Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada arkadaşım sevdiğim güzel mamalar hazırlamıştı ama tabak almadım bile şekersiz çayımı ve 3 incirimi yedim.canım istemedi bile.kendimi mutlu ve hafiflemiş hissediyorum:32:

tebrik ederim ayşe ablacım canının istememesi çok güzel :16:

çok beğendim bugünkü menünü inşallah yarın güzel bir sonuç alırsın :)

emoş bu hafta sabit sanırım ama haftaya kesin fazla vercem inanıyorum buna bu hafta sabit kaldığımı görünce bildiğin mutsuz oldum hırs yaptım :14:

emoşun da dediği gibi venüsüm, kurallar halkın güvenliği ve huzuru için var :27: yerim seni :9:

busi yesin seni bızdığım :54:

ah benim emoşum ne de güzel açıklamış, yerim ben emoşumu yerim yeriiğğğmm :9:

bileydiiğğm sana gönül bağlar mıydıığğm bileydiiğğmm (kro busi devrede :27: )

ne sıkıntısı canım, buyursun demiştik zaten onun için :32:

hoş geldin sefalar getirdin tatlım. ben buse, yaşım 23, bekarım, şuan çalışmıyorum, 1,58 boyunda şuan 52 kg ım. 68 kg ile başlamıştım. 7 aya yakındır diyetteyim :42:

notumu aldım tatlım, çook öptüm :54:

harikasın ayşecim, aynen devaaam :32: karatay a özeniyorum gibi valla :27:

arkadaşlar da söylemiş, önce kendin için ver ve sağlıklı beslendiğini düşün, diyet psikolojisine girme. zaten kaptanımız sen menülerini paylaştıkça gereken yönlendirmeleri yapar. bugün takıma geldin kabul ediyorum. her gün mesaj sayılarını sayıp kaptanımız ebruya bildireceksin tatlım, günlük en az 5 mesaj yazıyoruz buraya. bu takımımızın kuralıdır. kaptanımız gelince sana kural listesini yazar, kabul edersen okudum onaylıyorum şeklinde burdan cevap yazmalısın :31:

tekrar hoş geldin, hikayeni sevdim bu arada ama bence caner e haber ver 25 haziran diye, en azından aklında yer edinirsin. aksi taktir de her şey fizik ve yüz güzelliği değil, şuan konuştuğu kıza gönlünü kaptırırsa, taş gibi de olsan avucunu yalarsın :34:

katılıyorum ayşecim, çok doğru demişsin :54:

çok güzel karatay menüsü :9:

burcucum geçen hafta takıma girdin, artık daha sorumluluk sahibi hareket etmelisin. lütfen daha dikkatli ol, çıtır bir hatun olacaksın, gelinliğin içinde taş gibi duracaksın. bunları düşün ve kaçamakları bırak lütfen tatlım :31:

canım harikasın, ben bugün tam yapamadım çünkü cacık günüydü benimki :31: evet yarın büyük gün, umarım herkes gereken hassasiyeti göstermiştir senin gibi :34:

burcum bu menünü çoook beğendim tatlım, nazarlık menü olmuş :nazar: hep böyle devam edersin dilerim :16:

notumu aldım tatlım, ebru gelemezse diye bana da bildiriyorsunuz bugün yine :31:

kural listesi malesef ben de yok emoşum, ebru gelince yazacaktır. kural listesini de kopyalayacağım ebru geldiğinde, lazım oluyor çünkü baksana :26:

busiiiii hep böyle devam etcek söz gerçeten sorumlulugumun farkına tam vardım bu hafta az yicem düzenli yicem sporumu aksatmıcam söz söz söz söz söz :24:

Madam karamel hoşgeldin aramıza :16: çok ortak noktamız var ben zeliş 16 yaşındayım 102 kg :( yaşlarımız yakın birbirimizi anlarız ama ben kendimi yanında çocuksu hissettim ya çok mu çocuk kalmışım ben :9:

Merhaba herkese :) ben bu günki paylaşımımi hiç begenmedim ya çok az katıldım :9: su içmeyi bir litreden sonra yine unuttum yeni hatırladım yok olmadı bu gün :9:

şu su işini ne yapacağız seninle zeliş :26: dediğimi yaparsan 2 lt olur suyun. her yemekten önce 2 bardak ve her wc den sonra 2 bardak iç, wc ve yemek sana suyu çağrıştırsın. çözelim bu hafta bunu, yoksa kilo veremeyeceksin, susuz diyet olmaz zeliş. :31:

Kızlar bilgisayarım bozuldu telefondan yazıyorum ondan gec cevap veriyorum kusura bakmayın :(((( haa bu arada bu benim blogum var boş bi zamanınızda bi bakıp beğenmediğiniz veya beğendiğiniz yönlerini söylerseniz sevinirim :)) ---> obezlerinenguzeli.blogspot.com
Sizleri çok sevdim kocamann öpüyorummmm :))))

bakacağım tatlım bloguna, adı çok güzelmiş :9:

Menüm

sabah
special k

öğlen
2 dilim ekmek
peynir
domates
salatalık
biber
ayran

ara
1 elma
yarım salatalık

akşam
1 dilim ekmek
karnıyarık
cacık

ara
1 elma

akşam meyve zararlı biliyorum ama o saatte ıspanaklı börek yiyen bi aileniz varsa mecbur kalıp elmaya sarılıyorsunuz

su 1.5 litre

spor
40 dk yürüyüş

protein gönünden çok eksik olmuş, su da olmamış zeliş. gün boyu sebze yiyeceksen mutlaka sabah kahvaltı da yumurta ye. :31:

emoş bu hafta sabit sanırım ama haftaya kesin fazla vercem inanıyorum buna bu hafta sabit kaldığımı görünce bildiğin mutsuz oldum hırs yaptım :14:

busiiiii hep böyle devam etcek söz gerçeten sorumlulugumun farkına tam vardım bu hafta az yicem düzenli yicem sporumu aksatmıcam söz söz söz söz söz :24:

olsun canım + çıkma da en azından bilincindesin canım :)

Mada[/B .!.:
mKaramel;29598130]Ben önceden 120 kiloydum diyet yaparak 100 kiloya düştüm ama 6 ay içinde 5 kilo almışım ve venüsle 3 martta yeniden başladım venüsle tekrardan doğdum diyebiliriz :)) Bu arada 17 yaşındayım :)

Başlangıç :105
Şimdiki:100
Boyum:1.68

Nerden başlasam acaba :)

Sevdiğim bir adam var o adamın takma ismi CANER olsun ve şu andaki zaman geçirdiği yani sevgilisi gibi diyebilicek konumdaki kızın takma ismide SEVGİ olsun.Başlıyorum anlatmaya.

Hayatımda ilk defa asla olmaz öldürselerde böyle bir şey söz konusu dahi olamaz dediğim olayın lanet olsun ki başrolündeyim.Anlatıcaklarıma çevremdeki kimse inanamadı sen böyle bir şeye hayatta izin vermezsin dediler ama oldu :(

Canerle twitterda tanıştık evet yanlış duymadınız twitterda tanıştık.Ben bu çocuğu başta hiç mi hiç umursamıyodum numaramı felan istiyodu vermiyodum felan biz bunla gayet uzunca bir süre konuştuk ve ben bununla konuşmadan duramaz oldum hayır yani numaramı istese vericem o derece diyorum ama bu akıllı 2 kere reddedilince tabi bida istemeye cesaret edemedi derken istedi ve verdim evet yanlış duymadınız verdim biliyorum çok büyük bi salaklık neyse ben bununla uyuyup bununla uyanır oldum e haliyle çocuk fotolarımı isteyip duruyodu bende yüzüm güzel ya hani yüzümün fotolarını atıp duruyodum derken bi baktım bu iş ciddiye binmeye başladı hayır ankarada oturuyo gitsem kesin buluşmak için felan tutturacak ama şöyle bi durum var BENDE ONUN KARŞISINA ÇIKICAK CESARET YOK . Napsaydım kocaman totom kalın bacaklarım sarkan göbeğim löp löp kollarımla mı çıkıcaktım tabikide HAYIR!
Bi süre sonra ben bunu terslemeye başladım mesajlarına cevap atmadım felan derken biz bununla koptuk başta her şey bok gibiydi hayır dayanamıyodum yok böyle bi dünya bi baktım bi kızla konuşmaya felan başladı kızıda görseniz cidden çirkin hani kıskançlıktan dolayı demiyorum valla çirkin ve bende dedim ki ben sana bekle caneri kaptırırım işte bu inatla hırsla başladım sonumuz hayır ola :/

