Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kahvaltımı normal şekilde yaptım bugün. şimdi başlasam mı cacık yemeye ne yapsam bilemedim. en iyisi başlayayım :31:

kızlar bu geçen haftaki listemiz

***13. TAKIM 301. ETAP *** etap 2. si :65::65::46::nazar:

buseb (53/52.8/0.2/%0.38)
burcugncy (74 / 72 / 2 / %2.70) Yeni üye Hedef : 60
dontpanic (104.4/103.7/0.7/%0.67)
limonlubrokoli (70.6/69/1.6/%2.27)
mavera87 (72 / 70.5 / 1.5 / %2.08) Yeni üye Hedef :62
mid_night_sun (78.6 / 77 / 1.6 /%2.04) Yeni üye Hedef : 60
prensesss016 (55.6/56/-0.4/%-0.71)
Venuskadini ( 82.1/81.2/0.9/%1.10)

13.TAKIM ORTALAMASI:% 1.32

kaptanımız ebru yarın doğumda olacak, ona en güzel hediye 1.lik olur diye düşünüyorum. lütfen herkes bugün ekstra dikkat etsin ve diyetine özen göstersin. ebru ve gülce su'muz için bunu yapalım :16:

[ı][sıze=2]selam bebekler ben geldimmm :) hepinize kocaman günaydın :)
[/sıze][/ı]

o zaman ne duruyosun canım hemen başla :)

günaydın zelişcim :)

çok fark yokmuş benim kızkardeşim 1.66 54 kilo ben 55-57 gibiyken aynı bedendeydik :) sen de farklı olmazsın canım :)

cereeeeenn 100 mesajı geçmişsin artık özelden atabilirsin :34:

Havalar düzelince devam edicem canım yürüyüşe. Bi ara çok fark oldu bacak ve bel arasında o yüzden azalttım şimdi iyi olmaya başladı :)

bebek geliyo yuppppiiiiii :emir_bebek::nazar::16: En datlu kaptan bizim kaptan :24:
[sıze=3]ebruuuu seni çok seviyooruuuzzz [/sıze]:16:[sıze=3] sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alıp bize geri dööööönnnnn :)
(biraz bencilce oldu bu :p)
[/sıze]

açık havada yürümek gibisi yok oohhhh mis gibi

selammm kızlar:16:
Ebrunun iyi olmasına sevindim
bugün arkadasa gideceğim yanım incir götüreceğim mamalar yemek yok
yarın cuma:52:

günaydın canım

bilinçli bilinçli yedin yani ve bunun farkındasın. Bundan sonra daha dikkatli olmanı bekliyorum senden burcu. Madem pişmanım demişsin bugün kendini toparla, yarın eksi kiloda görmek istiyorum seni :20: özellikle listeni inceleyeceğim. şu 2 kaşıkcık şundan 2
de şundan olayını da bırak artık. Hep kaçamak bunlar :47:

Sevindim canım öyleyse, süper yani. Takibindeyim, afiyetler olsun :16:

çok faydalı paylaşım olmuş ama plates setim yok, alasım geldi şuan emoş :27:

Ay çok güldürdün beni zeliş yaa, ilahi zeliiiş :9:

Canım ne güzel bir şey dimi yaa, insana çok güzel moral oluyor, motivasyon arttırıyor böyle şeyler :16: 4 kilo 1 beden incelmek demektir genelde. Fark etmesi çok normaaal, süpersiin :46:

Kahvaltılık soslar çok kalorili, şu mantarlı pilavı da hiiç beğenmedim. Akşam menünün komple olmamış bence canım. Kereviz yemeğini 1 tabak yapacaktın, yanında yoğurt tüketecektn ya da salata bence :31:

Su olayın çok iyi, ben de öyleyim biraz sabah çok tüketiyorum :31:

Sağ ol ecişim :16: Venüscüm görüşmüş aldım haberleri, kaptanımız yarın büyük ihtimal doğumda olacak :31:

Canım bilgilendirdiğin için teşekkürler tubacım :31:sen gereken özveriyi göster, burada bir sorun çıkmaz, rahat olabilirsin :54:

Tamam tatlım notumu aldım :34:

Yok yarın gidecekmiş :31: Ayneeen en güzel anne bizim kaptaaan :21:

