- Emoji Skoru
- 6.595
- Puanlar
- 148
Selam kızlar ben geldim. Ne var ne yok?![]()
heoş geldin kaptaan
BUGÜNKÜ MENÜM
sabah08:15)
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
yarım orta boy domates
1 dilim çavdar ekmeği
ara10:30)
2 kuru kayısı
öğle14:00)
5 küçük boy ızgara köfte
1 kase salata
2 yk yoğurt
ara16:00)
1 ayran
akşam18:00)
1 kepçe tarhana çorbası
4 yk fırında sebze yemeği
1 kase salata
ara21:00)
1 sade Türk kahvesi
2 lt su, 1 fincan yeşil çay, 4 bardak çay,3 fincan nescafe
30 dk egzersiz, 2 saat dolaştım ama avmde :) yürüyüş sayılmaz ama çok soğuktu hava çıkamadım dışarı
nescafeler de şekersizse kusursuz emoş
Hoşbulduk Emine'cim. Gitmedim ama her an gidebilirimNormalde daha iki hafta var ama doğum olayı pek belli olmuyor.
Bende bu konu hakkında konuşacaktım. Biran önce konuşayım artık çünkü her an herşey olabilir
Buse'cim biliyorsun Tuğba bi süre yok. Bu zaman içinde bende her an gidebilirim. Şuan takımda listelere ve kurallara hakim olan bir tek sen varsın. Ben sana özelden numaramı yazayım. Herhangi bişey olduğunda buraya gelemezsem eğer ordan haberleşiriz. Şimdilik kesin bişey yok ama dediğim gibi ben her an bi süreliğine gidebiliirm. Ayrıca 5 Nisan'daki etap listesini bizim takımın hazırlaması lazım. Tamda benim muhtemel doğum yapacağım tarihe denk geliyor. Umarım senin için bir sakıncası yoktur bunların. Yoksa takım çok zor durumda kalacak. :26:
ne demek kaptancım elimden geleni yaparım tabi kiiiiiii
5 nisandaki etap listesinin hazırlığında neler yapmam gerek? herkes zaten hesaplıyor kendi takımnı, ben de sanırım hepsini tek tek kontrol edeceğim sonra da yayınlayacağım saat 6 olmadan dimi?