Ben iş arasında unutuyorum tam tersine canım. Ama dün 10 bardak içtim mesela, artık 10 bardağın altına düşemeyeceğim.
Afiyet olsun canım süpermiş menün. Hiçbir kusur yok bence.
Evet kaptancığım ama artık 10 bardağın altına düşmeyeceğim merak etme :)
Ben artık gönderiyom ya bana kızmayın
Teşekkür ederim canımmm :)
Afiyet olsun canım. Sporun da iyiymiş

Maşallah kilonu da vermişsin.
Hoşgeldin canıııım :) Okadar kiloyu ne kadar sürede, nasıl verdin seeen?
Makarna diyetinin dengesini bozmamıştır umarım canımm. Afiyet olsun :)
Hoşgeldin canııımmm. Ben de Venüs kilomu hemen altta görebilirsin. Şişkoyum, incecik olacağım. Hihih :)
Menün SÜPER canım. Nazar değmesin sporun da harika... Hep böyle devam edersin umarım.
Ayyy

Benim de abim yurt dışında... Çok sevindim senin adına canım. Nasıl da beceriklisin yahu :)
Çok teşekkür ederim Tuğbacım. Su problemini ortadan kaldırıyorum artık :)
Süpersin canım. Ama pilav yerine farklı şeyler mümkün oldukça. Metabolizmanı ve diyetini daha iyi etkilersin :)
Sanırım önce açık kahveye dönüp ondan kumrala dönmek daha kolay gibi. Ama sen yine sor canım.
Afiyet olsun canım her zamanki gibi kusursuzsun :)
Ay ne çok talep var arkadaşlaaar :)
Merhaba tatlım. Ben geçmişi okumaktan çoktan saati öğlen ettim ama.. :) Zeytin hem yağlı hem tuzlu bir besin. Bir kere daha düşün canım.
Gece kısmı tehlikeli olmuş canım. O saatlerde acıkınca çörek otlu yoğurt veya süt&meyve önerebilirim sana. :)
Süperain canım. Senin kilonda birisi için bu şekilde ilerlemek büyük başarı.
Makarna ve bulgur bir günlük menün için biraz fazla olmuş gibi bebişim. Ama ip atlama ile baya kalori yakmışsındır.
Keşke bende sizin gibi spora hevesli olsam yahuuu
AY GEÇMİŞİ OKUDUM, ALINTI YAPTIM, CEVAP FALAN YAZMA DERKEN 2 SAAT GEÇTİİİ!
SÜPPPEEER. Nazar değmesin canım benimmm.
Hayal kilomdan 2 kilo az.
Yağ oranı azaldıkça kilo vermek zorlaşıyor canım çok doğal.
Süpersin Tuğbacım. Nazar değmesin hep böyle devam et :)
Canım zaten kilon düşün, zayıflaman biraz daha zor. Bir de üstüne regl eklenince böyle olmuş. Ama dediğin gibi üzülecek bir şey yok. Azimle devam ediyorsun.
Hihih beni de düşünürmüş brokoliiiimmm :)
Teşekkür ederim canım benim.
Çok teşekkür ederim hayatım. Evet o da iyi gidiyoruz dedi. Umarım böyle devam eder...
Ayh beni şımartıyorsunuz kaptancığııımmm :)
Çok teşekkür ederim. Ama kalabalık daha doğrusu kuru olan kalabalık bizi bölük pörçük de edebilir.
AAAYYY HARİKAYIIIZ!!!
Hihihih çok mutlu oluyorum bu duruma :) Amaaan nazar değmesin.
Kaptancığım benim iyiki varsın. İyiki bizleri hizaya sokuyorsun. :)
OOOLEEEY OLEY OLEEEY
Teşekkür ederim canııııımmmmm