Canım çook sevindim senin adınaaa :16: Bizi de bilgilendirdiğin için ayrıca teşekkürler, takipteyim. Bugün ben de dukan a uygunun yapacağım :31: Sana sorularım vardı ama gitmişsin :9:

Oley oley oleeeeeeeeyyyyy :52:

Canım çok geçmiş olsuun, sanki kus kus olmamış mı ne :26: Bak aslında olmadığını bildiğimiz yemeklere bir bakın hep 2 kaşık 2 kaşık. Bu 2 kaşıklar yüzünden kilo veremiyoruz :50:

Pilaaavvvvv hem de bi tabaaak :52: Omaygaddddddd :53: Olmamış canım, toparlan, senden beklemiyorum böyle listeler, aman diyeyim :26:

Bana da acıkılır gibi geliyor, yöntemin de güzel olmuş. Benim light yoğurdum yok, kullanmıyorum ben light. Yarım yağlı yoğurdumla yapacağım :31:

Canım ben 3 aydır yemiyorum :50: Yememem gerek çünkü ve normalde pilava bayılırım yani, ama bir daha yapma lütfen. Hadi 1 kaşık olsa yine bi derece ama kendini durduramamışsın resmen silip süpürmüşsün, işte ben de bi baksam tadına senin gibi yapabilirim :18: Bir süre pilavı unutmak en iyisii :31:

Canım çook teşekkür ederim bu bilgi için, bugün de ses gelmezse ben de arayacaktım, sen benden önce davranmışsın. :31: Ebruşun iyi olmasına sevindim, ay çok heyecanlııı yarın gülce su geliyooorr :21::21::21:

sağol canım evet kuskus cıs oldu biraz ama inan 2 kaşık yedim. Veeee dediğin gibi ne geliyosa şu 2 kaşıklar yüzünden geliyo başımıza :47::47:

günaydın ebruum :16: Benimki pek ayran detoksu olmayacak :26: Dukan yaptığım için ayran detoksunu cacık yiyerek yapabiliyorum anca :27: Başarabilirsem cacık detoksu olacak benimki :9: çünkü asıl tok tutan şeyler içindeki bakliyatlar ama benim iznim yok malesef :31:

Hoş geldin emoooş :54: Bu bencilce arzuna katılıyorum :27:

Incir de abartırsan olmaz haberin olsun ayşecim, çok kalorili diye biliyorum :26:

olsun öyle olsun seninkide elbet sonyç alırsın ama açlığa dayanabilirmisin bilmiyorum canım :9::9:

kahvaltımı normal şekilde yaptım bugün. şimdi başlasam mı cacık yemeye ne yapsam bilemedim. En iyisi başlayayım :31:

bence sen 2 saatte bi tüketmeye başla canım :34:

busecim günde 2-3 kuru incir rahatlıkla yiyebiliyorum.
ben bu hafta mı gireceğim yoksa haftaya mı listeye ebrucum gelebilseydi keşke.
yarın inş. sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş.

kaptanımız ebru yarın doğumda olacak, ona en güzel hediye 1.lik olur diye düşünüyorum. lütfen herkes bugün ekstra dikkat etsin ve diyetine özen göstersin. ebru ve gülce su'muz için bunu yapalım :16:

yarın 13. takımın, Ebru kaptanımızın ve minnoşumuz Gülce Su'nun günü olsun :):) 13. takım birinciliğeee :7::7:

busecim ebru haftaya listeye gireceğimi söylemişti.bende bu hafta girersem haftaya çok güzel bir yüzde ile geleceğim stratejik davranırsak eğer.ama haftaya girersem verdiğim kg etki yapmayacak.ebru giremediği için cevap yazamadı ama ben cevabının olumlu olacağını düşünüyorum,geçmişteki paylaşımlarımıza ve takımın stratejine dayanarak.siz ne diyorsunuz

açık havada yürümek gibisi yok oohhhh mis gibi

günaydın canım

sağol canım evet kuskus cıs oldu biraz ama inan 2 kaşık yedim. Veeee dediğin gibi ne geliyosa şu 2 kaşıklar yüzünden geliyo başımıza :47::47:

olsun öyle olsun seninkide elbet sonyç alırsın ama açlığa dayanabilirmisin bilmiyorum canım :9::9:

bence sen 2 saatte bi tüketmeye başla canım :34:

başladım şimdiii :32:

busecim günde 2-3 kuru incir rahatlıkla yiyebiliyorum.
ben bu hafta mı gireceğim yoksa haftaya mı listeye ebrucum gelebilseydi keşke.
yarın inş. sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş.