Haziranın 25inde gidicem ankaraya ve sevdiğim adamın karşısına geçip al bak ben buydum dicem caneri o kızın elinden almassam banada ııım şey banada...banadaaa ''madamkaramel'' demesinler ;)

BOL BOL ÖPÜYORUM SEVGİLERLEEEE :))

Haklısın zaten ilk kendim için vermeliyim :)) Ama galiba onu kendimden biraz fazla düşünüyorum umarım bi taşla iki kuş vurabilirim :D
Bende tanıştığıma memnun oldum genç yaşta anne olmuşsun cesaretinden dolayı tebrik ediyorum bıcırığı benim için kocaman öp :))
Ben seni yeriiim canım arkadaşım benim. Umarım burası bana olduğu kadar sana da faydalı olur. Zamanla tedirginlik yerini rahatlamaya bırakıyor :16::29:
menüm
11 gibi
klasik karatay kahvaltısı

3 gibi

3 kuru incir

akşam

fırında patlıcanlı kuzu tava
yoğurt
salata
Afiyet olsun canım. Karatay olduğu için çok da yorum yapamıyorum, öğrendikçe yorumlayacağım.
bundan spor yaşam tarzı venüzzzzzzzzzz :33: saol bu arada :D

canım merhaba bende burcuu kilolarını asla bi erkek için verme hırs iyi birşey ama bunu kendini için yap zamanımda bnmde başımdan geçti ama şimdi çok mutlu bi ilişkim var giden gitsin önündeki maçlara bak :34:
Umuyorum benim de yaşam tarzım olacak Burcucuğum:8::10:
memnun oldum canım ismini yazmamışsın sen de mi venüsgillerdensin :9: bu arada ben emine emoş diyebilirsin :) 23 yaşındayım bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. bugün tam 1 ay oldu 13.takımla başlayalı :) 75 kiloydum geçen cuma 69 bakalım yarın ne çıkcak :)
O da benim gibi isimsiz kahraman bebeğim. Ay o değil de benim de 1 ay oldu yahu vay canına:53:
sabah(07:30)

kepekli sandviç ekmegine salatalık domates kıvırcık maydanoz peynir zeytin (bu ekmek yarıya düşüyor yarın)

1 bardak şekersiz çay

ara yok

öğle(13:00)

4 yemek kaşığı pırasa

1 kase domates çorbası

ara(15:00)

sade kahve

akşam (18:15)

1 kaseden az tarhana

6 yemek kaşığı türlü

salata

2.5 litre su

şimdi 3 bardak bitki çayı içicem

30 dk walk at home

10 dk karın eğzersizleri

:42::42::42::42:
Afiyet olsun canım hiç cısın yok. Sporunda süper :13:
Kızlar bilgisayarım bozuldu telefondan yazıyorum ondan gec cevap veriyorum kusura bakmayın :(((( haa bu arada bu benim blogum var boş bi zamanınızda bi bakıp beğenmediğiniz veya beğendiğiniz yönlerini söylerseniz sevinirim :)) ---> obezlerinenguzeli.blogspot.com
Oyh benim aşkummmaaaaa:16:
Menüm

sabah
special k

öğlen
2 dilim ekmek
peynir
domates
salatalık
biber
ayran

ara
1 elma
yarım salatalık

akşam
1 dilim ekmek
karnıyarık
cacık

ara
1 elma

akşam meyve zararlı biliyorum ama o saatte ıspanaklı börek yiyen bi aileniz varsa mecbur kalıp elmaya sarılıyorsunuz

su 1.5 litre

spor
40 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım, akşam meyvelerine çok kızıyor takımımız ama ne bileyim ama çok da cıs gelmiyor:26:
emoşun da dediği gibi venüsüm, kurallar halkın güvenliği ve huzuru için var :27: yerim seni :9:

bileydiiğğm sana gönül bağlar mıydıığğm bileydiiğğmm (kro busi devrede :27: )

ne sıkıntısı canım, buyursun demiştik zaten onun için :32:

