• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

eveet :26: ecem pek ayrı kalmazdı buralardan her şey yolundadır umarım :31:

düğün telaşında bence o az kaldı ya alışverişler gezmeler tozmalar :9:

aaaa dimi yaaa :52: yarın öğlen albüm yapcam kendime arkadaşlarıma özel, görmeyen kalmasııın :27: arkadaşımla buluşcam yarın öğlen, evden çıkmadan hazırlar koyarım, akşama da yorumlarınızı okurum :32:
evet evet yap görelim şu fıstık halini :16:

yine evde şortla dolanıyorum kızlaar :52: bacaklarım donuyor ama umurumda değiiil :9: ayaklarımda ev botlarım var ama bacaklar çıplaak ahah çok tarzım çook :51:
ayy nasıl özledim şort giymeyi burası hala soğuk doğalgazı açamıyoz fatura fırlamasın diye :9: polarla geziyorum ben :9:

yarın öğlen evden çıkacağım şu aldığım boyayı da unutmazsam geçen sefer ki gibi onu da bir değiştireceğim :51: arkadaşımla görüşeceğim ama öncesinde evde dukan poğaçalarımı yapıp yanıma alacağım tabiki, yoksa dışarda aç kalabilirim ban auygun bir şey bulamazsam ve aç kalmak demek dukanda kilo verememek demeek, hatta kilo almak demek bile olabiliyor bazeeen :52: bu dukan yok mu bu dukaaan :35:

ay nolur yarın 52 çıkayım yaa nolur nnolur noluurr :27:
dukancı kişi burada olmayacak duaya amin diyor, amiiiiiiiiiinnnnnnnnn :27::27::27:

bi amin de benden o zaman :52: bende 69 filan çıksam ne güzel olur yaaa

semoş gelmiiiş :52:

hoş geldin semoş, sen de mi katıldın yoksa gece tayfamıza :27: gerçi kimse kalmadı, emoş da gitmiş sanırım :56:

hoşbulduk busecim anca gelebildim
benim fıstığı odasında uytmayı denedim geç kaldım biraz uyumak bilmedi nasılsın

düğün telaşında bence o az kaldı ya alışverişler gezmeler tozmalar :9:

evet evet yap görelim şu fıstık halini :16:

ayy nasıl özledim şort giymeyi burası hala soğuk doğalgazı açamıyoz fatura fırlamasın diye :9: polarla geziyorum ben :9:

bi amin de benden o zaman :52: bende 69 filan çıksam ne güzel olur yaaa

bi amin de benden sanaaaaaa :9: görebilirsin emoşcum senin kilon var şuan, hayal değil benimki gibi benceeeeee :52:

hoşbulduk busecim anca gelebildim
benim fıstığı odasında uytmayı denedim geç kaldım biraz uyumak bilmedi nasılsın

ay bu fıstıklar mahvediyor bazen sizi, ama tatlarından da yenmiyor biliyorum :9:

iyiyim bende işte hayaller kuruyoruz emoşla, yarın tartıda 52 ve 69 çıkma hayalleri :27:

burdayım şekerler nasılsınız aradada geçmişe bakayım cevap
geç gelirse burdaym haaa

iyiyiz iyiyiz :8: tamam canım oku sen, zaten biz geceleri çok kaynatıyoruz anca okursuun :52:

ay ben acıkmaya başladım emoooş :52:
yarın 52 yi görmek istiyorsam yemeden yatmalıyııım :53:
hayal de olsa çabalamak lazım, bakarsın gerçek olur :27:

bu arada burası da buz gibi emineeeeeeee :52: ama ben biraz kaçık durumdayım :27: uyuyana kadar şortla geziyorum, yatağa geçerken artık şişko olmayan bacaklarımı göremeyeğim nasılsa uyuyacağım diyerekten geçiriyorum polarımı altıma ben deeeeee :35:

ay bende acıkır gibi oldum az önce yeşilçay yaptım artık o geçiştiriyo :)
bacaklarım bi incelsin hep şortla gezcem bende :D

buseee bende bu dombik bacakları saklayacak yer arıyorum :27: eskiden taytla giydiğim kazaklarımı şimdi pantolonun üstüne giyiyorum amaaaa geçicek bunlar giycem hepsini hem de taytla :32:

eveett :32: şortlu çıtır kızlar oleceğiizz :32:

buseee bende bu dombik bacakları saklayacak yer arıyorum :27: eskiden taytla giydiğim kazaklarımı şimdi pantolonun üstüne giyiyorum amaaaa geçicek bunlar giycem hepsini hem de taytla :32:

