Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
harikasın tubacım, sonuçları çook merak ediyoruumyarın sabah aç karnına tartıl ve bildir bize dee
![]()
ahahahahahahahahhagöreceksiniz
zayıflayım da uyuşukluktan kurtuluyum
yalnız walk at home iyi ter attırıo
![]()
Kızlar ben bugün acaip yoruldum yatıyorum şimdi haber vereyim dedim. Öpüyorum herkesi iyi geceler![]()
Tartilma gunumuz cuma degilmiydi? Persembemiydi yoksa?
Arkadaslar ben bu ayran detoksuyla 1,5 kilo verdim iki gunde.. Kendimi cok iyi hissediyorum,:) cuma gunu tartilip bu hafta toplan kac kilo verdigimi soylicem artik:)
günaydınlaaaarrr;
walk at home ne demek kızlar ya?
Arkadaslar ben bu ayran detoksuyla 1,5 kilo verdim iki gunde.. Kendimi cok iyi hissediyorum,:) cuma gunu tartilip bu hafta toplan kac kilo verdigimi soylicem artik:)
2 günde 1,5 kilo mu?? süpermiş tatlım :) o zaman ben de deneyeyim haftasonu...
günaydın canım.walkat home evde yürüyüş demek.internete tazdığın zaman videolar çıkıyor onları uyguluodun ben lesli sansone diye bi kadını yapıyorum akşam sana link atarım
haftasonu bende yapıyorumtebrikler canım
![]()
günaydınlaaaarrr;
günaydın kızlarrrr saat 06:16ve ben staja gidiorum meyvemi galetamı sandviçimi aldım gidiorum akşama kadar yokum
bensiz çok kaynatamyın özleyin beni
![]()
Gunayydiiinnn hanimlarr
Okula gitmek uzere yollardayim yine, yanima elmalarimi ve suyumu aldim, hadi bakalim, opuyoruummm
günaydınlaaaarrr;
günaydın desem daha mantıklı :) dün görmedim çıktım hemen :)
Selam kızlaaaarrr herkese günaydııınnn
buse gelir gelmez senin fotolara baktım tek kelimeyle süper olmuşsunyüzünü görmedim ama gençleşmişsin zayıflık kesinlikle gençleştiriyo insanı. Sen zaten çok gençsin ama eski fotolarında daha yaşı büyük gibi duruyosun. özellikle kırmızı badili siyah etekli ve beyaz elbiseli resimlerine bayıldım. çıtır bi hatun olmuşssun bu resimler bence hepimizi motive edicek sağol paylaştığın için.....
![]()
dene sonucunu anlat canım bize bakalım nasıl olucakkızlaar bu arada saç boyamı dün değiştirdim, loreal preference serisi 7.1 küllü sarı aldım. Bu sarı olarak yazıyor ama açık kumralmış esasında, hatta çok da açık olmayacakmış bana. Orda bilen kızla konuştum boya hakkında. şimdi girip boyayım diyoruum![]()
dünkü menümü yazamıyorum çünkü unuttum hehehe=) bugunumu yazayım
sabah
sandviç ekmegine 1 kk beyaz peynir yarım domates 1 marul
sekersiz çay
ara
sade türk kahvesi
öğle
1 kase terbiyeli tavuk çorbası
ara
80 kakorilik çikolata
akşam
2 yemek kaşiği nohut
2 yemek kaşiği pilav
2 yemek kaşiği yoğurt
2 dilim ekmek
ara
yeşil çay içmeyi düşünüyorum=)
su 7 bardak ama yatmaya daha çok var 12 ye tamamlarım.
Spor 1,5 saat pilates yaptık her kasım çalişti valla=)
akşam ki ekmeğin fazla olduğunun çok farkındayım ama hemen açıklalayım öğlen spora gidecektim son dersim boştu eve geldim uyduruktan bi temizlik yaptım o aceleyle çorbayı içiverd,m tabi ki doyurmadı..yarım saat önce de yemeök yedim ekmeksiz..baktım midem bulanıyo 2 dilim ekmek yedim=(((((sporum boşa gitti resmen ya sinir oldum kendimee
tamam kaptan :) düzeltiyorum hemen :)
az sonra da günlük mesaj sayılarımı göndereceğim...
pazartesi
kahvaltı: 200ml light süt + nesfit
ara: 9 hayat çayı(şekersiz) + 2kepekli grissini
öğlen: 4 köfte kadar et + yoğurt + 1 dilim kepek ekmeği
ara: 9 hayat çayı(şekersiz) + 1 adet muz
akşam: 1 tabak ıspanak + yoğurt + 1 dilim çavdar ekmeği.
ara: 1 bardak light sütlü nescafe(şekersiz)
çaylar hariç 1.5lt su - spor yok
salı
sabah: Kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost + çay(şekersiz)
ara: 1 bardak light sütlü neskafe
öğlen: Tavuk şiş - haşlanmış sebze + salata (mısır vardı salatada ekmek yemedim o yüzden)
ara: Limonlu soda + kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost + ayran
akşam:1 tabak ıspanak + yoğurt
ara: 1 bardak light sütlü nescafe
çaylar hariç 1lt su - spor yok
çarşamba
sabah: çavdar ekmeğine sandviç (tost ekmeği kullandım ama tost yapmadım, kaşarlı yaptım) + çay(şekersiz)
ara: 9 hayat çayı(şekersiz)
öğlen: Yarım kase mercimek çorbası + bakla yemeği + yoğurt
ara: 1 bardak light sütlü nescafe + 1 armut + 1 muz + 1 badem
akşam: 1 tabak bamya yemeği +yoğurt+2 dilim çavdar ekmeği
çaylar hariç 1lt su - spor yok
tamam biliyorum, bugünkü arada biraz abarttım ama toparlarım, akşam bi şey yiyip içmicem artık arada.. çok acıkmıştım..
