Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de merak ettim. Ayşeciğim o kadar anlattı ki ben de bir araştıracağım. :)

Arkadaslar bende karatay diuetini arastirdimda guzel gibi gorunuyor ya ona baslyabilirim arastirayim azcik daha ogreneyim:)

kitabı alıp okumanızı tavsiye ederim kızlar doğru bildiğimiz çok yanlış var.sormak istediğiniz bişey olursa ben burdayım:16:

Aramıza hem diyette hem takımlarda oldukça tecrübeli birinin gelmesi iyi oldu. Takımımıza canlılık getireceğini inanıyorum canım.

Ay hiç bitmeyecek gibi.. Notlar uçuşuyor gözlerimin önündeee! Okadar birikmiş ki!

Aşk çoook büyük bir problem canım... ama dediğin gibi zamana bıraktım artık elimden bir şey gelmiyor. Kendime dönüyorum. Sen de halledebilmişsindir umarım ödevini :) Ben az sonra tekrar çalışmaya başlayacağım.

Afiyet olsun canım, menün ve spor mükemmel nazar değmesin :)

Günaydın canımmm :) Süpermiş koskoca 500 gr eksi çıkmışsın harikaaa!!!

ay venüzzzzzzzzzzz ya bitmek bilmio valla bugün kaçamak yaptım ya o yüzden akşam yemicem kapanıp odaya ders çalışcam ceza sistemi işledi kafamda bi anda :17:

Seni kivici seni, menün çok güzel olmuş afiyet olsunda arada bir şu kiviyi başka meyveyle değiştir. Tempolu yürüyüşün çok güzel. :46:

Kolay gelsin Venüs'cüm inşallah güzel geçer vizelerin. :16:
Suuuuuuuuuuuu olmadan olmaz Zelişşşşşşşşşşşşş. Artık senden en az 2 litre su istiyorum menülerde. Tamam mı?

Aynı istek ve dileklerim senin içinde geçerli Burcu'cum. İyi çalışın derslerinize. İnşallah seninkiside güzel geçer. :16:

Menün yine herzamanki gibi çok güzel Emine'cim afiyet olsun canım. Ama bişeyi merak ettim. Sen o akşam ki ayranı acıktığın için mi içtin?

Geldim canım geldim dün ani bir kararla alışveriş için çıktım evden. Geç dönünce uğrayamadım. Ama merak etmeyin doğum olursa eğer ilk haber vereceğim yer burası olacak :9:Her an doğurabilirim de :30::52::60::60:

Ben birazdan listeyi yayınlayacağım. Ona göre söylerim bu hafta kime atılacağını. Bakalım atmayanlar ne alemde :47:

Günaydın Ceren'cim. Çokta geç gelmemişsin aslında eve uğrasan daha iyi olurdu senin için. :34:

Menün güzel olmuş canım ama akşam öğünün geç olmuş yine. Spor konusunda bişey demedimi diyetisyen?

Geldim canım geldim. İyiyim çok şükür ama artık iyice ağırlaştım hareketlerim bile yavaşladı. Hayırlısıyla atlatsaydım şu doğumu. :16:Kolay gelsin sanada. :3:

kividen vazgeçemiyorum kaptan yaaa ekşi ekşi :9: ama sayısını azalttım bi tane yiyiyorum ben elma filan çok yemiyorum ya :50:

Bence de boyle kal busecim, kendini en iyi sen biliyorsun, simdiden sonra vucudunu hareketlerle bicimlendirmeye bak canimcim :)

Hosgeldin canim:)

Zeliscim bence ekmegi sabah yiyip aksami ekmeksiz atlatmalisin, gunde iki ikibucuk dilim iyi olur senin icin

Afiyet olsuun menun super:)

Ay ya kolay gelsin benimde vizeler haftaya, buraya gelislerimde azalma olucak oyuzden:(

Activia kahvalti zamani nasil bise canim?

