem 4. gün olcak yarın şimdiden 1 kilom gitti. 70-79 topiğindeki kızlar beni gaza getirdi daha da heveslendim :) gidicek bu kilolar o kadar!! :)

[sıze=3]okudum anladım kaptanım çok sağolun.inş herşey daha güzel olacak.iki üç gündürde çok moralim bozukdu arabam bozulmuştu yolda kalmıştım kurtarıcı gelip alıp servıse götürdü.malesef masrafı da çok üzdü benı.birde ay halim buğün yarın baslayacak onunda sıtresı sisliği var üstümde.ama ben sizleri çok seviyorum.:16::16:[/sıze]

Arzu'cum kuralları aramıza yeni katılan arkadaşımız için paylaşmıştım ben :44:

çok memnun oldum ecoşşşş :) bende 23 yaşındayım 1,70 boyum ama 74 kiloyum şu an 75 olunca dank etti bana 1,5 sene önce 55-58 arasıydım çabuk kilo aldım psikolojim bile bozuldu. ama şimdi kararlıyım kilo vericem 4. gün olcak yarın şimdiden 1 kilom gitti. 70-79 topiğindeki kızlar beni gaza getirdi daha da heveslendim :) gidicek bu kilolar o kadar!! :)

Ahaaa benim gibi bendee bundan 5 ay öncee 76 ydımmmmmmm vericekkksinnnnnnn vericeksn :))

Emoooosss hosgeldin canımm :) bende ecosss yani ecem :) yas 23 boy 172 de olabılır 173 de 1 cm lafı olmasn aramızdaa :)) hosgeldin canım ben bu takımın gecen haftaki mezunuyum 9.1 kilo verdim burda su an 57.3 4 5 bunlardan biriyim :))) ptesi 58 dim iste öyle bisiler :)))

Yaaaa buseeee ben fena dagıttııımmmm mezun oluncaaaaaaaa yaaaaaaa listede yokum ama aynı disiplinle devam etmek istiyorum 55 e kadar :((((
Uyku sorun hala bugün okula gidemedim düsüünn

taş gibisin ecoş taaaşşş, bu boya bu kiloo vallahi taaş :9: aman diyeyim dağıtma bak, mis gibi olmuşsun sakın salma kendini :52: uyku sorununa da bi el atılmalı, bi göster kendini yahu, bu kadarı normal değil yani :18:

Akranızzzzz bizzz offf keske mezun olmasaydımmm yaaaa :((

Gecmiss olsunnnnn canımmm merak etmeee takımda hayli hayli yer var bu ara sıkıntıda buralar biliyosunn..

sağ ol kuzum beniiim, antibiyotiğe devam ediyorum. bugün çok daha iyiydim. :16: işin en güzel yanıma zırt diye gelebilmek, deneme süresi vs. yok. önceden denenenlerden olunca :27:

Tubiiissssss tadı güzel diill eksii ama tarcınnn missssss Allah neler yaratıyo yaaaa evin kokusu elmalı kurabiye gibi olduu mutfagın kapısını actımmm heryeri tarcın kokusu sardııı :)) allahım deliricem bu kokuyaaaa misssssssssssssss gibi su an iciyorumm

ay ben de denemek isterdim ama gördüğüm kadarıyla içinde meyve var, meyve bana yasak

Hayırlı olsun o zaman :) Ebru geldiğinde o da bişeyler söyleyecektir muhakkak senin için Emine'cim. Umarım herşey gönlünce olur.
ayy çok sevindim :) emoşş diyin daha rahat benim için babam bile emoş der ondan yani :) umarım yeniden 50li kilolarda görürüm kendimi :) çok saolun destekleriniz için gerçekten ihtiyacım vardı :)

taş gibisin ecoş taaaşşş, bu boya bu kiloo vallahi taaş :9: aman diyeyim dağıtma bak, mis gibi olmuşsun sakın salma kendini :52: uyku sorununa da bi el atılmalı, bi göster kendini yahu, bu kadarı normal değil yani :18:

sağ ol kuzum beniiim, antibiyotiğe devam ediyorum. bugün çok daha iyiydim. :16: işin en güzel yanıma zırt diye gelebilmek, deneme süresi vs. yok. önceden denenenlerden olunca :27:

ay ben de denemek isterdim ama gördüğüm kadarıyla içinde meyve var, meyve bana yasak

Yokkk yaaaaaa buseee nerdeee 55 olunca tamam olucaaamm cünkü bünye kiloya alıskın toparlayamadıııı daha vücut kendini
Saldım braz offfff
Evet icinde elma limon tarcın var sana iyi gelmezzzzz

Oo ne güzel emoş ve buse hoşgeldinizzzz :)

hoşbulduk canıım, senin adın nediirr?

