Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sağ ol ayşecim darısı başınaaaa :16:

tamam emoşum, ben de evi temizleyeceğim şimdi, sonra da annemle dışarı çıkacağız :32: hava mis gibiiii :16:

sorma busii ya çok sıcaktı bugün piştim gelir gelmez eve babetlerimi yazlık ayakkabılarımı çıkardım yarın da böyle olursa hava giyicem:16:

90 gelio da 100 bilemem emoşşşş :D enerjim çok yüksek maşallah bnce hantallık kalktı kilo vernce :D

ben sizinle her sohbetimizi hatırlıcam iyi ki varsınız :D

cumadan beri bi 900 de benden gitmiş emoşşşşşşş :52::52::52::52::52:

beğendim de karnıyarık yağlı olmadı mı ya :31:

hop hop platesssss :D

saol zelişcim :42:

saol busiiiiimmmmm :54:

ayy burcuuuuuu ikisine de çok sevindim :52: inşallah diğer sınavların da çok güzel geçer bebebiğim :16: tabi cuma günü gelicek olan -ler de :52:

bende baharatla tatlandırmayı düşünüyorum canım. yaa aslında ben markette yağsız ayran aradım ama bulamadım hepsi tam yağlı yoğurt lıp yamam gerekicek herhalde...

canım sende iyiki varsın......

karnı yarık tek tercihimdi pilav vardı bide ama ben pilav yemiyorum. o yüzden karnıyarığı yarım yedim zaten

ebrucum light diye kasma yarım yağlı olanlar var onlaran kullan bizim markette yarım yağlı kalmamış light da 1 tane kalmış ben normalde yarım yağlı alıyodum. mecbur kaldım light almaya. bu arada baharat güzel tavsiye ederim :34:

sabah(09:00)

1 haşlanmış yumurta

1 küçük boy domates salatalık biber

4 bardak şekersiz çay

4 zeytin

yarım kk peynir

1 dilim tam bugday

ara yok

öğle(14:00)

80 gram döner ama sadece döner ekmeği filan yok

salata

ayran

ara(15:30)

2 ceviz 4 fındık

akşam (17:45)

1 tane kanat 1 tane kanat haşlanmış

2 yk yogurt

salata

2.8 litre su :52:

45 dk normal tempoda yürüyüş

1 saat walk at home

10 dk plates(sizin için)

1 bardak bitki çayı içerim bide soda içicem

:42::42::42::42::42:

burcu süpersiiiiiinnnnn :52: :46: bu arada o suyun 2,8 olduğunu nasıl ölçtün yaaa :52:

bende haftasonu ayran detoksu için bi kaç soru sorcam
1. nohutu akşamdan ıslıyor musunuz
2. yeşil mercimek şart mı
3.yağsız yoğurt şart mı

:64::64::64:

1. akşamdan suya koy canım sabaha rahat oluyo :)
2. yeşil mercimek önemli çünkü glisemik indeksi düşük olduğu için uzun süre tok tutma özelliği var şekil 1.A ben akşama kadar sadece karışımı içtim ve acıkmadım :52: daha çok özelliği var da şimdi saymakla bitmez :)
3. yağsız yoğurt şart değil canım normal yoğurtla yapanlarda aynı sonucu almışlar :34:

Kızlar merhaba dün hiç mesaj yazamadım, bunun için herkesten özür diliyorum. Dün ve bugün toplam 5 vizeye girdim. Dolayısıyla hiç vaktim olmadı, telefonumun internet paketi de bittiği için 5-10 dakikalık aralarda dönüp yazamadım. Daha yeni pc başına geçiyorum...:50:Yarın da bir sınavım var bakalım...:44:

venüsüm ya kolay gelsin canım inşallah çok iyi sonuçlar alıırsın :16:

ben geldim :10:

bugün menüm

saat 11 gibi
omlet
peynir
ceviz

saat3 gibi arkadaşta
3 tane mercimekli köfte ( karatayda mercimekli köfte serbest tavsiye edilen sağlıklı bir yemek.tabi abartmadan )

7 gibi

1 kase yogurt
biraz ceviz ve kuru üzüm

regl oldum sancım var biraz.inş. cumaya kadar şiliğim falan kalmaz:14:

çok az geldi gözüme özellikle akşam yemeği ama mercmekli köfteyi dengeledin galiba :) afiyet olsun canım :)

canım menünü beğendim ben döneride ekmeksiz yemen yerin de olmuş aslında yağlı oluyo dönerler ama neyse ekmeksiz yediğin için çok kızmıyorum. Sporların süper olmuş

canım bende yarın başlıyorum inş.
Nohutu ıslatmak gerek çünkü zor pişer öteki türlü.
Mercimek koymalısın bence çünkü onlar tok tutucak bizi canım
yoğurda gelince orda bende kararsız kaldım canım. Yağsız ayran bulamadım. Hazır ayranla yapmak istiyorum. Evde yapsam koymaya şişe yok çünkü. Evde hiç plastik şişe tutmamda ben atarım hemen. Ama hazır ayran alırsam içine koyarım haşladıklarımı. Bakalım eve giderken bakıcam yine markete ne bulursam onunla yapıcam artık :26:

kızlaaaar ben karışımı 2 tane yarım ltlik su şişesine doldurdum okulda, kursta ara ara içtim :52: kzın biri sordu ne içiyosun diye detoks yapıyorum dedim bütün sınıfa tarifi verdim sonra :52: yakında herkesin elinde bi ayran şişesi göreceğiz :9:

Iyi akşamlar kızlar ben kaçar öptüm hepiniziiii
:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

iyi akşamlar ebrucum görüşürüz öpüldün en kocamanından :54:

Teşekkür ederim canımmm

İyi akşamlaaar...
Ben de biraz uyumaya gidiyorum akşam geleceğim canımlaaar
:16::16::16::16::16:

venüüüüüs iyi uykular canımcım gece gelirsen laflarız :34:

Selam kızlar :16:Ne var ne yok :51:

dünyanın en tatlı hamişi gelmişşş :16: biz süperiz ebrucum cumaya bomba gibi geliyoruzzzz senin ve bebişimiz için :16: asıl sen nasılsın 2 gün kaldı Gülce'mizin gelmesine :16::nazar: inşallah sıkıntısız sağlıklı doğum geçirirsin ve yavrunu sağlıkla kucağına alırsın dualarımız seninle kaptancığımmm :16::16:

Menüm

sabah 8 30
1 süt
1 elma

öğlen 12 30
2 dilim ekmekden tost
ayran

akşam 6
1.5 dilim ekmek
salata
pirasa
ayran

su 2 litre
40 dk yürüyüş

zeliş biraz daha geçsin o akşam yediğin ekmekler de azalıcak 1-2 gün sonra en fazla 1 dilim olsun akşam yemeğinde. suyu da 2,5 yaparsın yatana kadar :) afiyet olsun bebeğim:16:

Kizlar benden bugünlük bukadarcik,
3gün sonra sinavim var, daha konulari özetlemedim.
Bisürü ezberlemem gereken sey var ki benim ezberim pek iyi sayilmaz :50:

Görüsmez üzere,
öpüldünüz :54:

Emoş ne oldu neden hüzünlüsun bekliyorum oku geçmişi gel :)

bebeğim bugün kursumun son günüydü :5: normalde 8 de bitiyo 9 a kadar vedalaştık. ağlaştık resmen 6 aydır beraberiz çok iyi dostlarım oldu haftanın 4 günü görüp de bundan sonra göremiyecek olmak koydu biraz :50:

Kızlar çok şükür evime geldim bu akşam. Ebru’m naptı ya onu da aramak istiyorum ama hastanededir telefonla konuşması pek mümkün olmaz doğru olmaz diye arayamıyorum, hep dualarımdaydı.. Hayırlısıyla Gülce’mizi kucağına alsın inşallah.

