emoşun da dediği gibi venüsüm, kurallar halkın güvenliği ve huzuru için var

yerim seni
busi yesin seni bızdığım
ah benim emoşum ne de güzel açıklamış, yerim ben emoşumu yerim yeriiğğğmm
bileydiiğğm sana gönül bağlar mıydıığğm bileydiiğğmm (kro busi devrede

)
ne sıkıntısı canım, buyursun demiştik zaten onun için
hoş geldin sefalar getirdin tatlım. ben buse, yaşım 23, bekarım, şuan çalışmıyorum, 1,58 boyunda şuan 52 kg ım. 68 kg ile başlamıştım. 7 aya yakındır diyetteyim
notumu aldım tatlım, çook öptüm
harikasın ayşecim, aynen devaaam

karatay a özeniyorum gibi valla
arkadaşlar da söylemiş, önce kendin için ver ve sağlıklı beslendiğini düşün, diyet psikolojisine girme. zaten kaptanımız sen menülerini paylaştıkça gereken yönlendirmeleri yapar. bugün takıma geldin kabul ediyorum. her gün mesaj sayılarını sayıp kaptanımız ebruya bildireceksin tatlım, günlük en az 5 mesaj yazıyoruz buraya. bu takımımızın kuralıdır. kaptanımız gelince sana kural listesini yazar, kabul edersen okudum onaylıyorum şeklinde burdan cevap yazmalısın
tekrar hoş geldin, hikayeni sevdim bu arada ama bence caner e haber ver 25 haziran diye, en azından aklında yer edinirsin. aksi taktir de her şey fizik ve yüz güzelliği değil, şuan konuştuğu kıza gönlünü kaptırırsa, taş gibi de olsan avucunu yalarsın
katılıyorum ayşecim, çok doğru demişsin
çok güzel karatay menüsü
burcucum geçen hafta takıma girdin, artık daha sorumluluk sahibi hareket etmelisin. lütfen daha dikkatli ol, çıtır bir hatun olacaksın, gelinliğin içinde taş gibi duracaksın. bunları düşün ve kaçamakları bırak lütfen tatlım
canım harikasın, ben bugün tam yapamadım çünkü cacık günüydü benimki

evet yarın büyük gün, umarım herkes gereken hassasiyeti göstermiştir senin gibi
burcum bu menünü çoook beğendim tatlım, nazarlık menü olmuş

hep böyle devam edersin dilerim
notumu aldım tatlım, ebru gelemezse diye bana da bildiriyorsunuz bugün yine
kural listesi malesef ben de yok emoşum, ebru gelince yazacaktır. kural listesini de kopyalayacağım ebru geldiğinde, lazım oluyor çünkü baksana :26: