Emoş benim yerimede öp o tartıyi![]()
sabah kahvaltı yapmaya vaktim olmadı o yüzden öyle oldu işte bi daha olmaz kızmayın :)
söz mü zelişş tam düzelmeye başladı menülerin bozma sakın tamam mı :)
tamam canım bende bu akşam hazırlıcam. bide ayranı nasıl yaptın normal yoğurttanmı light yogurttanmı?
light yoğurtla yaptım canım pınarın 650 gr olanını aldım içine de su koydum 1,5 lt den fazla çıktı nane ve kekik koydum içine lezzetli oldu :)
tamam canıım, sınavında başarılar sanaa
emoooş evet yaaahaydi bastır dım-dım-dımmm
haydi bastır dım-dım-dııım
eksileri görmek motive eder tabibenim gibi kaçamak falan olmadığı halde bi günde +700 , +800 falan görürsen o zaman moralin bozulacak
ama hedefe ulaşmana az olduğu için pes etmez, hırs yapabilirsin bence. tartıl o vakit yanii
böyle söylediğim için kaptan beni kesecek :18:
gel bebeğim gel peşimdeeenkoş hattaaaaaaaa
ay ay ay aaaayybu ne güzel haberdir böyleeeeee
tebrik ederim emoşuum
![]()
ceren de kendini bir an önce toparlarsa kesin 1. yiz bu hafta
kuzum hepsi çok güzel ama zeytin 2-3 olmalıydı, fazla olmuş ebru yaakilon az, senin eksiye düşmek için daha dikkatli olman, daha fazla çabalaman lazım malesef. bir süre 7 zeytin yemeyi falan unut
hem ödem de tutturur o kadar zeytin, zeytinde tuz var çünkü bayaa
ay süpeeerrrrrr ben de perşembe günü yapacağım dukana uygun şeklini tekraaarrvallahi gaza geldiiim
perşembe başlayacağım ben de ebruuum1 gün yapacağım, cumaya bomba gibi bildirim yapacağım inşallaah
yok hedefi aşağı çekmeyi düşünüyorum vallahi
zelişcim kahvaltı konusunda emoş doğru söylemiş. bir de saatleri yazmayı unutmuşsun. tekrar güncelle menünü, saatleri görmek istiyorum
suyun için de ayrıca tebrikler, böyle devam et, üniversiteye çıtır başlatacağız seniyepyeni bir başlangıç yapacaksın, insanlar eski halini bilmeyecek, şok olacak seni tanıyanlar da, harika olacak her şey
bu güzellikleri düşün ve motivasyonunu asla kaybetme zelişhenüz 16 yaşında olduğun için, ekstra düşüyorum senin üzerine, seni bu halinden kurtarmak farzdır bana
![]()
bu hafta açık ara 1. olacağız

Buseee, ay benim yüzümden geri kalmayın lütfeeennnn... şu andan itibaren karar verdim, 3 gün öğlenleri salata, akşamları ayran içicem sadece... ancak bu kiloyu geri veririm.... söz kızlar söz söz söz söz söz![]()
cerencim süper bi karar ama yorgun düşersin bu kadar az yeme öğünlerini çorbayla destekle cumaya bomba gibi sonuçlar çıkaralım