Busecim ya cok guldum burnumda kemikliymis demene:)) ben de ikinci dogumumdan sonra ya benim burnum kuculdu diyordum, meger yanaklarim sistiginden burnum ortada minik kalmis:))

saol cnm

ben kaçamak yaptım, bugün hayatımda en değer verdiğim insanlardan birini kaybettim. Ne yapacağımı şaşırdım az önce ağzıma ne bulursam attım. Yarın sabah diyetisyene gideceğim...

canım öldümü açıklamamışsın ama başın sağolsun dicem. Ama lütfen üzüntüleri diyete yansıtmayalım. Son ra başladığımız yere geri döneriz..:34:

dünkü menüm

sabah 10.30
dukan krep
üçgen peynir

ara 12.00
yoğurt

öğle 13.45
tavuk
yoğurt

akşam 18.30
tavuk
yoğurt

ara 21.00
2 yk yoğurt

2 kupa yeşil çay
2,5 lt su
20'şerden 6 set popo ve bacak egzersizleri

yoğurt yoğurt yoğurt diyosun yani. yaşasın yoğurt yemeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkk.... :52::52:

[sıze=3]bu ara[sıze=3]daaaaaaaaaaa [/sıze][/sıze]:52:

Müjdemi isterim kızlaaar :27: Sabah ki kilom[sıze=3] 51.8 [/sıze]:51:

harikasın buse yaaaaaaa bende bende bendeeeeeeeeeeeee

arkadaşlar,
ben hamileymişim , teşekkür ederim şimdiye kadarki yorumlarınız desteğiniz için,
doğumdan sonra gelirim artık
inşallah hepiniz hedeflerinize en kısa zamanda ulaşırsınız

canım allah tamamına erdirsin . Sakın hamileyim diye yemekleri kaçırma hedefine ulaşamadan hamile kaldın unutma :20:

tebrik ederim eciiş :46: Bana da öyle geliyor, bu konuda aralarında en iyisi emoş gibi :34:

Kaçak oldun iyiceee :52: özlerim ben bananeee :19:

sorma canım yaaaa
hafta sonu giremedim. Dünde inan çok yoğundu işlerim. Cumartesileri çalışmadığım için birikiyo işler pazartesileri çok yoğun oluyorum. Açtım burayı bi ceeeee dedim gittim ama geçnişi okudum iyi kaynatmışsınız :23::23: Bende özledim sizle sohbeti

huu huuu

elma diyorum çıkın ortayaaaaa :35:

bende armut deyip çıkamadım resmen ortaya :50:

ben 50 de mezun olacağım sanırım kızlar. %100 yapınca yani. Aşağısına inmeyeceğim gibi görünüyor, çünkü kilom iyi duruyor :26:

bencede canım boyuna göre iyisin sen. Korumaya geçebilirsin

merhaba kızlarr,ben de aranıza katılmak istiyorum,son zamanlarda 5 kilo aldım acilen bu kiloları vermem lazım,çocukluğumdan itibaren hep kiloluydum ,evlenme arefesinde zayıfladım ,şimdi kiloları geri alacağım diye çok korkuyorum...
67 kiloyum,boyum 1,69
ilk etapta inş. 62 kilo olmak istiyorum,sonra da bebiş hazırlığı için 59 kilo olmak hedefim,bu takıma davet edildiğimden beri günlük yediklerinizi takip ediyorum daa,maşallahh bu kadar az yiyebileceğimi sanmıyorum ben,ara öğüne bir çay bardağı ayran demiş biri,beni 1 lt anca kurtarır:1:
şaka bir yana kararlıyım inş.
O kadar az yiyemem ama düzenli spor yapacağım kısmetse,
çok stresli bir işim var,istifa ettim,ihbar süresi kullandırmazlarsa,spora haftaya başlıyorum inşallah....

