Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar,
oku oku bir saattir okuyorum, maşallah çenenize
dün hiç giremedim, çünkü görümcem 3 çocuğunu bırakıp gitti badana yapmaya
bide bende var oldu 4, kaynanam 5 işleri bitmemiş gecede kaldılar
bugün sakinim bitti gitti :) arkadaşlarım gelcek oturmaya
fırında üzümlü kek pişiyor ama yemicem
uyarılarınızı okudum arkadaşlar teşekkür ederim

hepsi benim üstümde ya yemek filanda yapcam ödev yapcam kuaföre gidemicem o kötü oldu :8:
Ben bütün gün tembel tembel evde dinlenmeyi planlıyorum. :)
günaydın kızlar,
oku oku bir saattir okuyorum, maşallah çenenize
dün hiç giremedim, çünkü görümcem 3 çocuğunu bırakıp gitti badana yapmaya
bide bende var oldu 4, kaynanam 5 işleri bitmemiş gecede kaldılar
bugün sakinim bitti gitti :) arkadaşlarım gelcek oturmaya
fırında üzümlü kek pişiyor ama yemicem
uyarılarınızı okudum arkadaşlar teşekkür ederim

Ohhh canım baya koşturmuşsun, ne güzel spor olmuş :)
Bu arada üzümlü çikolatalı kek en sevdiğim! Aman tut sen kendini Emelciğim :)

Günaydın 13. takımın fıstıkları :16:Ben iyiyim merak etmeyin demeye geldim. İşlerim var biraz onları halledeyim gelirim. Öpüyorum hepinizi :16:

Ben bütün gün tembel tembel evde dinlenmeyi planlıyorum. :)

Ohhh canım baya koşturmuşsun, ne güzel spor olmuş :)
Bu arada üzümlü çikolatalı kek en sevdiğim! Aman tut sen kendini Emelciğim :)

ohhh ya keyif sende bende şimdi temizliği bitirdim kuaföre gitcem :8:

Günaydın 13. takımın fıstıkları :16:Ben iyiyim merak etmeyin demeye geldim. İşlerim var biraz onları halledeyim gelirim. Öpüyorum hepinizi :16:

günaydın kaptancım aman iyi ol biz sensiz naparız bizde seni öptük :54:

23.3.13

Sabah (07:30 - 08:00)
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli etimek

Ara (11:00 - 11:30)
3 kuru kayısı

Öğle (13:30 - 14:00)
6-8 yemek kaşığı tavuk sote
1 küçük çorba kepçesi kadar pilav
1 kase kaşarlı domates çorbası

Ara (17:30 - 18:00)
3 kuru kayısı

Akşam (20:00 - 20:30)
1 kutu light kayısılı yoğurt

* 8 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve

Günaydın kaptişkom, sen de evinle falan ilgileneceksin herhalde. Kaybolmayın yahu sıkılırım ben :)
Evet canım yaaa işler bi türlü bitmiyor. Ama evde olmak güzel gerçekten. Bol bol vaktin var herşey için ama yinede zaman çabuk geçiyor. Sanırım artık eskisi kadar sık sık gelemem. Ancak arada bir göz atabilirim. :50:

ohhh ya keyif sende bende şimdi temizliği bitirdim kuaföre gitcem :8:

günaydın kaptancım aman iyi ol biz sensiz naparız bizde seni öptük :54:
Ohh ne güzel temizliği bitirmek kadar güzel bişey var mı :9:Bu arada benimde doğumdan önce saçlarımı boyatmam lazım ama rengine karar veremedim nedense :44:

Ben de vize ödevime başlayacağım, lanet olsun ki :( Skype'dan arkadaşımla konuşa konuşa artık yapacağız bir şeyler
Maşallah sana Venüs'cüm hem iş hem okul iyi idare ediyosun. Bide arada buraya yetişiyorsun. Bravo sana :nazar::46:

bende kuaför işimi halledeyim ödeve oturcAM offff ya bitsin artık bu çile:43:
Ayy ne güzel yıllar oldu ödevim olmayalı :9:Ama ne fayda kendi ödevin bitiyor çocukların ödevleri başlıyor :60::60::60:

23.3.13

1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli etimek

3 kuru kayısı

3 kuru kayısı

* 8 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
Menünün olmayan kısımlarını biliyorsun canım. Zaten daha öncede söylemiştin. Ama akşam dengelemeye çalışmışsın tebrik ederim. Bu arada su az olmuş. Ona dikkat. Bide spora başla yavaştan. Yürüsen bile yeterli bi 35 dk.

dünkü menüm:

Sabah(10:00)
2dilim çavdar ekmeği+beyaz peynir+200ml light süt

Öğle(13:00)
ızgara etli salata (etlerden 2 lokma aldım sadece, beğenmedim, yiyemedim, sırf salata sayılabilir) + light kola

Ara(16:30)
1 kutu ayran+4 grissini

Akşam(19:30)
1 tabak kıymalı bezelye yemeği + 2 dilim çavdar ekmeği

Ara(22:00)
sütlü neskafe

2 kupa 9lu çay + 1 lt su , spor sayılır mı bilmem ama 15dk yokuş yürüdüm..

Kızlar ben geldim, geçmişi okuyup, geliyorum...
Hoşgeldin canııım :)
Evet canım yaaa işler bi türlü bitmiyor. Ama evde olmak güzel gerçekten. Bol bol vaktin var herşey için ama yinede zaman çabuk geçiyor. Sanırım artık eskisi kadar sık sık gelemem. Ancak arada bir göz atabilirim. :50:

Ohh ne güzel temizliği bitirmek kadar güzel bişey var mı :9:Bu arada benimde doğumdan önce saçlarımı boyatmam lazım ama rengine karar veremedim nedense :44:

Maşallah sana Venüs'cüm hem iş hem okul iyi idare ediyosun. Bide arada buraya yetişiyorsun. Bravo sana :nazar::46:

Menünün olmayan kısımlarını biliyorsun canım. Zaten daha öncede söylemiştin. Ama akşam dengelemeye çalışmışsın tebrik ederim. Bu arada su az olmuş. Ona dikkat. Bide spora başla yavaştan. Yürüsen bile yeterli bi 35 dk.
Olsun kaptancığım sen arada uğra, o da yeter bize :) Elimden geleni yapıyorum yetişmek için işte ama anca bukadar çıkıyor :) Menümün sıkıntılarını biliyorum evet kaptancığım, dün otelde fuarda olduğum böyle hatalı oldu :) Hergün çok yoruluyorum ve rutin olarak 40 dakika yol yürüyorum. Sınavlardan sonra ayrıca yürüyüş yapacağım söz :)
dünkü menüm:

ızgara etli salata (etlerden 2 lokma aldım sadece, beğenmedim, yiyemedim, sırf salata sayılabilir) + light kola

1 kutu ayran+4 grissini

sütlü neskafe

Süper menü aslında ama o colanın ne işi var orada. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
gerçekten o konuda çok şanslıyım canım ya melek gbi kadın kendi çok çekmiş kaynanasından bana çok iyi davranıo şükür. dün işte et çorba filan yaptım orda bayıldılar ya sanki 40 yıllık aşçıyım öle yediler yani :27: kaynanamında eli lezzetli aama bilmiorum :D neyse eşyalarda biz şöle düşündük canım şimdi herkes düğüne yakın alıp çok borçla evlennce bizim gözümüz korktu o yüzden şimdiden yavaş yavaş başlayalım evlenene kadar en azından borçlar ödensin baktık beğenmedik üzerine 300 400 fazla koyup değiştirirz aldığımız yerden dedik öle anlaştık yani bide bnmki tai de yani şu uçak yapılan firmada çalıştığı için lojman hakkımız var istediğimiz evi almak ve istediğimiz düğünü yapmak için neredeyse sıfır borçla evlenmemiz lazım yani iyi oldu benm zaten çeyiz neredeyse tamam mutfak eşyalarım filan oda başlasın bi yerden dedik :9:

ben de cnm yaa, benim kayunvalidem de dünya tatlısıdır.. ancak bu kadar sevebilirdim yani :) haksız olsam bile beni korur herkesin yanında, sonra ayrı söyler lafını, seviyorum yani.. bu arada dedikoduları görmedim, dur okucam merak ettim şimdi neler olmuş..

kaptanların güzeli hoş geldin, doğuma da az kaldı, hazırlıkların tamam mı?

