Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlarrrr saat 06:16 :43: ve ben staja gidiorum meyvemi galetamı sandviçimi aldım gidiorum akşama kadar yokum :D bensiz çok kaynatamyın özleyin beni :33:

günaydın kızlarrrr saat 06:16 :43: ve ben staja gidiorum meyvemi galetamı sandviçimi aldım gidiorum akşama kadar yokum :D bensiz çok kaynatamyın özleyin beni :33:

harikasın tubacım, sonuçları çook merak ediyoruum :52: yarın sabah aç karnına tartıl ve bildir bize dee :8:

Tartilma gunumuz cuma degilmiydi? Persembemiydi yoksa?
Arkadaslar ben bu ayran detoksuyla 1,5 kilo verdim iki gunde.. Kendimi cok iyi hissediyorum,:) cuma gunu tartilip bu hafta toplan kac kilo verdigimi soylicem artik:)

Gunayydiiinnn hanimlarr
Okula gitmek uzere yollardayim yine, yanima elmalarimi ve suyumu aldim, hadi bakalim, opuyoruummm

Kızlar ben bugün acaip yoruldum yatıyorum şimdi haber vereyim dedim. Öpüyorum herkesi iyi geceler :16:

Kaptan'cım, hem zayıflamışsın, hem bebiş geliyor ohh walla ne güzel... tam darısı başıma denilecek durumdasın.. malum ben de bebiş için istiyorum ya zayıflamayı...

en güzel kaptan bizim kaptan diyerek günün açılışını yapayım :)

Arkadaslar ben bu ayran detoksuyla 1,5 kilo verdim iki gunde.. Kendimi cok iyi hissediyorum,:) cuma gunu tartilip bu hafta toplan kac kilo verdigimi soylicem artik:)

2 günde 1,5 kilo mu?? süpermiş tatlım :) o zaman ben de deneyeyim haftasonu...

günaydınlaaaarrr;

walk at home ne demek kızlar ya?

günaydın canım.walkat home evde yürüyüş demek.internete tazdığın zaman videolar çıkıyor onları uyguluodun ben lesli sansone diye bi kadını yapıyorum akşam sana link atarım :D

haftasonu bende yapıyorum :D tebrikler canım :52:

2 günde 1,5 kilo mu?? süpermiş tatlım :) o zaman ben de deneyeyim haftasonu...

günaydın canım.walkat home evde yürüyüş demek.internete tazdığın zaman videolar çıkıyor onları uyguluodun ben lesli sansone diye bi kadını yapıyorum akşam sana link atarım :D

haftasonu bende yapıyorum :D tebrikler canım :52:

Yapin yapin arkadaslar, hem yaglar erisin hem toksinlerden arinalim:) ben tavsiye ediyorum, bir yerden sonra zor gelse de sadece iki gun, dayanabilirsiniz:)

Birazdan derse giricem, ben yokken cok kaynatmayin heee, sonra okumak zor oluyor:))
Dersten cikincada elmami yiyipkutuphaneye gecicem, cok calisayim bugun...

Selam kızlaaaarrr herkese günaydııınnn

buse gelir gelmez senin fotolara baktım tek kelimeyle süper olmuşsun :12::12:yüzünü görmedim ama gençleşmişsin zayıflık kesinlikle gençleştiriyo insanı. Sen zaten çok gençsin ama eski fotolarında daha yaşı büyük gibi duruyosun. özellikle kırmızı badili siyah etekli ve beyaz elbiseli resimlerine bayıldım. çıtır bi hatun olmuşssun bu resimler bence hepimizi motive edicek sağol paylaştığın için.....:16::16::16:

günaydın kızlar :3: ben şimdi kahvaltıya gidicem. geçen gün bahsetmştim yoğun bakımdaki komşumuzdan, dün gece vefat etmiş. Allah rahmet eylesin :50:

günaydın canım, süpersinn :8: özleriz tamaaam :9:

cuma da ben detoksla ne kadar gitti onu net bilelim diye öyle demiştim, yoksa bildirim cuma tubacım :31:

Gunayydiiinnn hanimlarr
Okula gitmek uzere yollardayim yine, yanima elmalarimi ve suyumu aldim, hadi bakalim, opuyoruummm

günaydıın :3: sen de harikasın canım, maşallah bizim kızlaraaa :46:

günaydınlaaaarrr;

burcu açıklamış cerencim. leslie sansone diye bi kadının evde yürüdüğü bir spor programı, yapabilirsin sen de çok faydalı :31:

günaydın desem daha mantıklı :) dün görmedim çıktım hemen :)

evet canım günaydıın :9: bu takımda eskilerdensin yanlış okumadıysam, karıştırmıyorsam. bana kendini tekrar tanıtır mısın, hafızam pek iyi değil :9: ben buse, 23 yaşındayım, bekarım, 1.58 boyunda, şuan 52.7 kiloyum :50: (kızlar dünkü balık +200 olarak tartıya yansıdı) şuan çalışmıyorum, bol bol geziyorum. yapacak bir şey yok :27:

Selam kızlaaaarrr herkese günaydııınnn

buse gelir gelmez senin fotolara baktım tek kelimeyle süper olmuşsun :12::12:yüzünü görmedim ama gençleşmişsin zayıflık kesinlikle gençleştiriyo insanı. Sen zaten çok gençsin ama eski fotolarında daha yaşı büyük gibi duruyosun. özellikle kırmızı badili siyah etekli ve beyaz elbiseli resimlerine bayıldım. çıtır bi hatun olmuşssun bu resimler bence hepimizi motive edicek sağol paylaştığın için.....:16::16::16:

günaydın ebrucum, beğenmene sevindim. :16: haklısın kilo insanı yaşlı gösteriyor. ben gencim ama beni görenler 18 lik kız gibi duruyorsun, en az 5 yaş gençleşmişsin. çocuk gibi kalmışsın diyorlaar :52: ben bile hayret ediyorum böyle etekle elbiseyle kendime aynada bakıncaa :9: gerçekten daha genç görünüyorum. bir de minyon tipli olduğum için uzun insanlardan daha da genç duruyoruum :17:

umarım umduğumuz gibi motive etmiştir. ecem, tuba falan da görsün bakim onlar ne diyecek :31:

kızlaar bu arada saç boyamı dün değiştirdim, loreal preference serisi 7.1 küllü sarı aldım. Bu sarı olarak yazıyor ama açık kumralmış esasında, hatta çok da açık olmayacakmış bana. Orda bilen kızla konuştum boya hakkında. şimdi girip boyayım diyoruum :52:
dene sonucunu anlat canım bize bakalım nasıl olucak

dünkü menümü yazamıyorum çünkü unuttum hehehe=) bugunumu yazayım

sabah
sandviç ekmegine 1 kk beyaz peynir yarım domates 1 marul
sekersiz çay

ara
sade türk kahvesi

öğle
1 kase terbiyeli tavuk çorbası

ara
80 kakorilik çikolata

akşam
2 yemek kaşiği nohut
2 yemek kaşiği pilav
2 yemek kaşiği yoğurt
2 dilim ekmek

ara
yeşil çay içmeyi düşünüyorum=)

su 7 bardak ama yatmaya daha çok var 12 ye tamamlarım.
Spor 1,5 saat pilates yaptık her kasım çalişti valla=)

akşam ki ekmeğin fazla olduğunun çok farkındayım ama hemen açıklalayım öğlen spora gidecektim son dersim boştu eve geldim uyduruktan bi temizlik yaptım o aceleyle çorbayı içiverd,m tabi ki doyurmadı..yarım saat önce de yemeök yedim ekmeksiz..baktım midem bulanıyo 2 dilim ekmek yedim=(((((sporum boşa gitti resmen ya sinir oldum kendimee

canım menündeki akşam yemeğinde yediğin iki dilim ekmek olmamış sende farkındasın zaten bence akşamları ekmek yememeye çalış. Hele beyaz ekmek yiyosan hayatıntan çıkar. Tam tahıllı ekmek kullan. Birde çikolatayla pilavda olmamış zaten vermen gereken kilo çok değil o yüzden daha dikkatli olman lazım canım yoksa veremezsin kilo.