Hepinizi kutluyorum azminizden ötürü

hoşgeldin canım aramıza. Ama kaptanın dediği gibi kendini tanıtıp gitmişsin bidaha gelmemişsin. Biraz daha çoğaltmalısın paylaşımlarını yoksa adapte olamazsın buraya...
Ben kendimi tanıtayım. Adım ebru 28 yaşındayım evliyim 2 yaşında oğlum var hedefim 53 inş. Seninde hedefin güzel boyuna göre inş. En kısa sürede ulaşırsın.

ecooşş çok sevindim darısı benim sınavların başına artık :) yeni gelen çıtırlar da alışacaklar yakında :)

hoşgeldin ebrucum :) sen haftasonu giremiyomusun internete? Sanırım kaçırdım bu kısmı

ayyy teşekkür ederim bebeeeem :) malum yerlerim tavan yaptı burdaaaa :21:

Buseeee inemeyeceğim ne ya çok ayııııp ben ilk hedefimi 60 koymuştum ama şimdi onu 54 olarak alıcam 54 e kadar mezun olmak yok bana :)

hoşgeldin canım 1 çaybardağı ayran içen benim :9: Sana şöyle söyliyim diyete başladığımdan beri 1 gün bile aç olmadım. Gün gün azaldı yemeklerim. Bana menüm çokmuş gibi geliyo ama siz de az diyosunuz.günlük yenmesi gereken miktar bünyeye göre değişiyo. Mesela ben şimdi 69 kiloyum 60 kilo olduğumda daha az yiyor olacağım metobolizma hızım düşecek. Sen şimdi normal bi menüyle başla zamanla azalır sen de farkedersin zaten :) birden az yemeye başlarsın ilk boş anında saldırırsın ve o diyet ızdıraptan başka bişey olmaz :) menülerini paylaş bizimle yorumlayalım neler olmalı neler olmamalı beraber karar verelim :)

weight loss - diet ticker

bu linkten yapabilirsin canım takıldığın yer olursa rahatlıkla bize danışabilirsin :)

canım ben hafta sonu giremiyorum int. Yok çünkü tamir olmadı bizde üzerinde durmuyoruz taşınıcaz 2 aya kadar. Zaten çok fazlada giremiyodum int. çünkü oğlumu hafta sonları alıyorum annemden o yüzden bütün hafta sonumu onunla geçiriyorum. Temizliğimi bile hafta sonuna bırakmıyorum. Ama hafta içi elimden geldiğince buralarddayım gelmesemde geçmişi mutlaka okuyorum. Dünde çok yoğundum gelemedim yani öyle canımcım. Bu arada senin azmine hayranım. çok iyi gidiyosun resmen sıfır kaçamak. :46::46:

karatay sık sık yemeğe ve ara öğün yapmaya kesinlikle karşı çıkıyor.sebebi ise insülin direncimiz sürekli yükseltmesi.yemek yedikten 2-2,5 saat sonra insülin direncimiz düşmeye başlıyor.eğer biz zaman içrisinde ara öğün yaparsak insülin direncimiz tekrar yükseliyor ve artmış olan kan şekerini yağ olarak depoluyor.kg vermemizde en etliki hormon leptin hormonu kızlar ve kg vermek için bu hormonun düzgün çalışması gerekiyor.öğünlerimizin arası 4-5 saat olursa leptin hormonu çalışmaya başlıyor ve depo edilmiş yağları yakarak enerjiye dönüştürüyor.
peki 4-5 saat nasıl tok kalacağız? tabiki düşük glisemiks endeksli gıdaları tüketerek bu ne demek sağlıklı karbonhidratlar+protein.b:16:u şekilde beslenince inan 5 saat bile açıkmadan duracağınızı göreceksiniz.

yememiz gereken sağlıklı karbonhidratları ve proteinleri gelince yazacağım arkadaşar şimdi çıkmam lazım

Kızlar ben geldim.....
Ama fazla kimseleri göremedim yakalayamadım sizi. Neyse buralardayım ben...

Cuma cumartesi inanın ne yediğimi unuttum. Menümü yazıcaktım. Cumartesi akşam balık yedim ama onu hatırlıyorum. Kaçamak yapmadım gibi bişey haftasonu iyi geçirdim....

