- 11 Mart 2013
- 1.917
- 518
- 128
Emine aklıma bu menüyü görünce ne geldi biliyor musun? Benim menülerimden bile düzenli senin menülerin. İnşallah çok kısa zamanda ideal kilona ulaşacaksın. Süpersin Maşallah maşallah nazar değmekten korkuyorum sana
Emel'cim yaaa sende hep bir bahane hep bir bahane. Sen gerçekten kararlı mısın zayıflamaya? Böyle düşünür ve bu şekilde devam edersen sen diyet yapamazsın, kiloda veremezsin. Belki biraz ağır konuştum ama gerçekleri birinin sana söylemesi lazım. Önce sen kararlı olacaksın. Yemeyeceğim diyecek ve yemeyeceksin. Yersen hiç bir anlamı yok diyet yapmanın.
İnşallah eşinle birlikte sende oturmamışsındır o sofraya
Süper yaaaaTakım çok kaynatınca böyle oluyor
Biz senden gerekli özveriyi görelim yeter gerisini sen bize bırak canım. Önemli olan istek ve kararlılık. İnşallah bu şekilde devam edersin.
Emel'e yazdıklarımın biraz aşağısınıda sana yazmak isityorum canım. Onuda oku ve üzerine alın. Öncelikle zayıflayacağına inan yememen gereken şeyleri yeme. Tatlının çikolatanın hiç bir faydası yok zaten vücuda. Hatta zararı var. Sadece sağlıklı beslen. Zaten son cümlede yazmışsın önemli olan karar vermek diye. Bunu anlamana çok sevindim. Daha kararlı bir Tuba istiyorum.
Kızlar tavuklu pilav olmamış demiş ama bence sorun yok. Diyetisyenin bana verdiği menüde de vardı. Ama zamanla yememen lazım. Çünkü şimdi ekmek yememişsin dengelemişsin. Bide öğlen yemek saati gayet uygun. Ama akşamın az olmuş. Akşama dikkat.
Tatlım o zaman sana en uygunu cacık olacak. Bigün akşama kadar cacıkla idare edebilir misin? Ama senin bi gün yapman lazım. 1+1 yapıyorsun dimi sebze proteini ?
Bu menün süper olmuş canım. İnşallah bu hafta daha güzel sonuç alacağız senden ama biraz spor eklesen sen nasıl olur? Yürüyüş yapamıyor musun?
İyi hoş oraya yazmışsında kadına neden söylemedin? Sen 33 yaşındasın iki çocuk doğurmuşsun kendini benimle nasıl bir tutarsın diye. Ayyy niye içinde bıraktın anlamadım ki? Valla sana kızdım Buse'cim. Yeri gelmişken oturtacaktın lafını. Şimdi seninle benim bir olma şansım var mı yok. İki çocuk doğurmuş olacağım. İster istemez vücudum deforme oldu. Bende senin yaşlarındayken incecik çıtır bir hatundum. Hatta 172 boyla 50 kiloydum. Şimdi o zamanki kıyafetlerimin beline bakıyorum (iki tanesini saklıyorum) şimdi bir bacağım kadar nerdeyse. Valla keşke söyleseydin acaip bozulurdu.
Burcu'cum hastane yemekleri zaten en az 1200 kcal çıkar. Biliyorsun menüyü diyetisyenler hazırlıyor. Sağlıklı yetişkin bir insanın alması gereken kalori miktarı bu öğünde 1200 kalori.Hatta üniversite hastanesinde çalışırken bizim yemekler rejim 3 normal diyet diye çıkardı.
Kaptancim tesekkur ederim , takimda takim ruhuyla daha da kararli olucam sayenizde, sizden ogrenicem reddetmeyi, bence yine yazalim neleri reddettigimizi, gercekten cok motive edici:) ne dersiniz?