hadi bakalım canım iyi habeler bekliyoruz senden
Teşekkür ederim bebeğim umarım öyle olur yaa! Zaten vizeler bitsin asılıcam iyiceallah iyiliğini versin senin![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım canım iyi habeler bekliyoruz senden
Teşekkür ederim bebeğim umarım öyle olur yaa! Zaten vizeler bitsin asılıcam iyiceallah iyiliğini versin senin![]()
![]()
ben geldim kızlarrr
busecim unlu gıda ve pasta türü şeyler hiç yok canım yasak.bu yeme düzenini oturttuktan sonra nadir olarak yiyebilirsin ama 5 km yürür yada sıkı bir eğzersiz yaparsan.
ebrucum evet aslıda bu bir beslenme düzeni yaşam biçimi.sağlıklı yaşamak için uygulamak lazım.
selam kizlar,
bugün karsinizda 76,7kg olarak geldimm![]()
Kızlar memnun olmanıza sevindim ya az dersiniz diyordum :) venüs bi ayda 6 kilo çok iyi inşallah verirsin bende öyle versem uçarım sevinçten :) hoşgeldin ayşe abla![]()
Kızlar memnun olmanıza sevindim ya az dersiniz diyordum :) venüs bi ayda 6 kilo çok iyi inşallah verirsin bende öyle versem uçarım sevinçten :) hoşgeldin ayşe abla![]()
kizlar heyecanim dorukta, bugün son calisma günüm.
sinav stresim hat safhada fazla su icemiyorum wcye gitmemek icin.
dün yazmayi unuttugum birsey vardi.
biri omlete sütmü koydun demisti.
aslinda o omlet yöresel biseydi daha dogrusu crepe tarzi biseydiama ben onu unsuz yapinca ortaya crepe yerine omlet cikti![]()
hoşgeldin canım süper bi sonuç bu bayıldımmmm![]()
kızz ben sormuştum ama crepe dedğin bildiğimiz krep yani![]()
selam kizlar,
bugünki menümü simdiden yazmak durumundayim
10:00
2 haslanmis yumurta
2 kepekli ekmek
2 seker kasigi bal
planlama 15:00
1 tabak ispanak yemegi 3 kasik yogurt veya ayran
19:20 gibi
saat 15:00dekinin aynisi
su azami sekilde tüketiyorum en fazla 6 bardak olur bugün
wc problemi yasamaya hakkim yok suan sinava 1 gün kala
Hareket mümkün dgl odama kagitlara yapismis durumdayim![]()
günayydınnnnnnnnkimse yok mu huhuuu
hadiii kalkın yataklarınızdan
![]()
neyse iyiki baklava, çikolata falan almamış mazallah napardık yarın listede
canım arkadaşlar güzel yorumlar yapmışlar sana hepsine katılıyorum. daha çok küçüksün önünde uzun yıllar var aşk yaşamak için. gün gelir güler geçersin hatta dalga geçersin kendinle.
bide sen sen ol hiçbir erkeğe taviz verme sen özür dilemişsin hala konuşmak istemiyosa kendi bilir. sakın ezilip bükülme karşısında ok
tam közle diye yazıcaktım zaten közlüyomuşsun bende karnıyarığı yaparken hiç patlıcana kızartmam hep közlerim hem yağsız hemde daha lezzetli oluyo.
canım hadi bakalım sonucunu bekliyorum ben tam gaz devam bakalım yarın sonuç ne olucak.
canım bende seni seviyorum görmesekte duymasakta muhabbetin yeter....
suya gelirsek iş yerinde bütün gün içiyorum ama eve gidince hiç aklıma gelmiyo o yüzden 10-12 bardaktan fazla içmiyorum. evdede içsem 15 i bulur suyum neyse yaz geldi evdede aklıma getiririm artık.
benim detoks aynen devam bekliy
canım poğaça olmamış
bide kadın budu köfteye dikkat et pirinç var içinde bide kızartılarak yapılıyo bende geçen gün kızlardan uyarı almıştım diyet boyunca yemem istersen
iyiyimiş bu karatay yaaa çünkü çok yasak olan bişey yok. yani diyet bitsede devam ettirilebilecek bi yeme düzeni. dukana göre daha serbest. denenebilir yani.
canım öyle birden olmasını bekleme sen bu şekilde menülerine özen göstermeye devam et karşılığını alıcaksın mutlaka....
yada vericeksiiiiiiinnnnnnn
canım hurmayı tavsiye ederim canın tatlı istediğinde 2 adet ye üstünede bi bardak su iç ne tatlı isteği kalır nede açlık. ben uzun zamandır bunu yapıyorum çekmecemde 4 adet çikolata birikti 1 aydır elimi sürmüyorum. tek tek oğluma götürmeye başladım düşün artık.
emoşum günaydın
evet sonucunu dinliyorum :18::18::18:
kızlaaaarrrr ayran detoksu sonrası kilo bildirimimi yapayım :)
başlama kilom: 66,9
bugünkü kilom:65,8
fark: 1,100 gr.
ne çok toksin ve yağ varmış bende öğleden sonra diyetisyene uğrıycam ne kadarı yağdan gitmiş ölçtürcemyarın da 65,5 çıksam ne güzel olur
![]()
Aklima cok yatiyor bu diyet, tek sorun seker olmamasi, kriz zamaninda ne yapicaz peki? Ne bileyim kacamak yaparsak ne olcak? Haftaya insallah denicem
Haklısın canım, o an yiyebileceğim en masum ara öğün oydu...