emineeeeee ben de eskiden pantolonla giydiğim kazaklarımı şimdi taytla giyiyorum :27: tam zıt durumdayız şuan, ama sen de benim durumuma doğru geliyorsun azimleee :52: yakındır taytlarına kavuşmaaan :32:

ay saat 1 e geliyor, uyuyayım da uyuyarak iyice bir kalori yakayım, erken kalkayım, kahvaltımı erken yapayım, metabolizman erkenden çalışmaya başlasııın :52: ayyy çok önemli bu diyet durumlarında uykuuu :ssz:

semooş, seni görüyorum yine aşağıda, hala okuyorsun ya da okuman bitti şimdi alıntılarına cevap yazıyorsun ama sanırım seninle bu gece kaynatamayağım, sana emoş eşlik edebilir uyumazsaa :55:

emine ve semoooş öpüldünüz kızlaar, ben artık yatayım daha fazla geç olmadan saat :31:

iyi geceler sizeee, yarın görüşürüüüz :54:

Kızlar bir iki gündür geçmişe bakamıyorum. Şimdi yine çıkmam lazım ama bugün mutlaka geçmişe bakarım. Bu arada mesaj sayılarını unutmayın mutlaka gönderin çünkü biliyorsunuz bu takım için oldukça önemli. Arada bana ulaştırmanız gereken acil bir durum olursa da özelden mesaj atın. Çünkü geçmişi gecikmeli okuyorum. Geç olabilir. Menülerinizi mutlaka kontrol edeceğim. Onlarıda ihmal etmeyin. Şimdilik kaçıyorum öpüyorum hepinizi. :16:
anlaşıldı kaptancığım
Ooooooooooooo nolmuş kızlar bugün yaaaa ben gelmiş gitmişim, yeniden gelmişim ve hala tek bir mesaj bile yok topikte. Nerdesiniz bakim? Toplanın hemen :47: Birazdan bebiş için almam gereken bikaç parça bişey var onları almak için çıkacağım. Çıkmadan bi bakayım dedim ama kimsecikler uğramamış. Bu arada aşağıda verdiğim linkteki yarışma kurallarını lütfen hepiniz okuyun arkadaşlar. Ayrıca Cuma yarışmaları paylaşım topiğinede sık sık bakmaya çalışın. Yarışma hakkında birçok konu ile ilgili orda görüşler bildiriliyor. Lütfen orayıda takip edelim. Ben şimdilik kaçıyorum. Gelince görüşürüz :3:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-14.html#post29411522

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html
baktım ebrucum ama ben en iyisi not edeyim birasdan kızlarla az kaynatımda

Ben gitmişim canım evet. Bu aralar topicimiz pek sakin, dikkat edelim bu duruma.

Kaptancığım sen ve Tubiş olmadan pek sakinledi buralaaar

Teşekkürler canııım. Bakma sen dün ve bugün pek kaynatmadık bile :)

AAAYYY!!! Ne kadar heyecan verici bir süreç, öyle güzel anlatıyorsun ki heveslendiriyorsun insanı.. Sanki pembe pamuk şekerler, çiçekler, kelebekler arasında bir hamilelik, evlilik yaşıyormuşsun gibi :) Maşallah

Bence kız olucak :D

Menün gayet güzel canım. Bu iki hafta ara derken? Diyete mi ara vermiştin?

Seni çok seviyoruz kaptancığııım :)
evet canım dikkat ettim ama tam uyamadım hastaydım

18.3.13

Sabah (07:30 - 08:00)
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 dilim kepekli etimek

Ara (11:00 - 11:30)
1 orta boy yeşil elma

Öğle (13:00 - 13:30)
3 - 4 yemek kaşığı pırasa yemeği
3 - 4 yemek kaşığı yoğurtlu havuç
1 kase yoğurt
1 kase mercimek çorbası

Ara (16:00 - 16:30)
1 kutu süt (%0,15 yağlı)
1 orta boy yeşil elma

Akşam (17:45 - 18:15)
1 porsiyon karışık salata
1 kupa kremalı mantar
Yağsız tonbalığı (80gr)

