Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bu arada ben çok yorgunum, Buse'ye mesaj sayımı atıp kaçıyorum, çok öptüm hepinizi...
yrn sabah için heyecanlıyım, umarım eksi 100-200 bişey yapabilirim de üzülmeyiz...

iyi geceler fıstıklar...:51::51::51::51::51::51::51:

sabah(09:45)

2 dilim tam bugdaya peynirli yağsız tost

sade kahve 2 bardak (ayılamadım başka türlü)

öğle(14:00)

1 kase kara lahana çorbası (1 kg karalahana 3 litre suda haşlanıyor içine 1 yemek kaşığı mısır unu koyuluyor sosu için 1 y.kaşık tereyağı 1 soğan 1 y.kaşık salça)

akşam(17:30)

1 kase tarhana çorbası

3 yemek kaşığı yogurt

2 litre su ama 3 ü rahat bulur çünkü çok susuyorum sanki yaz aylarındaız gbi

15 dk walk at home (spor az biliorum ama regl çok ağrım var)

1 bardak kiraz sapı çayı :ssz::ssz::ssz::ssz: :42::42::42::42::42:
afiyet olsun burcu menülerin çok güzel
:56:BUGÜNKÜ MENÜM:56:

sabah:(09:00)

1 dilim çavdarlı ekmeğe tost
domates, salatalık, peynir, marul, hindi salam

ara:(11:00)

1 kutu activia sade

öğle:(13:30)

1 kase domates çorbası
150 gr haşlanmış tavuk göğsü
biraz salata

ara:(15:10)

yarım orta boy elma

1 kase domates çorbası
1 kase salata

+++++
3 lt su(olacak), 3 fincan yeşilçay, 1 fincan sade nescafe
++++++
45 dk walk at home, 30 dk pilates

:42::42:

afiyet olsun emoşum yine çk iyi :29:
2 kilo vermişim canım :16: detoksun etkisinden midir nedir bugün doğru düzgün yiyemedim akşam yemeğini zorla yedim yemesem olurdu yani.
sabah tuvelete çıkıp öyle tartılıcam belki biraz daha vermiş olrum :9: 300 gr daha vermiş olsam süper olur :9::24:
2 kilo süper emoş darısı başıma inşallah senin gibi menülerim olmadan zor tabi :9:
bugün menüm

12 gibi

2 kayısı kıvamında haşlanmış yumurta
peynir
ceviz
2 incir

akşam 6 da

kıymalı kabak
salata
yoğurt
1 tane hurma

3,5 lt su

biraz hazmedeyim bisiklete bineceğim

afiyet olsun ayşe abla :16:
Hani ben doktor zoruyla hap kullanıyodumya iki buçuk haftada 6 kilo aldım bugün ağlama krizine girdim sonra annemle kullanmıcam işte diye kavga ettim annemde ne halin varsa gör dedi yaniiiiiiii bıraktım bu sabah almıştım bi dahada öldürseler almam caneri görmeyi 1 saniye bile geciktiremem kızlar eğer kabul ederseniz dönüp songaz başlamak istiyorummmm çok mutluyum görseniz mal mal sırıtıyorum felannnnn ::)::))::):):))::)):)
hoşgeldin karamel tekrar aramıza :16: hapları kullanmamanın bir zararı yoktur umarım seni çok iyi anlıyorum aynısnı yaşadım çünkü inşallah verirsin o aldığın 6 kiloyuda en kısa zamanda :16:
hoşgeldin cnm :D arkadaşlık isteğimi kabul et yavrum
hoşbulduuuk :16: edecem burcim yeni geçtim bilgisayara
hoşgeldin bebeeeeem :16:
yerim ben seni emoşşşş hoşbulduk :16:
Bugunku menum

Sabah 6.30
1 yumurta
Azicik peynir
4-5 zeytin

Oglen 11:30
2 dolma
Yogurt
Yarim kase corba

Aksam 17:00
Dolma
Yogurt

Su
1,5 lt

su az gibi ama benimde suyum istediğim gibi değil bu gün afiyet olsun :16:

cerencim karatayda ara öğün yok öğünlerin arası 4-5 saat olmalı.sağlıklı olan 2 öğün diyor.yapılan aralar kan şkerini yükseltiyor insilün direncini arttırıyor. su da elimde değil çok susuyorum,diyetten önce 1 bardakla günü bitirdiğimi biliyorum şimdi durduramıyorum kendimi

Son düzenleme:
burcuu bunun bi de hamburgerli olanı vardı :9:
o bende vardı onuda ben paylaşıym bari :9:
Eki Görüntüle 676674

:26::26::26::26::26::26::26::26:
burcuuuu süper şeyler buluyorsun ya :9: :9:
zelişcim hoşgeldin
hoşbulduk ayşe ablam :16:
Kızlaarrr, ben geldimm... yine manyak spor yaptık..
şöyle söyliyim, 30dk yürüyüş ama eğimli yani... sonra 20 dk eliptik, sonra 1 saate yakın ip atlama ve bahsettiğim diğer hareletler, en son 10dk yine yürüyüş :)

19:10da spora başladık, 21de bitti :) duşumu yaptım yine yazıyorum şimdi :51::51::51::51:

geçmişi okuyup geliyorum çıtırlar...

hoşgeldin ceren :16: ne güzel ya ben spor yapamıyorum :5:
tatlım hoşgeldin, ben hala senin resmini göremiyorum, arkadaş olarak ekledim seni, kabul etmeni bekliyorum :)

kabul ettim istekleri ceren bakabilirsin ama zaten çok çirkin bişeyim :67:

çok güzel bence Burcucum..

ben de 11:30a kadar biliyorum cnm, emoş ve ayşe yazmış sana ama ...

emoş çok iyi olmuş, spor tavan yapmış :)

Ayşe'cim 2 öğün az değil mi? ara falan yapsaydın keşke? suyu da çok fazla abartma, 3ten sonrası fazlalık bence.. sen bilirsin tabi ama...

güzelim, doktor verdiyse, gereklidir, bir bildiği vardır, öyle hemen bırakmasaydın... bir danış istersen cnm, sağlık önemli :54:

Burcuuu, çok içme yaa, Ayşe'ye de söyledim, 3ten sonra abartmamak lazım :52::52:

tatlım suyu biraz arttır, spor eklemelisin mutlaka, bir de yeşil çay içebilirsen süper olur... dolmalara ses etmiyorum hadi :51:

Kızlaaarr, bu akşam spordan sonra meyve yemedim, haberiniz olsun :51: sadece ayran :42::42::42::42::42::42:

içmedim ya 3 te bıraktım :D sağol canım.

2 kilo süper emoş darısı başıma inşallah senin gibi menülerim olmadan zor tabi :9:

hoşgeldin karamel tekrar aramıza :16: hapları kullanmamanın bir zararı yoktur umarım seni çok iyi anlıyorum aynısnı yaşadım çünkü inşallah verirsin o aldığın 6 kiloyuda en kısa zamanda :16:

sağol zelişcim seninde düzeliyorrrr :21:

kızlaaar :52:

bugün saat 20.15 de kaptanımız aradıııııııı :52: saat 13.00 da doğum yapmış, size müjdeyi vermemi istedi. sesi iyi geliyordu, biraz ağrıları varmış. 4-5 güne anca toparlarım dediiiiii :31: gülce 4 kilo 100 gr hayata gelmiiş, boyu da 51 cm :32: Allah anne babasına bağışlasın :16:

geçmişe bakıp geliyorum hemen :10:

bugün saat 20.15 de kaptanımız aradıııııııı :52: saat 13.00 da doğum yapmış, size müjdeyi vermemi istedi. sesi iyi geliyordu, biraz ağrıları varmış. 4-5 güne anca toparlarım dediiiiii :31: gülce 4 kilo 100 gr hayata gelmiiş, boyu da 51 cm :32: Allah anne babasına bağışlasın :16:

oyyy çok sevindim ya çok merak ediyordum busim sağol :16: ebru abla inşallah kısa sürede toparlanır gülcenin sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmesi beni çok rahatlattı allah analı babalı büyütsün:16:

harika Allah analı babalı büyütsün.gülceye de maşallah:nazar::nazar::nazar:

şöyle söyliyim, 30dk yürüyüş ama eğimli yani... sonra 20 dk eliptik, sonra 1 saate yakın ip atlama ve bahsettiğim diğer hareletler, en son 10dk yine yürüyüş :)

19:10da spora başladık, 21de bitti :) duşumu yaptım yine yazıyorum şimdi :51::51::51::51:

yaa burda da olsa keşke bende giderdim :8: çok güzel canım çok özendim vallahi :)

iyiydi emoşum matematik 95 aldım :32:

nurcum hedefi 6 kilo galiba yada benmi yanlış anladım bilmiyorum

:46: :46::46: :46:

afiyet olsun çok güzel bi menü :46:

inşallah iyi geçer sınavın nur :16:

okuyorum tabiki geçmişi busim ama derste okuyup yazınca eksik oluyor bazı şeyler :9: su aldım bu gün yanıma 2 şişe aldım ama 12 gibi bitti :)

ben böyle asla dayanamam valla helal olsun :46:

ananas haricinde güzel afiyet olsun cceren

inşallah ya acaba ne oldu inşallah sağlıklı bi doğum olur ben korkarım doğumlardan nedense

yine meyve geç saatte zararlı olur sanki gibi canım

zelişim tebrik ederim süpersiiinnnn :)

çok güzel bence Burcucum..

ben de 11:30a kadar biliyorum cnm, emoş ve ayşe yazmış sana ama ...

emoş çok iyi olmuş, spor tavan yapmış :)

Ayşe'cim 2 öğün az değil mi? ara falan yapsaydın keşke? suyu da çok fazla abartma, 3ten sonrası fazlalık bence.. sen bilirsin tabi ama...

güzelim, doktor verdiyse, gereklidir, bir bildiği vardır, öyle hemen bırakmasaydın... bir danış istersen cnm, sağlık önemli :54:

Burcuuu, çok içme yaa, Ayşe'ye de söyledim, 3ten sonra abartmamak lazım :52::52:

tatlım suyu biraz arttır, spor eklemelisin mutlaka, bir de yeşil çay içebilirsen süper olur... dolmalara ses etmiyorum hadi :51:

Kızlaaarr, bu akşam spordan sonra meyve yemedim, haberiniz olsun :51: sadece ayran :42::42::42::42::42::42:

sporum tavan bu ara :9: senin de aşağı kalır yanın yok hani süper gidiyosun canım :)

olucak bebeğim senin de olucak yavaş yavaş :) seni zayıf görücem eylüle kadar o kadar :51:

ayyyyyyyyyyyyyyyyy gülce doğmuşşşşşşşşş bugünün en gzel haberiiii :21::21::21::21:

oooyyy maşallah ya Allah analı babalı büyütsün çok sevindim gülcenin kilosu falan baya iyi maşaallah maşallah:nazar::nazar: eneeeem nasıl sevindim ya teyze olduk biz :16:

menüm

sabah 8:00

1 poğaça :26: çok geç uyandım zar zor giyindim kahvaltı yapamadım aç kalmak istemedim çünkü öyle olunca akşam yiyorum

öğlen 12:30
1 parça tavuk
1 dilim ekmek
1 ayran

ara 18:00
10 çilek
3 kuru kayısı

akşam 19:00
tavuk sote
yoğurt
domates
tere

ara 21:00
maden suyu

su 2 litre
spor 30 dk yürüyüş

menüm

1 poğaça :26: çok geç uyandım zar zor giyindim kahvaltı yapamadım aç kalmak istemedim çünkü öyle olunca akşam yiyorum

1 parça tavuk
1 dilim ekmek
1 ayran

10 çilek
3 kuru kayısı

tavuk sote
yoğurt
domates
tere

maden suyu

su 2 litre
spor 30 dk yürüyüş

poğaça cıs olmuş cnm çilek fazla deil mi ya :26:

menüm

1 parça tavuk
1 dilim ekmek
1 ayran

10 çilek
3 kuru kayısı

tavuk sote
yoğurt
domates
tere

maden suyu

su 2 litre
spor 30 dk yürüyüş

hatanı kendinde biliyosun canım. burcu çilek çok demiş ama aç karnına yediğin çileğin çok faydası varmış bi yerde okudum antioksidan, kolesterolü düşürüyormuş ayrıca en önemlisi bizim için tabi sindirim sisteminin düzenli çalışmasını sağlıyormuş. sindirimi uzun sürdüğü için de geneelde önerilen meyve oluyo :)

hatanı kendinde biliyosun canım. burcu çilek çok demiş ama aç karnına yediğin çileğin çok faydası varmış bi yerde okudum antioksidan, kolesterolü düşürüyormuş ayrıca en önemlisi bizim için tabi sindirim sisteminin düzenli çalışmasını sağlıyormuş. sindirimi uzun sürdüğü için de geneelde önerilen meyve oluyo :)

bilmiyordum canım ama 10 taneyi görünce :D

burcuuu benim diyetisyenin verdiği listeye göre 10 çilek 1 orta boy elma yerine geçiyo ama tabi çilekler çok büyük olmayacak :)

hım hım hım bnde geçen yemedim ya bak şimdi içime oturdu bi dahakine yicem kuşluk ikindi ama 10 tane yiyemem çilekte çilek tadı yok nerde o eski çilekler :23:

sana bişey itiraf edeyimmi buse ben hiç zeytin sever biri değildim hatta eve bile almazdım. Nasıl diyete başladım zeytin yemeyede başladım. çünkü önceden hep simit poğaça yerdim şimdi normal kahvaltı ediyorumya zeytinde yiyorum tamam söz yarından itibaren 3 e indiriyorum hatta belki yemem bile...... :34::34:

ay ben sana kıyamam kuzum yaaa :29:

kızlar, dünkü menüm:

sabah (08:00)
1 haşlanmış yumurta
1kk light beyaz peynir
5 yeşil zeytin
2 dilim kepek ekmeği
salatalık-taze nane

ara(10:30)
3 kuru kayısı

öğlen(12:30)
ızgara çipura + salata

akşam(18:45)
taze pazılı yoğurtlu salata + ızgara kabak

ara(22:30)
1 dilim ananas

2 fincan yeşil çay
1,5lt su
(spor yok, biliyorsunuz gün aşırı yapıyorum hocayla :) )

meyve bozmuş menüyü, çünkü saati olmamış. depolanmıştır o şeker :26: suyu da biraz daha arttırmalısın, az olmuş :31:

afiyet olsun canım :54:

karatayda zeytin serbest çok tuzlu olmayacak

süper yaa :27: annem zeytin delisi, karatay yapabilir bence o. bir konuşayım bunu onunla :31:

kızlar, bugünkü menümü de şimdiden yazıyorum :)

sabah (08:00)
2 dilim kepek ekmeği arasına labne
1 fincan neskafe(sütsüz)

ara(10:30)
10 kuru üzüm

öğlen(12:30)
ızgara tavuz+ salata + yoğurt

ara(15:00)
1 küçük elma

ara(16:30)
kepek ekmeğine tost (beyaz peynirli yaptırıcam, akşama spor var ya :52: )

akşam(22:00)
1 bardak ayran + 1 meyve olacak (meyve ya armut ya ananas olur kızlar evde onlar var) spordan sonra yemek yemiyoruz ya :)

1 fincan yeşil çay
çok suu (şu ana kadar 1 lt ama spordan önce spor zamanı ve sonrasında çok içiyorum yani 3ü bulur)

1,5saat PersonalTraining olacak :52::52::52: (PT yazarım bundan sonra çıtırlar)

akşamki meyveyi yemediğini yazmışsın sonradan, çok sevindim canım doğru karar vermişsin :32: sabah da labne yerine normal beyaz peynir tercih et derim :31: afiyet olsuun :16:

busecim benim dünkü msj sayım 30 unuttum göndermeyi sanırım

tamam ayşecim şimdi aldım notumu ama unuttuğunda bana özel mesaj at ki gözümden falan kaçmasın canım :31:

feci bir şey :18:

sabah(09:45)

2 dilim tam bugdaya peynirli yağsız tost

sade kahve 2 bardak (ayılamadım başka türlü)

öğle(14:00)

1 kase kara lahana çorbası (1 kg karalahana 3 litre suda haşlanıyor içine 1 yemek kaşığı mısır unu koyuluyor sosu için 1 y.kaşık tereyağı 1 soğan 1 y.kaşık salça)

1 kase tarhana çorbası

3 yemek kaşığı yogurt

2 litre su ama 3 ü rahat bulur çünkü çok susuyorum sanki yaz aylarındaız gbi

15 dk walk at home (spor az biliorum ama regl çok ağrım var)

1 bardak kiraz sapı çayı :ssz::ssz::ssz::ssz: :42::42::42::42::42:

güzel menü burcucum, afiyet olsun :16:

inş. cnm benim akşama kadar bildirim yapabilioruz dmi sabah tartılcam bilgisayar başına hemen geçip yazamayabilirim :52:

kızlar doğru söylemiş bu konuda. 11.30 a kadar yapman gerek bildirimi, özellikle yarın kimse gecikmemeli çünkü takım listesi haricinde genel listeyi de ben hazırlayıp yayınlayacağım kızlar :31:

:56:BUGÜNKÜ MENÜM:56:

sabah:(09:00)

1 dilim çavdarlı ekmeğe tost
domates, salatalık, peynir, marul, hindi salam

ara:(11:00)

1 kutu activia sade

öğle:(13:30)

1 kase domates çorbası
150 gr haşlanmış tavuk göğsü
biraz salata

ara:(15:10)

yarım orta boy elma

1 kase domates çorbası
1 kase salata

+++++
3 lt su(olacak), 3 fincan yeşilçay, 1 fincan sade nescafe
++++++
45 dk walk at home, 30 dk pilates

:42::42:

çook güzel emoşum, afiyet olsun :nazar:

2 kilo vermişim canım :16: detoksun etkisinden midir nedir bugün doğru düzgün yiyemedim akşam yemeğini zorla yedim yemesem olurdu yani.
sabah tuvelete çıkıp öyle tartılıcam belki biraz daha vermiş olrum :9: 300 gr daha vermiş olsam süper olur :9::24:

harika bir haber maşallah yaaaaaaaa :52::nazar:

bugün menüm

12 gibi

2 kayısı kıvamında haşlanmış yumurta
peynir
ceviz
2 incir

akşam 6 da

kıymalı kabak
salata
yoğurt
1 tane hurma

3,5 lt su

biraz hazmedeyim bisiklete bineceğim

afiyet olsun ayşecim, güzel olmuş :31:

valla 18e kadar yapılacak olan bildirimler takım kaptanların yapması gereken diye biliyorum. geçen haftaki o muhabbette de bu haftaki sonuç listelerini bizi takım hazırlıyo yani buse. kaptan da ayşeye yardım etmesini söylemşti yanlış hatırlamıyosam.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-14.html#post29642469
buradaki bilgiler kaptanların yapması gereken bildirimi kapsıyor 11:30 da bizim bildirimlerimizin bitmiş olması lazım. geçen hafta takım kuralları kaptanımız paylaştığında da 11:30 yazıyodu. buse gelince yine teyit etmek için sorabilirsin canım.

doğru demişsin emoşum :34:

Hani ben doktor zoruyla hap kullanıyodumya iki buçuk haftada 6 kilo aldım bugün ağlama krizine girdim sonra annemle kullanmıcam işte diye kavga ettim annemde ne halin varsa gör dedi yaniiiiiiii bıraktım bu sabah almıştım bi dahada öldürseler almam caneri görmeyi 1 saniye bile geciktiremem kızlar eğer kabul ederseniz dönüp songaz başlamak istiyorummmm çok mutluyum görseniz mal mal sırıtıyorum felannnnn ::)::))::):):))::)):)

canım bilmiyorum doğru yapmamışsın sanki kafana göre ilaç bırakarak. bir de resmen deli gibi yemişsin yani, bu kadar iştah coşmasına şaşırdım, kendini firenleseydin biraz sonuç böyle olmazdı :50: alabileceğin en fazla kiloyu almışsın 2,5 hafta gibi bir sürede :50: ama üzülme aynen geri verirsin, kilon fazla olduğu için bu şekilde oldu ve vermen de zor olmayacak :32:

tekrar aramıza hoş geldin. 3 hafta deneme süreni bugün başlatıyorum. bugünkü mesaj sayılarını bana yollayacaksın, ya da mesaj atamıyorsan burdan sayıp yayınlayacaksın 00.00 dan 23.59 a kadar yazığın mesajlar bugüne ait oluyor. nasıl sayacağını sana daha önce anlatmıştık. her gün menülerini paylaşacaksın ve en az günde 5 mesaj kuralına uyacaksın. kurallarımız bunlar. ben tekrar sana kural listemizi denk geldiğimizde yazacağım tabi :31:

bayıldım yaaaaaa :9: öyle valla doğru yani :27:

Suyumu 3 lt ye tamamladım daha da içiyorum ha :52: Sanırım su zehirlenmesi yaşıcam :32:

amann burcu abartma yaa :26:

Bugunku menum

Sabah 6.30
1 yumurta
Azicik peynir
4-5 zeytin

Oglen 11:30
2 dolma
Yogurt
Yarim kase corba

Aksam 17:00
Dolma
Yogurt

Su
1,5 lt

Selam kizlar
Menumu yazmaya geldim gecmise simdi bakamicam, yarin gorusuuzz
Bu arada busecim , dun ben menumu paylastim, kacirdin herhalde..
Opuyorumm

dolmaları pek gözüm tutmadı tubacım, onun harici su da olmamış pek. :50: ama saatlerini beğendim :34: dün okudum mutlaka ama kafa kalmadı hatırlayamadım, hala da hatırlamıyorum burda çene çalmaktan herkese yetişmekten olsa gerek :27: kusura bakma tatlım :16:

vay canına ceronimooooo :52:

iyiydi emoşum matematik 95 aldım :32:

nurcum hedefi 6 kilo galiba yada benmi yanlış anladım bilmiyorum

:46: :46::46: :46:

afiyet olsun çok güzel bi menü :46:

inşallah iyi geçer sınavın nur :16:

okuyorum tabiki geçmişi busim ama derste okuyup yazınca eksik oluyor bazı şeyler :9: su aldım bu gün yanıma 2 şişe aldım ama 12 gibi bitti :)

ben böyle asla dayanamam valla helal olsun :46:

ananas haricinde güzel afiyet olsun cceren

inşallah ya acaba ne oldu inşallah sağlıklı bi doğum olur ben korkarım doğumlardan nedense

yine meyve geç saatte zararlı olur sanki gibi canım

uzun alıntı yapmışsın beğendim, aferin zeliş :34: demek ki 3 şişe alcaksın bundan sonra yanına :27:

Kızlar bu arada ben çok yorgunum, Buse'ye mesaj sayımı atıp kaçıyorum, çok öptüm hepinizi...
yrn sabah için heyecanlıyım, umarım eksi 100-200 bişey yapabilirim de üzülmeyiz...

iyi geceler fıstıklar...:51::51::51::51::51::51::51:

sen elinden geleni yaptın canım ya, çok teşekkür ederim bu yüzden sana. ötesini dert etme :29:

iyi geceler tatlım :16:

oyyy çok sevindim ya çok merak ediyordum busim sağol :16: ebru abla inşallah kısa sürede toparlanır gülcenin sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmesi beni çok rahatlattı allah analı babalı büyütsün:16:

harika Allah analı babalı büyütsün.gülceye de maşallah:nazar::nazar::nazar:

oooyyy maşallah ya Allah analı babalı büyütsün çok sevindim gülcenin kilosu falan baya iyi maşaallah maşallah:nazar::nazar: eneeeem nasıl sevindim ya teyze olduk biz :16:

amiiiiiiiinnnnnnnnn :nazar:

menüm

1 parça tavuk
1 dilim ekmek
1 ayran

10 çilek
3 kuru kayısı

tavuk sote
yoğurt
domates
tere

maden suyu

su 2 litre
spor 30 dk yürüyüş

canım güzel olmuş menün beğendim, poğaça olmamış sadece. bak onun yerine yağsız tost yaptırsaydın kendine, inan daha iyi olurdu :31: bir de 1 parça tavuk az olmuş, şunu arttır diyorum sana yahu, bir çimdik yemek mi olur :9:

Back
X