• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

2. YARI başlıyor Tuğba :)

Ebru'cum (prensesss16) dediğin gibi inşallah sizlere de nasib olur umreye gitmek eşinle en kısa zamanda.

Kaptan olan Ebru'm
faydalı bilgiler için çok sağol :16: Bi de ben cevize bayılıyorum zaten. Vee bu aralar yakışsın yakışmasın bi çok şeye baharat koymaya başladım :56:

Tuğba'm adaşım ya çok uzuuuun zaman sonra hoşgeldin. Seni çok özlemiştik.. Nermin'i, seni, kadriye'yi ara ara hep andık :( İşe başlamana çok sevindim, Allah yar ve yardımcın olsun.. Rabbim yuvana da en kısa zamanda huzuru getirsin. Herşeyin hayırlısını iste, dua etmeyi sakın ihmal etme, iyi düşün ki iyi olsun canım benim.. Seni çok seviyorum..

Başak'cım ve Yasemin'cim sizler de hoşgeldiniz aramıza. Ben de ocak ayının başından beri burdayım. İstanbulda doğdum büyüdüm yaşıyorum, 21 yaşındayım, üniversite okuyorum ve "Okulöncesi Öğretmenliği Bölümü" son sınıf öğrencisiyim. Nacizane olarak da takımın kaptan yardımcısıyım. EBRU'muzun yani kaptanımızın olmadığı zamanlarda, imkanlarımın el verdiği ölçüde size her konuda yardımcı olmaya çalışırım her zaman.
Bu arada Yasemin'cim Ebru'nun da söylediği gibi senin boyuna göre ideal kilon 55-60 arası bi sayı olmalı. Tabi bu vücut yapına da bağlı ama, 69-70 değildir en azından. Bence de 60 olsun hedefin :) Fazla fitlik göz çıkarmaz dimi :9:
Başarılar diliyorum şimdiden size hedefinize ulaşma yolunda kızlar :34:

Bunları okuyabilmiştim maçtan önce, sonrasında neler konuştunuz hiç bilmiyorummm. Maç başlayana kadar okuaybilirsem okurum not alırım bi kenara yazacaklarımı, okuyamazsam maç bitince biraz sevindikten enerjimi atıktan sonra devam inşallah :52:

Buse tarih yazıyoruz yine bence sende izle maçı :16:

heyecanınıza ortağım galatasaraylı arkadaşlarım :) burakın attığı golde ben de zıpladım yerimden :D

Helal canımaaaaaaaaa :16:

siz maç izliyorsunuz ben trt1 de seksenler dizisinin belgeselini izliyorum :9:

he annem de garibim futbolsu sevmeyen bi seksenler hayranı olarak internetten izliyor o belgeseli mecbur, kulaklığı da taktı trip atıyor bize :9:
vay canına takımım da maç izlemeyen yok :9:

olmaz tabiiiiiiiiiii :70:

2. YARI başlıyor Tuğba :)

koşa koşa gittiiiiiiiiiiiiiiiiiimm

Buse tarih yazıyoruz yine bence sende izle maçı :16:

hiç ilgimi çekmiyor ki :9: fenerbahçe liyim ama pek ilgilenmiyorum yani. :27: kiminle maç yaptığınızı bile bilmiyorum hatta :9:

Helal canımaaaaaaaaa :16:

he annem de garibim futbolsu sevmeyen bi seksenler hayranı olarak internetten izliyor o belgeseli mecbur, kulaklığı da taktı trip atıyor bize :9:

olmaz tabiiiiiiiiiii :70:

koşa koşa gittiiiiiiiiiiiiiiiiiimm

benim odamda tv var neyse ki :27:

bugün balık yedim kızlar buğulama, ama hamsi pek iyi olmuyormuş buğulama olunca onu anladım. :27: hamsi çıtır çıtır güzel oluyor o da kalori bombası oluyor tabi :ssz:

kızlar saat 19.30 da akşam yemeğim bitmişti. balık yedim, şuan canım aşırı derecede yoğurt çekiyor. daha doğrusu balık yediğim andan beri çekiyor. :26: dolapta tap taze yoğurdum (yeni aldım) bana bakıyor :ssz: balığın tazeliğinden emin değilim. yesem sorun olur mu kızlaaar :26: 3,5 saat geçti üzerinden :31:

Son düzenleme:
bugün balık yedim kızlar buğulama, ama hamsi pek iyi olmuyormuş buğulama olunca onu anladım. :27: hamsi çıtır çıtır güzel oluyor o da kalori bombası oluyor tabi :ssz:
ayy benim de nasıl canım çekti şimdi olsa da yesek :) yok yok olmaz önce bi kilolar gitsin ondan sonra :)

kaptaaan, hamiş kaptaaan, gülce li kaptaan :9: hem maç hem burayı takip hem hamişlik :9: süpersin kaptaaan :46:

emoooş senle ben varız şuan burdaaa :9: maç başında bizim hatunlar :27:

ay yoğurt yiyeceğim sanırım korkuyorum amaaaaaaaa :52::52::52:

gelin bakayım burayaaaaaaa :27: tüm gün evi topladım, misafir ağırladım. şimdi burda stres atıyorum gelin geliiiiiinnnnnnnn :52:

evet cnm başbaşayız :16: bende arada bi bakıyorum işte ama bilgisayar kucağımda burdayım her daim :)

aslansın emooş :23: ne diyorsun? 3,5 saat geçti balık yememin üzerinden hatta 4 e yaklaştı, yoğurt yesem sorun olur mu sencee :26:

yoğurt krizimi goji berry hakkımla bastırmaya çalışıyorum şuan, 1 tatlı kaşığı yedim :27:

Back
X