Dünkü menüm

sabah ( 07:30)

1 adet bisküvi (olmadı biliyorum annem pazar akşamı çayın yanına çıkardı çok canım istedi ama akşam olduğu için yemedim. Sabah yedim :17:)

öğle (12:00)

2 kaşık et yemeği ( suyunu yemedim)
1 dilim ekmek
cacık

ara (16:00)

2 adet hurma

akşam (07:30)

1 tabak tarhana çorbası
1 tabak bulgur pilavı
1 kase yoğurt

su 10 bardak
yeşil çay 2 kupa
biyki çayı 1 kupa

200 ip atlama
50 mekik

canım öldümü açıklamamışsın ama başın sağolsun dicem. Ama lütfen üzüntüleri diyete yansıtmayalım. Son ra başladığımız yere geri döneriz..:34:

yoğurt yoğurt yoğurt diyosun yani. yaşasın yoğurt yemeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkk.... :52::52:

harikasın buse yaaaaaaa bende bende bendeeeeeeeeeeeee

canım allah tamamına erdirsin . Sakın hamileyim diye yemekleri kaçırma hedefine ulaşamadan hamile kaldın unutma :20:

sorma canım yaaaa
hafta sonu giremedim. Dünde inan çok yoğundu işlerim. Cumartesileri çalışmadığım için birikiyo işler pazartesileri çok yoğun oluyorum. Açtım burayı bi ceeeee dedim gittim ama geçnişi okudum iyi kaynatmışsınız :23::23: Bende özledim sizle sohbeti

bende armut deyip çıkamadım resmen ortaya :50:

bencede canım boyuna göre iyisin sen. Korumaya geçebilirsin

hoşgeldin canım aramıza. Ama kaptanın dediği gibi kendini tanıtıp gitmişsin bidaha gelmemişsin. Biraz daha çoğaltmalısın paylaşımlarını yoksa adapte olamazsın buraya...
Ben kendimi tanıtayım. Adım ebru 28 yaşındayım evliyim 2 yaşında oğlum var hedefim 53 inş. Seninde hedefin güzel boyuna göre inş. En kısa sürede ulaşırsın.

canım ben hafta sonu giremiyorum int. Yok çünkü tamir olmadı bizde üzerinde durmuyoruz taşınıcaz 2 aya kadar. Zaten çok fazlada giremiyodum int. çünkü oğlumu hafta sonları alıyorum annemden o yüzden bütün hafta sonumu onunla geçiriyorum. Temizliğimi bile hafta sonuna bırakmıyorum. Ama hafta içi elimden geldiğince buralarddayım gelmesemde geçmişi mutlaka okuyorum. Dünde çok yoğundum gelemedim yani öyle canımcım. Bu arada senin azmine hayranım. çok iyi gidiyosun resmen sıfır kaçamak. :46::46:

anladım canım merak ettim bende haftasonu göremeyince :) aay çok teşekkür ederim bazen şeytan kanıma giriyo ama yok 55 olunca rahat rahat yerim diyorum 3-4 ay yasak bana :)

karatay sık sık yemeğe ve ara öğün yapmaya kesinlikle karşı çıkıyor.sebebi ise insülin direncimiz sürekli yükseltmesi.yemek yedikten 2-2,5 saat sonra insülin direncimiz düşmeye başlıyor.eğer biz zaman içrisinde ara öğün yaparsak insülin direncimiz tekrar yükseliyor ve artmış olan kan şekerini yağ olarak depoluyor.kg vermemizde en etliki hormon leptin hormonu kızlar ve kg vermek için bu hormonun düzgün çalışması gerekiyor.öğünlerimizin arası 4-5 saat olursa leptin hormonu çalışmaya başlıyor ve depo edilmiş yağları yakarak enerjiye dönüştürüyor.
peki 4-5 saat nasıl tok kalacağız? tabiki düşük glisemiks endeksli gıdaları tüketerek bu ne demek sağlıklı karbonhidratlar+protein.b:16:u şekilde beslenince inan 5 saat bile açıkmadan duracağınızı göreceksiniz.