Yokkk yaaaaaa buseee nerdeee 55 olunca tamam olucaaamm cünkü bünye kiloya alıskın toparlayamadıııı daha vücut kendini
Saldım braz offfff
Evet icinde elma limon tarcın var sana iyi gelmezzzzz

aaa haksızlık ediyorsun bence kendineee :20: tabiki kilo alma kendini salma ama taşlığına da laf etme yani :21:

Tubiiissssss tadı güzel diill eksii ama tarcınnn missssss Allah neler yaratıyo yaaaa evin kokusu elmalı kurabiye gibi olduu mutfagın kapısını actımmm heryeri tarcın kokusu sardııı :)) allahım deliricem bu kokuyaaaa misssssssssssssss gibi su an iciyorumm

Yarasııııınnn canıma

Kararlı olman harika :34: Ben de 21 yaşındayım. Kilo cetvelimden görebilirsin kilomu. Ama epey yol katettim çok şükür Allah'a.. Öğrenci misin çalışıyor msun evde misin hangi şehirde yaşıyorsun falan filan sorular sorular sorular :)))

[sıze=3]olsun ben yine okudum kabul ettım kaptanım canımsınız:16::16:[/sıze]

İyi bakalım :)

şimdi kaç kilosun? böyle zayıflayanları gördükçe daha da hevesleniyorum :)

hoş geldin emoooş :9: ne güzel burda da bir emine buldum. 9. takımdaki dukandaşımın adı da emineydi, o da 1.72 boyundaydı :27: onun yeri ben de apayrıdır gerçi :31:

ben de seninle yaşıtım ecem gibii, 23 yaşındayıım. :3: ama benim boyum 1.58 tombiklikten kurtuldum ama taş olmaya çalışıyorum :17:

mrh.
davetiniz icin tsk.ederim.23 yasindayim.evliyim.yilbasi gecesi anne oldum.176 boyunda 75 kiloyum.suan calismiyorum.

vay canınaa hoş geldiiin :3: çıtır bayanlar takımı olduk iyiceee, ben de 23 yaşındayım, lafraise (ecem) ve emoş da 23 yaşında :8: dontpanic(tuba) da 21 yaşındaa :55: diğer arkadaşların yaşını bilmiyorum, ben de yeni sayılırım. :34:

karnım gurluyor, gideyim yoğurt yiyeyim :31: sonra da yatarım kızlar, yarın çok telaşlı olacağım evde gün var :32: pasta börek çöreeek oofff eyvaahh, temizlik tabi bir de yandık yarın çok yorucu olacak, hizmet edeceğim tüm gün...:31:

amaa tabiki sıfır kaçamakla günü bitireceğim. :51: kendime uygun tavuk salatası yaptırdım, misafirlerle ondan yiyeceğim. ötekiler yasak :20:

vay canınaa hoş geldiiin :3: çıtır bayanlar takımı olduk iyiceee, ben de 23 yaşındayım, lafraise (ecem) ve emoş da 23 yaşında :8: dontpanic(tuba) da 21 yaşındaa :55: diğer arkadaşların yaşını bilmiyorum, ben de yeni sayılırım. :34:

hos bulduk.ne guzel yasit olmamiz.

ayy çok sevindim :) emoşş diyin daha rahat benim için babam bile emoş der ondan yani :) umarım yeniden 50li kilolarda görürüm kendimi :) çok saolun destekleriniz için gerçekten ihtiyacım vardı :)

Buranın faydası bu zaten emoş :) Birbirmize destek olarak kavuşcaz inşallah sağlığımıza güzelliğimize :34:

şimdi kaç kilosun? böyle zayıflayanları gördükçe daha da hevesleniyorum :)

Kendisi hafif şiddetteki bi rüzgarda savrulacak bi dal parçası görünümünde naif zarif ve zayıf bi insandır :)) victoria secret meleklerine taş çıkarak güzellik ve endamdadır aynı zamanda. 57 küsür kiloyla mezun oldu burdan, ama onun hedefi vücudundaki deformasyonları da gidererek 55 kiloya ulaşmak. Kısaca :)

mrh.
davetiniz icin tsk.ederim.23 yasindayim.evliyim.yilbasi gecesi anne oldum.176 boyunda 75 kiloyum.suan calismiyorum.

Hoşgeldin canım aramıza. Çok genç bi annesin, hayırlısıyla büyütmeyi nasib etsin çocuğunu Allah :nazar: Aynı şekilde senin de sağlıklı bi şekilde hedefine ulaşmanı temenni ederim :34: Takım kurallarını bir kez de senin için paylaşayım. Okuduktan sonra okudum anladım diye geri bildirimde bulunman gerekiyor.

Back
X