afiyet olsun öyleyse ayşecim :31:

yarın 13. takımın, Ebru kaptanımızın ve minnoşumuz Gülce Su'nun günü olsun :):) 13. takım birinciliğeee :7::7:

ollleey dilerim öyle oluuur :32:

busecim ebru haftaya listeye gireceğimi söylemişti.bende bu hafta girersem haftaya çok güzel bir yüzde ile geleceğim stratejik davranırsak eğer.ama haftaya girersem verdiğim kg etki yapmayacak.ebru giremediği için cevap yazamadı ama ben cevabının olumlu olacağını düşünüyorum,geçmişteki paylaşımlarımıza ve takımın stratejine dayanarak.siz ne diyorsunuz

canım seni takıma almanın zelişe büyük haksızlık olacağını düşünüyorum. bilmiyorum bu konuda sen ne düşünüyorsun? ebrunun sana verdiği cevapların da farkındayım, paylaşım bol olursa alabiliriz seni demişti ama bence skor falan değil de, istikrarlı her hafta ilk 3 olmak daha mühim. yani strateji o kadar dert değil. biz zaten hemen hemen her hafta ilk 3 yapan bir takımız. ve bu hafta özellikle 1. lik istiyorum kaptanımız ve gülce su için :16:

takım arkadaşlarımda bu konuda görüşlerini bildirirlerse sevinirim. siz ne diyorsunuz kızlar?

o zaman cıs cıs cıs sana :22::22:
Ay o değil de şu güzel smilelardan ben de yapmak istiyorum. Mesaj sayısı kaça gelince yapabileceğim.
sağol canım haber verdiğin için.....
Allah hayırlısıyla kurtarsın inş.

selam bebekler ben geldimmm :) hepinize kocaman günaydın :)

bebek geliyo yuppppiiiiii :emir_bebek::nazar::16: en datlu kaptan bizim kaptan :24:
Ebruuuu seni çok seviyooruuuzzz :16: sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alıp bize geri dööööönnnnn :)
(biraz bencilce oldu bu :P)

pilaaavvvvv hem de bi tabaaak :52: omaygaddddddd :53: olmamış canım, toparlan, senden beklemiyorum böyle listeler, aman diyeyim :26:

canım ben 3 aydır yemiyorum :50: yememem gerek çünkü ve normalde pilava bayılırım yani, ama bir daha yapma lütfen. hadi 1 kaşık olsa yine bi derece ama kendini durduramamışsın resmen silip süpürmüşsün, işte ben de bi baksam tadına senin gibi yapabilirim :18: bir süre pilavı unutmak en iyisii :31:

canım çook teşekkür ederim bu bilgi için, bugün de ses gelmezse ben de arayacaktım, sen benden önce davranmışsın. :31: ebruşun iyi olmasına sevindim, ay çok heyecanlııı yarın gülce su geliyooorr :21::21::21:

yarın mı süper inşallah sağlıklı bi doğum olur ebru abla döner biran önce aramıza :16:

Kızlar kaptancığımın sesi çok güzel geliyordu, tatlış tatlış konuştuk, keyifyliydi. Yarın süper olacaaak !
b
takım arkadaşlarımda bu konuda görüşlerini bildirirlerse sevinirim. siz ne diyorsunuz kızlar?[/B][/COLOR]
Zeliş de Ayşe de gelsiiiiin!

Ayrıca pilav yorumlarını unutmayacağım. Çok haklısınız canlarım bugün yemedim pilav. Öğle yemeğindeki lokantada gözümün önünde açık büfe herkes afilli afilli şeyler yiyor. Ben de dayanamadım o an. Amaan ha bir tabak değil bir kepçenin tersi :)
Bir de beni hep listenin sonuna yazıyorsunuz yoksa beni sevmiyonuz mu :( :)

