- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
kaptana sözüm var en az 1.5 die busiiii ama adet olcam şişkinliğim var daha 2 gün var![]()
zorlama kendinii bu da cok iyi bir sonuc bencee, cumaya kadar daha verirsin burcuuum

ben cıkıyorum evdeen
görüşürüz aksamaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaptana sözüm var en az 1.5 die busiiii ama adet olcam şişkinliğim var daha 2 gün var![]()
zorlama kendinii bu da cok iyi bir sonuc bencee, cumaya kadar daha verirsin burcuuum
ben cıkıyorum evdeen
görüşürüz aksamaa
![]()
kızlaar ben giyinip çıkıyorum şimdiii, akşama burdayım bebecimler, ama mail listesi beni bekler tabi, yine de arada yazarım.
bu arada bana mesaj sayılarını göndermeyenler var lütfen onlar da göndersin.
ve mavera tuba, lütfen sende sayıp gönder mesaj sayılarını bana.
görüşrüzz![]()
yürüyüşüm var hergün koç okula gittiğim sürece yürüyorumohh sınavın iyi geçmişşhem onun içiiin hem de -900 için tebrik ederim burcuuuuuu
bu hafta herkes bomba gibi maşallaah
tamam 2 ay kabulümdür ama bu sırada yürüyüşü falan aksatma sakın cünkü 2 ayda bayaa kilo verirsin ve sarkabilirsin zeliş, aman dikkat et bebeğim
imkanım olsa hepinize tek tek atlayıp gelirdim yaa, ohh miss![]()
sabah(09:00)
1 haşlanmış yumurta
1 küçük boy domates salatalık biber
4 bardak şekersiz çay
4 zeytin
yarım kk peynir
1 dilim tam bugday
ara yok
öğle(14:00)
80 gram döner ama sadece döner ekmeği filan yok
salata
ayran
ara(15:30)
2 ceviz 4 fındık
akşam (17:45)
1 tane kanat 1 tane kanat haşlanmış
2 yk yogurt
salata
2.8 litre su
45 dk normal tempoda yürüyüş
1 saat walk at home
10 dk plates(sizin için)
1 bardak bitki çayı içerim bide soda içicem
![]()
[sıze=2][/sıze]
sabah(09:00)
1 haşlanmış yumurta
1 küçük boy domates salatalık biber
4 bardak şekersiz çay
4 zeytin
yarım kk peynir
1 dilim tam bugday
ara yok
öğle(14:00)
80 gram döner ama sadece döner ekmeği filan yok
salata
ayran
ara(15:30)
2 ceviz 4 fındık
akşam (17:45)
1 tane kanat 1 tane kanat haşlanmış
2 yk yogurt
salata
2.8 litre su
45 dk normal tempoda yürüyüş
1 saat walk at home
10 dk plates(sizin için)
1 bardak bitki çayı içerim bide soda içicem [sıze=2][/sıze]
![]()
bende haftasonu ayran detoksu için bi kaç soru sorcam
1. Nohutu akşamdan ıslıyor musunuz
2. Yeşil mercimek şart mı
3.yağsız yoğurt şart mı
![]()
Kızlar merhaba dün hiç mesaj yazamadım, bunun için herkesten özür diliyorum. Dün ve bugün toplam 5 vizeye girdim. Dolayısıyla hiç vaktim olmadı, telefonumun internet paketi de bittiği için 5-10 dakikalık aralarda dönüp yazamadım. Daha yeni pc başına geçiyorum...Yarın da bir sınavım var bakalım...:44:
ben geldim
bugün menüm
saat 11 gibi
omlet
peynir
ceviz
saat3 gibi arkadaşta
3 tane mercimekli köfte ( karatayda mercimekli köfte serbest tavsiye edilen sağlıklı bir yemek.tabi abartmadan )
7 gibi
1 kase yogurt
biraz ceviz ve kuru üzüm
regl oldum sancım var biraz.inş. cumaya kadar şiliğim falan kalmaz![]()
kızlar merhaba dün hiç mesaj yazamadım, bunun için herkesten özür diliyorum. Dün ve bugün toplam 5 vizeye girdim. Dolayısıyla hiç vaktim olmadı, telefonumun internet paketi de bittiği için 5-10 dakikalık aralarda dönüp yazamadım. Daha yeni pc başına geçiyorum...yarın da bir sınavım var bakalım...:44:
ben geldim
Bugün menüm
saat 11 gibi
omlet
peynir
ceviz
saat3 gibi arkadaşta
3 tane mercimekli köfte ( karatayda mercimekli köfte serbest tavsiye edilen sağlıklı bir yemek.tabi abartmadan )
7 gibi
1 kase yogurt
biraz ceviz ve kuru üzüm
regl oldum sancım var biraz.inş. Cumaya kadar şiliğim falan kalmaz![]()
Afiyet olsun canımmm, ben de bir iki gün içerisinde regl olacağım. Umarım tartıya yansımaz.:18:ben geldim
bugün menüm
saat 11 gibi
omlet
peynir
ceviz
saat3 gibi arkadaşta
7 gibi
1 kase yogurt
biraz ceviz ve kuru üzüm
regl oldum sancım var biraz.inş. cumaya kadar şiliğim falan kalmaz![]()
Teşekkür ederim canım benim ya.. Öldüm Pazar'dan beri toplasan 8 saat uyudum.kolay gelsin cnm sen halledersin merak etme sana güveniyoruz![]()
canım menünü beğendim ben döneride ekmeksiz yemen yerin de olmuş aslında yağlı oluyo dönerler ama neyse ekmeksiz yediğin için çok kızmıyorum. Sporların süper olmuş
canım bende yarın başlıyorum inş.
Nohutu ıslatmak gerek çünkü zor pişer öteki türlü.
Mercimek koymalısın bence çünkü onlar tok tutucak bizi canım
yoğurda gelince orda bende kararsız kaldım canım. Yağsız ayran bulamadım. Hazır ayranla yapmak istiyorum. Evde yapsam koymaya şişe yok çünkü. Evde hiç plastik şişe tutmamda ben atarım hemen. Ama hazır ayran alırsam içine koyarım haşladıklarımı. Bakalım eve giderken bakıcam yine markete ne bulursam onunla yapıcam artık :26:
Afiyet olsun canımmm, ben de bir iki gün içerisinde regl olacağım. Umarım tartıya yansımaz.:18:
Teşekkür ederim canım benim ya.. Öldüm Pazar'dan beri toplasan 8 saat uyudum.![]()
Teşekkür ederim canımmmolsun canım sana kolay gelsin inş. Iyi sonuçlar alırsın
İyi akşamlaaar...Iyi akşamlar kızlar ben kaçar öptüm hepiniziiii
![]()
yediğim en yağsız dönerdi sanırım yaaldığım yer daha önce çalıştığım yer adam hacı öle çok olsun die deri filan karıştırmıo içine
bnde cumrtesi pazar yapcam cnm ya okula götürmek istemiorum hafta sonu evdeyim yaparım dedim sen yap bakalım bn burda az yağlı peynir bile bulamıorum 4 tane marketin içinde bazen ayranı lihgt bilmiorum artık
![]()