Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun burcu menülerin çok güzelsabah(09:45)
2 dilim tam bugdaya peynirli yağsız tost
sade kahve 2 bardak (ayılamadım başka türlü)
öğle(14:00)
1 kase kara lahana çorbası (1 kg karalahana 3 litre suda haşlanıyor içine 1 yemek kaşığı mısır unu koyuluyor sosu için 1 y.kaşık tereyağı 1 soğan 1 y.kaşık salça)
akşam(17:30)
1 kase tarhana çorbası
3 yemek kaşığı yogurt
2 litre su ama 3 ü rahat bulur çünkü çok susuyorum sanki yaz aylarındaız gbi
15 dk walk at home (spor az biliorum ama regl çok ağrım var)
1 bardak kiraz sapı çayı![]()
![]()
BUGÜNKÜ MENÜM
sabah09:00)
1 dilim çavdarlı ekmeğe tost
domates, salatalık, peynir, marul, hindi salam
ara11:00)
1 kutu activia sade
öğle13:30)
1 kase domates çorbası
150 gr haşlanmış tavuk göğsü
biraz salata
ara15:10)
yarım orta boy elma
1 kase domates çorbası
1 kase salata
+++++
3 lt su(olacak), 3 fincan yeşilçay, 1 fincan sade nescafe
++++++
45 dk walk at home, 30 dk pilates
2 kilo süper emoş darısı başıma inşallah senin gibi menülerim olmadan zor tabi2 kilo vermişim canımdetoksun etkisinden midir nedir bugün doğru düzgün yiyemedim akşam yemeğini zorla yedim yemesem olurdu yani.
sabah tuvelete çıkıp öyle tartılıcam belki biraz daha vermiş olrum300 gr daha vermiş olsam süper olur
![]()
bugün menüm
12 gibi
2 kayısı kıvamında haşlanmış yumurta
peynir
ceviz
2 incir
akşam 6 da
kıymalı kabak
salata
yoğurt
1 tane hurma
3,5 lt su
biraz hazmedeyim bisiklete bineceğim
hoşgeldin karamel tekrar aramızaHani ben doktor zoruyla hap kullanıyodumya iki buçuk haftada 6 kilo aldım bugün ağlama krizine girdim sonra annemle kullanmıcam işte diye kavga ettim annemde ne halin varsa gör dedi yaniiiiiiii bıraktım bu sabah almıştım bi dahada öldürseler almam caneri görmeyi 1 saniye bile geciktiremem kızlar eğer kabul ederseniz dönüp songaz başlamak istiyorummmm çok mutluyum görseniz mal mal sırıtıyorum felannnnn ::)::))::):):))::)):)
hoşbulduuukhoşgeldin cnmarkadaşlık isteğimi kabul et yavrum
yerim ben seni emoşşşş hoşbuldukhoşgeldin bebeeeeem![]()
Bugunku menum
Sabah 6.30
1 yumurta
Azicik peynir
4-5 zeytin
Oglen 11:30
2 dolma
Yogurt
Yarim kase corba
Aksam 17:00
Dolma
Yogurt
Su
1,5 lt
o bende vardı onuda ben paylaşıym bariburcuu bunun bi de hamburgerli olanı vardı![]()
burcuuuu süper şeyler buluyorsun ya
hoşbulduk ayşe ablamzelişcim hoşgeldin
Kızlaarrr, ben geldimm... yine manyak spor yaptık..
şöyle söyliyim, 30dk yürüyüş ama eğimli yani... sonra 20 dk eliptik, sonra 1 saate yakın ip atlama ve bahsettiğim diğer hareletler, en son 10dk yine yürüyüş :)
19:10da spora başladık, 21de bitti :) duşumu yaptım yine yazıyorum şimdi
geçmişi okuyup geliyorum çıtırlar...
tatlım hoşgeldin, ben hala senin resmini göremiyorum, arkadaş olarak ekledim seni, kabul etmeni bekliyorum :)
çok güzel bence Burcucum..
ben de 11:30a kadar biliyorum cnm, emoş ve ayşe yazmış sana ama ...
emoş çok iyi olmuş, spor tavan yapmış :)
Ayşe'cim 2 öğün az değil mi? ara falan yapsaydın keşke? suyu da çok fazla abartma, 3ten sonrası fazlalık bence.. sen bilirsin tabi ama...
