Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

amannnn ya bnm aldığım hastayı başkası aldıysa vay halime ya :D
Hayırlısı bakalım Burcucuğum, sınavlardan sonra bir oh çekeriz umarım.
venüüüüüüüüüs kırarım bacaklarını aaaaa emoş beeen :35:
Ay özürdilerim brokolim, bir yandan dizi izliyorum karıştırmışım hihihi :)
seni hınzır venüüs :27:

Nihihihi :D
Kızlar ben yavaş yavaş yatayım, yarın erken kalkıp ders çalışacağım. Hepinizi çok öpüyorum.

Kızlar ben yavaş yavaş yatayım, yarın erken kalkıp ders çalışacağım. Hepinizi çok öpüyorum.

iyi geceler tatlım :16: ben de uyumak istiyorum bu saatte yaa :26: sabah da erken kalkmak istiyorum :ssz: şimdi uyumaya çalışcam bende hatta :kkk:

iyi geceler kızlaaaaaarrrrr :3:

umarım canım ya 14 kredilik ders mi olur ya bide girdiğim sınav %10 etkilio yaptıığım ödev %5 :43: iyi geceler bende erken kalkıp ev temizleyip ödev yapmam lazım :16:

iyi geceler tatlım :16: ben de uyumak istiyorum bu saatte yaa :26: sabah da erken kalkmak istiyorum :ssz: şimdi uyumaya çalışcam bende hatta :kkk:

iyi geceler kızlaaaaaarrrrr :3:
İyi geceler canıımm. Senin erken yattığını pek okumadım buralarda ama hadi bakalım bir dene :)
umarım canım ya 14 kredilik ders mi olur ya bide girdiğim sınav %10 etkilio yaptıığım ödev %5 :43: iyi geceler bende erken kalkıp ev temizleyip ödev yapmam lazım :16:

OHA! 14 kredilik ders mi olur ya! Bazı okullarda bir dönemlik derslerin toplamı 14 kredi! Çok şaşırdım, ozaman kolay yesin yahu. Sabah erken kalkıp taze taze zihinle işlerini halledersin sende mmmuah

İyi geceler canıımm. Senin erken yattığını pek okumadım buralarda ama hadi bakalım bir dene :)

OHA! 14 kredilik ders mi olur ya! Bazı okullarda bir dönemlik derslerin toplamı 14 kredi! Çok şaşırdım, ozaman kolay yesin yahu. Sabah erken kalkıp taze taze zihinle işlerini halledersin sende mmmuah

toplamda 22 kredi ders alıyorum inş. canım ya öptüüüümmm iyi geceler :54:

Kaldı sana 1,6 hadi bakalım tebrikler :46:

Ayy sükürler olsunnnnn azıcık kaldıı :))

sorma manyak gibiydi ya, öteki abla da şaşkın şaşkın kıskanç kadını izliyordu :27: ben nasıl sinir oldum bir bilsen aaaahhhhh :47: bu arkadaşlar da evet bazen çok fena oluyor, benim de öyle bir arkadaşım var hatta ecemin de çekemeyen bir arkadaşı vardı, hatta ecemle benim arkadaşlar güya en yakın arkadaşlarımızdı :53:

evet yine uyumamışsın yaa :9: ben de 2 de uyudum zaten yine beceremedim, pc kapalıydı ama olmadı. :5: sabah da kalkamadım alarm kurmayı unutmuşum 10 da fırladım yataktan. 10:30 da kahvaltım bitmişti neyse ki :ssz:

o alıntıya iyi bak okumamam mümkün mü anlarsın :27: akıl defter değil ama aklımdan çıkmış :27: vallahi vicdanınla başbaşasın burcucum. ben her yere yemegimi yanımda taşıyorum aylardır. sen de yapabilirsin, bahane istemiyorum :19:

ne demek küçük cadım hepimiz sana desteğiz burda :34:

delirtti kadın beni eceem :47: manyak deli şapşik kadın nolcak :kkk: he ya yeme dimi, yeme abla dedim tatlıları, yok ben duramam diyor, kriz gibi dayanamıyorum diyor. e dedim o zaman ye :27: görür o bir dahakine neler diycem ona. :23: evet benim de öyle bir arkadaşım vardı bahsetmiştim, ben de onunla arama mesafe koydum. önümüzdeki hafta görüşcez sanırım. bakalım durum ne olacak. :31:

ametis taşlı kolye ya da yüzük almamız gerekmiş bizim, ve taş vücuda değmeliymiş :31:

gelsin canım buyursuun :16:

cacıkla idare ederim ben :26: 5+5 de yapılıyor dukan ama ben 1+1 yapıyorum. 2 gün cacık yapsam sorun olmaz bence. kilo veremediğimizde 3-4 gün saf protein yapabiliyoruz, bu da olur bu seferlik :31: bakalım belki de dayanamam zaten 1 gün yaparım. :26:

kadına söyleyemedim ebrucum yaa. eski komşumuz, hep toplanınca bir araya geldiğimiz biri, her seferinde böyle saçmalıklarına alışıktım ama bu sefer boy kilo vs. iyice abarttı yani. yaşıma bile taktı manyak. kadın her yönden kompleksli ya. :50: uğraşamam yani ben onunla. ama size söz bir daha bu konuları açarsa ağzının payını vereceğim. :kkk:

oley oley oleeeeeeeeyyyyyyyyyy :8:

:46:

Zaten herkes tatlıdan vazgecemem demiyodaaa krizim var diyo olduu yaa bi bahane bi bahane desene kardesim tatlıyı seviyorum yemeyi seviyorum diyeee

Aaaa benim ametis taslı kolyemmm varkiiii kerosum almıstı canım ilk tanıstıgımızzdaaaa

Selaaam kilzar, dun aksam gelemedim , misafirim vardi, biraz kacti yaa, bu hafta cok iyi olucam ama, akilli cocuk olucam:)
Aksam burda kaynana muhabbetleri olmus bakiyorum:))
Kayin ana :) cok sukur benim kayinvalidem dunya tatlisi:)

haftada bigün dışarı çıkıyom kızım olsun o kadar ayrıca canım sıkıldı bugün kimse yok diye :31:

en mantıklısı da çarşamba perşembe yapman cumaya etkisi süper olur canım :)

geçmiş olsun canım.. komşu çocuklarını ben oldum olası sevmemişimdiir. annemde bizi öyle göndermezdi tek başımıza ben de gelmelerini istemem :) bi büşra var yan komşumuzun kızı. onu alırım sadece. o da dünyalar tatlısı maşallah :16: özledim bee

hayırlı olsun canım şimdiden almak için biraz erken değilmi?

neyse menü yorumumu da yapayım :) bebeeeem geç yediğin zamanlarda bile 3 ana öğünü atlamamaya çalış 2-3 saat ara olsun ama yine de ye öğün geçirince hiç etkisi olmuyo onun dışında yediklerin suyun sporun güzel :)

ayyy ne zor senin durumunda yaa. benimki Allahtan her gün geliyo yanıma da görüşüyoruz :) zaten 5 dk evlerimizin arası :9: gelmezse kavga sebebi :47: kaynana olayını pek sevdim :) benim kaynana adayım da benim kusurumu bulmaya çalışıyo daha yüzyüze tanışmadık bile büyük kaynanamsa (yani kaynanamın kaynanası :9:) dünyalar tatlısı çok seviyorum onu :) kaynana da ne garip bi kelime bu kadar çok yazınca farkettim :9:

ohh ne güzel kaynanaya bak sen :) ben esadın yeğenin atkı bere takımı ördüm bide süsledim bi güzel ona bile kusur buldu ayyy resmen içimi döktüm burdaaa :1:

boşbulduk bebeğimmmm :):)

gerçekten o konuda çok şanslıyım canım ya melek gbi kadın kendi çok çekmiş kaynanasından bana çok iyi davranıo şükür. dün işte et çorba filan yaptım orda bayıldılar ya sanki 40 yıllık aşçıyım öle yediler yani :27: kaynanamında eli lezzetli aama bilmiorum :D neyse eşyalarda biz şöle düşündük canım şimdi herkes düğüne yakın alıp çok borçla evlennce bizim gözümüz korktu o yüzden şimdiden yavaş yavaş başlayalım evlenene kadar en azından borçlar ödensin baktık beğenmedik üzerine 300 400 fazla koyup değiştirirz aldığımız yerden dedik öle anlaştık yani bide bnmki tai de yani şu uçak yapılan firmada çalıştığı için lojman hakkımız var istediğimiz evi almak ve istediğimiz düğünü yapmak için neredeyse sıfır borçla evlenmemiz lazım yani iyi oldu benm zaten çeyiz neredeyse tamam mutfak eşyalarım filan oda başlasın bi yerden dedik :9:

Selaaam kilzar, dun aksam gelemedim , misafirim vardi, biraz kacti yaa, bu hafta cok iyi olucam ama, akilli cocuk olucam:)

evet canım emoşun kaynanası cadı çıkmış diolar :D

Kızlaarr cerkezköydeyiiiiz biz bugun yedim cok fenaa :)

Tuba ve Ecemcimler neler yediniz bakayım siz :)

Günaydın kızlarrrrrr :8:

Günaydın canıııım.

Back
X