sağ ol ayşecim darısı başınaaaa
tamam emoşum, ben de evi temizleyeceğim şimdi, sonra da annemle dışarı çıkacağızhava mis gibiiii
![]()
sorma busii ya çok sıcaktı bugün piştim gelir gelmez eve babetlerimi yazlık ayakkabılarımı çıkardım yarın da böyle olursa hava giyicem

90 gelio da 100 bilemem emoşşşşenerjim çok yüksek maşallah bnce hantallık kalktı kilo vernce
ben sizinle her sohbetimizi hatırlıcam iyi ki varsınız
cumadan beri bi 900 de benden gitmiş emoşşşşşşş
beğendim de karnıyarık yağlı olmadı mı ya
hop hop platesssss
saol zelişcim
saol busiiiiimmmmm![]()
ayy burcuuuuuu ikisine de çok sevindim

bende baharatla tatlandırmayı düşünüyorum canım. yaa aslında ben markette yağsız ayran aradım ama bulamadım hepsi tam yağlı yoğurt lıp yamam gerekicek herhalde...
canım sende iyiki varsın......
karnı yarık tek tercihimdi pilav vardı bide ama ben pilav yemiyorum. o yüzden karnıyarığı yarım yedim zaten
ebrucum light diye kasma yarım yağlı olanlar var onlaran kullan bizim markette yarım yağlı kalmamış light da 1 tane kalmış ben normalde yarım yağlı alıyodum. mecbur kaldım light almaya. bu arada baharat güzel tavsiye ederim

sabah(09:00)
1 haşlanmış yumurta
1 küçük boy domates salatalık biber
4 bardak şekersiz çay
4 zeytin
yarım kk peynir
1 dilim tam bugday
ara yok
öğle(14:00)
80 gram döner ama sadece döner ekmeği filan yok
salata
ayran
ara(15:30)
2 ceviz 4 fındık
akşam (17:45)
1 tane kanat 1 tane kanat haşlanmış
2 yk yogurt
salata
2.8 litre su
45 dk normal tempoda yürüyüş
1 saat walk at home
10 dk plates(sizin için)
1 bardak bitki çayı içerim bide soda içicem
![]()
burcu süpersiiiiiinnnnn

bende haftasonu ayran detoksu için bi kaç soru sorcam
1. nohutu akşamdan ıslıyor musunuz
2. yeşil mercimek şart mı
3.yağsız yoğurt şart mı
![]()
1. akşamdan suya koy canım sabaha rahat oluyo :)
2. yeşil mercimek önemli çünkü glisemik indeksi düşük olduğu için uzun süre tok tutma özelliği var şekil 1.A ben akşama kadar sadece karışımı içtim ve acıkmadım

3. yağsız yoğurt şart değil canım normal yoğurtla yapanlarda aynı sonucu almışlar

Kızlar merhaba dün hiç mesaj yazamadım, bunun için herkesten özür diliyorum. Dün ve bugün toplam 5 vizeye girdim. Dolayısıyla hiç vaktim olmadı, telefonumun internet paketi de bittiği için 5-10 dakikalık aralarda dönüp yazamadım. Daha yeni pc başına geçiyorum...Yarın da bir sınavım var bakalım...:44:
venüsüm ya kolay gelsin canım inşallah çok iyi sonuçlar alıırsın

ben geldim
bugün menüm
saat 11 gibi
omlet
peynir
ceviz
saat3 gibi arkadaşta
3 tane mercimekli köfte ( karatayda mercimekli köfte serbest tavsiye edilen sağlıklı bir yemek.tabi abartmadan )
7 gibi
1 kase yogurt
biraz ceviz ve kuru üzüm
regl oldum sancım var biraz.inş. cumaya kadar şiliğim falan kalmaz![]()
çok az geldi gözüme özellikle akşam yemeği ama mercmekli köfteyi dengeledin galiba :) afiyet olsun canım :)
canım menünü beğendim ben döneride ekmeksiz yemen yerin de olmuş aslında yağlı oluyo dönerler ama neyse ekmeksiz yediğin için çok kızmıyorum. Sporların süper olmuş
canım bende yarın başlıyorum inş.
Nohutu ıslatmak gerek çünkü zor pişer öteki türlü.
Mercimek koymalısın bence çünkü onlar tok tutucak bizi canım
yoğurda gelince orda bende kararsız kaldım canım. Yağsız ayran bulamadım. Hazır ayranla yapmak istiyorum. Evde yapsam koymaya şişe yok çünkü. Evde hiç plastik şişe tutmamda ben atarım hemen. Ama hazır ayran alırsam içine koyarım haşladıklarımı. Bakalım eve giderken bakıcam yine markete ne bulursam onunla yapıcam artık :26:
kızlaaaar ben karışımı 2 tane yarım ltlik su şişesine doldurdum okulda, kursta ara ara içtim

Iyi akşamlar kızlar ben kaçar öptüm hepiniziiii
![]()
iyi akşamlar ebrucum görüşürüz öpüldün en kocamanından

Teşekkür ederim canımmm
İyi akşamlaaar...
Ben de biraz uyumaya gidiyorum akşam geleceğim canımlaaar![]()
venüüüüüs iyi uykular canımcım gece gelirsen laflarız

Selam kızlarNe var ne yok
![]()
dünyanın en tatlı hamişi gelmişşş

Menüm
sabah 8 30
1 süt
1 elma
öğlen 12 30
2 dilim ekmekden tost
ayran
akşam 6
1.5 dilim ekmek
salata
pirasa
ayran
su 2 litre
40 dk yürüyüş
zeliş biraz daha geçsin o akşam yediğin ekmekler de azalıcak 1-2 gün sonra en fazla 1 dilim olsun akşam yemeğinde. suyu da 2,5 yaparsın yatana kadar :) afiyet olsun bebeğim