güzelim, doktor verdiyse, gereklidir, bir bildiği vardır, öyle hemen bırakmasaydın... bir danış istersen cnm, sağlık önemli
Burcuuu, çok içme yaa, Ayşe'ye de söyledim, 3ten sonra abartmamak lazım
tatlım suyu biraz arttır, spor eklemelisin mutlaka, bir de yeşil çay içebilirsen süper olur... dolmalara ses etmiyorum hadi
Kızlaaarr, bu akşam spordan sonra meyve yemedim, haberiniz olsunsadece ayran
![]()
afiyet olsun burcu menülerin çok güzel
afiyet olsun emoşum yine çk iyi
2 kilo süper emoş darısı başıma inşallah senin gibi menülerim olmadan zor tabi
afiyet olsun ayşe abla
hoşgeldin karamel tekrar aramızahapları kullanmamanın bir zararı yoktur umarım seni çok iyi anlıyorum aynısnı yaşadım çünkü inşallah verirsin o aldığın 6 kiloyuda en kısa zamanda
hoşbulduuukedecem burcim yeni geçtim bilgisayara
yerim ben seni emoşşşş hoşbulduk
su az gibi ama benimde suyum istediğim gibi değil bu gün afiyet olsun![]()
kızlaaar![]()
bugün saat 20.15 de kaptanımız aradıııııııısaat 13.00 da doğum yapmış, size müjdeyi vermemi istedi. sesi iyi geliyordu, biraz ağrıları varmış. 4-5 güne anca toparlarım dediiiiii
gülce 4 kilo 100 gr hayata gelmiiş, boyu da 51 cm
Allah anne babasına bağışlasın
geçmişe bakıp geliyorum hemen![]()
kızlaaar![]()
bugün saat 20.15 de kaptanımız aradıııııııısaat 13.00 da doğum yapmış, size müjdeyi vermemi istedi. sesi iyi geliyordu, biraz ağrıları varmış. 4-5 güne anca toparlarım dediiiiii
şöyle söyliyim, 30dk yürüyüş ama eğimli yani... sonra 20 dk eliptik, sonra 1 saate yakın ip atlama ve bahsettiğim diğer hareletler, en son 10dk yine yürüyüş :)
iyiydi emoşum matematik 95 aldım
nurcum hedefi 6 kilo galiba yada benmi yanlış anladım bilmiyorum
![]()
![]()
afiyet olsun çok güzel bi menü
inşallah iyi geçer sınavın nur
okuyorum tabiki geçmişi busim ama derste okuyup yazınca eksik oluyor bazı şeylersu aldım bu gün yanıma 2 şişe aldım ama 12 gibi bitti :)
ben böyle asla dayanamam valla helal olsun
ananas haricinde güzel afiyet olsun cceren
inşallah ya acaba ne oldu inşallah sağlıklı bi doğum olur ben korkarım doğumlardan nedense
yine meyve geç saatte zararlı olur sanki gibi canım
çok güzel bence Burcucum..
ben de 11:30a kadar biliyorum cnm, emoş ve ayşe yazmış sana ama ...
emoş çok iyi olmuş, spor tavan yapmış :)
Ayşe'cim 2 öğün az değil mi? ara falan yapsaydın keşke? suyu da çok fazla abartma, 3ten sonrası fazlalık bence.. sen bilirsin tabi ama...
güzelim, doktor verdiyse, gereklidir, bir bildiği vardır, öyle hemen bırakmasaydın... bir danış istersen cnm, sağlık önemli
Burcuuu, çok içme yaa, Ayşe'ye de söyledim, 3ten sonra abartmamak lazım
tatlım suyu biraz arttır, spor eklemelisin mutlaka, bir de yeşil çay içebilirsen süper olur... dolmalara ses etmiyorum hadi
Kızlaaarr, bu akşam spordan sonra meyve yemedim, haberiniz olsunsadece ayran
![]()
afiyet olsun burcu menülerin çok güzel
afiyet olsun emoşum yine çk iyi
2 kilo süper emoş darısı başıma inşallah senin gibi menülerim olmadan zor tabi
afiyet olsun ayşe abla
hoşgeldin karamel tekrar aramızahapları kullanmamanın bir zararı yoktur umarım seni çok iyi anlıyorum aynısnı yaşadım çünkü inşallah verirsin o aldığın 6 kiloyuda en kısa zamanda
hoşbulduuukedecem burcim yeni geçtim bilgisayara
yerim ben seni emoşşşş hoşbulduk
su az gibi ama benimde suyum istediğim gibi değil bu gün afiyet olsun![]()
kızlaaar![]()
kızlaaar![]()
menüm
sabah 8:00
1 poğaça :26: çok geç uyandım zar zor giyindim kahvaltı yapamadım aç kalmak istemedim çünkü öyle olunca akşam yiyorum