arkadaşlar da söylemiş, önce kendin için ver ve sağlıklı beslendiğini düşün, diyet psikolojisine girme. zaten kaptanımız sen menülerini paylaştıkça gereken yönlendirmeleri yapar. bugün takıma geldin kabul ediyorum. her gün mesaj sayılarını sayıp kaptanımız ebruya bildireceksin tatlım, günlük en az 5 mesaj yazıyoruz buraya. bu takımımızın kuralıdır. kaptanımız gelince sana kural listesini yazar, kabul edersen okudum onaylıyorum şeklinde burdan cevap yazmalısın :31:

tekrar hoş geldin, hikayeni sevdim bu arada ama bence caner e haber ver 25 haziran diye, en azından aklında yer edinirsin. aksi taktir de her şey fizik ve yüz güzelliği değil, şuan konuştuğu kıza gönlünü kaptırırsa, taş gibi de olsan avucunu yalarsın :34:
Ozaman seni yeriiiiim hihihi. Ayrıca biz kalp kıran gönlü varyaa.. neyse sakinim:9:

olsun canım + çıkma da en azından bilincindesin canım :)

yok artı değilim canım 72 sabit almadığıma çok dua ettm ama veremedğim için kendime küfür ettm bide busiiiii sence ekmeği tamamen kesmeli miyim sabah sandviç yiyorum ya bide lipton sallama yeşil çay nası hastane için rahat olsun die diorum :ssz:

Ozaman seni yeriiiiim hihihi. Ayrıca biz kalp kıran gönlü varyaa.. neyse sakinim:9:[/SIZE]

anlamadım venüscüm ya açıklar mısın?

yok artı değilim canım 72 sabit almadığıma çok dua ettm ama veremedğim için kendime küfür ettm bide busiiiii sence ekmeği tamamen kesmeli miyim sabah sandviç yiyorum ya bide lipton sallama yeşil çay nası hastane için rahat olsun die diorum :ssz:

burcucum üzülme bak bugün menün gayet iyiydi, suyun da keza öyle. yarına 200-300 gr eksi çıkabilirsin bence :31: yeşil çay iç de markası pek mühim değil, ama tadı da güzel olsun dersen aromalı yeşil çaylar var, limonlu, naneli vs. onlardan kullanabilirsin. liptonun çilekli yeşil çayı bile vardı sanırım :9:

ekmek konusuna gelincee, sandviç ekmeği sanırım 2 dilim ekmek yerine geçer :26: bence onu 1 dilim tam buğday , ya da çavdar ekmeği yapabilirsin. ama ben gün içinde başka ekmek yemeyeceğim, ya da en fazla 1 dilim daha yerim dersen, sabah yediğin için sorun teşkil etmez bence bir süre daha. :26: şuan ki kilona göre yapıyorum bu yorumu. kilon düştüğünde sabah ekmeğini 1 dilim yapman şart :31:

kaptanımız gelince daha doğru yorum yapar canım, akşam geleceğim demişti. gelir umarım :31:

şu su işini ne yapacağız seninle zeliş :26: dediğimi yaparsan 2 lt olur suyun. her yemekten önce 2 bardak ve her wc den sonra 2 bardak iç, wc ve yemek sana suyu çağrıştırsın. çözelim bu hafta bunu, yoksa kilo veremeyeceksin, susuz diyet olmaz zeliş. :31:

bakacağım tatlım bloguna, adı çok güzelmiş :9:

protein gönünden çok eksik olmuş, su da olmamış zeliş. gün boyu sebze yiyeceksen mutlaka sabah kahvaltı da yumurta ye. :31:

yanıma 2 pet şişe su doldurup okula götürüyorum orda sürekli önümde olunca içiyorum ama eve gelince aklımdan çıkıveriyo bunu deniycem ama su içmedim diye emeklerim boşa gitsin istemiyorum bu gün menümde bi eksiklik olduğunu biliyordum ama bulamamıştım meğer proteinmiş :9: tamam daha dikkatli olucam busi :)

anlamadım venüscüm ya açıklar mısın?

