döneceksin inşallahhh zor değil, yaparsın
zor bir ameliyat değildir, benim de etrafımda olanlar var. pek bilgim yok ama korkma yani canım
evet ama en şişman hallerimin fotoğrafı yok sanırım :18: kendimi o halde hiç sevmediğim için fotoğraf falan da çekilmiyordum :26: ama yine de pc nin bir köşesinde bulabilirim belki. iyice bakacağım
sağ ol canım. zor ama işte sonuçlar kesin
ben de bıraktım canım 5 gün sonra 2 ay olacak tam ve 2 kere sigara içtim arkadaş ortamında, ama tekrar başlamadım. çünkü kafamda tamamen bitirdim onu. hatta 2 aydır odamda çekmecemde camel ım hala duruyor. ve dokunmuyorum. aklıma bile gelmiyor. sen sanırım bıraktın ama aklın hep onda kalarak bıraktın.

şimdi o paketi içen bi arkadaşına ver, ya da komşuna ve kaldığın yerden devam et. kafanda bitir onu. içersen neler kaybedeceğini iyice bi hatırla canım.
çok geçmiş olsun canım, gitti sanırım aklımdan benim, neyin vardı?
canım bitirin onu kafanızda, ben öyle yaptım. ona verdiğimiz paraya acıyorum ya. ben neler alırdım o paralarla

bir de leeş gibi kokutuyor insanı, hele ki bi bayanda çok kötü duruyor, böyle kokmamalı bi bayan. ne kadar temiz olsan da her yerine siniyor insanın. dişin sararıyor, cildin bozuluyor. ciğerler vs. saymıyorum bile.

çok güzel bir şey yapıp bırakmışsın, aman diyeyim başlama emoşum
venüscüm ben temmuzdan beri diyetteyim, ama 1,5-2 ay bi ara verdim taşınma ve ev arayışı yüzünden düzenli beslenemedim. yani 5 aydır diyetteyim. 51 günde dukanla 6 kg verdim
saç olayını da başarırsam sana haber vereceğim mutlaka
yok nihalcim bırakmak istesem de korkudan bırakamam vallahi

dukanı kim bırakmışsa aynen kiloları geri almış. sadece kilo vermekle kalmayacağım bütün evreleri (güçlendirme, koruma) tamamlayacağım

ay ne güzel maşallah o kıza daa

ben de o kız gibi istediğim forma kavuşurum inşallahh
iyi dersler canıım, görüşürüüüz