Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Emoş benim yerimede öp o tartıyi :D :9: sabah kahvaltı yapmaya vaktim olmadı o yüzden öyle oldu işte bi daha olmaz kızmayın :)

söz mü zelişş tam düzelmeye başladı menülerin bozma sakın tamam mı :)

tamam canım bende bu akşam hazırlıcam. bide ayranı nasıl yaptın normal yoğurttanmı light yogurttanmı?

light yoğurtla yaptım canım pınarın 650 gr olanını aldım içine de su koydum 1,5 lt den fazla çıktı nane ve kekik koydum içine lezzetli oldu :)
tamam canıım, sınavında başarılar sanaa :16:

emoooş evet yaaa :52: haydi bastır dım-dım-dımmm :32: haydi bastır dım-dım-dııım :21:

eksileri görmek motive eder tabi :27: benim gibi kaçamak falan olmadığı halde bi günde +700 , +800 falan görürsen o zaman moralin bozulacak :27: ama hedefe ulaşmana az olduğu için pes etmez, hırs yapabilirsin bence. tartıl o vakit yanii :32:

böyle söylediğim için kaptan beni kesecek :18::9:

gel bebeğim gel peşimdeeen :52: koş hattaaaaaaaa :32:

ay ay ay aaaayy :8: bu ne güzel haberdir böyleeeeee :52: tebrik ederim emoşuum :16:

ceren de kendini bir an önce toparlarsa kesin 1. yiz bu hafta :32:

kuzum hepsi çok güzel ama zeytin 2-3 olmalıydı, fazla olmuş ebru yaa :50: kilon az, senin eksiye düşmek için daha dikkatli olman, daha fazla çabalaman lazım malesef. bir süre 7 zeytin yemeyi falan unut :31: hem ödem de tutturur o kadar zeytin, zeytinde tuz var çünkü bayaa :ssz:

ay süpeeerrrrrr ben de perşembe günü yapacağım dukana uygun şeklini tekraaarr :52: vallahi gaza geldiiim :32:

perşembe başlayacağım ben de ebruuum :16: 1 gün yapacağım, cumaya bomba gibi bildirim yapacağım inşallaah :8:

yok hedefi aşağı çekmeyi düşünüyorum vallahi :27:

zelişcim kahvaltı konusunda emoş doğru söylemiş. bir de saatleri yazmayı unutmuşsun. tekrar güncelle menünü, saatleri görmek istiyorum :34:

suyun için de ayrıca tebrikler, böyle devam et, üniversiteye çıtır başlatacağız seni :nazar: yepyeni bir başlangıç yapacaksın, insanlar eski halini bilmeyecek, şok olacak seni tanıyanlar da, harika olacak her şey :16:

bu güzellikleri düşün ve motivasyonunu asla kaybetme zeliş :kkk: henüz 16 yaşında olduğun için, ekstra düşüyorum senin üzerine, seni bu halinden kurtarmak farzdır bana :47:

bu hafta açık ara 1. olacağız :kkk: en büyük 13. takımmm :16:

Buseee, ay benim yüzümden geri kalmayın lütfeeennnn... şu andan itibaren karar verdim, 3 gün öğlenleri salata, akşamları ayran içicem sadece... ancak bu kiloyu geri veririm.... söz kızlar söz söz söz söz söz :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

cerencim süper bi karar ama yorgun düşersin bu kadar az yeme öğünlerini çorbayla destekle cumaya bomba gibi sonuçlar çıkaralım :16:

Busim saatleri hatırlamıyorum ama bundan sonra yazarım ilginin farkındayım zaten zayıflamamı belki benden bile çok istiyorsun bende seni ebru ablami takım arkadaşlarımı utandırmıycam inşallah sağlığım için kendim için zayıflıycam söz sana Busim çıtır takım arkadaşım benim :16:

Buseee, ay benim yüzümden geri kalmayın lütfeeennnn... şu andan itibaren karar verdim, 3 gün öğlenleri salata, akşamları ayran içicem sadece... ancak bu kiloyu geri veririm.... söz kızlar söz söz söz söz söz :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

ama çok sağlıksız olmazmı bu

günaydın kızlar
dünkü menüm

sabah (07:30)

1 kase k-fleks

öğle (12:00)

yarım karnıyarık
1 dilim ekmek
cacık

ara (16:00)

2 hurma

akşam (07:30)