Son düzenleyen: Moderatör:
başladım şimdiii :32:

afiyet olsun öyleyse ayşecim :31:

ollleey dilerim öyle oluuur :32:

canım seni takıma almanın zelişe büyük haksızlık olacağını düşünüyorum. bilmiyorum bu konuda sen ne düşünüyorsun? ebrunun sana verdiği cevapların da farkındayım, paylaşım bol olursa alabiliriz seni demişti ama bence skor falan değil de, istikrarlı her hafta ilk 3 olmak daha mühim. yani strateji o kadar dert değil. biz zaten hemen hemen her hafta ilk 3 yapan bir takımız. ve bu hafta özellikle 1. lik istiyorum kaptanımız ve gülce su için :16:

takım arkadaşlarımda bu konuda görüşlerini bildirirlerse sevinirim. siz ne diyorsunuz kızlar?

busecim ayşe izinden dönen üye yanlış hatırlamıyosam ayrıldığı kiloyu ve döndüğü günkü kilosunu tekrar paylaşırsa ona göre işlem yapılabilir.

ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Yarışmadan ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo (kilo almıştır veya vermiştir)
Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, üyenin yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına(*) bölünecektir..
Ekstrem durum: Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu formül uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.

sanırım bu kurala göre yapmamız lazım busecim ayşe bilgileri tekrar paylaşsın ona göre değerlendirmeye alalım bence

Ay o değil de şu güzel smilelardan ben de yapmak istiyorum. Mesaj sayısı kaça gelince yapabileceğim.

Kızlar kaptancığımın sesi çok güzel geliyordu, tatlış tatlış konuştuk, keyifyliydi. Yarın süper olacaaak !

Ayrıca pilav yorumlarını unutmayacağım. Çok haklısınız canlarım bugün yemedim pilav. Öğle yemeğindeki lokantada gözümün önünde açık büfe herkes afilli afilli şeyler yiyor. Ben de dayanamadım o an. Amaan ha bir tabak değil bir kepçenin tersi :)

venüsüm smileların mesaj sayısıyla alakası yok canım. yukarıda forum ayarlarım var ordan forumu seç en altlarda çeşitli seçenekler var mesaj editörü falan gelişmiş olanı işaretle :)

busecim ayşe izinden dönen üye yanlış hatırlamıyosam ayrıldığı kiloyu ve döndüğü günkü kilosunu tekrar paylaşırsa ona göre işlem yapılabilir.

ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Yarışmadan ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo (kilo almıştır veya vermiştir)
Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, üyenin yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına(*) bölünecektir..
Ekstrem durum: Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu formül uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.

sanırım bu kurala göre yapmamız lazım busecim ayşe bilgileri tekrar paylaşsın ona göre değerlendirmeye alalım bence

evet ayşecim sen detaylı bir bildirim yapabilir misin canım? hangi etapta ayrıldın, ayrılış kilon ve şuanki kilon? bunları yazarsan ben de hesaplama yapacağım. aynı şekilde bunları zeliş de yazsın. hesaplamaları yaptıktan sonra ebruyla görüşeceğim. :34:

buseeeee http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ina-katilmak-isteyenler-414.html#post29517665
bi baksana ya kız 4 gündür yazıyo kimse çağırmamış deneme sürecine alabiliriz belki emel de ayrıldı takımdan onun yerine alabiliriz ne diyosun?

takıma yeni 3 kişi davet ettim. günlerdir bekliyorlarmış, dayanamadım hallerine :26: saydım takımda yer vardı. bugün de paylaşım alanında bekleyenlerin listeye alınmasını istemişlerdi. isabet oldu :31:

bahsettiğin kişiyi de davet ettim emoş. 3 ü de kararlı görünüyorlar bakacağız artık paylaşım durumlarına göre :34:

Busii benim için sorun değil ayşe abla tecrübeli ve istikrarlı listeye alınsa pişman olacağınızı zannetmiyorum :)

sanırım 6. takım davet etmiş 1 tanesini ama hangisini ben anlamadım. neyse cevap yazarlar görünce :26:

gördüm canım onu da ama sonra 6.takım doldu demişler

Busii benim için sorun değil ayşe abla tecrübeli ve istikrarlı listeye alınsa pişman olacağınızı zannetmiyorum :)

zelişciğim sen yine de yaz ayrıldığın etap son kilon geldiğin zmanki kilon falan

peki tatlım ebruyla konuşacağım. sen yine de istediğim bilgileri paylaş. hesaplamanı bi yapayım. :31:

Back
X