öğlen 12:30
1 parça tavuk
1 dilim ekmek
1 ayran
ara 18:00
10 çilek
3 kuru kayısı
akşam 19:00
tavuk sote
yoğurt
domates
tere
ara 21:00
maden suyu
su 2 litre
spor 30 dk yürüyüş
menüm
1 poğaça :26: çok geç uyandım zar zor giyindim kahvaltı yapamadım aç kalmak istemedim çünkü öyle olunca akşam yiyorum
1 parça tavuk
1 dilim ekmek
1 ayran
10 çilek
3 kuru kayısı
tavuk sote
yoğurt
domates
tere
maden suyu
su 2 litre
spor 30 dk yürüyüş
hatanı kendinde biliyosun canım. burcu çilek çok demiş ama aç karnına yediğin çileğin çok faydası varmış bi yerde okudum antioksidan, kolesterolü düşürüyormuş ayrıca en önemlisi bizim için tabi sindirim sisteminin düzenli çalışmasını sağlıyormuş. sindirimi uzun sürdüğü için de geneelde önerilen meyve oluyo :)
burcuuu benim diyetisyenin verdiği listeye göre 10 çilek 1 orta boy elma yerine geçiyo ama tabi çilekler çok büyük olmayacak :)
sana bişey itiraf edeyimmi buse ben hiç zeytin sever biri değildim hatta eve bile almazdım. Nasıl diyete başladım zeytin yemeyede başladım. çünkü önceden hep simit poğaça yerdim şimdi normal kahvaltı ediyorumya zeytinde yiyorum tamam söz yarından itibaren 3 e indiriyorum hatta belki yemem bile......![]()
kızlar, dünkü menüm:
sabah (08:00)
1 haşlanmış yumurta
1kk light beyaz peynir
5 yeşil zeytin
2 dilim kepek ekmeği
salatalık-taze nane
ara(10:30)
3 kuru kayısı
öğlen(12:30)
ızgara çipura + salata
akşam(18:45)
taze pazılı yoğurtlu salata + ızgara kabak
ara(22:30)
1 dilim ananas
2 fincan yeşil çay
1,5lt su
(spor yok, biliyorsunuz gün aşırı yapıyorum hocayla :) )
karatayda zeytin serbest çok tuzlu olmayacak
kızlar, bugünkü menümü de şimdiden yazıyorum :)
sabah (08:00)
2 dilim kepek ekmeği arasına labne
1 fincan neskafe(sütsüz)
ara(10:30)
10 kuru üzüm
öğlen(12:30)
ızgara tavuz+ salata + yoğurt
ara(15:00)
1 küçük elma
ara(16:30)
kepek ekmeğine tost (beyaz peynirli yaptırıcam, akşama spor var ya)
akşam(22:00)
1 bardak ayran + 1 meyve olacak (meyve ya armut ya ananas olur kızlar evde onlar var) spordan sonra yemek yemiyoruz ya :)
1 fincan yeşil çay
çok suu (şu ana kadar 1 lt ama spordan önce spor zamanı ve sonrasında çok içiyorum yani 3ü bulur)
1,5saat PersonalTraining olacak(PT yazarım bundan sonra çıtırlar)
busecim benim dünkü msj sayım 30 unuttum göndermeyi sanırım
sabah(09:45)
2 dilim tam bugdaya peynirli yağsız tost
sade kahve 2 bardak (ayılamadım başka türlü)
öğle(14:00)
1 kase kara lahana çorbası (1 kg karalahana 3 litre suda haşlanıyor içine 1 yemek kaşığı mısır unu koyuluyor sosu için 1 y.kaşık tereyağı 1 soğan 1 y.kaşık salça)
1 kase tarhana çorbası
3 yemek kaşığı yogurt
2 litre su ama 3 ü rahat bulur çünkü çok susuyorum sanki yaz aylarındaız gbi
15 dk walk at home (spor az biliorum ama regl çok ağrım var)
1 bardak kiraz sapı çayı![]()
![]()
inş. cnm benim akşama kadar bildirim yapabilioruz dmi sabah tartılcam bilgisayar başına hemen geçip yazamayabilirim![]()
BUGÜNKÜ MENÜM
sabah09:00)
1 dilim çavdarlı ekmeğe tost
domates, salatalık, peynir, marul, hindi salam
ara11:00)
1 kutu activia sade
öğle13:30)
1 kase domates çorbası
150 gr haşlanmış tavuk göğsü
biraz salata
ara15:10)
yarım orta boy elma
1 kase domates çorbası
1 kase salata
+++++
3 lt su(olacak), 3 fincan yeşilçay, 1 fincan sade nescafe
++++++
45 dk walk at home, 30 dk pilates
2 kilo vermişim canımdetoksun etkisinden midir nedir bugün doğru düzgün yiyemedim akşam yemeğini zorla yedim yemesem olurdu yani.