2 yumurtayla peynirli omlet
7 adet zeytin
1 dilim kepek ekmeği

su 10 bardak
1 bardak yeşil çay
1 bardak bitki çayı
1 fincan türk kahvesi

100 adet mekik

plates yapamadım ama bütün gece ev temizliği yaptım. bir haftadır yoktumya toz olmuş ev 12 de işim bitti harhalde platesten daha çok kalori yakmışımdır. ama bu akşam yapmayı düşünüyorum inş.
afiyet olsun canım güzel olmuş.
Dünki menüm

sabah
yok

öğlen
1 dilim ekmek
tavuk sote
bol yeşillik
ayran

akşam
2 dilim ekmek
pirasa

su 2.5 litre

spor
1:30 saat yürüyüş

zelişcim güzel afiyet olsun

Günaydın bebişlerim :16: bu hafta bomba gibi olucaz inşallah cumayı sabırsızlıkla bekler oldum :16: bugün tartım beni çok mutlu etti sporu arttırmamın çok faydası varmış tam gaz devam :16: 900 gr gitmiş cumadan beri 66.9 :52: Ebru ve Gülce Su için 1.lik gelsin artık :16:

ticker ıma bakkııııııııınnnnnnnnnn :52:

kilom bu sabah itibari ile 50.8
:21::32::21:

2 günde 300 gr. daha gitmiş :8:

harikasınız canlarım süperrr

Son düzenleme:
Buseeeeeeeeee, bu neeeee?? süpersin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

teşekkürler fıstığım :16: yalnız cerencim sen geçmişi okumuyor musun? bir sürü şey yazdım geçmişte sana ben, hatta bi mesajımda da kızdım sana, senden söz istedim bugünkü menün konusunda falan :44:

bu akşam başlıyoruz kuşum biz, sorucam akşama merak etme ;)
tam hangi bölgeler tarif et bakiim, kolun hangi kısmı? basende tam neresi? popo altı mı yanlar mı? detay lazım şekerim, mühim konular bunlar... yalnız adama diicem ki, bi arkadaş için soruyorum ....:52::52::52::52: adam diicek hep ööle derler zaten :32::32::32:

eveet söylüyorum şimdi bu kolum kas oldu işte yani onu nasıl anlatayım ki, kolumu sıkmazken bile kolum bükük şekilde dururken orta bi şişkinlik var, kolum aşağı doğru dümdüzken yok ama biraz kalın yani kolum. öyle :5:

popo altı değil, yanlarda benim sorun :ssz:

hoca sen kolu sorunca anlar bence arkadaşın için sorduğunu, yani umarım ehehe :27:

canım akşamları salata, çorba, yarım kase yoğurt şeklinde geçirirsen olabilir :31: sağlığın en önemlisi :54:

bu hafta özel bir hafta olacağı için, sen de -100 falan gelsen çok seviniriz vallahi :17:

aslında bu kötü bir durum senin normal şartlarda -500 falan olman gerekiyordu en az :50: bu hafta biraz kaçamak durumun oldu, bunu da telafi edeceksen umarım ve bundan sonra düzenli şekilde kilo vereceksin. inanıyorum sana, spora da başladın çok faydasını göreceksin :16: unutmaki her kaçamak her boşveriş senin çıtır hatun olma gününü süreni uzatıyor, uzun dyetler insanı yorar ve bıktırabilir. elinden geldiği kadar kaçamak yapma, yapsan da hemen diğer öğünde telafi et cerencim, böyle 2-3 gün sürekli her istediğini yeme :20: bu resmen kaçamak değil, diyeti bırakmak oluyor çünkü :52: önce kendin için zayıflamalı ve dikkat etmelisin, ama kendin için yapamıyorsan burdan alacağın baskıyla kilo vermenin de bir sakıncası yok, yeter ki kilo verelim ve mutlu olalım, kendimizle barışık olalım :34:

inan ben zayıfladım ya, zaten neşeli bir insandım ama benim neşem bile arttııııı :27: darısı bu takımdaki tüm arkadaşlarımın, hatta kilo vermek isteyen tüm insanların başına inşallahhhhhh :16:

yüzümü kara çıkarma ceren, bu hafta artıda da çıkabilirsin ama sen elinden geleni yap, o bana yeter. önemli olan zayıflamak için çabalaman tatlım :34:

:54:

light yoğurtla yaptım canım pınarın 650 gr olanını aldım içine de su koydum 1,5 lt den fazla çıktı nane ve kekik koydum içine lezzetli oldu :)

cerencim süper bi karar ama yorgun düşersin bu kadar az yeme öğünlerini çorbayla destekle cumaya bomba gibi sonuçlar çıkaralım :16:

emoşum bu hafta çok hırslısın maşallah, zaten sen her zaman hırslısın :9: ceren de kendini toparlıyor, ona da güveniyorum, eksiye düşemese bile şuanki halinden daha zayıf olacağına eminim :31:

ben hiç light ürün kullanmıyorum, başlarda kullandım ama artık yoğurdumu da peynirimi de sütümü de yarım yağlı kullanıyorum, yağ oranlarına bakıp alıyorum ama light yazısına bakmıyorum. light damgası basıp ekstra para alıyorlar :47: kilo vermemde de hiç sorun olmadı bu durum. :32:

Busim saatleri hatırlamıyorum ama bundan sonra yazarım ilginin farkındayım zaten zayıflamamı belki benden bile çok istiyorsun bende seni ebru ablami takım arkadaşlarımı utandırmıycam inşallah sağlığım için kendim için zayıflıycam söz sana Busim çıtır takım arkadaşım benim :16:

evet zelişim önce kendin için başaracaksın bunu :16: sonra her istediğini giyebileceksin, ne giysen yakışacak, harika olacaksın. bir sevgilin olacak hatta, ne istersen olacak yani :16: bak ben kilo verdim, daha mutlu daha pozitif, daha gezmeyi eğlenmeyi seven bir insan oldum. gülerken kahkaha atarken, insanlar bana mı bakıyor, yanaklarım çok tombiş onlar kötü görünüyordur falan diye düşünmeden basıyoru kahkahayıııııı :32: bol bol foto çekiliyorum, durmadan aynada kendime bakıyorum, hatta annem bıktı bu durumdaaan :52: düşün ben kışın evde dona dona şortla gezdim bir süre, sırf zayıf bacaklarıma holden her geçtiğimde bakmak hoşuma gittiği için :27: daha neler neleeeeerrrrrrr :24:

senin neyin eksik benden, ya da herhangi birinden :kkk: kendine %100 güvenmeni istiyorum zeliş. ve senden ricam, haftanın en az 5 günü bacak, karın ve kol egzersizi yapman, ama düzenli yapacaksın. yoksa sayıf ama her tarafı sarkmış bir insan olup daha bile mutsuz olabilirsin :50: her bacağın için ayrı ayrı 25 kere yap en az, kolun ve göbeğin için de bu şekilde. yani abartma ama az da yapma. eğer bu kilomla yapamıyorum zorlanıyorum diyorsan sen bana de ki busi ben şu kiloya geldiğimde onları da yapcam de, ben de notumu alayım :34:

sen istanbulda olsan ben seninle 2 haftada 1 görüşür sana koçluk yapardım :31:

ben geldimmmmmm arkadaşıma gideceğim,bu ara ne çok geziyorum ya:52:

hava misler gibi ayşeeeeee :52: gez tabi geeez :32: biz de çıkacağız annemle, listeleri hala girmedim ben şirket mailine yandım valla :18: köpişimlen gezcem, annemlen gezcem sonra akşam full listeleri gireceğim, akşam iptal durumda olacağım ama yine takip edeceğim burayı, zaten işim pc de çünkü :31:

afiyet olsun canım güzel olmuş.

zelişcim güzel afiyet olsun

harikasınız canlarım süperrr

sağ ol ayşecim darısı başınaaaa :16:

bebişlerim ben okula gidiyorum labda bugün dersim girebilirsem uğrarım arada görüşürüz öptüm hepinizi:16:

tamam emoşum, ben de evi temizleyeceğim şimdi, sonra da annemle dışarı çıkacağız :32: hava mis gibiiii :16:

ah ahh misafirliğe gitmekten nefret eder oldum artık. evde olsan yemezsin oraya gidince bi üstüne gelmeler bi ısrarlar. sen bi daha meyve yeme canım öyle bir durumda sadece fındığı yiyip meyveyi bırakabilirsin :)

:9::9: çok güldüm mesajına ben hep yüzüstü yatarım sırtım açılr içine doğmuş nurcum :16:düzenli uyuyun kızlar uykum düzene girdiğinden beri çok iyiyim hatta bugün tartım beni bayaaaaa şaşırttı :52:

günaaaaydııınnnnnnn burciiiiiiii :16: bu ne enerji sabah sabah maşallah :nazar:

busiiii süpersin bebeğim hedefe az kaldı haydi bastır busi haydi bastırrrrr :23:

afiyet olsun bebeğim bende yaptım şimdi kahvaltıdan kalktım :16:

kolay gelsin tatlım 90-100 al inşallah :16:

90 gelio da 100 bilemem emoşşşş :D enerjim çok yüksek maşallah bnce hantallık kalktı kilo vernce :D

canım menünü çok beğendim. ne kadar kararlı olduğun menündende belli oldu afiyet olsun canım

elbise süper çok severim böyle sade ve şık elbiseleri inş. güle güle giyersin canım. giydiğindede bu sohbetimizi hatırlarsın.

canım ilk hafta için çok normal böyle vermen. ama ilerki haftalarda bu kadar çok gitmicek hele hedefe yaklaşırken gram gram gidicek resmen benimki gibi

canım makarna hariç güzel bi menü olmuş afiyet olsun.

canım menün baştan iyi başlamış ama akşam hiç olmamış hele spor yapmaman hiç iyi değil tek başına diyet yeterli değil unutma hareket şart canım suyunuda biraz artırabilirsin.

canım yaaaa ama hergün tartılmak acayip motive eti beni. bu sabah yine tartıldım ve -100 çıktım toplam 300 gr gitti şimdi bu beni daha çok hırslandırdı bugünüde güzel atlatıp yarın bi eksi daha çıkmak istiyorum.
ayran detoksunada yarın başlıcam cuma sabahı farkı yansıtmak istiyorum listeye çünkü

canım yaaa sağol üstümüzü örttüğün için

yine kutluyorum canım seni mezun edicez galiba artık süpersin peşinden geliyorum :46::46::46::46:

ben sizinle her sohbetimizi hatırlıcam iyi ki varsınız :D

Günaydın bebişlerim :16: bu hafta bomba gibi olucaz inşallah cumayı sabırsızlıkla bekler oldum :16: bugün tartım beni çok mutlu etti sporu arttırmamın çok faydası varmış tam gaz devam :16: 900 gr gitmiş cumadan beri 66.9 :52: Ebru ve Gülce Su için 1.lik gelsin artık :16:

cumadan beri bi 900 de benden gitmiş emoşşşşşşş :52::52::52::52::52:

günaydın kızlar
dünkü menüm

sabah (07:30)

1 kase k-fleks

öğle (12:00)

yarım karnıyarık
1 dilim ekmek
cacık

ara (16:00)

2 hurma

akşam (07:30)

2 yumurtayla peynirli omlet
7 adet zeytin
1 dilim kepek ekmeği

su 10 bardak
1 bardak yeşil çay
1 bardak bitki çayı
1 fincan türk kahvesi

100 adet mekik

plates yapamadım ama bütün gece ev temizliği yaptım. bir haftadır yoktumya toz olmuş ev 12 de işim bitti harhalde platesten daha çok kalori yakmışımdır. ama bu akşam yapmayı düşünüyorum inş.

beğendim de karnıyarık yağlı olmadı mı ya :31:

günaydın canım yaaa süpersin kutluyorum... :46::46::46:

evet yaaa kesinlikle sporun diyetten daha çok faydası var bence.
haydi kızlar spor spor spor........:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

hop hop platesssss :D

Günaydın :16: busim süpersin ama hemen mezun olma ben seni özlerim :( burcu sınavında başarılar canım :16:

saol zelişcim :42:

tamam canıım, sınavında başarılar sanaa :16:

emoooş evet yaaa :52: haydi bastır dım-dım-dımmm :32: haydi bastır dım-dım-dııım :21:

eksileri görmek motive eder tabi :27: benim gibi kaçamak falan olmadığı halde bi günde +700 , +800 falan görürsen o zaman moralin bozulacak :27: ama hedefe ulaşmana az olduğu için pes etmez, hırs yapabilirsin bence. tartıl o vakit yanii :32:

böyle söylediğim için kaptan beni kesecek :18::9:

gel bebeğim gel peşimdeeen :52: koş hattaaaaaaaa :32:

ay ay ay aaaayy :8: bu ne güzel haberdir böyleeeeee :52: tebrik ederim emoşuum :16:

ceren de kendini bir an önce toparlarsa kesin 1. yiz bu hafta :32:

kuzum hepsi çok güzel ama zeytin 2-3 olmalıydı, fazla olmuş ebru yaa :50: kilon az, senin eksiye düşmek için daha dikkatli olman, daha fazla çabalaman lazım malesef. bir süre 7 zeytin yemeyi falan unut :31: hem ödem de tutturur o kadar zeytin, zeytinde tuz var çünkü bayaa :ssz:

ay süpeeerrrrrr ben de perşembe günü yapacağım dukana uygun şeklini tekraaarr :52: vallahi gaza geldiiim :32:

perşembe başlayacağım ben de ebruuum :16: 1 gün yapacağım, cumaya bomba gibi bildirim yapacağım inşallaah :8:

yok hedefi aşağı çekmeyi düşünüyorum vallahi :27:

zelişcim kahvaltı konusunda emoş doğru söylemiş. bir de saatleri yazmayı unutmuşsun. tekrar güncelle menünü, saatleri görmek istiyorum :34:

suyun için de ayrıca tebrikler, böyle devam et, üniversiteye çıtır başlatacağız seni :nazar: yepyeni bir başlangıç yapacaksın, insanlar eski halini bilmeyecek, şok olacak seni tanıyanlar da, harika olacak her şey :16:

bu güzellikleri düşün ve motivasyonunu asla kaybetme zeliş :kkk: henüz 16 yaşında olduğun için, ekstra düşüyorum senin üzerine, seni bu halinden kurtarmak farzdır bana :47:

saol busiiiiimmmmm :54:

Busi sen böyle konuştukça isteğim artıyo herşey değişecek bütün hayatım kişiliğim değişecek elimden gelen herşeyi yapıcam o hareketler içinde senden 2 ay istesem sınavdan sonra istediğin tüm egzersizleri yapıcam sarkmış olmak istemiyorum bende ben konyadayim atla gel busi senin gibi koç bulsam ne isterim başka :) :16:

Burcu bi 900de senden geldi süpersiniz hepiniz birincilik bizim takıma :D

bende baharatla tatlandırmayı düşünüyorum canım. yaa aslında ben markette yağsız ayran aradım ama bulamadım hepsi tam yağlı yoğurt lıp yamam gerekicek herhalde...

90 gelio da 100 bilemem emoşşşş :D enerjim çok yüksek maşallah bnce hantallık kalktı kilo vernce :D

canım sende iyiki varsın......

karnı yarık tek tercihimdi pilav vardı bide ama ben pilav yemiyorum. o yüzden karnıyarığı yarım yedim zaten

bende baharatla tatlandırmayı düşünüyorum canım. yaa aslında ben markette yağsız ayran aradım ama bulamadım hepsi tam yağlı yoğurt lıp yamam gerekicek herhalde...

canım sende iyiki varsın......

karnı yarık tek tercihimdi pilav vardı bide ama ben pilav yemiyorum. o yüzden karnıyarığı yarım yedim zaten

anladım cnm afiyet olsun :54:

ohh sınavın iyi geçmişş :8: hem onun içiiin hem de -900 için tebrik ederim burcuuuuuu :52: bu hafta herkes bomba gibi maşallaah :46:

:32:

Busi sen böyle konuştukça isteğim artıyo herşey değişecek bütün hayatım kişiliğim değişecek elimden gelen herşeyi yapıcam o hareketler içinde senden 2 ay istesem sınavdan sonra istediğin tüm egzersizleri yapıcam sarkmış olmak istemiyorum bende ben konyadayim atla gel busi senin gibi koç bulsam ne isterim başka :) :16:

tamam 2 ay kabulümdür ama bu sırada yürüyüşü falan aksatma sakın cünkü 2 ayda bayaa kilo verirsin ve sarkabilirsin zeliş, aman dikkat et bebeğim :54:

imkanım olsa hepinize tek tek atlayıp gelirdim yaa, ohh miss :27:

kızlaar ben giyinip çıkıyorum şimdiii, akşama burdayım bebecimler, ama mail listesi beni bekler tabi, yine de arada yazarım. :34:

bu arada bana mesaj sayılarını göndermeyenler var lütfen onlar da göndersin.

ve mavera tuba, lütfen sende sayıp gönder mesaj sayılarını bana. :20:

görüşrüzz :10:

ohh sınavın iyi geçmişş :8: hem onun içiiin hem de -900 için tebrik ederim burcuuuuuu :52: bu hafta herkes bomba gibi maşallaah :46:

:32:

tamam 2 ay kabulümdür ama bu sırada yürüyüşü falan aksatma sakın cünkü 2 ayda bayaa kilo verirsin ve sarkabilirsin zeliş, aman dikkat et bebeğim :54:

imkanım olsa hepinize tek tek atlayıp gelirdim yaa, ohh miss :27:

kaptana sözüm var en az 1.5 die busiiii ama adet olcam şişkinliğim var daha 2 gün var :52:

Back
X