burcucum üzülme bak bugün menün gayet iyiydi, suyun da keza öyle. yarına 200-300 gr eksi çıkabilirsin bence :31: yeşil çay iç de markası pek mühim değil, ama tadı da güzel olsun dersen aromalı yeşil çaylar var, limonlu, naneli vs. onlardan kullanabilirsin. liptonun çilekli yeşil çayı bile vardı sanırım :9:

ekmek konusuna gelincee, sandviç ekmeği sanırım 2 dilim ekmek yerine geçer :26: bence onu 1 dilim tam buğday , ya da çavdar ekmeği yapabilirsin. ama ben gün içinde başka ekmek yemeyeceğim, ya da en fazla 1 dilim daha yerim dersen, sabah yediğin için sorun teşkil etmez bence bir süre daha. :26: şuan ki kilona göre yapıyorum bu yorumu. kilon düştüğünde sabah ekmeğini 1 dilim yapman şart :31:

kaptanımız gelince daha doğru yorum yapar canım, akşam geleceğim demişti. gelir umarım :31:

canım şimdi kepekli ekmek zaten ama bana fazla gelmeye başladı zaten tam yarım deilde 3\4 yaparım azaltarak bırakmak lazm malum bağımlıydım :33:

Merhaba herkese :) ben bu günki paylaşımımi hiç begenmedim ya çok az katıldım :9: su içmeyi bir litreden sonra yine unuttum yeni hatırladım yok olmadı bu gün :9:

canım bnde içemiyodum ama gözümün önüne koyuyorum mesela evde girdiğim çıktığım her yerde bi şişe suyum var okulda hep sıramda durur stajda en çok girip çıktığım yerde yani tedavi odasında o şekilde alıştım su içmeye veee şimdi 2.5 3 buluyorum :21:

canım çok beğendim bıcır bıcır renkli bi blog olmuş :) bende ödevim için blog tasarlayacağım seninkinden ilham alayım :)

canım şimdi kepekli ekmek zaten ama bana fazla gelmeye başladı zaten tam yarım deilde 3\4 yaparım azaltarak bırakmak lazm malum bağımlıydım :33:

aynı ben!! ben de bağımlıydım canım :) hep babam ekmeksiz yeme dediğinden oldu bu kilolar :) yavaş yavaş azaltırsın canım :) ben artık bazen unutuyorum ekmeği akşam menümü yazarken farkediyorum :9:

Madam karamel hoşgeldin aramıza :16: çok ortak noktamız var ben zeliş 16 yaşındayım 102 kg :( yaşlarımız yakın birbirimizi anlarız ama ben kendimi yanında çocuksu hissettim ya çok mu çocuk kalmışım ben :9:

Hoşbulduk tatlım :) yaşlarımız evet çok yakın kendini çocuksu hissetmene hiç gerek yok bebeğim :)) 1 yasın lafı mı olur ehehheh :) öpüldün :D

canım bnde içemiyodum ama gözümün önüne koyuyorum mesela evde girdiğim çıktığım her yerde bi şişe suyum var okulda hep sıramda durur stajda en çok girip çıktığım yerde yani tedavi odasında o şekilde alıştım su içmeye veee şimdi 2.5 3 buluyorum :21:

bende öyle yapıcam artık canım bir litre için zorluyorum kendimi ama bi ara bende alışmıştım 4 litre içtiğimi bile hatırlıyorum :)

Hoşbulduk tatlım :) yaşlarımız evet çok yakın kendini çocuksu hissetmene hiç gerek yok bebeğim :)) 1 yasın lafı mı olur ehehheh :) öpüldün :D

aşk konusunuda çok kafanda büyütme derim yaşımız küçük önümüzde uzun bi yol var herşeyi akışına bırakmak gerekir karamel :) herşeyi yap ama bir erkek için üzme kendini bence

canım çok beğendim bıcır bıcır renkli bi blog olmuş :) bende ödevim için blog tasarlayacağım seninkinden ilham alayım :)

aynı ben!! ben de bağımlıydım canım :) hep babam ekmeksiz yeme dediğinden oldu bu kilolar :) yavaş yavaş azaltırsın canım :) ben artık bazen unutuyorum ekmeği akşam menümü yazarken farkediyorum :9:

canım ben zaten artık öğle ve akşam aramıyorum ekmek ama sabah kahvaltıyı okulda yaptığım için sandviç mecbur oluyor. ama onuda bırakcam yavaş yavaş başka çözümler bulcam :D
aslında ortamım rahat olursa hastaneye zeytin peynir domates filan götürüorum bazen okulada ama işte tuhaf oluyor :D:52:

Tesekkür ederim limonlu brokolim beğenmene sevindim :)))

Back
X