tamam kaptan :) düzeltiyorum hemen :)
az sonra da günlük mesaj sayılarımı göndereceğim...

pazartesi
kahvaltı: 200ml light süt + nesfit
ara: 9 hayat çayı(şekersiz) + 2kepekli grissini
öğlen: 4 köfte kadar et + yoğurt + 1 dilim kepek ekmeği
ara: 9 hayat çayı(şekersiz) + 1 adet muz
akşam: 1 tabak ıspanak + yoğurt + 1 dilim çavdar ekmeği.
ara: 1 bardak light sütlü nescafe(şekersiz)

çaylar hariç 1.5lt su - spor yok :(

salı
sabah: Kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost + çay(şekersiz)
ara: 1 bardak light sütlü neskafe
öğlen: Tavuk şiş - haşlanmış sebze + salata (mısır vardı salatada ekmek yemedim o yüzden)
ara: Limonlu soda + kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost + ayran
akşam:1 tabak ıspanak + yoğurt
ara: 1 bardak light sütlü nescafe

çaylar hariç 1lt su - spor yok :(

çarşamba
sabah: çavdar ekmeğine sandviç (tost ekmeği kullandım ama tost yapmadım, kaşarlı yaptım :p ) + çay(şekersiz)
ara: 9 hayat çayı(şekersiz)
öğlen: Yarım kase mercimek çorbası + bakla yemeği + yoğurt
ara: 1 bardak light sütlü nescafe + 1 armut + 1 muz + 1 badem
akşam: 1 tabak bamya yemeği +yoğurt+2 dilim çavdar ekmeği

çaylar hariç 1lt su - spor yok :(

tamam biliyorum, bugünkü arada biraz abarttım ama toparlarım, akşam bi şey yiyip içmicem artık arada.. çok acıkmıştım..
Spor aslında haftada 2-3 kez yapmaya çalışıyorum, bu hafta böyle oldu, onu da eklerim yakında ;)
suyu da artırımam lazım, aaa akşam 9 hayat çayımı içerim... Hem ödem attırır hem de 300ml sıvı olur..

Görüşürüz kızlaaaarrrr :)

canım menülerin güzel ama muzu tüketme derim diyet boyunca çünkü tam 100 kalori. Birde çok tüketiyosun zaten muzu. Sporunda hiç yok bence azda olsa bişeyler yapmalısın çünkü sadece diyet yeterli olmaz sporla desteklersen daha kısa zamanda ulaşırsın hedefine.
kizlar ayran detoksunu basariyla tamamlamis bulunuyorum, yalniz 2 gun boyunca zirt pirt o karisimi icmek de cok usandiriyor, ama dayandim ve tamamladim:))

süpersin canım yaaaa :46::46:

tartilma gunumuz cuma degilmiydi? Persembemiydi yoksa?

çok iyi 2 günde 1,5 kilo hemen bende denemek istiyorum ama bizim gibi az kilolulardada aynı etkiyi verirmi yani 1,5 kilo verirmiyim bende eğer verirsem süper ötesi olur.
günaydınlaaaarrr;

günaydın canım bende merak ediyorum akşam evde net olmuşsa girip bi göz atıcam

Dünkü menüm

sabah (7:30)
2 dilim kızarmış ekmek
k.k. Beyaz peynir
5 adet zeytin
1 bardak süt

öğle (12:00)
yoğurt çorbası
1 adet kadın budu köfte (hayatımda ilk defa yicem için yedim) :9::9:
Yoğurtlu havuç 2 kaşık

akşam (07:30)
5-6 adet yaprak sarma
yoğurt
salata

su 11 bardak
1 kupa bitki çayı
1 kupa yeşil çay
1 fincan türk kahvesi

200 ip atlama
50 adet mekik

günaydın kızlar :3: ben şimdi kahvaltıya gidicem. geçen gün bahsetmştim yoğun bakımdaki komşumuzdan, dün gece vefat etmiş. Allah rahmet eylesin :50:

günaydın canım, süpersinn :8: özleriz tamaaam :9:

cuma da ben detoksla ne kadar gitti onu net bilelim diye öyle demiştim, yoksa bildirim cuma tubacım :31:

günaydıın :3: sen de harikasın canım, maşallah bizim kızlaraaa :46:

burcu açıklamış cerencim. leslie sansone diye bi kadının evde yürüdüğü bir spor programı, yapabilirsin sen de çok faydalı :31:

evet canım günaydıın :9: bu takımda eskilerdensin yanlış okumadıysam, karıştırmıyorsam. bana kendini tekrar tanıtır mısın, hafızam pek iyi değil :9: ben buse, 23 yaşındayım, bekarım, 1.58 boyunda, şuan 52.7 kiloyum :50: (kızlar dünkü balık +200 olarak tartıya yansıdı) şuan çalışmıyorum, bol bol geziyorum. yapacak bir şey yok :27:

günaydın ebrucum, beğenmene sevindim. :16: haklısın kilo insanı yaşlı gösteriyor. ben gencim ama beni görenler 18 lik kız gibi duruyorsun, en az 5 yaş gençleşmişsin. çocuk gibi kalmışsın diyorlaar :52: ben bile hayret ediyorum böyle etekle elbiseyle kendime aynada bakıncaa :9: gerçekten daha genç görünüyorum. bir de minyon tipli olduğum için uzun insanlardan daha da genç duruyoruum :17:

umarım umduğumuz gibi motive etmiştir. ecem, tuba falan da görsün bakim onlar ne diyecek :31:

busiiiiiiiiiiiiii Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :43: tartıldım ben bugün sabah :32:

dene sonucunu anlat canım bize bakalım nasıl olucak

canım menündeki akşam yemeğinde yediğin iki dilim ekmek olmamış sende farkındasın zaten bence akşamları ekmek yememeye çalış. Hele beyaz ekmek yiyosan hayatıntan çıkar. Tam tahıllı ekmek kullan. Birde çikolatayla pilavda olmamış zaten vermen gereken kilo çok değil o yüzden daha dikkatli olman lazım canım yoksa veremezsin kilo.

canım menülerin güzel ama muzu tüketme derim diyet boyunca çünkü tam 100 kalori. Birde çok tüketiyosun zaten muzu. Sporunda hiç yok bence azda olsa bişeyler yapmalısın çünkü sadece diyet yeterli olmaz sporla desteklersen daha kısa zamanda ulaşırsın hedefine.

süpersin canım yaaaa :46::46:

çok iyi 2 günde 1,5 kilo hemen bende denemek istiyorum ama bizim gibi az kilolulardada aynı etkiyi verirmi yani 1,5 kilo verirmiyim bende eğer verirsem süper ötesi olur.

günaydın canım bende merak ediyorum akşam evde net olmuşsa girip bi göz atıcam

1 saate boya işlemine girişeceğim, sizi de haberdar ederim kızlar. öncesi sonrası foto çekerim hatta. görmüş olursunuz. benim altta kızıllar olduğu için bu boyayı esasında kızıllardan kurtulmak için aldım. küllü boyalar kapatıyormuş sadece kızılııı, kurtulcam inşallaah o kızıllıklardaaan :8:

Dünkü menüm

sabah (7:30)
2 dilim kızarmış ekmek
k.k. Beyaz peynir
5 adet zeytin
1 bardak süt

öğle (12:00)
yoğurt çorbası
1 adet kadın budu köfte (hayatımda ilk defa yicem için yedim) :9::9:
Yoğurtlu havuç 2 kaşık

akşam (07:30)
5-6 adet yaprak sarma
yoğurt
salata

su 11 bardak
1 kupa bitki çayı
1 kupa yeşil çay
1 fincan türk kahvesi

200 ip atlama
50 adet mekik

hepsi güzel ama 5-6 adet yaprak sarma hakkımda tam bir şey diyemiyorum, çok yağlı oluyor sarmalar :26: hatta dibine bakın tencerenin vıcık vıcık yağ yani yağ havuzu resmen :9: kilolar gidene kadar uzak dur bence ebrucum :31:

busiiiiiiiiiiiiii Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :43: tartıldım ben bugün sabah :32:

sağ ol tatlım :ssz:

eee tartıldım deyip bırakmış söyle bakim kaç kilodan kaça düştüün :52:

Back
X