Kızlar ben eve geldim.. Geldim ama hesaba katmadığım bişey vardı o da misafirler :\ Birileri geliyooor birileri gidiyor. Her gelene tabak hazırlıyorum, 2 demlikçay kaynattım, çayları tazeleyip duruyorum, hurmalarını zemzemlerini poşetliyorum. Annem babam anılarını anlatıyorlar tabi tüm yük benim üzerimde. İşin diğer bi kötü kısmı da, sınav haftamdayım. Yarına 2 tane ödev teslimim bitane de bol ezber gerektiren bi sınavım var. Daha ne ödevlerimi yapabildim ne kapak açıp çalışmaya başlayabildim L Şu 2-3 gün misafirlerimiz böyle eksik olmaz, Cuma gününe kadar sınavlarım da devam ediyor. Benim şu durumda topiğe uğramam hiç mümkün gibi görünmüyor çünkü geldiğimde baya bi kalmam lazım geçmşte neler oldu az çok bakmam öğrenmem lazım, yeni gelen çok arkadaş olduğunu biliyorum onlarla tanışmam lazım kendmi tanıtmam lazım baya zamana ihtiyacım olacak :\ Gerçekten ben bu misafir olayını hiç hesaba katmamıştım, çok kötü oldu :\ Hakkınızı helal edin ne olur.. İnanın elimde olmayan bişey. Salı günü döneceğim demiştim sözümde duramadığım için çok mahcubum L Cuma günü yine bildirimimi yapacağım muhakkak.. Şimdi hemen çıkmam gerekiyor bugün bana uyku yok.. Bikaç gün sonra yeniden eskisi gibi görüşmek dileğiyle.

Hepiniz Allah’a emanet olun….

tuğbaaa ne demek bitanem ya sen iyi ol yeter :) bu arada gözün aydın :) inşallah sınavların da çok güzel geçer :16: sende Allah'a emanet ol çok çok öpüyorum seni ayrıca çok özledik seniiiiiiiii :16:
Tavug'u tost makinesine koyarak izgara yapiyorum :56:

Demekki o yüzden dünden bugüne tek 200gr azaldi :26: Pöfff bende gitmek istemiyorum, ama sende gel yalniz kalma evde diyorlar uyup gidiyorum. Birdaha meyve yemeyecegim ögle'den sonra! :kkk:

Evet Türk'üm, aslinda Türkcem bir coguna göre gayet iyi, ama kepek aklimda hem cavdar diye kaliyor unutuyorum, yanlis yazmamak icin cevirerek yaziyorum :34: Bu arada sonucta ekmek siyah :27::9::9::9:

O mesaji yazarken yarim uyku halindeydim, konunun anasi gibi en son ben kapatip yatiyorum, üstlerini örtmeden gecmiyim dedim :9::9:

Aynen evde olsam meyve yemezdim :1:
Daha bircok sey vardi israr edilen ama bende "ayip olmasin" diye yedim :27: Saka bir yana cok leziz görünüyordu meyve tabagi, herkes dalinca bende bir tarafindan tuttum meyvelerin :17::9:

Hakikaten mi, cok sasirdim :53: Ben neymisim be abi :52::9::9:
Ben insanin yatisini nette yazma seklinden anlarim :51::51::51::9::9::9:

meyve konusunda artık daha dikkatli olursun canım :) ye ama gündüz ye akşam çok sıkıntı çünkü :)

Menüm

12:00

1 salatalik + Omlet :
2 yumurta,
1 avuc maydonoz,
1 adet taze sogan,
2 yemek kasigi 1,5% yagli süt
1 tatli kasigi yag

19:30
1 dilim ekmek
2 tabak Ezogelin corbasi

su 1lt
en fazla 0,5 lt daha tüketirim
kıııızzzzz omlete süt mü koydun :52: suyunu da en az 1 litre daha iç canım az olmuş bugün :31:

Bugünkü Menüm
(Ayran Detoksu 1.Gün)

sabah(09:30)

1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 kk beyaz peynir
yarım salatalık
marul+roka+maydonoz
1 dilim kızarmış kepekli ekmek
++++++
daha sonra ayran detoksu karışımı 2 saat arayla içtim
+++++++++
2,5 lt su, 3 fincan yeşilçay, 1 bardak şekersiz çay
30 dk yürüyüş, 1 saatlik pilates, yapabilirsem eğer 30 dklık walk at home yapıcam :16:

:42:

kızlaaaar ben geldim :) çok hüzünlüyüm bugün bi geçmişi okuyayım kaynatırız :10:

sorma busii ya çok sıcaktı bugün piştim gelir gelmez eve babetlerimi yazlık ayakkabılarımı çıkardım yarın da böyle olursa hava giyicem:16:

ayy burcuuuuuu ikisine de çok sevindim :52: inşallah diğer sınavların da çok güzel geçer bebebiğim :16: tabi cuma günü gelicek olan -ler de :52:

ebrucum light diye kasma yarım yağlı olanlar var onlaran kullan bizim markette yarım yağlı kalmamış light da 1 tane kalmış ben normalde yarım yağlı alıyodum. mecbur kaldım light almaya. bu arada baharat güzel tavsiye ederim :34:

burcu süpersiiiiiinnnnn :52: :46: bu arada o suyun 2,8 olduğunu nasıl ölçtün yaaa :52:

1. akşamdan suya koy canım sabaha rahat oluyo :)
2. yeşil mercimek önemli çünkü glisemik indeksi düşük olduğu için uzun süre tok tutma özelliği var şekil 1.A ben akşama kadar sadece karışımı içtim ve acıkmadım :52: daha çok özelliği var da şimdi saymakla bitmez :)
3. yağsız yoğurt şart değil canım normal yoğurtla yapanlarda aynı sonucu almışlar :34:

venüsüm ya kolay gelsin canım inşallah çok iyi sonuçlar alıırsın :16:

çok az geldi gözüme özellikle akşam yemeği ama mercmekli köfteyi dengeledin galiba :) afiyet olsun canım :)

kızlaaaar ben karışımı 2 tane yarım ltlik su şişesine doldurdum okulda, kursta ara ara içtim :52: kzın biri sordu ne içiyosun diye detoks yapıyorum dedim bütün sınıfa tarifi verdim sonra :52: yakında herkesin elinde bi ayran şişesi göreceğiz :9:

iyi akşamlar ebrucum görüşürüz öpüldün en kocamanından :54:

venüüüüüs iyi uykular canımcım gece gelirsen laflarız :34:

dünyanın en tatlı hamişi gelmişşş :16: biz süperiz ebrucum cumaya bomba gibi geliyoruzzzz senin ve bebişimiz için :16: asıl sen nasılsın 2 gün kaldı Gülce'mizin gelmesine :16::nazar: inşallah sıkıntısız sağlıklı doğum geçirirsin ve yavrunu sağlıkla kucağına alırsın dualarımız seninle kaptancığımmm :16::16:

zeliş biraz daha geçsin o akşam yediğin ekmekler de azalıcak 1-2 gün sonra en fazla 1 dilim olsun akşam yemeğinde. suyu da 2,5 yaparsın yatana kadar :) afiyet olsun bebeğim:16:

ayyyy inş. cnm :D 2.8 i nası ölçtüm bilio musun 1 bardak 200 ml bende büyük bardakları çıkardım evde onlarda 300 ml :D arada okulda içtiğim filan valla oturup hesaplamışım :D 6 büyük bardak 1 litre şişe içtim hatta o şu an 3.4 oldu tuvalette yatcam bu gece 3 bardak çay 1 bardakta bitki çayı içtim :52:

$300285_533144946729377_1517404920_n.webp

:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk: bizde böle olcazzzzzzzz

ayyyy inş. cnm :D 2.8 i nası ölçtüm bilio musun 1 bardak 200 ml bende büyük bardakları çıkardım evde onlarda 300 ml :D arada okulda içtiğim filan valla oturup hesaplamışım :D 6 büyük bardak 1 litre şişe içtim hatta o şu an 3.4 oldu tuvalette yatcam bu gece 3 bardak çay 1 bardakta bitki çayı içtim :52:

burcu sen hakkaten tuvalette yat ben ayran sayesin de mahvoldum yaa yarım saate bir tuvaletteyim :52:

burcu sen hakkaten tuvalette yat ben ayran sayesin de mahvoldum yaa yarım saate bir tuvaletteyim :52:

yarım saat yine iyi kızım ya bn 15 dakikada bi gidiorum annem sistit mi oldun yine dio yok dedim 3.5 litre su içtim haketmişin dedi :) zaten kilo alma sebebimi buldu bulaşık makinesini aldım hiç hareket yok en azından ayakata bulaşık yıkıodun iyiydi dedi yarıldım :60::60::60::60:

kızlar yazmayı unutmuşum bi de activia sade yemiştim öğleye doğru. ayran yan etki yapmasın diye :1: bu sbah doktorumu da aradım kadın bıktı artık benden en son bu kadar kararlıysn yap dedi uğraşamıcam senle dedi :9: alerji hapım var normalde haftada 1 alıyorum zayıflıcam diye hastanelik olmayayım diye 2 gün üst üste al dedi :9: şimdilik bi sıkıntı yok bakalım yarın nasıl olcak :26:

teşekkürler fıstığım :16: yalnız cerencim sen geçmişi okumuyor musun? bir sürü şey yazdım geçmişte sana ben, hatta bi mesajımda da kızdım sana, senden söz istedim bugünkü menün konusunda falan :44:

eveet söylüyorum şimdi bu kolum kas oldu işte yani onu nasıl anlatayım ki, kolumu sıkmazken bile kolum bükük şekilde dururken orta bi şişkinlik var, kolum aşağı doğru dümdüzken yok ama biraz kalın yani kolum. öyle :5:

popo altı değil, yanlarda benim sorun :ssz:

hoca sen kolu sorunca anlar bence arkadaşın için sorduğunu, yani umarım ehehe :27:

canım akşamları salata, çorba, yarım kase yoğurt şeklinde geçirirsen olabilir :31: sağlığın en önemlisi :54:

bu hafta özel bir hafta olacağı için, sen de -100 falan gelsen çok seviniriz vallahi :17:

aslında bu kötü bir durum senin normal şartlarda -500 falan olman gerekiyordu en az :50: bu hafta biraz kaçamak durumun oldu, bunu da telafi edeceksen umarım ve bundan sonra düzenli şekilde kilo vereceksin. inanıyorum sana, spora da başladın çok faydasını göreceksin :16: unutmaki her kaçamak her boşveriş senin çıtır hatun olma gününü süreni uzatıyor, uzun dyetler insanı yorar ve bıktırabilir. elinden geldiği kadar kaçamak yapma, yapsan da hemen diğer öğünde telafi et cerencim, böyle 2-3 gün sürekli her istediğini yeme :20: bu resmen kaçamak değil, diyeti bırakmak oluyor çünkü :52: önce kendin için zayıflamalı ve dikkat etmelisin, ama kendin için yapamıyorsan burdan alacağın baskıyla kilo vermenin de bir sakıncası yok, yeter ki kilo verelim ve mutlu olalım, kendimizle barışık olalım :34:

inan ben zayıfladım ya, zaten neşeli bir insandım ama benim neşem bile arttııııı :27: darısı bu takımdaki tüm arkadaşlarımın, hatta kilo vermek isteyen tüm insanların başına inşallahhhhhh :16:

yüzümü kara çıkarma ceren, bu hafta artıda da çıkabilirsin ama sen elinden geleni yap, o bana yeter. önemli olan zayıflamak için çabalaman tatlım :34:

:54:

emoşum bu hafta çok hırslısın maşallah, zaten sen her zaman hırslısın :9: ceren de kendini toparlıyor, ona da güveniyorum, eksiye düşemese bile şuanki halinden daha zayıf olacağına eminim :31:

ben hiç light ürün kullanmıyorum, başlarda kullandım ama artık yoğurdumu da peynirimi de sütümü de yarım yağlı kullanıyorum, yağ oranlarına bakıp alıyorum ama light yazısına bakmıyorum. light damgası basıp ekstra para alıyorlar :47: kilo vermemde de hiç sorun olmadı bu durum. :32:

evet zelişim önce kendin için başaracaksın bunu :16: sonra her istediğini giyebileceksin, ne giysen yakışacak, harika olacaksın. bir sevgilin olacak hatta, ne istersen olacak yani :16: bak ben kilo verdim, daha mutlu daha pozitif, daha gezmeyi eğlenmeyi seven bir insan oldum. gülerken kahkaha atarken, insanlar bana mı bakıyor, yanaklarım çok tombiş onlar kötü görünüyordur falan diye düşünmeden basıyoru kahkahayıııııı :32: bol bol foto çekiliyorum, durmadan aynada kendime bakıyorum, hatta annem bıktı bu durumdaaan :52: düşün ben kışın evde dona dona şortla gezdim bir süre, sırf zayıf bacaklarıma holden her geçtiğimde bakmak hoşuma gittiği için :27: daha neler neleeeeerrrrrrr :24:

senin neyin eksik benden, ya da herhangi birinden :kkk: kendine %100 güvenmeni istiyorum zeliş. ve senden ricam, haftanın en az 5 günü bacak, karın ve kol egzersizi yapman, ama düzenli yapacaksın. yoksa sayıf ama her tarafı sarkmış bir insan olup daha bile mutsuz olabilirsin :50: her bacağın için ayrı ayrı 25 kere yap en az, kolun ve göbeğin için de bu şekilde. yani abartma ama az da yapma. eğer bu kilomla yapamıyorum zorlanıyorum diyorsan sen bana de ki busi ben şu kiloya geldiğimde onları da yapcam de, ben de notumu alayım :34:

sen istanbulda olsan ben seninle 2 haftada 1 görüşür sana koçluk yapardım :31:

hava misler gibi ayşeeeeee :52: gez tabi geeez :32: biz de çıkacağız annemle, listeleri hala girmedim ben şirket mailine yandım valla :18: köpişimlen gezcem, annemlen gezcem sonra akşam full listeleri gireceğim, akşam iptal durumda olacağım ama yine takip edeceğim burayı, zaten işim pc de çünkü :31:

Buse'cim, sen merak etme, eksi için elimden geleni yapıyorum, 1,5saat spor yaptım bugün.. öğlen ızgara balık-salata yedim, akşam ayran :) neyse menümü sonra yazarım ama yüzünü kara çıkarmamak için çok çabalıcam söz :)

geçmişi okuyorum, hatta yorum da yazıyorum ama neden öyle oldu ki? acaba cvp mı yazmadım, özür dilerim tatlım ya, daha dikkatli olurum ;)

cnm, hocayla konuştum, ağırlık şişirir dedi, kendi vücüt ağılığınla hareket yapmalıymışsın,dumble falan yok ama yumruklar sıkılı olacakmış... her hareketin mesela 25 kezden 3-4set olacakmış.. zamanla setleri artıracakmışsın, sayıyı değil.. aklına gelen tüm hareketleri yapsın diyor, internetten dumble ile yapılan hareketlere bakıp onları yapacakmışsın önce, işte kollar önde kaldırma,yanda kaldırma, arkada, yukarda geri doğru vs vs.. nette resimleri vardır dedi.. bir de sonrasında yukarı uzanma yapsın dedi son noktasına kadar ama zorlayarak, bu halde 10-20 sn (zamanla) durup dinlenecekmişsin(kollar aşağı sarkıtıp), sonra elma toplar gibi bir kol sonra diğer kol.... kolları ölçsün başlamadan,hergün yaparsa 1 ay incelme olur biraz dedi.. :52::52::52::52:

basen en zor bölgeymiş.. uzun adın yürüyüş o bölgedeki kan akışını hızlandırır, genel olarak iyi gelir dedi... yerde yan yatarak iki bacak bitişik azıcık yukarı kalkacak sonra yaylanma yapılacak bacakları indir-kaldır şeklinde (her 2 yönde dayanabildiğin kadar) , yerde makas işe yarar dedi bir de power plates hareketleri varmış ama onlar özelmiş, uzmanla yapmak lazımmış... kollar kadar hızlı sonuç alamaz ama fark eder dedi... bööle yani tatlım...

yarım saat yine iyi kızım ya bn 15 dakikada bi gidiorum annem sistit mi oldun yine dio yok dedim 3.5 litre su içtim haketmişin dedi :) zaten kilo alma sebebimi buldu bulaşık makinesini aldım hiç hareket yok en azından ayakata bulaşık yıkıodun iyiydi dedi yarıldım :60::60::60::60:

annelerin hepsi aynı ya :9: benimkide asansörlü eve çıktın kilo aldın diyooo :9:

bugünkü menüm:

sabah (08:00)
lightsüt +nesfit

öğlen(12:30)
ızgara balık -salata-2 dilim kepek ekmeği

ara(16:30)
2 kuru incir

Akşam(22:20)
kocaman bi bardak ayran

2lt su + 1,5saat delice spor :52::52::52::52::52::52:

Kızlaaarrr,

bugün 1,5 saat hocayla spor yaptım ya, inanamazsınız canıma okudu.. manyak bi şey yani bu personal training... midem bulanıodu artık... bööle giderse çok etkili bişey olucak bu :) haber veriyim dedim....

Back
X