yememiz gereken sağlıklı karbonhidratları ve proteinleri gelince yazacağım arkadaşar şimdi çıkmam lazım

ara öğünlerde meyve yemek de mi yok? ben genelde meyve yiyorum çünkü

Ben bir dondurma yedim ama kalorisine baktım 80 kalori çok fazla gelmediği için yedim umarım kızmazsiniz bana :)

anladım canım merak ettim bende haftasonu göremeyince :) aay çok teşekkür ederim bazen şeytan kanıma giriyo ama yok 55 olunca rahat rahat yerim diyorum 3-4 ay yasak bana :)

ara öğünlerde meyve yemek de mi yok? Ben genelde meyve yiyorum çünkü

boşver canım iyi yapıyosun zaten çok güzel gidiyosun sen hedefine ulaşınca özlediklerini kontrollü bi şekilde yersin.

ben bir dondurma yedim ama kalorisine baktım 80 kalori çok fazla gelmediği için yedim umarım kızmazsiniz bana :)

ayyy nasıl canım istedi şimdi çok özledim dondurma yemeği yaz gelsin bian önce. şimdi senin için ne desem bilemedim 80 kalori çok fazla değil ama sıksık yapma bunu canım akşamada dengelemeye ve kaçamak yapmamaya çalış ok :34:

Kızlar ben şimdi malum günümdeyim. Bitsin öyle başlıcaktım ama eşim yarın seminer için ankaraya gidiyo hafta sonuna kadar yok. Ben yarın ayran detoksuna başlamak istiyorum. Napsam bilemedim bitincemi başlasam yoksa yarın başlasammı: Busseeee sen başladınmı kuzum naptın? Hadi yarın beraber başlayalım...:7:

Kızlar ben geldim.....
Ama fazla kimseleri göremedim yakalayamadım sizi. Neyse buralardayım ben...

Cuma cumartesi inanın ne yediğimi unuttum. Menümü yazıcaktım. Cumartesi akşam balık yedim ama onu hatırlıyorum. Kaçamak yapmadım gibi bişey haftasonu iyi geçirdim....

Dünkü menüm

sabah ( 07:30)

1 adet bisküvi (olmadı biliyorum annem pazar akşamı çayın yanına çıkardı çok canım istedi ama akşam olduğu için yemedim. Sabah yedim :17:)

öğle (12:00)

2 kaşık et yemeği ( suyunu yemedim)
1 dilim ekmek
cacık

ara (16:00)

2 adet hurma

akşam (07:30)

1 tabak tarhana çorbası
1 tabak bulgur pilavı
1 kase yoğurt

su 10 bardak
yeşil çay 2 kupa
biyki çayı 1 kupa

200 ip atlama
50 mekik
afiyet olsun canım güzel olmuş.

Ben bir dondurma yedim ama kalorisine baktım 80 kalori çok fazla gelmediği için yedim umarım kızmazsiniz bana :)

canım sakın kalorisine aldanma kan şekerin yükselti şimdi daha fazla açlık hissedeceksin ve o 80 kalori görünen dondurma kan şekerini yükseltti ve vucutta artan şeker yağ olarak depolandı.artık kg verme sürecinde bu tür kaçamakları kesmelisin belki 15 günde bir kendini sevdiğin bir şeyle ödüllendirebilirsin ama bunu sık sık tekrarlarsan sonuç alamasın.benim sende gördüğüm problem bu tatlı menülerini sıkı takipteyim haberin olsun ama sen de gerçekte bu işi beyninde bitirecek ve kendine inanacaksın anlaştık mı?

limonlubrokoli canım meyve=şeker bunu unutmamak lazım önce.meyvelerden 1 tane sabah erken saatte yiyebilirsin ama kg verme döneminde yememen çok daha iyi.heleki akşam saatlerinde yenilen meyve çok tehlikeli arkadaşlar meyve yerken şeker de yediğinizi unutmayın.
kuru meyve incir ve kayısı yiyebilirsin.incir ve ceviz harika bir tatlı mesela.hem meyve hem de tatlı ihtiyacını karşılıyorsun.

karatay beslenmesine her türlü hamur işi
pirinç
patates
işlenmiş etler
hazır çorbalar
üründe diyet yazan her türlü yiyecek
hazır soslar
keççap,mayonez
karpuz,kavun
bunlar tüketilmeyecek

yemekler düşük ısıda pişmeli,yüksek ısıda pişen yemeklerdeki direk trans yağa dönüşüyor.ısıya en dayanıklı yağ tereyağ,kuyruk yağı ve soğuk sıkım zeytin yağı.bu yağlarla pişen yemekler hem sağlık hem de trans yağa dönüşmüyor.