Spor aslında haftada 2-3 kez yapmaya çalışıyorum, bu hafta böyle oldu, onu da eklerim yakında
suyu da artırımam lazım, aaa akşam 9 hayat çayımı içerim... Hem ödem attırır hem de 300ml sıvı olur..
Görüşürüz kızlaaaarrrr :)
kizlar ayran detoksunu basariyla tamamlamis bulunuyorum, yalniz 2 gun boyunca zirt pirt o karisimi icmek de cok usandiriyor, ama dayandim ve tamamladim:))
tartilma gunumuz cuma degilmiydi? Persembemiydi yoksa?
günaydınlaaaarrr;
günaydın kızlarben şimdi kahvaltıya gidicem. geçen gün bahsetmştim yoğun bakımdaki komşumuzdan, dün gece vefat etmiş. Allah rahmet eylesin
günaydın canım, süpersinnözleriz tamaaam
cuma da ben detoksla ne kadar gitti onu net bilelim diye öyle demiştim, yoksa bildirim cuma tubacım
günaydıınsen de harikasın canım, maşallah bizim kızlaraaa
burcu açıklamış cerencim. leslie sansone diye bi kadının evde yürüdüğü bir spor programı, yapabilirsin sen de çok faydalı![]()
evet canım günaydıınbu takımda eskilerdensin yanlış okumadıysam, karıştırmıyorsam. bana kendini tekrar tanıtır mısın, hafızam pek iyi değil
ben buse, 23 yaşındayım, bekarım, 1.58 boyunda, şuan 52.7 kiloyum
(kızlar dünkü balık +200 olarak tartıya yansıdı) şuan çalışmıyorum, bol bol geziyorum. yapacak bir şey yok
günaydın ebrucum, beğenmene sevindim.haklısın kilo insanı yaşlı gösteriyor. ben gencim ama beni görenler 18 lik kız gibi duruyorsun, en az 5 yaş gençleşmişsin. çocuk gibi kalmışsın diyorlaar
ben bile hayret ediyorum böyle etekle elbiseyle kendime aynada bakıncaa
gerçekten daha genç görünüyorum. bir de minyon tipli olduğum için uzun insanlardan daha da genç duruyoruum
umarım umduğumuz gibi motive etmiştir. ecem, tuba falan da görsün bakim onlar ne diyecek![]()
günaydın canım.walkat home evde yürüyüş demek.internete tazdığın zaman videolar çıkıyor onları uyguluodun ben lesli sansone diye bi kadını yapıyorum akşam sana link atarım![]()
dene sonucunu anlat canım bize bakalım nasıl olucak
canım menündeki akşam yemeğinde yediğin iki dilim ekmek olmamış sende farkındasın zaten bence akşamları ekmek yememeye çalış. Hele beyaz ekmek yiyosan hayatıntan çıkar. Tam tahıllı ekmek kullan. Birde çikolatayla pilavda olmamış zaten vermen gereken kilo çok değil o yüzden daha dikkatli olman lazım canım yoksa veremezsin kilo.
canım menülerin güzel ama muzu tüketme derim diyet boyunca çünkü tam 100 kalori. Birde çok tüketiyosun zaten muzu. Sporunda hiç yok bence azda olsa bişeyler yapmalısın çünkü sadece diyet yeterli olmaz sporla desteklersen daha kısa zamanda ulaşırsın hedefine.
süpersin canım yaaaa
çok iyi 2 günde 1,5 kilo hemen bende denemek istiyorum ama bizim gibi az kilolulardada aynı etkiyi verirmi yani 1,5 kilo verirmiyim bende eğer verirsem süper ötesi olur.
günaydın canım bende merak ediyorum akşam evde net olmuşsa girip bi göz atıcam
Dünkü menüm
sabah (7:30)
2 dilim kızarmış ekmek
k.k. Beyaz peynir
5 adet zeytin
1 bardak süt
öğle (12:00)
yoğurt çorbası
1 adet kadın budu köfte (hayatımda ilk defa yicem için yedim)
Yoğurtlu havuç 2 kaşık
akşam (07:30)
5-6 adet yaprak sarma
yoğurt
salata
su 11 bardak
1 kupa bitki çayı
1 kupa yeşil çay
1 fincan türk kahvesi
200 ip atlama
50 adet mekik
busiiiiiiiiiiiiii Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsuntartıldım ben bugün sabah
![]()
bekliyorum Burcu'cum çok saol :)