sabah tuvelete çıkıp öyle tartılıcam belki biraz daha vermiş olrum300 gr daha vermiş olsam süper olur
![]()
bugün menüm
12 gibi
2 kayısı kıvamında haşlanmış yumurta
peynir
ceviz
2 incir
akşam 6 da
kıymalı kabak
salata
yoğurt
1 tane hurma
3,5 lt su
biraz hazmedeyim bisiklete bineceğim
valla 18e kadar yapılacak olan bildirimler takım kaptanların yapması gereken diye biliyorum. geçen haftaki o muhabbette de bu haftaki sonuç listelerini bizi takım hazırlıyo yani buse. kaptan da ayşeye yardım etmesini söylemşti yanlış hatırlamıyosam.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-14.html#post29642469
buradaki bilgiler kaptanların yapması gereken bildirimi kapsıyor 11:30 da bizim bildirimlerimizin bitmiş olması lazım. geçen hafta takım kuralları kaptanımız paylaştığında da 11:30 yazıyodu. buse gelince yine teyit etmek için sorabilirsin canım.
Hani ben doktor zoruyla hap kullanıyodumya iki buçuk haftada 6 kilo aldım bugün ağlama krizine girdim sonra annemle kullanmıcam işte diye kavga ettim annemde ne halin varsa gör dedi yaniiiiiiii bıraktım bu sabah almıştım bi dahada öldürseler almam caneri görmeyi 1 saniye bile geciktiremem kızlar eğer kabul ederseniz dönüp songaz başlamak istiyorummmm çok mutluyum görseniz mal mal sırıtıyorum felannnnn ::)::))::):):))::)):)
Suyumu 3 lt ye tamamladım daha da içiyorum haSanırım su zehirlenmesi yaşıcam
![]()
Bugunku menum
Sabah 6.30
1 yumurta
Azicik peynir
4-5 zeytin
Oglen 11:30
2 dolma
Yogurt
Yarim kase corba
Aksam 17:00
Dolma
Yogurt
Su
1,5 lt
Selam kizlar
Menumu yazmaya geldim gecmise simdi bakamicam, yarin gorusuuzz
Bu arada busecim , dun ben menumu paylastim, kacirdin herhalde..
Opuyorumm
iyiydi emoşum matematik 95 aldım
nurcum hedefi 6 kilo galiba yada benmi yanlış anladım bilmiyorum
![]()
![]()
afiyet olsun çok güzel bi menü
inşallah iyi geçer sınavın nur
okuyorum tabiki geçmişi busim ama derste okuyup yazınca eksik oluyor bazı şeylersu aldım bu gün yanıma 2 şişe aldım ama 12 gibi bitti :)
ben böyle asla dayanamam valla helal olsun
ananas haricinde güzel afiyet olsun cceren
inşallah ya acaba ne oldu inşallah sağlıklı bi doğum olur ben korkarım doğumlardan nedense
yine meyve geç saatte zararlı olur sanki gibi canım
Kızlar bu arada ben çok yorgunum, Buse'ye mesaj sayımı atıp kaçıyorum, çok öptüm hepinizi...
yrn sabah için heyecanlıyım, umarım eksi 100-200 bişey yapabilirim de üzülmeyiz...
iyi geceler fıstıklar...![]()
oyyy çok sevindim ya çok merak ediyordum busim sağolebru abla inşallah kısa sürede toparlanır gülcenin sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmesi beni çok rahatlattı allah analı babalı büyütsün
![]()
harika Allah analı babalı büyütsün.gülceye de maşallah![]()
oooyyy maşallah ya Allah analı babalı büyütsün çok sevindim gülcenin kilosu falan baya iyi maşaallah maşallaheneeeem nasıl sevindim ya teyze olduk biz
![]()
menüm
1 parça tavuk
1 dilim ekmek
1 ayran
10 çilek
3 kuru kayısı
tavuk sote
yoğurt
domates
tere
maden suyu
su 2 litre
spor 30 dk yürüyüş
hım hım hım bnde geçen yemedim ya bak şimdi içime oturdu bi dahakine yicem kuşluk ikindi ama 10 tane yiyemem çilekte çilek tadı yok nerde o eski çilekler![]()