Son düzenleme:
limonlubrokoli canım meyve=şeker bunu unutmamak lazım önce.meyvelerden 1 tane sabah erken saatte yiyebilirsin ama kg verme döneminde yememen çok daha iyi.heleki akşam saatlerinde yenilen meyve çok tehlikeli arkadaşlar meyve yerken şeker de yediğinizi unutmayın.
Kuru meyve incir ve kayısı yiyebilirsin.incir ve ceviz harika bir tatlı mesela.hem meyve hem de tatlı ihtiyacını karşılıyorsun.

Karatay beslenmesine her türlü hamur işi
pirinç
patates
işlenmiş etler
hazır çorbalar
üründe diyet yazan her türlü yiyecek
hazır soslar
keççap,mayonez
karpuz,kavun
bunlar tüketilmeyecek

yemekler düşük ısıda pişmeli,yüksek ısıda pişen yemeklerdeki direk trans yağa dönüşüyor.ısıya en dayanıklı yağ tereyağ,kuyruk yağı ve soğuk sıkım zeytin yağı.bu yağlarla pişen yemekler hem sağlık hem de trans yağa dönüşmüyor.

sağol canım paylaştığın bilgiler için. Ben meyvesiz duramayan ve çok seven bi insanım ama bunları duyunca bıraktım şimdi eve bile almıyorum. Eşimde şaşırıyo hayret sen meyve yemiyosun diye düşünün kahvaltıdan önce meyve yerdim ben yatakta :52::52:

Sabah(08:00)

kepekli orta boy sandviç ekmeği içine kıvırcık maydanoz domates peynir zeytin

1 bardak şekersiz çay

ara(10:30)

sade kahve

öğle(12:00)

içi alınmış yarım ekmek döner ayran

ara yok

akşam(17:15)

yağsız salata

2 yemek kaşığı yogurt

3 kupa bitki çayı

2 litre su

30 dk tempolu yürüyüş :42:

sağol canım paylaştığın bilgiler için. Ben meyvesiz duramayan ve çok seven bi insanım ama bunları duyunca bıraktım şimdi eve bile almıyorum. Eşimde şaşırıyo hayret sen meyve yemiyosun diye düşünün kahvaltıdan önce meyve yerdim ben yatakta :52::52:

tebrik ederim canım.bunu dünya sağlık örgütü de kabul etmiş hele meyve suları çok tehlikeli..istediğin kgya düştükten sonra abartmadan yersin cnm 1 tane erken saatlerde.kaçırırsanda 5 km yürümen gerekiyorki o şekeri yağa dönüşmeden yakabilesin:16:

tebrik ederim canım.bunu dünya sağlık örgütü de kabul etmiş hele meyve suları çok tehlikeli..istediğin kgya düştükten sonra abartmadan yersin cnm 1 tane erken saatlerde.kaçırırsanda 5 km yürümen gerekiyorki o şekeri yağa dönüşmeden yakabilesin:16:

bende artık meyveyi bıraktım ve ara öğün nadir yaparım zaten kividen başka yemiyorum :d kaptan kızıyor:9:

Sabah(08:00)

kepekli orta boy sandviç ekmeği içine kıvırcık maydanoz domates peynir zeytin

1 bardak şekersiz çay

ara(10:30)

sade kahve

öğle(12:00)

içi alınmış yarım ekmek döner ayran

ara yok

akşam(17:15)

yağsız salata

2 yemek kaşığı yogurt

3 kupa bitki çayı

2 litre su

30 dk tempolu yürüyüş :42:

sabah ve öğlen ekmek tükettiğin için akşamı salata ve yoğurtla geçirmiş iyi olmuş canım afiyet olsun:16:

Back
X