* 12 bardak su
3 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
venüscüm afyet olsun gayet güzel

selam kızlar bugun giremedim hiç....bu arada spora başladım=) bugun aerobik günüydü ayy acayip hamlamışım..ağrıdı kaslarım..bu arada eve ugramadım dişarda ne yicem derken mc donalts vardı en yakın salata yedim tavuklu yedikten sonra bi baktım 272 kalori yuh dedim
afiyet olsun. süperr hayırlı olsun bu arada hazalcım

sabah 7.40
kepek ekmekli sandviç peynir domates marulla
çay

öğle 12.30
tavuklu salata
ayran

ara 16.00
2 kuru kayısı
sade türk kahvesi
yarım avuç kuru yemiş

akşam 19.30
yarım kase çorba
yarım kaseden az haşlanmış karnabahar
yarım kase yoğurt

ara 21.30
yeşil çay

suyum 2,5 litre olur yatana kadar.
sporum
1 saat tempolu aerobik
yarım saat popo ve karın hareketleri yerde

umarım bugunumu beğenirsiniz=))))) ilerleme var di miiiiiiiiiii.. ama sorun su ki su an açımmmmmmmmmmmmm
gayet güzel bir menü afiyet olsun

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah:(08:30)

yarım simit
1 üçgen peynir
şekersiz çay

ara:(10:30)

1 ayran

öğle:(12:00)

1 porsiyon çorba
1 porsiyon brokoli
1 kase salata

ara:(16:00)

1 elma

akşam:(18:00)

4 yk pırasa yemeği
1 kase salata
1 dilim çavdar ekmeği

ara:(21:00)

2 ceviz

2,5 lt su, 3 fincan yeşil çay, 2 bardak çay,1 fincan nescafe
(içecekler şekersiz)
+++++
45 dk egzersiz
:42:
afiyet olsun emoş harika bir menü

DÜNKÜ MENÜM

sabah 09.30
dukan krep
üçgen peynir
1 dilim piliç jambon

ara 11.30
yoğurt

öğle 13.30
haşlanmış mantar
tavuk
yoğurt

akşam 18:30
haşlanmış mantar
tavuk
yoğurt

2 kupa yeşil çay
3 lt su
popo ve bacak egzersizleri

:42:
busecim süper bebeğim

bir an önce kilolarımdan kurtulmak istiyorum kızlar ama artık gram gram gidiyor :ssz: bugün yine beni görenler iltifat yağmuruna tuttu, herkes benden öneri alıyor :9: popon küçücük kalmış diyorlar banaa :52: ama bana hiç de küçücük gelmiyor :26: tamam küçük ama küçücük değil :9: zaten sorunum göbek ve üst bacak :ssz:
buseee bizim popoları gör moral olur

Canlarım benim ben kaçıyorum şimdilik. Acaip yoruldum yine. Bu arada kendime iki tane cici pijama takımı aldım. Çok ama çok ciciler. Öyle lohusa takımları felan giyemem ben :9: Benimkiler cicili bicili rengarenk spor şeyler olacak. Öylede oldu. Giymek için sabırsızlanıyorum. :9:Bugün hem doktor, hem alışveriş yordu. Hemen yatıyorum. Yarın sabah görüşmek üzere. Öpüyorum hepinizi. :16:
güle güle giy ebrum sağlıcakla
aaaa dimi yaaa :52: yarın öğlen albüm yapcam kendime arkadaşlarıma özel, görmeyen kalmasııın :27: arkadaşımla buluşcam yarın öğlen, evden çıkmadan hazırlar koyarım, akşama da yorumlarınızı okurum :32:
sabırsızlıkla bekliyorum kesin koy buse

yarın foto çekileyim bari tekraarr, belki etek giyerim yarın size bacak show yaparım :27:
:1::1::1::1:

yarın öğlen evden çıkacağım şu aldığım boyayı da unutmazsam geçen sefer ki gibi onu da bir değiştireceğim :51: arkadaşımla görüşeceğim ama öncesinde evde dukan poğaçalarımı yapıp yanıma alacağım tabiki, yoksa dışarda aç kalabilirim ban auygun bir şey bulamazsam ve aç kalmak demek dukanda kilo verememek demeek, hatta kilo almak demek bile olabiliyor bazeeen :52: bu dukan yok mu bu dukaaan :35:

ay nolur yarın 52 çıkayım yaa nolur nnolur noluurr :27:
dukancı kişi burada olmayacak duaya amin diyor, amiiiiiiiiiinnnnnnnnn :27::27::27:
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hoşgeldin semooşş :)

bende burdayııım :D kaynatalım azcık :D
geldim burdasınızdır umarım

ay ben acıkmaya başladım emoooş :52:
yarın 52 yi görmek istiyorsam yemeden yatmalıyııım :53:
hayal de olsa çabalamak lazım, bakarsın gerçek olur :27:
yeşil çay iç buse elimde şu an 3. kupamı içiyorum
oo siz şort ben donla don derken en kısa olanı

Back
X