İvit anladım bebitom
Hahahaha çok güzel buuu
Zeytinyağlıyı dışarda yemek zorunda kaldım Busim, bir porsiyon diye koydular ama çoktu o yüzden 1.5 porsiyon yazdım. Kendim yapabiliyor olsam yağı çok az koyarım zaten de işte... Wasa'nın besin değerlerine bakacağım şimdi
Haaaarikasın bebeğim yaaa ben de mi yapsam bunuuuu![]()
Wasa Çikolatalının Besin Değerleri
1 sandviçte (15 gr.) Not: 2 sandviç yedim. (30gr)
Enerji 65 kcal
Protein 1.5 gr.
Yağ 3.5 gr.
Karbonhidrat 7 gr.
Lif 1.5 gr.
Mavi-Yeşil Mısır ve Pirinç Çıtırı'nın Besin Değerleri
1 pakette (40 gr.)
Enerji 138 kcal
Protein 3.69 gr.
Yağ 0.84 gr.
Karbonhidrat 28.5 gr.
Lif 2.86 gr.
Ülker Altınbaşak'ın Besin Değerleri
1 pakette (46 gr.)
Enerji 177 kcal
Protein 4.5 gr.
Yağ 3.8 gr.
Karbonhidrat 30.7 gr.
Lif 5.2 gr.
Eti Form Yulaflı Kepekli Bisküvi'nin Besin Değerleri
1 pakette (45 gr.)
Enerji 151 kcal
Protein 3.7 gr.
Yağ 4.8 gr.
Karbonhidrat 19 gr.
Lif 5.71 gr.
Kızlar bu gün tartılym dedim bi baktım misafirler mi artık yaptıysa pili düşmüş takıyorum ama çalışmıyor bende eski klasik tartıyla tartıldim 98 ve 99 arasında çıktı geçen hafta 99.9du yani 1 kilo falan sizce ilk zamanlar için az değilmi
Kızlaaar ben de Pazartesi diyetisyene gideceğim. Çok merak ediyorum sonucumu, umarım 1-1.5 kilo olmuştur. Bu ay 6 kilo vermek istiyorum yaaa :18::18::18::18::18::18::18::18:
ben geldim kızlarrr
busecim unlu gıda ve pasta türü şeyler hiç yok canım yasak.bu yeme düzenini oturttuktan sonra nadir olarak yiyebilirsin ama 5 km yürür yada sıkı bir eğzersiz yaparsan.
ebrucum evet aslıda bu bir beslenme düzeni yaşam biçimi.sağlıklı yaşamak için uygulamak lazım.
ya kutuphanedeyken rahatca sayıp yazayım dedimi busecim benim dunku mesaj sayım 4![]()
selam kizlar,
kizlar heyecanim dorukta, bugün son calisma günüm.
sinav stresim hat safhada fazla su icemiyorum wcye gitmemek icin.
dün yazmayi unuttugum birsey vardi.
biri omlete sütmü koydun demisti.
aslinda o omlet yöresel biseydi daha dogrusu crepe tarzi biseydiama ben onu unsuz yapinca ortaya crepe yerine omlet cikti![]()
bugünki menümü simdiden yazmak durumundayim
10:00
2 haslanmis yumurta
2 kepekli ekmek
2 seker kasigi bal
planlama 15:00
1 tabak ispanak yemegi 3 kasik yogurt veya ayran
19:20 gibi
saat 15:00dekinin aynisi
su azami sekilde tüketiyorum en fazla 6 bardak olur bugün
wc problemi yasamaya hakkim yok suan sinava 1 gün kala
hareket mümkün dgl odama kagitlara yapismis durumdayim![]()
kizlar insallah yarin sinavdan güzel bir sonuc alip,
buraya moralim yüksek bir sekilde gelirim.
görüsmek üzere,
öpüldünüz![]()
emoş harika canım sonuç almışsın detokstan
ben de çok merak ediyorum regl ken verebilecekmiyim verdiyesem ne kadar olacak![]()
emoş harika canım sonuç almışsın detokstan
ben de çok merak ediyorum regl ken verebilecekmiyim verdiyesem ne kadar olacak![]()
canım 2.haftam hiç kriz yaşamadım.kan şekeri dengesizliği yaşamadığın ve insülinin doğru çalıştığı için tatlı kırizi yaşamıyorsun.bu hafta çok gezdim arkadaşlarım ne tatlılar yapmışlardı,yaş pastalar,haşhaşlı revaniler bunlar benim bayıldığım tatlılar ne canım istedi ne de tadına baktım.kendimi zorlamadım asla.yemek istemedim.oldu da dayanamadım 5 km yürümeyi göze alacaksın