Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

$561237_10151845366409848_154921340_n.webp

buda busiiii içinnn ş:60::60:

Suyumu 3 lt ye tamamladım daha da içiyorum ha :52: Sanırım su zehirlenmesi yaşıcam :32:

Bugunku menum

Sabah 6.30
1 yumurta
Azicik peynir
4-5 zeytin

Oglen 11:30
2 dolma
Yogurt
Yarim kase corba

Aksam 17:00
Dolma
Yogurt

Su
1,5 lt

Selam kizlar
Menumu yazmaya geldim gecmise simdi bakamicam, yarin gorusuuzz
Bu arada busecim , dun ben menumu paylastim, kacirdin herhalde..
Opuyorumm

Kızlaarrr, ben geldimm... yine manyak spor yaptık..
şöyle söyliyim, 30dk yürüyüş ama eğimli yani... sonra 20 dk eliptik, sonra 1 saate yakın ip atlama ve bahsettiğim diğer hareletler, en son 10dk yine yürüyüş :)

19:10da spora başladık, 21de bitti :) duşumu yaptım yine yazıyorum şimdi :51::51::51::51:

geçmişi okuyup geliyorum çıtırlar...

hoşgeldin canım süper bi sonuç bu bayıldımmmm :16:

zelişşş sınavın nasıl geçti :16:
iyiydi emoşum matematik 95 aldım :32:
6 kilo verdi demek venüs alkisss
artik darisi basimiza :3:

nurcum hedefi 6 kilo galiba yada benmi yanlış anladım bilmiyorum
selam kizlar,
bugün karsinizda 76,7kg olarak geldimm :32::32::32:
:46: :46::46: :46:
bugünki menümü simdiden yazmak durumundayim :5:

10:00
2 haslanmis yumurta
2 kepekli ekmek
2 seker kasigi bal

planlama 15:00
1 tabak ispanak yemegi 3 kasik yogurt veya ayran

19:20 gibi
saat 15:00dekinin aynisi

su azami sekilde tüketiyorum en fazla 6 bardak olur bugün
wc problemi yasamaya hakkim yok suan sinava 1 gün kala :27:
hareket mümkün dgl odama kagitlara yapismis durumdayim :5:

afiyet olsun çok güzel bi menü :46:
kizlar insallah yarin sinavdan güzel bir sonuc alip,
buraya moralim yüksek bir sekilde gelirim.
görüsmek üzere,
öpüldünüz:54:

inşallah iyi geçer sınavın nur :16:
öyleyse z.yağında yüzen fasulye çok çok kötü olmuş canım, dışardaysan alatayla yoğurtla geçiştir, yağsız tost bile daha iyidir. 1 gr yağ 9 kalori sakın unutma bunuu :52:

ebrum doğru söylemiş. işlenmiş gıda tüketmemeye çalışıyoruz canım. ki kalorisi az dahi olsa, oturmuş diyet düzenini bozmuş oluyorsun bu şekilde. vücuda işlenmiş şeker aldın yağ depolattın. bence bir daha yapma. sen de kendine ayda 1 ödül verebilirsin, nur la böyle anlaştık. o gün 1 öğününde koca bir çikolatalı pasta ve gönlün ne isterse yersin, ama tüm gün, tüm öğünlerde değil ve mümkünse öğleden önce :34:

dijital olmadığı için bu şekilde canım, menülerine göre de gayet iyi sonuç ve bence daha çok vermişsindir dijitale göre, iyi gidiyorsun :34: su hakkında dediklerimi okudun mu? geçmişi takip ediyorsun dimi zelişcim :26: 3 şişe su taşı çantanda evden götür demiştim :31:

canım dikkat ediyorsun,ama bu son menün olmamış. hadi bakalım ben de merak ediyorum açıkcası sonuçlarını :32: dikkat edersen 8 bile verirsin valla :27:

ya işte bu kötü oldu çünkü bende tatlandırıcıya izin var ama senin diyetinde o da yok :50: nadir olarak yemekten kastın nedir mesela, ben hafta 2 gün falan tatlandırıcılı puding yiyorum kriz günlerimde mesela :26:

tamam tubacım, notumu aldım :31: menünü paylaşmadın yine, daha kaç kez uyarmam gerek canım seni? :20:

harikasın tatlım maşallah, aldım notumu :34: (yarın sınavı olduğu için, nur bildirimi bu sabah yaptı arkadaşlar)

su olayını yanlış yapıyorsun canım, geçmişte bu konu hakkında sana bir şeyler yazmıştım uzunca, birkaç arkadaş da yazdı. geçmişi okumuyor musun canım? alıntı görmek istiyorum bir de, bir mesajda aklında kalanlara cevap veriyorsun ama ben alıntı görmek istiyorum, lütfen bu konuya dikkat et, gözünden kaçan, aklında kalmayan şeyler oluyor çünkü. :31:

su diyorum başka da bir şey demiyorum. bari 8 olsaydı :26: onun harici menü güzel, afiyet olsun :34:

görüşürüz canım, umarım öyle olur, başarılar :16:

regl ken daha iyi kilo veriliyor diye biliyorum canım ben, yap mutlaka. ben de cacık içmeye başladım :32:
okuyorum tabiki geçmişi busim ama derste okuyup yazınca eksik oluyor bazı şeyler :9: su aldım bu gün yanıma 2 şişe aldım ama 12 gibi bitti :)
Canlar dünkü menüm

sabah (07:30)

2 dilim küçük kızarmış kepek ekmeği (yumurta yemediğim için 2 dilim yedim)
k.k peynir
5 adet zeytin
1 domates
1 salatalık
1 bardak süt

saat 12 ye kadar bişey yiyemedim yani ayranıda içemedim sabah çok doymuştum.
12 den sonra akşam 8 e kadar 2 saatte bir ayran karışımı içtim.
Kaçamak sıfır :46::46::46:

12 bardak su
2 kupa yeşil çay

spor olmadı malesef bu akşam acısını çıkarıcam ama :8::8::8::8:
ben böyle asla dayanamam valla helal olsun :46:
kızlar, dünkü menüm:

sabah (08:00)
1 haşlanmış yumurta
1kk light beyaz peynir
5 yeşil zeytin
2 dilim kepek ekmeği
salatalık-taze nane

ara(10:30)
3 kuru kayısı

öğlen(12:30)
ızgara çipura + salata

akşam(18:45)
taze pazılı yoğurtlu salata + ızgara kabak

ara(22:30)
1 dilim ananas

2 fincan yeşil çay
1,5lt su
(spor yok, biliyorsunuz gün aşırı yapıyorum hocayla :) )
ananas haricinde güzel afiyet olsun cceren
kızlaaaar bugün ayın 4ü kaptanımız doğum yapmış olabilir:16: küçük melek Gülce Su dünyaya gözlerini açmış olabilir :16: inşallah Ebru da Gülce de çok sağlıklıdır :nazar::nazar::emir_bebek: çok merak ediyorum ya :16:

inşallah ya acaba ne oldu inşallah sağlıklı bi doğum olur ben korkarım doğumlardan nedense
kızlar, bugünkü menümü de şimdiden yazıyorum :)

sabah (08:00)
2 dilim kepek ekmeği arasına labne
1 fincan neskafe(sütsüz)

ara(10:30)
10 kuru üzüm

öğlen(12:30)
ızgara tavuz+ salata + yoğurt

ara(15:00)
1 küçük elma

ara(16:30)
kepek ekmeğine tost (beyaz peynirli yaptırıcam, akşama spor var ya :52: )

akşam(22:00)
1 bardak ayran + 1 meyve olacak (meyve ya armut ya ananas olur kızlar evde onlar var) spordan sonra yemek yemiyoruz ya :)

1 fincan yeşil çay
çok suu (şu ana kadar 1 lt ama spordan önce spor zamanı ve sonrasında çok içiyorum yani 3ü bulur)

1,5saat PersonalTraining olacak :52::52::52: (PT yazarım bundan sonra çıtırlar)

yine meyve geç saatte zararlı olur sanki gibi canım

Kızlaarrr, ben geldimm... yine manyak spor yaptık..
şöyle söyliyim, 30dk yürüyüş ama eğimli yani... sonra 20 dk eliptik, sonra 1 saate yakın ip atlama ve bahsettiğim diğer hareletler, en son 10dk yine yürüyüş :)

19:10da spora başladık, 21de bitti :) duşumu yaptım yine yazıyorum şimdi :51::51::51::51:

geçmişi okuyup geliyorum çıtırlar...

harika canım çok iyi sonuçlar alacaksın

sabah(09:45)

2 dilim tam bugdaya peynirli yağsız tost

sade kahve 2 bardak (ayılamadım başka türlü)

öğle(14:00)

1 kase kara lahana çorbası (1 kg karalahana 3 litre suda haşlanıyor içine 1 yemek kaşığı mısır unu koyuluyor sosu için 1 y.kaşık tereyağı 1 soğan 1 y.kaşık salça)

akşam(17:30)

1 kase tarhana çorbası

3 yemek kaşığı yogurt

2 litre su ama 3 ü rahat bulur çünkü çok susuyorum sanki yaz aylarındaız gbi

15 dk walk at home (spor az biliorum ama regl çok ağrım var)

1 bardak kiraz sapı çayı :ssz::ssz::ssz::ssz: :42::42::42::42::42:

çok güzel bence Burcucum..

inş. cnm benim akşama kadar bildirim yapabilioruz dmi sabah tartılcam bilgisayar başına hemen geçip yazamayabilirim :52:
ben de 11:30a kadar biliyorum cnm, emoş ve ayşe yazmış sana ama ...

:56:BUGÜNKÜ MENÜM:56:

sabah:(09:00)

1 dilim çavdarlı ekmeğe tost
domates, salatalık, peynir, marul, hindi salam

ara:(11:00)

1 kutu activia sade

öğle:(13:30)

1 kase domates çorbası
150 gr haşlanmış tavuk göğsü
biraz salata

ara:(15:10)

yarım orta boy elma

akşam(17:30)

1 kase domates çorbası
1 kase salata

+++++
3 lt su(olacak), 3 fincan yeşilçay, 1 fincan sade nescafe
++++++
45 dk walk at home, 30 dk pilates

:42::42:

emoş çok iyi olmuş, spor tavan yapmış :)

bugün menüm

12 gibi

2 kayısı kıvamında haşlanmış yumurta
peynir
ceviz
2 incir

akşam 6 da

kıymalı kabak
salata
yoğurt
1 tane hurma

3,5 lt su

biraz hazmedeyim bisiklete bineceğim

Ayşe'cim 2 öğün az değil mi? ara falan yapsaydın keşke? suyu da çok fazla abartma, 3ten sonrası fazlalık bence.. sen bilirsin tabi ama...

Hani ben doktor zoruyla hap kullanıyodumya iki buçuk haftada 6 kilo aldım bugün ağlama krizine girdim sonra annemle kullanmıcam işte diye kavga ettim annemde ne halin varsa gör dedi yaniiiiiiii bıraktım bu sabah almıştım bi dahada öldürseler almam caneri görmeyi 1 saniye bile geciktiremem kızlar eğer kabul ederseniz dönüp songaz başlamak istiyorummmm çok mutluyum görseniz mal mal sırıtıyorum felannnnn ::)::))::):):))::)):)

güzelim, doktor verdiyse, gereklidir, bir bildiği vardır, öyle hemen bırakmasaydın... bir danış istersen cnm, sağlık önemli :54:

yok daha içmiyorum şimdi tv izliyorum bi yandan yerimden kalkmaya üşendiğim için içmiorum sürahi bitti çünkü :52: her gün su alıyolar eve 5lt :D 3 ben içiyorum 2 anamlar :52:
Burcuuu, çok içme yaa, Ayşe'ye de söyledim, 3ten sonra abartmamak lazım :52::52:

Bugunku menum

Sabah 6.30
1 yumurta
Azicik peynir
4-5 zeytin

Oglen 11:30
2 dolma
Yogurt
Yarim kase corba

Aksam 17:00
Dolma
Yogurt

Su
1,5 lt

tatlım suyu biraz arttır, spor eklemelisin mutlaka, bir de yeşil çay içebilirsen süper olur... dolmalara ses etmiyorum hadi :51:

yine meyve geç saatte zararlı olur sanki gibi canım

Kızlaaarr, bu akşam spordan sonra meyve yemedim, haberiniz olsun :51: sadece ayran :42::42::42::42::42::42:

Back
X