23.3.13

1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli etimek

3 kuru kayısı

3 kuru kayısı

* 8 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve

cnm hem çorba hem pilav hafiften bozmuş sanki, çünkü bildiğim kadarıyla çrba da ekmekten sayılıyor.. ama onun dışında çok iyi, akşam hafif olmuş, dengelemişsin ;)

dünkü menüm:

1 kutu ayran+4 grissini

sütlü neskafe

Kola haricinden harika bir menü olmuş canım afiyet olsun. Bu arada bezelye glisemik indeksi yüksek bir sebze. Bu nedenle mümkün olduğunca tüketmemeye çalışıyoruz. Ayrıca su çok ama çok az olmuş. En az iki litre içmen gerekiyor. Yaptığımız her hareket bence spor. Mümkünse hayatını normalden daha hareketli bir hale sokmaya çalış. Ben öyle yapmıştım çok işe yarıyor. Ekmeğide zamanla azaltırsın artık:34:

Hoşgeldin canııım :)

Olsun kaptancığım sen arada uğra, o da yeter bize :) Elimden geleni yapıyorum yetişmek için işte ama anca bukadar çıkıyor :) Menümün sıkıntılarını biliyorum evet kaptancığım, dün otelde fuarda olduğum böyle hatalı oldu :) Hergün çok yoruluyorum ve rutin olarak 40 dakika yol yürüyorum. Sınavlardan sonra ayrıca yürüyüş yapacağım söz :)
O kadar yürüdüğünü bilmiyordum. Yazsana canım ne kadar yürüdüğünü. Ayrıca maşallah sen bu tempoyla gidersen kısa zamanda ulaşırsın hedefine.

ben de cnm yaa, benim kayunvalidem de dünya tatlısıdır.. ancak bu kadar sevebilirdim yani :) haksız olsam bile beni korur herkesin yanında, sonra ayrı söyler lafını, seviyorum yani.. bu arada dedikoduları görmedim, dur okucam merak ettim şimdi neler olmuş..

cnm hem çorba hem pilav hafiften bozmuş sanki, çünkü bildiğim kadarıyla çrba da ekmekten sayılıyor.. ama onun dışında çok iyi, akşam hafif olmuş, dengelemişsin ;)
Ohh ne güzel kayınvalideymiş o öyle. Maşallah diyelim nazar değmesin :9: Hazırlıklarım bitti sayılır ama daha bikaç eksiğim var canım. Halletmek için çarşambayı bekliyorum doktor kontrolüm var çarşamba. Çıkmışken eksiklikleri halledeceğim. Şimdilik evle ilgilenmeye çalışıyorum. Aslında bi yardımcı alıp yapacaktım temizliği ama kendim hallettim sayılır. Aslında korkmuyorda değilim sırf temizlik yapcam diye erken doğurmaktan :52::53:

Evet canım, çorba önemli değil pilav zaten tek başına hem metabolizmaya etkisi açısından çok tehlikeli hem de 3-4 ekmek yerine geçiyor. :/
Kola haricinden harika bir menü olmuş canım afiyet olsun. Bu arada bezelye glisemik indeksi yüksek bir sebze. Bu nedenle mümkün olduğunca tüketmemeye çalışıyoruz. Ayrıca su çok ama çok az olmuş. En az iki litre içmen gerekiyor. Yaptığımız her hareket bence spor. Mümkünse hayatını normalden daha hareketli bir hale sokmaya çalış. Ben öyle yapmıştım çok işe yarıyor. Ekmeğide zamanla azaltırsın artık:34:

O kadar yürüdüğünü bilmiyordum. Yazsana canım ne kadar yürüdüğünü. Ayrıca maşallah sen bu tempoyla gidersen kısa zamanda ulaşırsın hedefine.

Ben günlük hayattaki hareketlerimi yada reddettiğim yiyeceklerin ayrıca üstüne düşme taraftarı değilim kaptancığım, kendimi çok zorlanıyormuşum gibi hissetmeme neden oluyor. Oysaki benim ofisimde her gün envai çeşit tatlı, tuzlu atıştırmalık olur. Yemek yediğimiz lokantada her öğlen açık büfenin önünden bakmadan geçerim. Ama bu durumları düşünmek beni daha fazla motive etmiyor, yok sayıyorum. :)

Ayy ne güzel yıllar oldu ödevim olmayalı :9:Ama ne fayda kendi ödevin bitiyor çocukların ödevleri başlıyor :60::60::60:

temizlik bitti ama bnde bittim kaptan :9: ben ödev yapmaktan çok sıkıldım artık ya :14:

kaynanam candır ya çok severim kendi anam gibi hiç farkı yok yani :8: ama en zevkli yanı alışverişi çok seviyor ve çok da güzel giyinio fikirleri filan çok iyi:32:

Back
X